inbrott, polis, allhelgonnadag vid kyrkogård

Herregud vilken kväll igår? Jag mötte gabbi jakan, var då genomblöt av allt regn. Vi stötte ihop med yasse och natta och drog till spånga/bromma. Samma hus som i tisdags. Där var det massa killar. Vissa var jätte störande och det visade sig att de inte ens var bjudna dit. Så gurra som bor där sa att hans mamma var påväg hem och att alla skulle gå. Sedan drog alla i en stor klunga till en "fest" som inte ens fanns. När jag och mina 3 tjejkompisar inte såg de längre kunde vi dra tillbaka och då var det bara dennis där. Vi satt i köket och snackade med släkt lampa. Sedan kom gurra och berättade att han lurat iväg alla och sedan sprungit dit. Han lovade också att de andra ej skulle hitta tillbaka. Men precis när jag och gabbi ska dra så hör vi att någon bankar på rutan där nere så vi gömmer oss alla sex under bordet och jag höll verkligen på att kissa på mig. Vi var sjukt rädda, svårt att beskriva i bloggen. Efter en stund hör vi att de tar sönder en ruta och vi tror att de är inne i huset så vi springer till toan och låser in oss. Och tyvärr var jag tvungen att kissa med alla där inne. Vi ringde iaf polisen som kom efter en stund. Då gick vi ner och skulle snacka med dom, men vi fick inte gå då en spårhund var ute och letade efter killarna. Spåren ledde till busshållsplatsen och det var allt. Men då hade vi missat bussen så min pappa kom för att hämta mig och mina 3 polers. Dennis o gurra följde oss till busshålsplatsen där pappa skulle komma. När vi åkt en bit så rinhger dennis mig och säger att alla de "oinbjudna" kommit tillbaka till bussen och jagat dem. Han hade sprungit hem men visste ej vart gurra tagit vägen. Vi ska höras av senare idag så får jag se vad som hänt. Men snacka om livlig kväll. Kom hem vid halv två. Och glömde säga att vi satt två meter från kyrkogården när det var natten till den 31 oktober ( allhelgonnadagen ).

Nu ska jag äta frukost sedan åka in till stan. Kanske själv då jag inte hittat någon som kan följa med. Men det får jag se, måste köpa lite saker iaf. Ikväll blir det maskerad tjejmiddag. Ser fram emot det mycket. Måste bara komma på något att vara. Men vi hörs senare elr imorn. Ciao<3

riktig skönhetssömn?

Igår hjälpte jag tess hitta saker för att vara djävul. Hon köpte ett par siden byxor ( pyjamas ) som jag klippte av till shorts. Sedan skjutsade hennes mamma oss till mig så fick hon låna lite saker av mig också. Halv fem jobbade jag och det var inte så mycket att göra så det var skönt. Jag slutade kvart över sju och då drog jag hem snabbt och fixade mig inför maskerad festen. Jag blev en misshandlad fjortis/docka typ. jag hade en stor blond lockig peruki och blåtira ect. Mina föräldrar gick båda två på att jag blivit misshandlad på riktigt så det var kul.
Jag gick en omväg dit, ville ju inte gå och se ut sådär genom hela centrum. Endå var det ett blattegäng som gick förbi och sa - fjoooortis.



När jag var där sa jag grattis till jennie som fyllde år! Sedan sat vi och körde jag har aldrig osv. Jag och tess dansade också. Hon var dessutom rå sexig, ni skulle sett. Jag hade iaf jätte kul och tog sällis med lottie hem vid tjugo i tolv. Så tråkigt när päronen jobbar så man måste dra tidigt. nu ska pappa ej jobba imorgon så! Ja iallfall så gick jag och la mig vid tre. Och idag vaknade jag  halv tre. Jag kan seriöst inte förstå hur det är möjligt. Men nu sitter jag och äter frukost och om en halv timme måste jag gå till jobbet? Har inte ens hunnit fixa mig än.
Efter jobbet idag ska jag ut såklart. Mer får ni veta sen. Ciao<3

no time for rest

Jag har jätte brådis nu så jag ska skriva lite snabbt nu. Kvällen igår var inte rolig, den var jäääävligt rolig. Jag åkte till bromma med camilla och linnea och vi mötte sara och hennes typ 13 tjejkompisar. Natta var också där (a). Vi skulle ta oss till festen. det var mörkt och läskigt ute, och vi skulle tydligen in på Doktor abrahams väg. Låter det inte lite läskigt? Och inte nog med det, han som hade festen bode bravid kyrkogården. Och det var ett torn mitt i skogen med en stor klocka på. Det var sjukt äckligt, haha.
Inne på festen var vi mest tjejer, men vi hade så himla roligt endå. Hinner inte gå in på detaljer men mango, popcorn, dricka från bordet ( t.om sara ), nerkladdad, toalettbesök, hjärtsmärta.. glömde jag ngt viktigt? Det spelar ingen roll, kvällen var grym! Synd var det bara att jag var tvungen att åka halv elva. Men sara, camilla och linnea följde mig till bussen. Och inte nog med det, när jag vaknade idag hade jag sms från sara, linnea ochy natta och alla hade frågat om jag kom hem okej, så söta!!

Idag har jag fullt upp. Ska möta tess i jakan kl tolv ( sitter ny dushad vid datorn ). Och vi ska vara tills jag ska jobba halv fem till halv åtta. Då blir det hem snabbt som fan och äta + fixa mig för en halloween fest. men det kmr bli lyckad, i can feel it! Ciao<3

värm mig pls

Tisdag.. Idag vaknade jag och nick hos mig. Sedan käkade vi frukost så drog han. När han drog har jag bara lyssnar på reggae mixar på youtube och dansat höhö. Nu ska jag nog klä på mig och fixa mig. Det har varit så sega dagar den här veckan. Ikväll har jag tre alternativ att göra.. elr fyra. Antingen är jag med tess och co, hade så kul igår och jag älskar att vara med dom så jag skulle inga banga på det. Men jag hade också sagt att jag skulle på fest med linnea ( och camilla?) och möta sara där. Sedan blev jag nyss bjuden på en fest i skälby som jag ej fick säga ngt om. Och så vill nick vara med mig. Men hitills lutar det mot de två första alternativen. Kanske blir så att jag bara sitter hemma och glor för att jag är på så dåligt humör också.

Fyfan vad jag saknar april-maj med tess och co. Vattenpipa, chilinötter, värme, riddarparken.. allt!


väx upp!

Mamma hade lagat spaghetti och köttfärssås, det var faktiskt riktigt gott. Efter maten tog jag en snabb dush.Fixade till mig och gick sedan till tess. Och gud vad länge sedan det var jag var med henne och co. Tydligen så bor hon i en annan lägenhet nu med sin mamma, pojkvän och brorsa. Så fick höra massa nyheter som jag inte vetat om. Och vi hade det riktigt mys där. Tänker inte gå in på detaljer. Jag drog iaf vid elva ( mami och papi jobbar ). Och då hade det börjat fyllas på mkt med folk så det var ju tråk för mig.
Men påvägen hem träffade jag på kevin ( en kille som är störd i huvudet ). Han har skrivit att jag ska gå och dö, och eftersom att jag själv är lite störd så frågade jag hnm varf han sagt så och han skrattade bara och höll på. Tydligen så vill han att jag ska dö för att jag säger att jag är halv chilenare och han säger att jag ser hel svensk ut. Vilket inte är så konstigt då min pappa är helsvensk och jag föddes i sverige? Men tydligen så hade han problem med det. Jag forstatte iaf gå. Efter en stund kommer nick cyklandes bakom mig och säger att kevin och hans kompis går efter mig. Så om de inte sett nick kanske de hade slagit mig, och tro mig han skulle faktiskt göra det, inte direkt första gången om man säger så.
Nu är jag iaf hemma, har ont i magen så ska lägga mig i sängen och bara kolla på tv. Hade ni en lika lyckad kväll som mig?

Höstlovet är perfekt för lanare



Överallt samlas killar i olika åldrar för att lana. Och just på höstlovet är det jätte många som lanar.
Bästis lillebror sitter med tio kompisar i garaget och lanar.
Jag såg en bil komma för att hämta grannen som bar på sin dator = lana någonstans.
Så vad säger ni tjejer, hemma hos mig ngn dag, ta med datorn och läsk/godis så kör vi? ^^

<3

Den här kvällen kommer bli lyckad, det känner jag på mig. Man kan ju inte ha två misslyckade kvällar i rad, elr är det möjligt? Ska iaf träffa gabbi, tess och brudarna som jag inte varit med på ett bra tag. Ser fram emot kvällen. Innan ska jag bara nöta framför datorn och äta middag.
Tycker ni inte att man blir segare och tröttare nu när det blir mörkt fort? Klart att det är mysigt men jag tycker det är jobbigt för ögonen. Och kallt har det blivit också. Måste börja använda vinterjacka.
Här kommer lite bilder från i lördags. Ciao<3






mmmmm


.

Pappa ska hjälpa mig med örhänget imorgon. Jag försökte mycket idag men det funkade inte. Och det som var mest störande var att den låg där helt synlig utom räckhåll. Och i övrigt har den här dagen inte varit bra någonstans så här kommer bilder istället.




***** **** DAG!!!!!!!!!!!!

Skulle sätta på mig mitt favorit örhänge ( äkta guld som jag fått av nick ) i badrummet. Och vad händer!? Jo jag tappar den i handfatet ner i det fula hålet. Jag får panik och hämtar två pinnar man äter fondue med från köket och börjar pilla. Och jag får inte upp den, nu har den bara försvunnit mer ur sikte. Ni vet inte hur mycket just det örhänget betyder för mig. Och inte är föräldrarna hemma och kan hälpa. Så nu är nick påväg hit. ** dag..!

ge mig år 2006 då jag var lycklig


mrs lonely

Just nu sitter jag och lyssnar på Slipping through my fingers från Mamma Mia. Känner mig fett deprimerad och ensam haha.
Päronen åkte till Uppsala för att gå på teater (som vanligt) och äta ute med min farmor och farfar. De kommer hem igen vid tio så det blir till att äta en panpizza framåt kvällen.
När jag vaknade låg jag och läste igen, ville verkligen inte kliva upp ur sängen för det är iskallt. Men nu har jag iaf gått upp och ska snart äta frukost. Vad som händer idag förblir en gåta. Ciao<3



lördaaag

Glömde skriva att jag gick ut med frida och marre igår. Vi lodade runt i viksjö och stötte på charlie och fanny. Men vid elva skulle de hem så jag drog tillbaka till nick. Där tittade jag på heroes och åt popcorn.
Idag efter jag jag skrivit förra inlägget lade jag mig i sängen. Fortsatte läsa ur en bok jag började läsa i somras, Älvornas krig. Det var jätte mys men blev otroligt trött och somnade en stund. Men då kom mami och lade sig brevid och masserade min rygg och pratade på. Sedan drog och pappa till stan för bio och sushi ätandes.
Jag värmde upp gammal mat från kylen som blivit dålig så kunde ej äta. Sedan duschade jag och sjöng lite till låtar på youtube. När klockan var vid åtta drog jag till charlie. Dit kom också fanny och ribbing. Jag och ribbing hade ej träffats på ett helt år så det var kul att ses. Fannys pappa skjutsade oss iaf hem till haeger i skälby.
När vi var framme hade vi skit kul, hög musik, dans och lite andra roliga aktiviteter. Det blev massa bilder så det kommer ni får se imorgon. Vid halv tolv hämtade mina föräldrar oss tjejer och skjutsade oss till jakan. Där stod vi och frös. Tack jossan som värmde mig, sötis. Men det kalla gjorde att vi gick hem.
Nu ska jag fan lägga mig och sova om en stund. Ciao<3

fuck u right back

Äntligen har jag sovit ut, gud va skönt det känns.
Fast nicks lillebrorsa kom och väckte oss så vaknade lite på fel sätt.
Och efter en stund började jag och nick bråka och jag satte på mig kläderna och drog.
Alltså måste jag äta frukost nu, sminka mig och byta kläder.

Tack för kommentaren mats, ha en bra helg du med! Ciao<3

Höstlov ffs! ;D

Gud vad skönt det är med lov. Det enda jag behöver göra på lovet är att läsa ut svenska boken. Annars ska det bara bli tid för mig och mina vänner. Nästa fredag är det tjejmiddag. Och någon dag i veckan ska vi ha spa dag hos natta igen. Halloween blir det också och en massa annat skoj. Shopping såklart, lönen på ca 4000 kr har kommit. Och ska försöka att ej glömma träningen. Jogging ngn kväll då och då? Självklart!

