Nu blire chillkrök..

.. så skriver mer senare!



Nya desginer åt alla ? ;p

Igår såg jag och nick filmen Benjamin Buttons otroliga liv, den var rätt så bra faktiskt. Den slutade sent in på natten. Och idag har vi sett Babylon A.D som var grymt bra den med, svår handling bara. Har också spelat nintendo wii. Men mest har jag suttit och försökt fixa två flickors bloggar. Den ena var josefin och den andra tess. Ni kan se resultaten nedanför. Nu ska vi dra hem till mig och käka sedan får vi se vad som händer. Ciao<3


A lot of trouble

Hade svenska prov imorse, det gick hyffsat bra. Fick också veta resultatet av redovisningen på boken. Jag fick VG+ vilket jag blev otroligt stolt för! Annars var det bara massa håltimme idag. På bilden gjorde jag klart de tre uppgifterna, blev nöjd med två. Och när jag slutat drog jag till nick för att fixa min design. På senaste tid är det min syster som fixat den men hon har inte haft tid så fick göra en egen. Vad tycker ni om resultatet? Kanske inte lika bra som syrran, men en bra början tycker jag nog.

Skulle åkt och firat kusin jenny imorgon men det visade sig vara idag så nu bär det inte av. Päronen har inte tid, tycker det är synd för hade verkligen velat träffa kusinerna, det var ju ett tag sedan sist. Nu ska vi nog snart äta middag här hos nick, får se vad de bjuder på. Ciao<3


Ibland är man bara såå glad!

Det har varit en helt underbar dag. jag vaknade åtta och var klar halv nio. Drog till nick och vi drog till bussen där vi mötte malin, sara och natta. När friluftsdagen var slut så drog jag och nick till donken. Där bjöd jag hnm på en wrap, cheesburgare och liten cola. Det blev samma för mig. Så tog vi bussen hem till hnm. Spelade wii och låg och myste i sängen. Var så himla trött och höll på att somna flera ggr. Drog vid tjugo i fyra. Förbi skolan och hämtade skolböcker och sedan hem. Tvättade av mig och bytte kläder och drog sedan till jobbet. Var där fem i halv och började jobba.
Det var inte så mycket att göra och mina arbets kollegor var jätte trevliga. Marianne skrämde mig, vilket är inte likt henne, och blöev så rädd att jag börja skrika en himla mycket. Lite pinsamt det där. Och isak sa att jag var stark, men det visste jag redan. Kul med trevligt sällskap från alla iaf. Slutade kvart över sju.
Hemma var maten inget att hejja för men det blev frukt till efterrätt. Har nyss fixat headern lite.

Nu ska jag sluta sitta vid datorn. Det blir en massa plugg resten av kvällen. Imorgon är det helg, fan vad man längtat! Ciao<3



sex och samlevnad



Idag hade vi en föreläsning om sex och samlevnad.
Visste mycket av vad som sades, men det var väl kul.
Himla mycket som jag inte höll med om också, men inget jag tar upp på bloggen.

Eftersnack i klassrummet, det blev tydligen bråk bland två elever som inte slutade bra.
Och jag höll på att somna för den delen.
Blev mkt upprörd av saker som sades där med.
Inte heller ngt jag skriver här, men som jag varit med om bla.

Slutade halv fyra och mötte upp nick. Vi drog till ica och köpte mat.
På hemvägen åkte jag på en isbacke, det var kul.
Åkte alltid där när jag gick i ettan så fick flash backs.
Jag lagade pasta sallad och nick hjälpte mig med disk och dukning.

Nu ska jag snart sova, imorgon har vi friluftsdag.
Ska gå runt Säby sjön med nick, som varje år.
Ciao<3


lloyd loves me





Blir man lycklig av pengar?

En helt underbar dag seriöst. Mitt hår luktar jätte gott, man känner t.om doften en meter bort! Känner mig verkligen fräsh och härlig! Sånna här dagar behöver man oftare. Synd att allt avbröts för att jag var tvungen att gå till jobbet. Men det var endå lungt där, nästan ingen post alls. När jag kom hem väntade fisk, potatis och vindruvor.

Ska strax städa upp lite i rummet. Fick nyss min lön, 3060 efter skatt. Inte dåligt, plus 1050 av studebidraget. Sedan 1500 på kontot. Hinner nog visst spara en resa till Thailand i sommar. Blir man lycklig av pengar? Ja lite kanske, haha.


Hemma spa

Två lektioner idag. Började 8.20 med filmkunskap och kort efter hade vi naturkunskap. Vi skulle desikera hjärta, lungor. Jag avstod och antecknade och kollade på. Lukten är ju bara för hemsk. Kom hem elva och har inte hunnit göra så mycket. Sitter med hårinpackning och ansiktsmask. Ansiktsmasken har jag gjort själv med honung, banan och creme fraice. Snart bli det skumbad och tända ljus. Body scrub, shower gel och body lotian. Ska också måla naglarna, noppa ögonbrynen och raka benen. När allt är klart ska jag göra en kopp kaffe med apelsin och choklad smak som jag fick av mats. Det ska bli skönt att ha en liten spa dag här hemma.


Nick, min allra bästa vän sen 2004






stupid shit

Godmorgon, säger jag fast halva dagen redan gått för vissa. Har inte haft tid att skriva innan men gottgör det nu. Helgen har iaf varit lugn och skön. Har sovit ut på morgonarna. Kollat filmer, ätit god mat och godis. Filmerna har varit väldigt bra. De var de här jag såg denna helg:
- Seven pounds, med will smith. Sorglig men bra film.
- United 93, de flesta har antagligen sett den. Baserad på händelsen med world trade center.
- Passengers, en mycket bra film, spännande och sorglig.
- Defiance, en verklighets baserad film om andra världkriget, den var jätte bra, skit hemsk och sorglig men as bra
Snart ska jag och nick äta frukost som hans mamma lagat. Senare blir det ännu en film och nintendo wii spelandes.

Och måste bara säga att jag är så trött på att man inte kan ha några killkompisar. Alla försöker bara flirta med än, säga saker som man inte säger till en kompis och allt. Det är bara en sak det handlar om. När kan man hitta killar som verkligen bryr sig om hur man är som person och vill umgås som kompisar? Blir så uttjatat. Ciao<3


1. Mitt hus, lovely isn't it? ;)
2. När paula sov hos mig

Sommar feelings!


Fanny och jag


Jag på bussen


Jag och gabbi vid dagiset


Tess och jag


H&m shopping!

Allt det här ska inhandlas från H&M, tror ni ser vad jag längtar efter?
Sammanlagt kostar allt bara 2110 kr och femtio öre, haha!



Tila tequila 22.30 är ett måste!!

Jobbet var hur segt som helst, mkt men jag höll på att somna hela tiden. Till sist var det chill och fick snart gå hem. Snackade med pappsen vid garaget en stund och sedan med mamma. Till middag åt jag broccoli soppa, den godaste i världen! Och 4 pannkakor med hemmagjord sylt, mums! Nu kollar jag på top model. Sedan måste jag plugga helt klart, isabelle the plugghäst. Halv elva är det A shot with tila tequila, sista avsnittet. det får man för fan inte missa helt enkelt, såg att det kmr hända massa spännande saker.

Blev inspererad av charlie att titta på bikinis, lägger in bilder senare om jag köpt ngt elr ifall jag blir kär helt enkelt. Snart måste jag börja gymma bort magen också. Sara, på måndag? :) Ciao<3

Rump- massage!

Snart ska jag iväg till jobbet så får skriva allt lite kortfattat. Igår läste jag ut boken och var klar till halv ett, somnade direkt. När jag vaknade tjugo i sju mådde jag skit illa. Vet inte vad det är för fel? Jag kan inte gå upp innan nio utan att frukost då måste jag spy. Vilket jag gjorde. Men eftersom att jag inte ätit elr druckigt så bestod spyan av tjock slem, kul att veta? Antar inte, haha! Väl hos läkaren lämnade jag blod och urin prov. Sticket i fingret gjorde dubbelt så ont den här gången. Var hemma tjugop i nio och åt frukost. Kom lite försent till bilden men det ordnade sig. Gjorde klart min sjöhäst, den är ju bara för söt!
Efter bilden hade vi lunch. Jag, charlie, linnéa och sara köpte varsin macka. Och vet ni? Jag hittade en utan smör! Jag blev fett glad, men priset var ju inte lika roligt, 25 kr. Men blev mätt och belåten.
Klassråd och sedan svenska. redovade boken. Kunde svaren på alla frågorna men måste skaffa mig ett bättre ordförråd så jag kon formulera mig bättre. Och sista lektionen blev massage med charlie. Det är teori de första lektionerna. Men vi fick iaf veta att vi ska ha boxer shorts på oss. För vi ska massera varandras rumpor och måste komma innanför. Jippi! Not.. Men jag och charlie ska ha vara capri shorts på oss. Sexigt värre.
Vi tog sällis hem i den fruktanvärda vädret(?), åt nyss lite mat från igår och ska snart ut i skit vädret igen. Måste ha några skor som passar till det också :/ humm. Aja det blev visst en lång text iaf, typiskt mig haha. Ciao<3


Charlie & jag i capri shortsen!

Läkaren imorgon

Det blev mycket städandes idag. Fanns inte mkt att städa först så jag började rensa saker. Då börjde det. Slängde massa naglack, smink, smycken som var gammalt elr sönder. Tog ner alla ramar och satte alla bilder i en stor ram. Bytte platser på saker i hyllorna. Lade in saker på vinden. Ja det hände mycket. Nick kom vid tre och vi drog till ica, handlade mat som mamma skulle göra senare. Nick somnade när vi kom tillbaka och jag fortsatte med mitt. Precis när jag lade mig brevid nick så var det mat. Det var himmelskt och jag blev alldeles för mätt, fortfarande mätt nu. Har duschat och ska nu börja med allt plugg. Det bli naturkunskap och svenska. Klockan halv elva blir det Tila tequila på mtv och efter det läsa.

Imorgon ska jag till läkaren och göra prover. Ska vara där innan åtta så jag hinner till skolan som börjar 9.25. Jag ska komma fastande. Alltså inte ha ätit elr druckigt ngt alls. Jag som mår så illa på morgonarna, hur ska jag göra.. suck. Kan behöva lite lycka till kommentarer (a). Ciao<3




Only u can make me change

Det blev en kort dag idag men ush vad trött jag har varit. Jag gick upp vid sex tiden ( mår alltid illa tidigt på morgonen ) och mötta malin kvart över åtta. Första lektionen i filmkunskap. Vi pratade om humorn i filmer, vi började långt bak på trettio talet och fick se filmer. Vi hann inte se alla så det blir väl fortsättning nästa gång. Vi fick en planering för resten av terminen, sånt gillar jag! Jag tycker att det verkar vara en rolig kurs, stränga lärare dock.
På håltimmen satt jag och malin bara och snackade, båda var skit trötta. När naturkunskapen började kom sara med bruna ögon. Jag fick en chock men det var jävligt hett! När den lektionen slutade tio i tolv så slutade jag även skolan. Kom hem, åt mackor och nu har jag massvis att göra.

- Städa mitt rum
- Plugga
- Nick kmr och vi ska till ica, handla mat
- Vara med nick, kanske plugga?


The pursuit of happyness

Har nyss ätit nybakta bullar som nicks mamma bakat. Ska snart hoppa i säng med svenska boken, inte mkt kvar nu. Har kollat mer filmer. Igår innan vi lade oss blev det The oleander. Idag blev det The pursuit of happyness, som var en film jag kom till att älska. Den är med Will Smith och hans son. De spelar far och son i filmen också, ni måste verkligen se den! Sedan såg vi Life size, med Tyra Banks och Lindsey Lohan. Måste säga att den var otroligt töntig och nog anpassad för yngre barn, haha. Den sista filmen blev en till bra. The eleventh hour, sevärd men dåligt slut. Hatar slut man måste dra egna slutsatser till.

Det har alltså varit en bra helg. Åtta filmer, en massa god mat och allt var otroligt mysigt. Har därmot lite ont i huvudet. Inte konsigt när man suttit inne i ett mörkt rum hela helgen, haha. Har inte så mycket mer att säga faktiskt. Börjar tjugo över åtta imorgon med nya kursen filmkunskap, spännande. Godnatt, ciao<3



I löve moi



Fyra filmer hitills!

Det blev inget inlägg igår, hade fullt upp med annat. Var först i skolan, gjorde matteprov där det gick bättre än vad jag trodde iaf. Sedan fick vi en läxa i bilden och slutade vid ett elr något. Drog till nick. Orkar inte skriva detaljerat vad vi gjorde. Men vi köpte mandel, snickers tårta, chips och jordnötsringar. Vi åt en god mat med grillade kycklingspett, ris och sallad i stora lass. Det blev tre filmer. Den första var animerad och hette Igor, den var helt okej men inget wow. Den andra filmen var Tropic thunder, den gillade jag faktiskt. Och den sista blev en skräckis vid namn Barnhemmet. Den var på spanska och var väldigt spännande och bra. Vi gick och lade oss sent.

Vaknade ett idag, började dagen med en god frukost bestående av toast och överbliven tårta från igår. Sedan blev det 6 rundor med mario kart. Nick sa att jag säkert skulle skryta i bloggen att jag vann, och han har rätt. Jag vann, mohahha! Vi kollade nyss på en till animerad film som heter Bolt. Om ni såg kalle anka på julafton så vet ni vilken det är. handlar om en superhund, den var faktiskt bra, värd att se. Det blir middag hos mig ikväll sedan får jag se vad som händer faktiskt. Vet inte när jag har tid att skriva nästa gång.

Juste måste berätta, det försvann 70 läsare från mig på en dag och det gjorde mig förvånad och piss of. men sedan visade det sig att det var pågrund av att jag blev medlem på en sida där man skulle få mer statisktik. Så kolla noga innan ni blir medlem någonstans. Ni kan bli lurade. Ciao<3

Lite bilder från idag bjuder jag på ( brun?):


Blekinge, i love it

Jag åker till blekinge varje sommar då min farmor och farfar har sommarställe där. Här är bilder från i somras!
Vilken var er bästa sommar resa?









Plugg kväll med tila tequila

Jobbet gick bra idag, men var ju som sagt skit trött. Kom hem vid halv åtta och åt lax med ris. Har precis målat om naglarna från ful lila-röd-rosa till ljusrosa. Det är najs, passar min gyllenbruna hud. Måste säga att jag är otroligt otroligt brun! Min kamera har varit hos nick hela veckan och vi har ej setts så får fota lite med mobilen antar jag.
Det här är vad som väntar ikväll:

* Plugga engelska glosor, 26 st
* Plugga matte häfte, ekvationssystem
* Duscha + insmorning av dove
* Kanske blogga lite, i dunno
* A shot with tila tequila, halv elva på mtv ( älskar serien, hon är sötast av alla! )
* Läsa några sidor i svenska boken
* SOVA!

Hoppas att det inte blir för sent som vanligt, och att jag inte fastnar framför datorn t.ex. Ciao<3

Bra dag, men fan bloggen

Kom nyss hem efter en ganska skön dag i skolan. Fick nya schemat som kanske inte var sådär lyckat. Jag ska försöka ändra så jag har bild på måndagar ist för fredagar, annars kmr jag få så långa dagar och håltimmar.
På sista lektionen idag, naturkunskap, märkte jag att jag bara har tre labbrapporter att lämna in så har jag gjort allt! Känns så himla skönt, är på plugg humör nu, inte vanligt kan man ju säga. Hoppas det håller i sig till efter jobbet. Nu måste jag nämligen ta ngt att äta och tare lungt lite. Är så himla trött nu för tiden.

Och gud vad jag har tappat intresset att blogga, just nu är det så himla tråk.. ! Ciao<3

Sommar resor!!

Portugal 2006
Pappa, mamma, syster och jag.





Italien, capri 2007
Pappa, mamma, syster, jag och charlie






Frankrike 2008
Pappa, mamma, nick och jag



Låten till min begravning

Nu har jag precis diskat klart. Maten var utsökt och till efterrätt åt vi hallonsorbet, yummi. Nu blir det strax top model, idag ska de ju få sina make-overs och det kan man ju inte missa. Jag tycker alla är duktiga det här året faktiskt så vet inte vem jag hejar på än, vi får väl se! Men missa inte, klockan åtta på kanal tre.



Jag vet att jag har lagt in låten förut, men gör det igen. För den är så himla fin. Jag vill ha den på min begravning. Måste skriva det, så ni minns. Ifall att jag skulle pli påkörd av en bil elr ngt händer mig så jag dör. Kom ihåg att den här måste spelas för mig då! Ciao<3



And the band played on - Jackie boyz



before it's too late

Idrott är nog en av de roligaste ämnerna. Min klass har det alltid så kul där, man larvar sig mycket och skrattar åt allt. Idag körde vi lite lekar och baminton. På badminton fick jag och malin ett rekord som var 35, men vi ska självklart slå det nästa gång. ( Allstå hur länge vi kan hålla den i luften, så räknar man studsen ;) ). Sedan var det bild, jag gjorde en jätte gullig sjöhäst från hitta nemo i lera. När den var klar att åka in i ugnen så gjorde jag en pärlplatta. Jag kom hem tjugo i fem och drog till ica direkt. Där köpte jag tortellini och hämtade ut mina saker. Tofflorna är från Friis % Company och är så sköna att jag aldrig vill ta av dem, helt klart värt priset. Örhängerna var också super heta.

Just nu håller jag på att laga maten, måste snart ner och fixa resten innan det blir mat. Ciao<3

fuck fuck fuck

Snacka om att jag är på dåligt humör idag. Är det för att det är den 13? Har absolut inget att skriva heller. Fuck allt shit man!

19.10 - slutade jobbet
19. 27 - kom hem och åt middag
19. 40 - duscha och insmorning av dove
20. 20 - top model 11
21. 00 - the guru

Efter filmen blir det i säng med svenska boken. Vill att det här skit dagen ska ta slut. Ciao<3

Grattis jossan på 16-års dagen!

Imorse försov jag mig och kom nästan en halv timme föresent till min två timmars bild lektion. Men de hade bara varit inne i andra byggnaden och kollat så jag missade inget. Och resten av lektionen fanns det inget att göra så vi fick göra pärlplattor, haha. Det kändes som att man gick i sexårs och alla satt där med pälorna och frågade efter speciella färger. Kan inte säga att min blev så jävla snygg men den var söt - lite dagis nivå. Men det funkade att hålla på med de istället för att typ rita av något stileben elr ngt.
Efter lunchen var det svenska och vi snackade om poesi och asa gudarna. Lektionen var kort och vi slutade tio i två. Drog hem, käka knäckebröd och ett päron och nu sitter jag bara här. Ska jobba idag så orkar inte göra så mycket. Mina saker från chique.se har kommit nere i centrum, men hämtar de när jag har tid. Ska nog läsa lite i svenska boken nu, hoppas jag inte somnar. Ciao<3


Gammal bild, ribbing och jag<3

Utekväll (:

Efter en seg dag på jobbet med rätt mkt post så drog jag ut för att möta gabbi. Där var också emmi, matte, max, kim och gabbis kille filip. Vi var alltså inte så många. Vi satt vid buss stationen och snackade ett bra tag. Sedan kommer det fram en gubbe från ingenstans och börjar snacka med oss. Han fick mig att skratta så mkt att jag nästan grät, men sedan tyckte jag synd om honom. Han var över 40 och bode hos sin mamma. Det var ngt som gjorde att jag tyckte synd om honom, vet inte varför. Men när han hoppa på bussen till "socialhöjden" som han sa, söderhöjden, drog vi till pressbyrån. Men kort där efter började folk röra sig hemmåt. Jag tog sällis med max en bit. Kom nyss hem så har inte hunnit göra så mycket. I övrigt har dagen varit bra. Ska göra mig i ordning och läsa svenska boken sedan sova. Godnatt, ciao<3


Jag och gabbi, länge sedan!

Ingen rubrik

På naturkunskapen gjorde vi en labb och efter det så hade vi hål. Då gick jag och malin till jakan där hon köpte skor och en sjal. När vi kom tillbaka skulle vi ha en genomgång i bilden. Vår lärare sa bara att vi skulle fylla i listan om vilken dag av fredag och måndag som vi ska gå på lektionen. Så slutade vi vid ett tiden. Har bara suttit hemma och ritat och ska snart till jobbet. Ush, vill inte jobba idag, fryser.

När jag var bästis med nick i sjuan så hade han en bild på en utvikningstjej på datorn, playahead och sin mobil. Han sa att det var hans drömtjej och att han ville ha henne. Hon var super söt. Har alltid kommit ihåg bilden. Det var bl.a hon som gjorde att jag piercade mig i naveln. Men åren har gått och jag har inte tänkt på henne. Men så hittade jag en bild på henne på google under namnet Elin Grindemyr. Och där var hon. Bilden när hon står vid den röda väggen var det nick hade. Tyckte det var lite kul att få veta hennes namn efter fyra år. Haha, fortfarande hans drömtjej? Nä det tror jag nog inte. Ciao<3

Tack sötnosar

Jag somnade inte förens vid två inatt. Först pratade jag med nick i telen till ett, sedan sov vi med högtalaren på. Vaknade flera ggr och var vaken när det automatiskt lades på kvart i fem. Då kände jag mig pigg, men när alarmet ringde halv åtta höll jag på att somna om. Nu känner jag mig hyffsat pigg men skulle inte banga på att få krypa ner under täcket igen.

Jag måste också säga tack till er som kommenterar så söta saker. Att jag har fint hår elr fin över huvudtaget. Det gör mig verkligen glad. Behöver höra sånt. Har inte världens bästa självförtroende som folk tror. Och visst lägger jag upp mycket bilder, men man ser inte alltid ut som på bild. Men ni hjälper mig iaf genom era kommentarer och jag blir jätte glad. Tänkte bara säga tack! Ciao<3


Sovdags!

Ne-yo - Quite a show



"Don't tell me you're sorry, Cause you're not.
And baby when I know, You're only sorry you got caught.
But you put on quite a show. Really had me going.
But now it's time to go. Curtain's finally closing.
That was quite a show. Very entertaining.
But it's over now. Go on and take a bow
."

"And the award for the best lie goes to you!
For makin' me believe, that you could be faithful to me.
 Let's hear your speech
."

pamela andersson

Efter maten drog jag till ok med paula. Där köpte jag en cappuccino, gud vad gott det är! Sedan drog jag hem och duschade. Har kollat på premiären av Trollkarlens hemligheter som följdes av Pamela andersson: Girl on the loose. Är inte alls trött så får se när jag går och lägger mig. Börjar tjugo i tio med naturkunskap sedan har jag bild. Äntligen nya lokaler, ska bli skit kul att se hur de sur ut och allt. Ciao<3

Vad tycker ni, är pamela finare nu elr förut?


Mister bling + shopping

Sitter och försöker hitta snygga saker att shoppa online. Är väldigt kräsen när det gäller att köpa från internet. Men nu hittade jag en sida med min stil. Den har min typ av örhängen, kepsar och annat. Mycket snygga saker till er killar också. Spana in sidan här.



Ska självklart köpa hem något därifrån senare. Men just nu har jag shoppat hem de här fina sakerna från chique!


Mobil bilder

Linoleum tryck i skolan.



Fick låna Musas keps + ego pic.



Isabelle och en bästa vän.



Min bebis.



På donken med de bästa.



Tavel klotter av mig och sara.




Nya piercingen + en liten isabelle.





a black heart to go with

Igår såg vi en film som jag verkligen gillade. Den hette Lucky number slevin, en äkta isabelle film kanske? Jag skulle lätt kunna se den igen så den tipsar jag om ifall ni inte sett den! Efter filmen spelade vi mer mario kart, jag vann!

Det blev sängdags över två och idag vaknade vi vid halv ett. Jag drömde att jag var i thailand med nick och sedan tess. Det var helt underbart, vill verkligen dit i sommar och hoppas att det blir av. Om det blir av att jag åker dit så blir det över till kina också.  Men det betyder att jag måste spara mycket mycket pengar. Om jag sparar tusen varje månad så blir det ungefär tio tusen när vi åker iväg. Har ju redan börjat spara, vill ha värme nu! Ciao<3


welcome 2 my life

Jag och nick kollade på filmen The strangers som är en skräckfilm. Den var helt okej tyckte jag, fast den var endå läskig. Trodde att den skulle vara mer läskig än vad den var men satt endå gömd under täcket.
Vid sju drog vi till mig och åt middag, det var gott. Hade fått ett sött vykort av mamma också. Väl hemma hos nick igen spelade vi mario kart, jag körde själv men det gick piss dåligt. Vi ska kolla på någon till film nu sedan ska jag nog ladda upp saker från mobilen, det var ett bra tag sedan. Ciao<3




Stan och nya skor

Har inte hunnit skriva något idag då jag har haft fullt upp. Vi vaknade vid tolv och fixade oss innan vi drog till stan. Vi skulle leta efter en tröja till nick. Men eftersom att han är väldigt kräsen, har alla möjliga munkjackor och inte gillar stilen på de kläderna jag föreslår så blev det inget för honom. Själv hittade jag ett par söta skor ( bild nedan ). Vi åt på Smash också, samma macka som när jag och sara åt där. Den var inte lika god, men god. Jag blev skit mätt iaf! Sedan kollade vi runt lite, det är så mys inne i stan, jag trivs verkligen. Vi kollade på en kille som jonglerade med brinnande facklor, fyra stycken. Blev lite nervös att mitt hår skulle brinna. Han gjorde också andra coola saker som jag inte orkar beskriva, haha. Vi kom iaf nyss hem. Nicks lillebror sitter med tre kompisar och spelar nintendo wii så vi kan inte spela just nu. Det blir väl någon film. Igår innan vi somnade kollade vi på filmen Zoom. den handlar om några superhjältar ( barn och vuxna ). Den yngsta tjejen var så söt, haha. Den var iaf rätt bra. Nu ska jag svara på lite kommentarer. Ciao<3


Från h&m, 149 kr! :)

Inte så mkt att säga

Eftersom jag och nick var väldigt trötta somnade vi. Vaknade vid sju men låg och halv sov till åtta då vi skulle äta. Det blev ris, en jätte god sallad och vårrullar, älskar det! Nu ska vi kolla lite skräckfilm, om jag nu vågar. Och lite senare ikväll ska vi spela nintendo wii. Händer alltså inte så mkt ikväll, bara lite mys och chill.

Jeansen är köpta på Cubus för 230 kr, skrev det tidigare men folk undra så :)! Ciao<3


Bilder från igår..

.. som jag sa blev det många ego pics!
Och mina nya jeans!





Äntligen fredag!

Engelska läxförhöret gick sådär, jag kunde inte två ord, så atte bara in de på fel plats, det blev ungefär såhär:
- Pojken var traditionell när han gick i skolan
- Det fattades en missanpassad person till handfatet
Okej det skulle inte passat in på någon av meningarna. Men det var den ungefärliga handlingen och de två orden haha. Efter engelskan var det matte. Vi fick ett häfte som vi skulle jobba med. Nä matte är nog inte min grej. Dessutom är min matteklass stökig och kursen allftör svår. Men ska kämpa tillsammans med malin!

Slutade tolv och väntade på sara med malin, sedan drog jag hem. Skulle lämna pengar som jag lånat av brur. Ska snart till skolan igen för att möta nick. Ska vara med honom idag. Men det är tur för er, för det är hos honom som jag laddar upp mina bilder. Mitt krull idag var inte lika fint, ska nog fixa en liten frisyr innan jag drar till skolan. Ciao<3

Vad händer i helgen? :)


Tack mami

Nu sitter jag här, en nyvaken isabelle som bara vill somna om. Orkar inte ens tänka vad jag ska ha på mig. Ska snart gå ner och äta frukost. Kom på att jag glömde berätta lite från igår. T.ex så hade mamma köpt vanliga silverörhängen till mig för 70 kr/st. Hon köpte sex stycken så jag kan ha i varje hål. Och jag tänkte inte på hur mkt det kostade men satt och tänkte på det igårkväll och kom på att det kosta 420 kr. Fattar inte varför mamma köpte ngt så dyrt efter hur jag beter mig mot henne. Men blev iaf jätte glad och hon fick en stor kram!


De åt vänster.

Sedan höll jag på att bli pålörd av en minibuss igår också vid skolan. Jag tryckte på knappen vid övergångsstället, när jag såg att det blev rött för bilarna så började jag gå. Men jag ser en minibuss komma fort som fan ( den trodde nog den skulle hinna och körde fortare än man får göra där ) och eftersom att jag gick när det var grönt och trodde bussen skulle stanna fortsatte jag gå. Men när jag insåg att den inte stannade så backade jag bakåt snabbt, annars hade jag kunnat säga hejdå till världen. Och gubben i bilen kollade på mig helt galen och förskräckt, nästan som att det var jag som gjort fel? Det här gick såklart på några sekunder men man hinner tänka mkt på lite tid, haha. Oj vad klockan tickar iväg. Ciao<3

Blondinbella, kissie, kenza?

Nu är jag stolt över mig själv. Jag har gjort engelska läxan så nu är det klart. Ska kanske öva in orden lite mer men annars har jag gjort resten. Det blev fan mkt senare än vad jag hoppats på, vill ju bara sova ut? Men ska ta och lägga mig nu tror jag, fan vad skönt att sova tidigt ibland. Imorgon kommer det massa bilder iaf, tror säkert ni sett fram emot det. Ciao<3



Vem tycker ni om best? Isabella ( blondinbella ), Kenza eller Alexandra ( kissie )?




sara är en STOR tönt..

Jag höll på att somna på jobbet. det var inte så mycket post. satt mest och väntade i början. Det tog 40 min att göra allt sedan en hel timmes väntan igen och resten bara chill. Satt och smsa med sara om vad vi ska ha på oss imorgon. Har ju två tröjor jag inte andvänt än t.ex. Men får se vad det blir!
Tänkte egentligen sova nu för att jag är så trött. Men pappa lagar mat, sedan måste jag göra skit läxan också. Och kommer säkert fastna framför datorn.
Fick mer kommentarer om mitt hår, mamma tyckte det var jätte fint sa hon och mats på jobbet undrade om jag fixat håret elr om det var naturligt, han tyckte också att det var fint. Najs att höra! Har ju i princip nästan alltid samma frisyr så (a)

Idag var
sara dum mot mig.. Hon sa att jag var ful, hade bamsefötter och såg galen ut. Jag blev jätte ledsen och ni får helt enkelt INTE läsa hennes blogg. Jag upprepar, ni får INTE läsa hennes blogg. Okej? Inte läsa SARAS blogg!!!! Ciao<3


Malin, sara, jag!

Vill åka snowracer

Drack nyss upp min smoothie och ska snart iväg till jobbet men jag tänkte kasta in ett inlägg.
Det var mys att träffa alla vänner igen, hade saknat de massor så hade kul idag, annars sög det att börja skolan. Man frös för att det var så kallt, man höll på att somna på lektionerna. OCH vi fick vår första läxa till IMORGON! Helt sjukt. Så efter jobbet lär jag ju sitta hemma och plugga lite.

Jag fick bra respons på mitt lockiga hår så det borde jag ha oftare. Dessutom var deo i skolan, han sa att det var sexigt, yey! :) Tog massa ego-pics imorse så ni kan få se imorgon och avgöra vad ni tycker.

Kul att det börjar komma mycket snö, tycker jag. De flesta är ju sura över det, vill ha vår och varmt. Och det klart jag vill ha värme, men det är endå mys med snö så man kanske kan åka snowracer i år iaf. Förra året kom ju ingen sån snö så jag gillare. Ciao<3


Första skoldagen

Det jag hatar med att gå upp såhär tidigt är att jag mår så sjukt illa. Nu på lovet när jag vaknat har jag ätit frukost varje dag och tänkt " hur kunde jag inte äta frukost förut?" Men nu fattar jag, det är när jag vaknar såhär tidigt, blää. Ska iaf försöka göra mig en smoothie så jag får ngt i magen. Det känns bra att börja på en torsdag så man vet att det snart är helg. Men just våran torsdag är den dagen med semst lektioner och inga raster. Men man får väl se till att det funkar, får ju iaf träffa malin som jag inte sett på hela lovet!



Sov med flätor idag, hoppas på ett fint lockigt hår, men minns inte hur det blir efter flätor haha. Får väl se när jag väl släpper ut det? Sedan tänkte jag köra på mina nya jeans också. Ni lär få se bild senare. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan gå till skolan. Ciao<3

Vinnaren utsedd

Maten var god, men det straffades av en massa disk jag var tvungen att ta hand om. När jag var klar med allt så kollade jag på Top model och nu är det filmen Vit oleander som jag tittar på. Har sett den förut men minns inte så mkt. Har för mig att den var bra iaf. Har skrivit att jag ska plugga flera ggr nu men det blir aldrig av. Men skriver det igen. Efter filmen ska jag försöka plugga. Åh nu kom mamma in och tjaffsa, jag lackar fan!!

Vinnaren blev
Emelie, grattis! Jag kontaktar dig via mail.
Tack alla ni som var med, ni har större chans att vinna i nästa tävling.
Ciao<3

Jag <3 hallon

Jag gjorde en god smoothie till mig och min mamma. Hallon, filmjölk med vaniljsocker ( hade ingen vaniljyoghurt ). Sedan har jag suttit på min datorstol och tagit det lungt. När jag kollade på Fresh prince in bel air började jag gråta. För att se will smith sådär ledsen kändes fan i hjärtat, fyfan. Men nu ska jag sluta sitta o skriva saker ingen bryr sig om haha. Här kommer lite saker ni inte visste, sedan ska jag laga mat, tacos! Ciao<3

Tio saker du kanske inte visste om mig:
1. Jag är en överkänslig person
2. Jag har massa kläder jag inte använder
3. Jag bryr mig sjukt mkt vad folk tycker om mig
4. Jag är det ynsta barnet i min familj
5. När jag var liten önskade jag mig en lillebror i julklapp
6. Min dröm är att bli sångare/skådespelare
7. Jag vill bo i Beverly Hills
8. Jag äter inte smör, hatar det
9. Mitt värsta år var i sjuan
10. Jag äter alltid mer än jag orkar

Fem saker du inte visste om min mamma:
1. Hon flydde från Santiago i Chile till Sverige när hon var tolv
2. Ibland beter hon sig som en liten bebis
3. Hon vill alltid mitt bästa och bryr sig alltid
4. Hon pratar konstant
5. Hon har tre syskon och är yngst

Fem saker du inte visste om min pappa:
1. Han är rektor på Sollentuna Fria Gymnasium
2. Han kan allt om historia ( nä han kan allt om allt i hela världen )
3. Han gör nästan allt här hemma
4. Han sjunger 24/7, och fint faktiskt
5. Han har tre syskon och är äldst

Dagens

Dagens outfit: mjukis, overkneestrumpor ( nerkavlade ), nya tjocktröjan
Dagens humör: på topp!
Dagens låt: somewhere over the rainbow ( nedan )
Dagens att göra: ta det tjill
Dagens panik: skola imorgon
Dagens måltid: knäckebröd med ost




Såhär länkar man:


Relax, take it easy

Kunde inte somna igår, låg i sängen och vände och vred på mig till klockan fyra. Idag vaknade jag halv elva. Jag började med att färga min utväxt för att sedan ta ett långt varmt bad. Inpackning, ben rakning, body scrub. Känner mig jätte fräsh just nu. Sitter i mjukis, tjocktröja och en boll på huvudet. Har städat mitt rum lite och ska snart måla naglarna. Solen skiner och jag är på glatt humör. Det här ska verkligen bli en ta hand om mig själv dag. Lite senare ska jag göra smoothie med hallon och blåbär, mums.

Ikväll utser jag vinnaren i min tävling. Just nu är det nog bara fyra pers som är med tror jag? Så chansen att vinna är ju endå rätt stor. Tråkigt att det skulle bli så få som var med. De flesta är inte med för att de själva inte behöver, men halå? det är gratis och man kan alltid ge bort det till en kompis, syster eller flickvän. Lycka till ni som är med iaf! Ciao<3

Snart sovdags!


And woila!

Händer absolut ingenting ikväll. Har nyss ritat lite i paint, gjorde mig själv med de nya kläderna jag köpte idag. Vad tycker ni om bilden? Visst blev den allt lite lik? Nu ska jag sminka mig och ta lite "modell-bilder" i brist på att ha ngt att göra, haha. Sedan ska jag nog försöka plugga lite faktiskt. Ciao<3



Top Model



Klockan åtta ska jag titta på top model helt klart. Tyra Banks är ju en av mina förebilder, men det lär ni har läst ett antal ggr om ni följt min blogg. Så det blir en mysig timme framför tv'n iaf.
Paula orkade inte följa med ut ikväll så får se vad jag hittar på under kvällen. De flesta börjar ju skolan imorgon så ingen som orkar gå ut. När börjar du skolan igen? Jag börjar på torsdag. Så eftersom att det är min sista lediga kväll hoppas jag på ngt roligt att göra.

Ännu mer shopping

Vi somnade inte förens vid tre inatt iaf. Vi låg och as garvade hela natten. Men det vi skrattade åt kanske inte var så kul nu när man inte är trött och flummig. Vi skulle iaf vakna nio men jag ställde om klockan till tio sedan stängde jag av den och så vaknade vi elva. Vi gick upp, åt frukost och klädde på oss sedan drog vi till stan.
Jag hittade en söt bh för 129 kr och en t-shirt för 98 kr från h&m. Sedan hittade jag skit snygga jeans från vero moda för endast 230 kr. Köpte ett par men ska lätt dit och köpa ett till par i en annan färg, de var underbara. Ni får självklart se bilder sedan när jag laddat upp.
Det blev en take away cappuccino till tåget vid kvart över fyra. Sedan tog vi bussen hem. Nu sitter jag här med ett leende på läpparna. Sista kvällen på lovet ikväll. Ska nog ut med paula och några så det blir säkert najs. Just nu vill jag iaf bara ta det lungt, kanske städa lite, tända ljus och bara ta det lungt. Ciao<3



Morötter med dipp

Det blev en mysig kväll. Efter maten så drog jag för att möta paula vid jobbet. Vi gick direkt till ica där vi köpte morötter, dipp och naturgodis. När vi var klara drog vi till hennes pappa där hon hämtade saker och så drog vi till mig. Fixade allt sedan satte vi oss framför tv'n och kollade på filmen 13 snart 30, som jag sett flera ggr. Nu ska vi spela ngt tjej spel och snacka massa skitsnack. Vi måste försöka somna tidigt eftersom att vi ska in till stan vid tio. Lycka till att vända på dygnet liksom :/ Men det ska bli najs med en liten srunda i stan igen. Mer än såhär hinner jag inte skriva nu. Paula väntar och jag måste ju vara lite social. Ciao<3


Kvällens planer

Gud vad trött jag är idag. Har bara suttit här och frusit sedan jag kom hem från nick. Philip frågade om jag skulle följa med på bio ikväll i stan. Egentligen vill jag men det är så kallt, långt och är så sjukt trött. Det får bli en annan gång? :) Istället ska kanske paula komma hit och så ska vi ha tjejkväll. Kolla film, äta morötter&gurka med dipp och sedan ska hon kanske sova över. Och imorgon ska vi till stan igen, det ska bli mysigt. Men planer kan ändras så man vet aldrig vad som händer.
Nu ska jag äta middag, hör att det är pappa som lagar idag. Ciao<3


Tävling!

Börjar med en liten tävling först för att se hur många det är som blir intresserade, och så tar jag den lite större tävlingen senare. I den här tävlingen kan du få Depends snabbfärgning för ögonfransar och bryn i färgen svart.



" En specialprodukt från Depend för Dig som på ett snabbt, enkelt och säkert sätt vill färga Dina fransar och bryn. Behandlingen tar endast några minuter och ger ett färgresultat som varar i flera veckor. Depend Snabbfärgning gör att Du alltid ser fräsch ut på morgonen, när Du sportar, solar, badar eller utför andra aktiviteter. Den perfekta ”natural look mascaran”. Finns i färgnyanserna svart, brunsvart och brun. Ger snabbt färgresultat på bara 1-2 minuter! "

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen i din blogg samt länka till min blogg. Sedan skriver du en kommentar här med länken till ditt inlägg samt att du är med och tävlar. Jag drar vinnaren på onsdag. Lycka till!

blabla

Godmorgon! Vaknade för två timmar sedan och var väldigt trött. Har precis gjort mig iordning. Innan åt jag en stor frukost, två toast med fullkornsbröd, ost och salami och ett glad kolcyrat vatten. Är verkligen mätt just nu. Idag är det nog sista dagen på lovet som jag är med nick. Han börjar ju på onsdag och har sagt att han måste plugga imorgon då han ska ha prov direkt. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, han sitter och spelar just nu.. som vanligt. Och om två timmar ska han på träning till kl åtta så vi hinner inte direkt åka någonstans heller. Jag vet iaf att när han är på träningen ska jag fixa lite inför min tävling samt städa mitt rum. Hörs senare! Ciao<3




Godnatt allihopa! :)

Nu har vi spelat ett bra himla tag. det är så kul, har lärt känna hans familj mkt bättre nu också. Förlåt att jag svär så mkt inför er, men det gör ju ni med (a). Klockan börjar bli mycket, men jag och nick ska se en film som heter Fly me to the moon, en animerad. Sedan ska vi sova. det har varit en helt perfekt dag idag. Har varit på toppen humör och jag hoppas morgondagen blir det samma. Godnatt allihopa, ciao<3


How about u :)?

Nu tycker jag att det har varit massa frågor om mig och det står alltid saker om mitt liv. Men nu över till mina läsare, nu vill jag veta lite om er! Så här kommer fem frågor som jag gärna vill att ni svarar på ( kanske blir lite om min blogg också höhö ). Ska fortsätta spela mario kart under kvällen också. Vi försöker göra alla uppdrag och få alla gubbar nu. Sedan ska vi spela alla fyra. Nick, hans lillebror, hans pappa och jag. det ska bli mysigt. Vi har redan laddat upp med popcorn och dricka. Hoppas ni haft en underbar kväll. Ciao<3

1. Vad heter du + ålder?
2. Vart bor du?
3. