Lips hos linnea

Igår blev det beställd pizza hos mig med päronen. Vid nio gick jag och nick till linnea där niklas och sara var. Vi sjöng Lips och spalde GH. Det var en mysig och rolig kväll och hade det verkligen najs med några av de bästa. Såklart ägde jag nick på låten No promises, haha, bild nedan. Vi drog vid tolv och hämtade saker hos nick för att sedan sova hos mig. jag var sjukt trött. Vi vaknade tidigt och fixade oss innan vi drog till nick idag. Nu ska vi till hans kusin som fyller år så hinner inte skriva ngt mer just nu. Bilder blir det iaf, ciao<3


I'll be watching you


Fest och shopping

Igår jobbade jag till sju och drog sedan för att äta hos nick. Efter maten mötte jag linnea, sara och tjejerna för att dra på fest hos krill. Jag och sara var de som dansade mest, elr iaf jag höhö. Hände en massa roliga saker men drog tidigt och mötte deo. Han mötte mig sedan snackade vi en stund innan jag drog till nick och kollade heroes. Kunde inte sova alls på natten utan var mestadels vid toaletten. Nä inget mer snack om det.

Idag vaknade vi tidigt och drog in till stan. Nick gick på träning så jag shoppade. Det blev jeans, bruna leggings, en slags t-shirt, en tryck t-shirt, mascara, 2 naglack. Köpte även ett par skor men lämnade de tillbaka efter en halv timme. Bilder nedan på det köpta iaf. Förutom skinn jackan, det blir en annan dag, sjukt snygg iaf.


I'm cute

Jag och nick har varit varje kväll. Vi har sett filmerna Fritt vilt, Fritt vilt 2, Thick as thieves och sedan massa Heroes avsnitt . Kan knappt minnas vad vi gjort såhär efterråt men har haft himlans trevligt. Igår så träffade jag sara,charlie och linnea på en fika på tasty's. När vi fikat klart och klockan var över två drog jag och sara för att gymma. Efter gymmet blev det jobbet, som även tog min tid i måndags. Men nu har jag en himla massa cash. Nu tänkte jag iaf bjuda på lite bilder från i måndags utan mina extensions. Tycker de var såå söta, mohahha.


En äkta mys dag

Det blev värsta chill dagen idag. Berättar om de andra dagarna som varit i nästa inlägg. Vi vaknade iaf upp hos mig vid elva tiden idag. Sedan gjorde jag en super god frukost/lunch till oss. När vi hade ätit så städade jag mitt rum och nick låg i sängen och skickade låtar till min mobil som vi rensat tidigare. Tog bort över 200 låtar fran den, men ska ladda på nya ikväll! Jag gjorde även massa dans moves för nick, skit najs. Vid tre-fyra drog vi till ica där vi handlade mat. Sedan drog vi hem och nick somnade. Började laga maten och den var himmelsk seriöst, alla åt mer äv vad vi orkade.

Jag kom nyss hem till hnm och håller på att ladda upp bilder som ni kmr få se. Såhär såg jag ut idag iaf, myskläder.

Äntligen lov, precis vad jag behöver

   I fredags drog jag till nick efter skolan för att snacka. Han hade mycket att säga och sa att allt var ett misstag och en massa saker som jag inte ens orkar skriva i bloggen. Vi sov lite och snackade mera sedan drog jag hem för att äta med päronen. Efter maten fixade jag mig lite innan jag mötte nick ute. Vi stötte på gabbi, matte och de i bilen så snackade med de en stund innan de for iväg. Hos nick började vi kolla på Bedtime stories, men båda var trötta så vi gick och lade oss i mitten av filmen när klockan bara var tolv-ett.
   På lördagen så fortsatte vi se på filmen. När den var slut ( och den var för småbarn(?), inte så bra ) drog vi till nicks mammas salong. Där kollade jag i massa gamla skvallertidningar och kammade även nicks hår. Hans mamma frågade om jag ville klippa men det ville inte nick, haha. Hon erbjöd mig att kanske få jobb där när jag gått ut skolan också, najs najs. När han fått en kortare frisyr så gick vi till centrum och handlade mat, cheddarpopcorn och glass. Hem till honom igen och så såg vi på Yes man, den var hyffsat bra. Till middag blev det grillade kycklingspett, sallas och ris. Väääldigt gott. När vi var mätta och belåtna så blev det ännu en till film. Friday the 13th, som inte var alls som jag trodde. Jag höll på med mobilen nästan hela filmen men såg endå allt som hände. Jag tyckte den sög. Handlingen var inte intressant, det var bara massa nakna fulla tonnåringar och denvar förutsägbar, alltså ingen större hit. Så efter den drog vi till mig där vi sov.
   Idag gick vi upp tidigt. Nick drog hem och jag gjorde en banan-kiwi smoothie innan jag mötte sara på gymmet. Och gud vad duktiga vi var, i två timmar kämpade vi på som fan. Röda som tomater och svettiga satt vi sedan i omklädningsrummet i kanske en halvtimme och snackade. Nu är jag iaf hemma, har duschat och ätit lunch. Ska fixa mig och sedan dra till nick.
   Det är sjukt många som smsar och tro inte att jag dissar er, har bara inga pengar just nu så don't hate me, haha. Ciao<3

Vecka 8

Måndag:



Tisdag:



Onsdag:



Torsdag:





Livet är långt, kärleken kort. Eller tvärtom?

Massage tio över åtta, precis vad jag behöver. Sedan håltimme innan engelska och svenskan. Följandes av en nästan tre timmars håltimme, hitta på vadå? Sista lektionen blir filmkunskap. Sluta tjugo i fem och springa direkt till jobbet. Alltså måste jag ha med mig stor tjocktröja till skolan, suck. Sedan kommer jag äntligen komma hem vid halv åtta för att äta middag och chilla.

Nu ska jag släppa ut mina flätor, har nämligen bestämt mig för att prova lite lockar igen. Hoppas det blir snyggt, haha. Ciao<3

and wallööh

Hade inte orken att sätta på datorn igår. Men skolan gick bra, vi fick inte se trailerna utan de kmr vecka tio pga att de flyttar in i ny byggnad nu. Sista lektionen var massage och vi fick ligga utan tröja med uppknäppt bh, kändes ju lite wierd med killar i samma rum? Men det var iaf avslappnat och skönt. När lektionen var slut så fick min klass extra undervisning i teori som vi missat på frilagda veckorna. Vi kunde nästan allt då vi håller på med samma saker på naturkunskapen. När vi var klara var klockan fyra och jag fick brådis. Charlie och jag gick hem i kylan och jag han slänga i mig några vindruvor ( enda jag hade ätit på hela dagen ) innan jag for iväg till jobbet. Det var inte så mkt post vilket var super skönt. Och när jag kom hem halv åtta blev det lite lax med ris. När jag ätit satte jag igång att plugga igen. Mamma förhörde mig och hjälpte mig. Sedan blev det dusch och mer plugg. Vet inte riktigt när jag lade mig för att sova.

Idag har det varit en chill dag. Matte första lektionen, kunde inte fokusera på ngt. Sedan gick malin o jag runt ute ett bra tag för att få frisk luft. Så kom provet. Förstod inte riktigt allt och var stressad då jag skulle på möte med henne och våra montorer. Jag skrev det jag kunde och lite övriga saker men hann inte tänka och försöka på tre-fyra frågor för att hinna till mötet. Och så var mötet jätte kort. Vi bestämde att inte prata mer igen och att våra kompisar inte skulle lägga sig i mer. Inget mer med den saken i guess. Så hade vi idrott. Jag hade inga kläder med mig då jag trode mötet skulle vara då så jag hjälpte läraren med lite saker. På slutet blev det även lite dans med charlan, najs najs. IV-val prat en stund och så slutade vi vid tre. Kom hem och åt en risifrutti. Funtar på att träna lite på vår skid maskin och senare ska jag laga mat till mig och mami, vi höres, ciao<3

It hurt's


Fick iaf ett sms av malin som värmde mer än ngt annat:
"Jag känner en tjej som är en cool grej, hon gillar att busa och att cruisa,
om man kollar på henne blir man nästan blind för det strålar om hennes kind,
issa hon är så rolig ibland att man måste fnissa och kanske kissa i brallsen sina,
men det är det fina med henne, hon är en så bra flicka även fast hon ibland kan få lite hicka,
jag diggar dig ska du veta, bra på massa saker ( tortellinin mums! ), det ni det är min issa:)<3"

I love me

Ja ni, dagen har varit unik i sig själv. Just nu är jag bara så jävla glad att jag har vissa kompisar. Asso de är ju förfan helt underbara, vad vore jag utan de? Bli så glad att veta att de verkligen ställer upp och finns där. De gör mig så jävla lycklig. Underbart helt enkelt. Sedan är det ju lite synd att se vart man har de som man trodde stod närmast också, men jag överlever.