Idag har det fan inte hänt mycket. Åt för en stund sedan. Chicken blt från bk igen. Nick, jag och hans brorsa.
Nu har jag lite fler valmöjligehetr på att göra ikväll. Antingen stannar jag här hos nick. Eller så drar jag ut med frida, marre och sara. Eller så ringer jag sara i klassen, elr charlie och fanny. Sedan är det några till som frågat om vi kan ses. Fullt på det här lovet för tusan. Vad ska ni göra på lovet?


ca 7-8 km med million styles



Fyfan vad stolt jag är över mig själv.
Jag sprang i 40 min utan att stanna en enda gång.
Musiken dunkade på med olika låtar,
miss fatty med million styles är en favorit att springa till.
Men nu måste jag ta en dush, bra jobbat isabelle!
Ciao<3


always belive

Igår på kvällen skrev jag en uppsats om lycka. Den ska lämnas in imorgon men eftersom att jag skickade den igår slipper jag göra något ikväll. Men sov därmot mindre än sex timmar inatt så är sjukt trött. Skönt att få lägga mig och sova ut i helgen.

Den här dagen har varit helt jävla underbar. Började med svenska och när den var slut så låste jag och charlie in oss på toan i kanske tjugo minuter och pratade om framtiden. Sedan träffade vi sara och malin och satte oss uppe i bilden ist tills engelskan började. Vi skulle låna böcker och jag lånade The lovely bones av Alice Sebold.

Robert och Felica i min klass har blivit tillsammans, vill bara säga GRATTIS!

Efter skolan stannade jag kvar en stund och "lekte" och fotade med natta, sara, melli, malin och charlie. Har alltid det som bäst när jag är med er tjejor. Och natta och jag har haft våra moments idag. * Vill gå som du,uhuhu* internt dårå.
Sedan drog jag iaf hem och gjorde potatisbullar innan jobbet.
Och jobbet var helt underbart det också! Det var knappt någon post så jag kunde ta det lugnt men endå var jag ej rastlös. Och mats höll mig sällskap ett bra tag idag. Han fick veta min blogg ( kmr ångra mig, faen då) haha! Nej men du kan väl lägga en lite kommentar när du hittat den ;D
Efter jobbet kom jag hem till en mami som lagat pasta med räkor tredje gången gilt haha.

Nu ska jag ut och jogga, skriver efter det om jag överlever. Haha, ciao<3


Vincent ( Bästis brur ) och jag för ungefär ett år sedan.


höhö

Matte imorse och vi fick vår tredje lärare gilt, haha. Men han var faktiskt jätte bra och jag fattade allt han sa otroligt nog. Men matte lektionen var kort och efter den skulle jag, charlie och sara redovisa om vad en komet är i naturkunskap. När den lektionen var slut hade vi lunch och sedan idrott. Klädsim. Haha fyfan vad sorgliga vi var. Men det gick rätt bra endå i think. Och jag älskar vår idrotts lärare. Hon är så härlig höhö.
Sminket var cp, håret var cp men jag mötte endå tess i omklädningsrummet. Hon skulle gymma. Och det var ett tag sedan jag såg henne så glad blev jag allt. Har saknat henne massor faktiskt.
På bilden försökte jag göra klart mitt koppartryck men kom aldrig så långt till att det blev klart. Och bosse stressade bara alla, han verkade ej bry sig om att det blev fult. Men skönt var det att sluta skolan tio över fyra iaf. Hem och göra ingenting. Sedan lagade jag potatisbullar, bacon och keso till mami och mig. Nu ska jag diska sedan blir det plugg. Ciao<3


Sån här söt lampa kan sara rita åt än om man sagt ngt smart! (:

Give me my life back

Jobbet gick utmärkt idag. Jag gjorde allt snabbt ocg kunde ta det lungt efter sex. Snackade om lite allt möjligt med mats och fick gå lite över sju. När jag kom hem hade mamma lagat mat. Pasta med räkor. Det stod tända ljus på matbordet. Skulle jag sitta själv med tända ljus :/? Nä mamma kom och snackade med mig för att hålla mig sällskap. Efter maten var det hög tid för Ugly Betty som följdes av Desperate Housewives. Och nu i en timme har jag bara läst andras bloggar. Ska ta en dush. Sedan blir det kanske försöka plugga lite svenska.

Imorgon så har vi klädsim på idrotten. Då blir det på med ljusgrå/vita sss mjukis och vit ngn t-shirt. Sexigt, haha. Några i klassen slutar efter idrotten då de är klara med bild uppgiften. Men jag har rätt mycket kvar tyvärr så för min del slutar jag tre timmar senare.. kul. Och så ska man handla och laga mat. När jag jag få mitt liv tillbaka? Ciao<3

will smith, en favorit


i wanna belive in the words you say

Ska snart iväg till jobbet, that sucks.
Annars har dagen varit bra. Försov mig imorse men gjorde endå det jag skulle på bilden. Etfter bilden var det lunch. Gröts som smakade gele och salt men.. endå god? Haha! Så kollade vi bara på en miljöteater för att sedan sluta kvart i två. Då drog jag hem i regnet. Kollade nyss på ett gammalt vänner avsnitt som jag sett flera ggr. Endå skrattade jag högt alladelsen för mig själv i rummet. Men sån är jag! Ciao<3

can't breathe

Joggade i en halvtimme. Ibörjan var det så himla skönt. Och efter ett tag sjöng jag med till musiken jag lyssnade på. Men då började det bli jobbigt. Jag stannade inte förens vid min trapp, benen höll på att vika sig. Och halsen, ush. Känns som om jag har en stor tennisboll i den. Jag kan inte svälja och knappt andas. Har verkligen jätte ont i den nu. Vad är det för fel? Det känns som att jag blir strypt typ. Men är iaf stolt över mig själv. Sprang runt en halv mil, men pappa säger att det bara var 4 km. Det tror vi vad vi vill om :o? Han vet ju inte exakt vart jag sprang (a). Men nu ska jag ta en dush. Mår super ilal också.. Kanske tog i lite väl hårt på engång? Dush nästa. Ciao<3

måste ut o jogga

Efter skolan satte jag mig vid datorn och fick bilder från spa kvällen överskickade på msn.
Sedan bar det av till jobbet, det var lagom med arbete men kände mig lite småsur.
Slutade tio över sju och drog hem för att käka, kyckling i sås med ris.
Nu har det inte hänt så mycket.
Ska ut och jogga nu, har nästan aldrig tid att träna.
Måste gå ner typ 12 kg har jag bestämt mig för. Måste få bättre självkänsla och tycka att jag är smal och fin. Tänker inte ge upp. Jag ska visa er att jag kan. Ciao<3


Vill vara lycklig..

helt underbart!

Jag och Sara @ bryggan sedan malin och jag i jacuzzin!


Malin, Natta, Jag, Sara och Charlie<3


Måste göras om. Och då ska melli + linnea vara med såklart!



Nattas special café latte, möms!



razah - rain<3

Är genomlöt om strumporna nu som vanligt när det regnar. Sitter i datorsalen just nu. Vi ska framkalla bilder snart. Jag och malin var ute och fotade lite nyss. Gud jag vill bara ta det lungt idag men nä självklart ska man jobba. Men borde inte klaga jag ska ju vara glad att jag ens har ett jobb.

Deogratias har dålig koll på sina nycklar. Så i fredags fick jag en av hans extra nycklar till skåpet. Ifall att han skulle tappa bort sina så har jag ju iallfall en. Och fick sms av han idag där det stod såhär: Det där är vår symbol, den dagen du inte vill snacka med mig mer då ska du lämna tbx den. Och låten rain med raza är våran kompislåt. Men nu ska jag ha lektion. Ciao<3

One day in paradise

Igår somnade jag vid tio i två-två. Och inte hade jag bäddat sängen heller. Fast det var jätte mys endå, men blev lite irriterad på att lakanet låg nere i sängkanten. Och inte nog med det. Jag bråkade med folk igår också. Alltså inte en person utan två. Så då kanske det var jag som var grinig trots allt?
Nu ska jag fixa mig inför naturkunskapen som börjar tjugo i tio. Efter den har vi bild och så slutar vi halv tre. Då ska jag hem och plugga/äta och sånt innan jag börjar jobba halv fem. Hatar att jobba på måndagar, det är så mycket post då. Stress,stress,stress me don't like. Ciao<3

Matsedeln idag
  • Kryddig korvgryta pasta
  • Pastagratäng med soltorkade tomater

bullshit

Det var sista gången jag gjorde något för din skull och sedan får skit för det, okej? Tack!



Jag är inte trött någonstans, har sovit för mycket den här helgen. Tur att jag börjar tjugo i tio imorgon så jag kan somna sent inatt haha. Vill tillbaka till nattas jacuzzi, det var så himla skönt. Man borde ha en sån slapp dag engång i månaden minst. Kanske något vi kan börja med? Spa söndag i slutet av månaden? Är ni med på det tjejer så SKRIIIV! Nu ska jag inte blogga mer för idag. Godnatt, ciao<3

bubbelbad med bruds


Natalie, Charlie, Sara och Malin,
tjejer ni är bäst!

Perfekta dagen idag. Skön och avslappnande. Förutom lite stress imorse, haha. Fick möta malin i centrum för att köpa ansiktsmask. Sedan gick hon och jag hem till mig. Där packade jag ner bikini, handduk, ketchup ( don't ask why ). Så drog vi hem till charlie för att få skjuts till natta i ekerö.
Åh hennes hus! Det var så sjukt himla mysigt! Hon bodde vid vattnet och hennes hus kändes som ett landställe. Jag tog lite bilder med charlie tog mest. Så ni får se bilder imorgon.
Jag började laga mat och sedan väntade vi bara på att sara skulle komma. När hon kom satte vi oss och käkade. Alla tyckte om min mat ( elr så sa de bara så, haha )! Och vi åt även bullar + muffins. När vi var mätta bytte vi till bikinis och satte på oss ansiktsmasker. Fyfan vad vi skrattade åt malins. Det var som en duk med hål för ögon näsa och mun. Hon såg ut som tom cruis i vanilla sky.
I jacuzzin var det varmt som fan fast vi satt ute. Vi började med massagebubblorna för att sedan gå över till bubbelbad. Vi gick också ner till sjön men bara sara vågade doppa sig. Så fortsatte vi med tjejsnack i jacuzzin ett bra tag. När vi bytt om igen så blev det nattas kaffe och en yoghurt glass. Det var verkligen mys.
Tjugo i nio blev jag, malin och charlie hämtade av charlies pappa. Och nu sitter jag bara här som vanligt en söndagskväll (a). Imorgon är det skola och jag har längtat.. NOT. Hur har eran helg varit (:? Ciao<3



i belive in you

God morgon! Sitter hos nick och väntar på att vi ska äta frukost. Hans mamma gör pannkakor. Skit länge sedan jag åt det. Senare idag blir det ju iväg till ekerö. Spa hos natta. Jag ska dessutom laga maten. För nu har mina tjejer varit sugna på min tortellini ett bra tag. haha, men det ska bli kul att se vad de tycker om den. Kanske är den inte god alls? Charlie är iallfall ett säkert kort då hon älskar den haha. Mer om dagen kan jag inte säga just nu. Ciao<3


vill ha dig i mörkret hos mig

Just nu spelas drömhus på radio 107,5 med Vill ha dig i mörkret hos mig. Älskade den här gruppen när jag var mindre. Då stod man mitt på golvet och hoppade upp och ner med händerna i luften och sjöng med fast man inte förstod vad de egentligen sa.

Nu ska vi fortsätta att se på one tree hill hos nick iaf. Maten hemma var god. Speciellt efterrätten, vitchoklad cheesecake som pappa kämpat med, möms! Den här helgen var lungn och faktiskt väldigt skön, var ett tag sedan d var såhär mys. Ciao<3



if you want me, try harder



one tree hill in my heart

Nu har one tree hill gjort sig till min favorit serie. Jag och nick laddar ju ner så ligger på nyaste avsnitten. Och efter det avsnittet idag grät jag, jag grät verkligen. Kändes som att jag kände personen som råkade illa ut så blev otroligt ledsen. Hur kunde jag leva mig in i serien så mycket? Och varför är det bara sorgliga saker i varje avsnitt nuförtiden?

Nu är jag iaf hemma. Nick ligger i min säng och sover typ. Vi ska iaf fira min bruder nu. Äta lite flashig middag osv. Snacka om slapphelg det här var, haha. Kul att ni tycker om de nya örhängerna också! Ciao<3

känslomässigt

Alla nya avsnitt av one tree hill har gett mig tårar i ögonen.
 Men nu ska jag och nick sova. Godnatt allihopa. Ny dag imorgon.
Ciao<3




kär i låten

Vid sex mötte jag deo vid simhallen. Agnes ( lillasystern ) hade simträning. jag och deo gick runt ute och snackade massa skit, hah. Och sedan visade han mig låtar på sin mobil som var sjukt bra. Speciellt den nedanför. Jag somnade tillochmed. Vid åtta drog vi, eller jag gick hem till nick.



Kyckling och ris med sallad till middag hos nick. De har massa gäster här så vi åt i rummet. Fick också se bilder på hans kusins begravning. och när hon låg död i kistan, det var sjukt läskigt att se. Fick tårar och allt, hemskt. Sedan har vi bara kollat på prison break och one tree hill. Det har varit rätt mys här faktiskt. Och så fick jag ett mms av pappa på honom som han tagit med sin nya mobil, haha.
Nu ska vi iaf fortsätta se serier, ciao<3

shouldn't even feel like this

Då var det äntligen helg igen då! Föra helgen var det ju livat, hur blir det denna?
Provet gick inte så bra tror jag, är så dålig på grammar! Måste öva mer på det.
Jag ska träffa nick när han har slutat men det är vid halv tre så innan ska jag bara vara hemma. Lyssnar på radio 107,5 och njuter som fan. Det är ju heeeeeelg! :D Om ni bara visste hur glad jag är för det!

Helgens planer:
Fredag, träffa nick kanske sova där? Vid sex möta deo i ngn timme när hans lillasyster simmar.
Lördag, fira brorsan som fyllt år.
Söndag, spa dag hos natta. Jacuzzi, bilder, ansiktsmasker + nattas kaffe!




nu är d plugg som gäller!

Gud vilken skön dag. Engelska tio över tio och slutade skolan elva tjugofem. Då blev det till att skriva ner alla 90 glosor på ett papper. Eller ska man säga flera papper? Jag gick till jobbet vid fyra i mina svarta uggs, mys. Och väl där var det nästan ingenting att göra. Och i en hel timme satt jag bara och smsa och drack expressochoc. Jag gjorde till och med saker jag ej ska behöva göra, städade överallt, men endå en hel timme utan jobb. Och slutade tio över sju så då gick jag hem till mami. Vå åt tillsammans med tända ljus, älskar tända ljus i mörkret.



Nu måste jag iallfall plugga rejält inför engelska-provet imorgon. Vet inte varför men det känns faktiskt ganska bra haha. Kan väldigt många glosor från innan så så svårt ska det väl inte vara? Hoppas ni har en bra kväll utan plugg. Och kommentera mera! Nu är ju så pass många som spanar in bloggen att åtminstonne 10 pers borde kommentera varje dag ;d Ciao<3


presenten från mami o papi

Elisabeth Arden
Bronzing Beauty Kit



alltid dessa bröst, snälla?


DET ÄR FÖR FAN FULT!!

shopping för 600 kr

Efter skolan åkte jag och malin in till stan. När jag skulle stämpla remsan sa jag barkarby för att ej få två stämplar. Då svarar mannen:
han - är alla lika fina som du i barkarby?
jag - eh.. ah (a)
han - då ska man alltså flytta dit
jag - ah visst höhö

Varför flirtar alltid män? Väx upp, sluta flirta med "småflickor". Visst man kanske blir lite glad. Men tänk om ens pappa skulle göra så?

Väl inne i stan gick vi till drottninggatan o sedan hamnen i gamla stan. Vet inte hur pass bra bilderna blir. Men gud så mysigt det var att gå där i gamla stan, love it! När vi väntade på att det skulle bli mörkt för att ta bulb bilder shoppade vi lite. Jag köpte en skjortklänning, en svart klänning, en "bolero" med luva, örhängen och en väska. Allt för bara 600 kr, jag är stolt över mig själv taha.
Utanför donken hör malin och jag någon som skriker POLIS, vi vänder oss och ser en man hoppa på en kille. Sedan va ba aha de är kompisar. Så fortsätter vi gå och jag tänker att det kanske var en civilpolis? Så vi vänder oss om igen. Och ja, det var riktiga poliser och tog tag i en kille som typ försökte sälja droger? Fett synd säger jag bara haha.
Vi tar tåget hem 19.25. När vi sätter oss kmr det en jämnårig tjej på som pratar i mobilen. Så viskar en tant - du behöver inte prata så högt, hon hör dig endå, det sa en expert till mig faktiskt. Haha gud så söt hon var, men vad hon överdrev? Sedan snackade hon i sin mobil och pratade så tyst så man inte hörde ett dugg haha.
När jag kom hem stod det mat på bordet, var så hungrig! Det var ravioli i ngn sås med räkor. Skit gott! Efter maten duschade jag. Sedan satte jag mig vid datorn och käkade vindruvor, möms. Åt hela förpackningen så nu mår jag lite illa. Men ska bara tare lungt ikväll. Ciao<3


godmorning bejbs

Som ni ser så har jag lagt en liten icon på vänster sida under min playlist. Det är om ni vill prenumenera på min blogg. Vilket betyder att ni alltid kan se när jag skrivit ett nytt inlägg. Om ni t.ex spanar in den ofta och jag inte uppdaterat så slipper ni göra det om ni prenumenerar för då ser ni alltid när jag skrivit. Ett litet tips bara.

Ingen matte lektion idag så börjar naturkunskapen fem i elva, skönt med lite sovmorgon.
Så har vi idrott och bild idag också. Vi slutar fyra och då ska jag och malin åka in till stan. Vi ska fota. Vi kommer säkert få fina bilder med bulb inställningen då det kommer ha mörknat vid den tiden. Men jag är orolig för de andra bilderna. Det måste ju vara jätte ljust på t.ex "spökeffekten".

Nu ska jag göra mig iordning iallfall och bara ta dagen som den kommer. Pls gud gör så pappa köpt ost! Måste äta frukost, inte god fisk i skolan idag. Ciao<3


Sommaren 05

expresschoc<3

Igår kom nick till mig på kvällen, vi lyssnade radio 107,5 och plöggade. Fick också present av mami o papi. Smink och toblerone. Haha, tack sötisar!
Började med bild halv tio idag. Började med koppartrycket, så himla svårt. Och satt i fotolabbet ensam. vet ni hru läskigt det var? Har ni sett filmen shutter så förstår ni nog! Men det gick endå bra. Efter bilden var det svenska, vi kollade en film, och jag säger bara stora penisar? Haha klassen förstår ;d
Vi slutade tio i två. Då drog jag, charlie, natta och sara till centrum. Jag köpte tjocka leggings, puderborste och solpuder. Påvägen hem hjälpte jag och charlie en liten pojke att leta efter hans hörlurar, vi hittade de inte. men gud vad söt han var! Synd att han blev av med de, sötbollen!
Kom hem och hann nästan inte göra ngt innan jag drog iväg till jobbet. Det var så mycket där idag, men det gick faktiskt jätte bra. Drack två koppar expresschoc, möms! Och när jag kom hem halv åtta så åt jag middag. Nu kollar jag på ugly betty, sedan blir det desperate houswives och lite plugg. Ciao<3

plögg + skit

Idag började jag elva med naturkunskap. Sedan var det lunch, chicken bits som dock inte var så goda. På bilden skulle vi fota så vi drog till centrum. Tog två bilder, eller egentligen fem för på dne första blev det fyra lika dana. Sedan bestämde vi oss för att åka till stan på onsdag och fota där ist, men då slutar vi halv fem så det lär vara mörkt då, aja.
När jag kom hem hälsade jag på mamma och berättade lite om tiden när de varit borta. Och nu måste jag plugga. Men istället för jag massa skit från folk överallt. Det här kan inte vara min dag, men det klart, det är ju den 13. Ciao<3

i find it hard to trust

Träffade nick igår på kvällen. Vi drog till ica som var stängt och då käkade vi på grillen istället. Tog det gamla vanliga, en mexicana pizza. Nick fick en tredjedel och jag en fjärdedel. Sedan delade vi på ett vitlöksbröd och nick hade pommes o hamburgare också. Ingen av oss åt alltså upp något. Varför blir man alltid så mätt när man beställer (a)?

När jag kom hem diskade jag och städade lite till. Sedan tjillade jag vid datorn ett tag. Jag var så himla trött också. Päronen kom hem vid tjugo över elva och då låg jag i sängen och orkade verkligen inte resa mig igen. De bådfa jobbar idag så de har redan åkt iväg. Och då förväntade jag mig en liten lapp i köket till mig, men nä..

Efter skolan så ska jag plugga. Måste göra ganska mycket saker. En sak i engelskan + plugga till provet på fredag. Sedan börja läsa boken i svenskan. Och skriva en laborationsrapport i naturkunskap. Och allting ska göras idag eftersom att jag inte jobbar. Hoppas det går bra för mig, haha.


Ett o ett halvt år gammal bild, gängstaah

vilken helg!

I fredags var jag med bästavän charlie. Vi gjorde inte så mycket den kvällen men vi hade så sjukt roligt. Och vad vi gjorde angår bara oss. När vi skulle sova ( hos mig ) så gick dte inte, vi skrattade ihjäl oss. Vi körde en lek och det var så sjukt roliga och knäppa saker vi sa, men det var iaf jätte mys och längesedan vi sov med varandra.

På morgonen i lördags satt vi och kollade tila tequila på mtv, det var jätte mys. Charlie drog senare och då sminkade jag mig snabbt och drog till simhallen. Där mötte jag deo ( hans lillasyster simmade ) så vi snackade medans. Seriöst vi kan verkligen snacka om precis allt. Bättre killkompis finns det inte. För deogratias är min bästa killpolare<3

Jag kom hem vid fem igen och då kom charlie också. Jag lagade tortellini till oss som var så himla god att vi höll på att dö. Så hade vi tänkte vi bjuda hem några kompisar till mig för att spela olas altanspel och ha det trevligt. Men självklart spårade allting ur. Och jag är glad att jag fick sån respekt att folk faktiskt blev tysta när jag försökte snacka. Melli ramlade och slog huvudet i en kruka så då fick ambulansen komma hit. Undrar vad mina föräldrar kmr säga om det, för grannarna missade det nog inte. Men annars tycker jag att kvällen blev lyckad faktiskt. Folk gick vid ett då jag skickade hem de flesta. Men några killkompisar till mig stannade så kollade vi på thaiboxning och sov. De gick vid halv fyra och mitt hus såg ut som ett helvete. Iaf källaren för det var ju endast där vi var.

Idag när jag vaknade ville juag fan bara somna om, men icke sa nicke. Jag började slänga allt skit i trädgården och i källaren. Sedan var dammsugaren sönder så fick sopa hela golvet, gud vad smutsigt det var? Och våt-torkade och massa också. Men nu är jag klar. Bara disken som måste fixas, blä.
Ikväll/natt kommer päronen hem igen så jag säger bara välkomna hem! Ciao<3

Liv på rosor?

Den här dagen har faktiskt varit lite mer än okej, haha. Det som gör mig glad och gör så jag vill komma till skolan är faktiskt min klass. Eller iaf några spec tjejer, de är för fan helt underbara!
Lektionerna gick bra idag, vi hade typ ingen rast men vår 30 min lunch var pratsam och bestod av två mackor med ost. Jag, malin och charlie hoppade också av dansen vilket vi sa till än vid expeditionen.
När vi slutade halv tre så följde jag med charlie till jakan, hon köppte en skit snygg topp där. Jag hittade ingenting, vad har hänt med mig? Shoppar ju ingenting nuförtiden.
Tillbaka till skolan halv fyra för att charlie skulle snacka med dansläraren, sedan beslutade hon sig för att fortsätta så jag gick hem ensam. Och vad var klockan då? Jo tio över fyra! Jag gick så fort hem jag kunde.. i pumps. Så var jag hemma nästan tjugo över. Toa snabbt och åt en "diet-kaka" för att inte bli hungrig. Bytte kläder och när klockan var 23 över var jag klar. Gick det fortaste jag kunde ( typ ) till jobbet. Och vet ni vad? jag kom i tid, fan vad stolt jag var.
Jobbet gick iaf skit bra och jag slutade ungefär kvart över sju då jag gick hem. Så kom brur hem och vi bestämde oss föär att åka till ica. I bilen dunkade radio kanalen 107,5 på hög volym. Väl framme beställde vi pizza ( maxicana för mig ) sedan gick vi in på ica. Där köpte vi bröd, loka päron och jordnötsringar. Jag vet att ni antecknar haha! Hämtade pizzan och åkte hem. Vid matbordet snackade vi om en massa skit saker och jag skar mig på pizza kartongen, tusan vad typiskt mig.

Imorgon ska charlie äta hos mig sedan ska vi ut och därefter ska hon sova hos mig. Jag tror att det kommer bli riktigt najs faktiskt. Vad händer i helgen? Ciao<3

skridskor

Glömde säga att idag åkte Es2b skriskor tihi, vi är sånna muppar.
Bild nedan; Jag, Charlie och Camilla.O





nya klädmärket bongcam

Jag har verkligen inte tid för att blogga, förlåt. Men det är skola,jobb, laga mat, städa, ta hand om allting själv.
Har alltså fullt upp men livet leker och jag försöker göra det bästa av situationen.

När jag jobbade i måndags och tisdags hände lite roliga saker. Mats berättade att han stött på personer som hetat modig, krig, vacker och sånna saker som efternamn. Och den som hette krig hette inga i förnamn, haha alltså inga krig, nöjs va? Och själv såg jag en som hetta joakim lustig :)
Och maj läste på mina byxor att det stod bongcam och frågade om det var det nya märket? Då sa jag att det var mitt efternamn, gud så förvånad hon blev haha :D

Jag älskar min klass så enormt mycket, speciellt mitt tjejgäng. Vi snackar alltid som så sköna saker och har grymt kul. Och inom snar framtid ska vi ha tjejmiddag med efter party. Jag är as taggad kan jag ju tala om redan nu.

Synen på våldtäkt




Förändra synen på våltäkt du med på länken nedan.
Klicka här.


förorten

Godmorgon! Idag är det en slapp dag i skolan. Börjar med bild efter den har vi lunch och avslutar med 50 min svenska. Vi slutar tio i två och då ska jag till centrum. Trodde jag bara hade halva studiebidraget kvar men kom på att jag har hela. Så jag ska köpa en munktröja som det står förort på för 500 kr. Sedan måste jag också köpa en present till Lotte. För imorgon åker ju nick ner till danmark. Hoppas ni har en bra dag, ciao<3

Stort problem

Jag har ett stort problem. det är att jag jätte ofta drömmer att någon försöker döda mig. Och i en dröm så var det en tjej som skar mig i halsen, det kändes så äkta. Kunde inte andas och det kändes som att någon ströp mig. Tittade i spegeln i drömmen och såg det också, ush. Men det är inte allt. Inte nog med att jag drömmer att ajg ska bli mördad, när jag går ute kan jag få syner om att jag faktiskt blir det. Så himla otäckt :/



Ska snart hopa i säng tror jag, ny dag imorgon.
Min hosta tar kål på mig, sjukt irriterande fan.
Och folk som undrar, jag och nick är inte tsm,
vi ses som vänner, ngt problem (=?
Godnatt nu, ciao<3

Lotte, r.i.p

Kan inte förstå det, dina föräldrar, din släkt, nick. Det är hemskt att du gick bort. Jag hoppas du har det bra där du är nu, hoppas verkligen det. <33



stress, sova återigen stress

Har inte hunnit skriva ett dugg. Igår sa jag hejdå till päronen som gick och lade sig tidigt. Själv kunde jag inte alls sova. Mådde illa, var nere och nja, det var svårt iallfall. Vaknade idag vid sju. Då hade brur åkt till jobbet och päronen till flyplatsen. Jag tog en dusch och åt frukost för en gångs skull. Tog sällis med charlie till skolan.
Naturkunskap  var det första ämnet, vi började hålla på med universum. Och på onsdag har vi prov i ekologi, känns inte som att jag hinner med allt längre.
Sedan så var det hål, men vi tänkte börja tidigare med bilden, men såklart fick vi inte det just den här gången. Men tio i ett hade vi genomgång och jag och malin lånade en ny kamera för att ta nya bilder. Och det vill man ju göra inne i stan, men orkar man åka dit i pumps och man ska jobba om några timmar? Nej precis. Så jag och charlie drog hem.
Brorsan sov hela dagen, jag åt middag och kollade tv sedan bar det av till jobbet.
På jobbet var det faktiskt ganska skönt jämfört med vad det brukar vara på måndagar. Var klar fort och slappade resten, samtidigt som jag var sjuk, hostig och nös. Men en expresschoc smakade bra när man sorterade avierna.
Kom hem och då vaknade brorsan, haha. Han åt och nu sitter han vid datorn trr jag, som jag. Himla datanördar =).

Snart kommer nick hit med min mobil-laddare, mobilen är död, och jag kan inte beskriva hur ledsen jag är för det..
Skriver kanske senare, ciao<3

maskerad


ciao bella



Mamma mia var en äkta tjej-film tyckte jag. Jag brukar inte tycka om filmer som de sjunger i ( musikaler ) men eftersom att det var med ABBA's låtar som jag gillar så var det rätt najs. Den var faktiskt helt okej och värd att se på.
Jag och nick gick och lade oss vid två tiden ungefär och somnade bums.
När jag vaknade kände jag mig helt död och hade jätte mycket hosat ( igår också ). Vå it frukost och nu har jag laddat ner massa teman till min mobil, de är sjukt söta haha.
Nick städar och efter det så ska han och jag se på film så det blir najs.
Ciao<3

Glömde visa bild på den nya pyjamasen (a):


grimaser på en söndag



hos nick again


Jag gick hem till nick efter förra inlägget. Vi kollade klart på heroes avsnitten. Nu ska han duscha och jag blogga, höhö. När han är klar så ska vi se filmen Mamma Mia, det ska bli najs. Nästan alla har ju sett den och tycker den är bra. Vi får väl se vad jag tycker sedan.
Glömde berätta att nick köpt present till mig från när vi firade tre år. Fick den iigår. Det var röda underkläder med svart spets. Det som var syns var att bh'n var för liten ( fast det var större kupa än de jag har nu ) så behöver d istället. Och trosorna var det egentligen inget fel på, men måste jag byta bh'n så byter jag trosorna med så det matchar. Vi ska försöka fixa det imorgon.



brur is home..

.. och det tycker jag är skit kul, han är så rolig haha. Känns som att det kommer bli en bra vecka nästa vecka. Därmot  har ju den har dagen varit hur seg som helst. Tänkte städa men satt bara och kollade runt på allt ist, kul lixom. Förra helgen var det ju verkligen ös, den här helgen kmr jag nog aldrig minnas haha, booooring. Vad har ni gjort denna helg :)? Ciao<3

Vila i frid Lotte

Nu är jag ännu mer sjuk, blää.
Sitter hemma och har jätte tråkigt, vet inte alls vad som händer idag. Förutom att min brorsa kom hit och vi ska äta middag han, jag mami och papi. Nu värker huvudet som tusan.

Idag fick jag och nick veta att han kusin i danmark, Lotte ( samma ålder som oss ) dött i en moppe olycka. Jag tycker det är hemskt. Jag hade henne på msn, vi försökte snacka några ggr men fattade inte hennes danska, haha. Men mhm. Jag ska köpa en nalle elr ngt och ge till nick som han kan lägga på begravningen. Känner mig så dum, jag ogillade henne ganska mycket och nu har jag dåligt samvete. Vila i frid gumman, förlåt.

Jag saknar dig jätte mycket.. Vill mysa med dig<3

Isabelle som en sims



Fjortis @ maskerad?

Tänkte ju först vara fjortis på maskeraden, då hade jag sett ut såhär:



burger king

Fortfarande sjuk, har ätit halstabletter och tagit en ipren men känn fortfarande lika dant. Jag och nick har sett klart alla prison break avsnitt och nu är han och köper mat till oss på bk. Åt mig köper han chicken blt meny, det ska bli riktigt gott! Hans lillebrorsa ska också äta med oss, hans föräldrar äter inte hemma tydligen.
Efter maten blir det heroes och kanske någon film. Vet inte om jag orkar sova här för är så dålig, får se hur det blir.

Juste på måndag åker mami och papi till Irland. Så min storebror,22, ska komma och bo med mig i vår villa. Jag kmr sakna dem (a) haha. Fast endå ganska skönt ju. Eller vad tycker ni? Ciao<3

                          Söt bild på mig när jag var mini

prison break + heroes

Nu ska vi kolla nerladdade prison break säsång 3 fortsättning och heroes säsång 3 också.
Just nu känns det som att jag ska svimma. Ont i huvudet, feber, illamående och ont i halsen.
Ciao<3

Bilder på min lilla eric, som jag saknar!



äntligen helg

Om ni bara visste hur sjuk jag känner mig. Vill bara sova egentligen, men det är helg så måste ha roligt!
Kom lite försent till engelskan då jag mådde så dåligt och inte var säker på om jag orkade gå till skolan. Sedan fick vi veta att matten var inställd. Jag slutade alltså fem över elva. Satt och väntade på nick då. Samtidigt pratade jag tele med bästis i 51 minuter, haha.

Hos nick åt jag nudlar sedan låg vi i sängen en stund då jag mådde skit dåligt. Nu är han och handlar mat, cider och kex med ost till ikväll. Och här är lite bilder från idag! :) Ciao<3


And now I cry in the middle of the night for the same damn thing

Because of you, I never stray too far from the sidewalk
Because of you, I learned to play on the safe side, So I don't get hurt
Because of you, I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you, I am afraid

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did, You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

go to bed

GODNATT!


tack för era krya på dig kommentarer :D

Rubriken är såklart ironisk ;d
Jobbet gick skitbra idag. Allting kom direkt när jag kom dit och blev klar ganska fort. Kände mig febrig så tog det lungt sista tiden. Blev klar med allt och fick sluta tidigare. Hade dessutom roliga deskussioner med mats. Vi snackade om att killar spelar datorspel så mycket och då fastnar i det. Sedan visade det sig att han brukar spela online, 35 år. Hmm..
När jag kom hem blev det lax, potatis och aioli med räkor. Det var gott men blev mätt väldigt fort. Tog också mediciner för förkylningen. Men har fortfarande ont och känner mig helt ut pumpad.
Nick kom hit och vi kollade på idol, mer än så har det nog inte hänt. Jag känner för att bara gå och lägga mig så jag blir frisk till imorgon men alla vet nog hur det blir med den saken, haha. Ciao<3


Såhär brun var jag sommaren 07, bilden ej omgjord.

sjukling på g till jobbet

Mamma har köpt massa bra mediciner för halsont och förkylning,
så hoppas att jag blir frisk till imorgon. Helg!! :D
Nu ska jag iallfall iväg till jobbet, ush vad jag verkligen inte orkar?
Ni som inta har jobb elr läxor den här veckan, NJUT!
Ciao bella! :)<3

hallelujah moments

Somnade vid halv ett igår endå, så typiskt. Man ligger där i sängen och vrider o vänder på sig. Och idag när jag vaknade hade jag världens halsont. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag gick genomblöt om fötterna hela dagen igår. Men tog en strepsils så nu känns det bättre iaf.
Engelska snart sedan svenska och naturkunskap. Men egentligen orkar jag inte gå till skolan, känner mig så sjuk. Men jag vägrar att komma efter fan.
När jag kmr hem från skolan ska jag chilla en kort stund sedan dra iväg till jobbet. Verkligen jättekul.. !
Sedan ville jag bara skriva grattis azhi på din 17 års dag.. igen (a).
Ciao<3

tjalala

Nu ska jag kolla på idol,
kollade inte innan men tänker titta nu endå.
Sedan ska jag sova.
Imorgon är det skön dag i skolan och sedan jobba.
Ha d gött, natti. Ciao<3


Riktigt höst väder

Fick världens host-atack på matten, jag satte i halsen, och inte en enda människa reagerade? Haha man fick sig en liten chock av hur "mkt" folk bryr sig. Och på naturkunskapen fick vi se en film där de filmade söta små söta djur man inte kan se med verkliga ögat.
På lunchen bestämde vi oss för att äta på bk ( för engångsskull ). Men det skulle självklart spöregna ute och jag skulle självklart ha på mig tyg ballerina? Jag blev verkligen genomblöt. Men jag beställde en chicken blt för första gången då jag ej gillar deras burgare. Fyfan vad god den var, mums. Vi blev alla så himla mätta att vi höll på att dö. Men vi skulle ha idrott så det blev snabbt tillbaka. Regnade ännu mer och jag hade stora vattenpölar i skorna, kunde gå i vattenpölar utan att de blev ännu mer blöta. Och inte nog med det, jag var kissnödig och ljudet av regnet gjorde det inte bättre.
Resten av dagen frös jag exta mycket. Men fick låna andra strumpor av natta thank u babe.

Efter skolan kom nick till mig. Jag  började laga mat, som det visade sig att ingen tyckte om haha. Och efter maten låg vi bara och snackade om allt, sedan somnade vi. Han gick vid halv tio.
Nu tar jag det bara lugnt. Ska göra en svenska läxa snart. Men tänker sova lite tidigare idag också, eller försöka. Är verkligen jätte trött. Får se hur det blir. Ciao<3