Imorgon har vi kort kort dag, slutar nämligen tio i tolv. Börjar tjugo över åtta med filmkunskap sedan håltimme och naturkunskap. Härligt asso. Efter skolan så blir det gym med favoriten sara. I can't wait.

Don't worry, be happy.

The weekend

Fredag: Upp tidigt och till skolan där jag gjorde sällis med gabbi i matsalen samt visade henne våran trailer. Sedan vällingby med malin och anna. Där hittade jag två "jackor" på gina för 158 kr sammanlagt. Vi åt även en gratis burrito med ris, grönsaker, kyckling, ost ect. Den var gratis då stället typ var nytt så de delade ut kuponger. När vi var i jakan igen vid sju drog jag till deo. Lekte med lilla eric och hade det chill. Halv nio mötte jag nick i centrum och vi åt på winners sedan drog vi hem till honom och tittade på The killing floor.

Lördag: Alla hjärtans dag. Var med nick, spelade nintendo wii, kollade på filmerna The grudge 3, Hotel Rwanda och Gran torino. Vi drog till copp där vi köpte mat. Jag gjorde en broccolisoppa till förrätt, lasange till varmrätt och ben&jerrys till efterrätt. Det var en mysig dag helt enkelt.

Söndag: Vaknade vid tolv, åt pannkakor till frukost och inget mer har hänt. Nick städade nyss och får väl se vad som händer nu. Ciao<3

Shopping bilder





Äntligen klara

Äntligen blev vi klara med filmen. Idag gjorde vi affischen och började på våra storyboards. Direkt efter skolan gick jag till jobbet. Det var inte mkt alls idag utan lungt och skönt. När jag äntligen kom hem halv åtta var jag skit trött. Medans jag åt middag snackade jag lite med päronen. Och efter maten drog jag till nick. Jag kom precis hem och ska kolla tila tequila. Imorgon är jag iaf ledig, fan vad skönt säger jag bara. Sedan blire väl chill och sova tidigt. Godnatt, ciao<3




Fler besökare du med

Har precis diskat och ätit god mat. Är skit trött men har endå planerat att jag ska ta och städa upp här lite innan top model. Kan ta lite bilder på rummet som jag kan visa er sedan också. Just nu tänkte jag tipsa om hur ni kan få fler besökare. Har läst om det på flera bloggar och tänkte prova på det jag med, har hört att det verkligen funkar. Om du också vill ha fler besökare på nolltid så klicka här. Kommer inte skriva mer ikväll för ska ju städa och kolla tila tequila senare. Men vi hörs, ciao<3

PLAYTIME

Dagen började vid halv elva med redigering av filmen. Vi är klara med allt nu, ska bara lägga till ngt ljud här o var. Vi gjorde även ett dvd omslag ( nedan ). Nu är det bara en affish och våra personliga uppgift kvar. Vi lär bli klara med allt imorgon såå.. kanske ledig på fredag? Hoppas det iaf, inte för att jag har några planer ännu men endå haha.
Vi slutade innan tre och jag och sara drog till gymmet. Fan vad skönt det är att träna ibland, och roligt när man är med rätt sällskap! Dessutom är det tre veckor idag som jag har gjort 100 situps varje kväll. Känner mig sjukt duktig. Och visst börjar jag se ngn minimal förändring, mohahha.
Nä nu ska jag duscha och sedan laga middag. Det blir tortellini och tomat/mozarella sallad, yammi.
Och till sist vill jag avsluta med att jag hoppas att du ändrar dig, för jag saknar dig.
Kan inte få nog av dig, för du är så himla söt och underbar.
Ciao<3



Har blivit utmanad

Jag blev utmanad av Jennifer.


4 av mina favoritprogram på tv:

Prison Break
Desperate Housewives
One Tree Hill
Heroes

4 saker som jag gjorde igår:

Jobbade
Gymmade
Var i skolan
Skrattade


4 saker som jag längtar till:

Min födelsedag ( 26/3 )
Sommarlov
Ta studenten
Flytta hemifrån

4 Favorit restauranger:

Äter helst thai mat hos nick!

4 Saker på min önskelista:

Ny dator
Väggfäste till tv'n
Kläder
Skor

Tid över (:

12 HAR DU:

* Ett förhållande: Nje
* En bästa vän: Många
* Haft ett seriöst förhållande: Ja det har jag
* Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja, nick var min bästa kompis
* Blivit kär vid första ögonkastet: Nä :/
* Fått ditt hjärta krossat: Ja
* Skrikit åt en lärare: Ja
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja flera
* Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Någon gång förut
* Några smycken som kostat över 1000 kr: Haha nä
* Några husdjur: Nej men har haft en hund
* Hamnat på polisstation: Nopie

11 DAGENS:

* Klädsel: Jeans, linne, t-shirt
* Hår:
Utsläppt
* Låt: En från filmen Saw
* Vill ha: Dig, dig, dig!!
* Sjuka:
Att jag ramlade utanför mitt hus med benen i luften
* Drog: Få sova
* Saknad: Sommaren
* Köp:
En macka i skolan
* Godis: Ingenting
* Attityd: Glad men saknar dig
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?:
Fan vad söt jag var utan smink

10 FÖRSTA:

* Bästa kompis: Flera
* Kärlek: Nick
* Husdjur: Max, min söta hund
* Semester: Ingen aning, gjordes i england
* Jobb: Posten
* Köpta skiva: Haha smurf hits elr ngt?
* Riktiga kärlek: Nick fortfarande :)
* Piercing: Öronen
* Konsert: Markoolio i globen i think
* Fylla: Minns inte :|

10 Senaste:


* Personen som sms:ade dej: Nick faktiskt
* Personen som du kramade:
Malin, sara, natta ( vem var sist?)
* Peronen som ringde dig:
Mami
* Personen som du ringde:
Nick
* Personen du sa 'jag älskar dig' till: Nick
* Alkoholdrycken: Cider
* Bilfärd: Blev hämtad av pappa i lördags
* Filmen du såg: The break up
* Gången du grät: Ingen kommentar
* Måltiden: Russin

9 SKULLE DU:


* Våga hoppa fallskärm: Ja, det varkar häftigt
* Våga hoppa bungyjump: Nej, tänk om repet går av :s
* Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Det är insidan som räknas
* Kalla dig själv lycklig:
Ibland
* Hellre ta bilden än vara med på den: Båda faktiskt
* Kunna gråta över en kille: Ja, såklart
* Kunna gråta över en tjej: Ja, det med.
* Ljuga för någon: Om jag var tvungen
* Kunna springa 50mil: Haha nää

8 VAD:

* Gör du just nu: Kollar på vänner och chillar
* Ska du göra imorgon:
Gymma, laga mat och ta det lungt
* Säger du till dig själv när allt känns svårt:
Att allt kommer lösa sig till slut
* Har du med dig in på bion: Olika varje gång typ
* Är det för färg på dina byxor:
Rosa
* Är det för väder hos dig just nu: Piss väder ;/
* Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ögonen
* Skulle du göra om du vann på lotto: Leva livet lite extra

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:

* Linne
* Shorts
* Bob marley tröja
* Strumpor
* Örhängen
* Ringar
* Navel piercing

6 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet:
Samma som inför tjejer
* Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18 den 26 mars :)
* Har någon bertättat en hemlighet för dig den här vecka: Ja
* Luvtröjor: Är det bästa!
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Ja en liten tatuering
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Faktiskt mer med killar ;/

5 VAL:

* Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång
* Sommar eller vinter: Sommar
* Vilken ålder har varit bäst hittills: Ingen aning
* Sova på sida, mage eller rygg:
Sida
*Kyssar eller kramar: Kramar

Upptagen brud eller?

Börjar klockan nio och det blir till att fortsätta redigera trailern. Vi gör lite som vi vill i grupperna, börjar enligt schema elr inte. Bara man kmr när det är genomgång och är klar till på fredag. Älskar de frilagda veckorna. Så skönt att inte ha några läxor eller prov att tänka på. Oturligt nog har jag prov i naturkunskap nästa vecka. Ska ta hem böckerna idag och börja plugga för engångsskull. Drömde att jag fick vg- på det provet haha.

Mina planer idag:
9-11.oo Redigera
11-12.oo Lunch
12-13.oo Photoshop, fixa affish
13.15-14.3o Gymma ( ensam )
14.5o Duscha, äta, fixa mig, chilla
16-19.15 Jobba
19.3o Äta middag

Som ni ser har jag fullt upp. Wish me luck! Ciao<3
P.S Låten nedan heter Sunny Day och är med Akon. D.S

Sunny day

Idag var det en solig dag, kändes lite som att våren är på g. Jag började 8.2o med filmkunskap där vi såg klart filmen Dödligt vapen. Sedan började bilden och vi fortsatte redigera filmen. Men idag var alla i min grupp trötta och arga och ledsna så det var en rätt skum och ovanlig dag.



Vi slutade två och då drog jag hem och har suttit och sjungit medans jag kollat på datorn. Fick dessutom hem en t-shirt jag beställde från VistaPrint för 84 kr. Billigt så varför inte? Ni får se hur den ser ut PÅ mig senare men nedan finns bilder från sidan. Dessutom fick jag en kod till 25% rabatt nästa gång jag beställer därifrån. Nu ska jag bara tjilla innan jobbet. Ciao<3


The break-up

Nu blir det filmen The break-up på trean tsm med en burk färska russin. Bästaste.



tävlingen fortsätter

Juste måste säga att tävlingen fortsätter tills nästa fredag pga att jag har haft så mkt att göra.
Idag har jag iaf stor shoppat. Sammanlagt kostade allt 923 kr. Det blev tre bas linnen i färgerna svart, aprikos och mintgrön. Sedan blev det en svart slags cardigan, en söt vit top med blomm dekoration och rosett och sist två par örhängen. Ni får självklart se bilder senare. Vid fyra drog jag till nick där vi hade det mys och vid sex drog jag hem för att bjudas på en god wook och glass. Nu ska jag bara ta det lungt ett tag hade jag tänkt. Ciao<3

Helgen

Fredag: Efter skolan blev det gym med sara. (Har världens träningsvärk i sidorna idag.) Efter gymmet drog jag till nick där jag duschade sedan sov vi. Vi drog till mig vid sex där jag fixade mig innan vi åt hembakad pizza med mamma, pappa, syster och hennes pojkvän. Efter maten så drog nick hem och jag mötte malin, sara, natta och emma i centrum. Vi drog tillsammans till krill i söderhöjden. Det blev till att träffa nytt folk, dansa på sofforna och ha en bra kväll helt enkelt. Vi drog till tåget vid ett där vi fick vänta en halv timme på att tåget skulle komma. När vi sedan gick av i spånga hade vi ett val.Sntingen vänta på bussen en timme elr gå i en halv timme. Vi gick. Jag sa ngt om att jag var sugen på godis och en kvart senare hade robert köpt en 100 g marabou till mig. Så snällt. Vi kom iaf hem till sara halv fyra tack vare alla tåg och bussar. Där hade hennes päron somnat. Men jag, natta, emma, malin och sara lade oss i sängen för att sova. Det blev en massa fnissandes innan vi tillslut somnade.

Lördag: Vi vaknade vid elva och emma och natta drog direkt. Vi andra åt frukost sedan tog jag och malin bussen till spånga och tåget till jakan. Jaggick till nick där man inte direkt fick ett varmt välkommande. Satt i hans säng ett tag sedan skulle han iväg så drog hem vid fem. Åt lite makaroner hemma och duchade och fixade mig sedan kom paula. Vi drog till jakan där vi mötte max, andre och alla. Vi skulle dragit på en fest i jakan men sedan fuckade allt sig så vi skulle ta tåget till bålsta men alla följde inte med så jag och paula hoppade av i kallhäll sedan åkte vi tillbaka til de andra. Då skulle det vara fest i barkarby så vi åkte dit. Väl där så kom alla in men inte jag, paula, malin elr carro. Och vad gjorde våra söta vänner där inne? Inget, kan man tänka sig :)? Men iaf, jag var så sur så jag bad pappa hämta mig och paula så drog vi til mig. Kollade film och sedan sov hon över.

Söndag: Vaknade tolv och låg i sängen och tänkte i en timme innan paula vaknade. Vi satt och snackade och hon drog för en halvtimme sedan ungefär. Vad som händer idag har jag ingen aning om än. Man får väl hoppas på ngt kul iaf. Ciao<3







fuck everything

Idag:
9.oo - Skola, börja redigera filmen
11.oo - Slutar skolan
11.15 - Gym med sara
---------
19.3o -> Middag hemma med syster + pojkvän och mami, papi och du

Låten säger allt just nu..



Cant count on you most of all when I really need it
Its the simple things that you do that really hurt my feelings
The more I try, the more Im starting to see it
This cant work anymore, baby you believe it


Goodbye may come as a shock
Even though I love you a lot
Ive given every breath Ive got
Sometimes you gotta break down and breathe

And how many times I gave my heart
To how many times we fell apart
And it equals
A promise in the dark

And how many times I gave you me
Divided by so many memories
And it equals
A promise in the dark
So dont promise me

I just dont know what the problem is, what the deal is
Was I there too much, did I move too fast, I couldnt see it?
All these promises are probably how you deal with it
Im tired of hearing you say your innocent

Dont think I forgot
Because I really didnt care if youre lying a lot
Ive given every breath Ive got
Sometimes you gotta break down and breathe

***

We all make mistakes
Sometimes we do desperate things
What does it prove? NOTHING
And you never do nothing wrong

Then what took you so long, took you so long
Cuz I keep, keep begging no, keep, keep begging no

Hur långt går man för ett mvg?

Hade inte tillgång till datorn igår nu när min syster är hemma och det blir  "en konflikt " mellan våra datorer. Och nu ska jag göra mig iordning frör att möta upp tjejerna i skolan så får kortfatta allt.

Mötte charlie 8.3o igår och vi var hemma 2o.3o. Det var en låång dag men jävligt rolig.
Kan iaf säga att jag led när jag fick stå i bara klänning ute i kylan på kvällen,
men alla fick lida en aning haha. Hur långt går man för ett mvg? Som sara sa.
Men jag tror det kommer bli skjukt bra fan. En tur på donken blev det också.


Ciao<3

Gym och jobb

Damn vilken dag. Först satt vi och snackade om hur vi ska göra med filmingen av trailern. När vi hade bestämt det så åt vi massvis med pannkakor i matsalen. Hämtade en kamera och begav oss till jakan. Då var det jag, sara, natta och malin. Vi gick in på br där vi hittade massa roliga saker. Jag tog upp en bebis docka och då började den gråta.. kul, höhö. När vi varit där ett tag gick vi in på intersport. Jag och sara köpte varsin vattenflaska och natta en förorts tröja som jag skrev att jag skulle köpa tidigare. Klockan var kanske runt tolv halv ett när jag och sra tog oss till simhallen. Där fixade vi gymkort och mötte sedan lottie. Fick tillbaka en klänning jag ska ha på film inspelningen imorgon och klappade även hennes sötnos till hund. Klockan ett var vi igång, vi gymmade i en och en halv timme och skrattade mycket åt alla konstiga stretch övningar vi gjorde. Och även åt hur korkad sara såg ut när hon kastade sig på fitness bollen haha!


Gym-homies flaska pussar visst min. Vi smyg fota.

Kom hem och duschade vid tjugo i tre. Tog en macka och stt vid datorn. Vid fyra drog jag till jobbet där det inte var så mycket post. Jag brukar alltid känna att jag inte orkar gå dit men alltid när jag är där så tycker jag det är ganska trevligt faktiskt. Personalen är så shysta och roliga. Men jag hittade iaf en upponervänd låda med is under som smält ut över hela golvet. Tur det annars hade väl det blivit en översvämmning där inne, haha.
Jag kom hem halv åtta och pappa hade lagat pannkakor, andra gången idag dårå.. men gott är det allt! Ska duscha nu och sedan bara chilla. Imorgon ska jag och charlie möta upp tjejerna i spånga vid tio. Det blir filmning hos natta till ganska sent. Vi ska filma ute vid kyrkogården när dte blivit mörkt, creapy. Ciao<3

Ny dag nya andetag

Känner mig genast på bättre humör. Idag börjar vi halv tio och ska få film kameror och tillbehör. Så vi ska alltså börja filma idag. Det känns lite stressigt att vi bara har tre dagar på oss att filma för att sedan redigera. Men vi är ju proffs i min grupp så ;). Vi slutar när vi själva känner att vi gjort tillräckligt idag. Och när vi slutat ska jag och sara ta oss till gymmet. Ska bli härligt att börja gymma igen. Och som det ser ut nu kmr jag nog inte börja jogga förens i mars/april.
Efter gymmet hoppas jag att jag hinner hem o duscha och allt så jag kan gå till jobbet halv fem. Händer mkt idag. Ciao<3




Sleep tight

Gud vad trött man kan bli ibland. Har nyss gjort mig iordning från att ha suttit på träffen med gabbi och alla. Hade det otroligt kul. Konstigt nog snackade alla på träffen om sex. Personalen hade tydligen info häften om preventivmedel och annat om sex. Men det var iaf trevligt. När träffen stängde halv tio började folk röra på sig. Jag, gabbi, max, andre och yasse väntade vid bussen till tio. Nu är jag erkligen trött. Ska göra mina träningsövningar sedan sova faktiskt. Ibland behöver man nog gå och lägga sig tidigt för att orka. Ciao<3

Just nu är jag på mindre bra humör.. vill vara glad? (:




peace out

Nu har vi fått reda på vad vi ska göra de kommande två veckorna. Vi ska göra en trailer, det ska bli sjukt kul. Idag skrev vi manus och planerade lite. Imorgon börjar själva filmningen. Kan inte avslöja ngt förens nästa vecka ifall att ngn nannan i klassen skulle sno våran ide. Kanske inte så troligt, men för att vara på den säkra sidan.
Vi slutade vid tre och drog hem direkt. Har nyss ätit en apelsin och skla börja städa mitt rum nu. Vill förändra ngt men vet inte vad. Det ska iaf lyssnas på musik medans. Ska äta vid sex, pasta med kräftstjärtar möms. Sedan blir det utgång så vi hörs väl vid tio tiden. Ciao<3


Tävling!!

Nu är det dags för en till tävling. Den här gången kommer det bli två vinnare. Vinnarna utses på fredag. Det du kan vinna är Dove's body lotion summer glow. En fuktighetsgivande kräm som samtidigt gör dig stegvis brun. Jag själv använder den väldigt ofta, verkligen en favorit.


För att vara med så skriver du om tävlingen i din blogg där du länkar till mig. Sedan skriver du en kommentar i det här inlägget där du säger att du är med och tävlar samt länken till ditt inlägg om tävlingen. Det verkar väl inte så svårt, eller? Lycka till, ciao<3

Sommar kom hit ? (:

Hade otroligt kul igår. Nick hade några kompisar hos honom och vi satt och hade det mys. De drog vid ett och då kollade jag och nick på filmen Eagle eye. Den var spännande och bra. Klockan var mycket när vi gick och lade oss men jag gjorde endå mina 100 situps. Känner mig så duktig att jag gjort det varje kväll så här länge.

När vi vaknade idag bjöds det på våfflor. Sedan var nick tvungen och städa. Så hittade han ngn äcklig mask i sängen ( bäddsoffan ). Så heeela dagen har han och hans föräldrar rensat under och i alla fack och konstiga ställen på soffan. Och soffan är ju inte liten heller utan större än en dubbelsäng. Och under den låg skit många döda maskar. jag stod inte ut så satt och körde mario kart wii. Två omgångar med fyra banor. Kom etta varje gång utom två då jag kom trea och tvåa, jag är såklart bäst.

Nu ska vi snart kolla på film elr ngt, en chillerill dag blir det här.
Gjorde lite roliga bilder i ps också, kolla och skratta! :) Ciao<3

Skriver imorgon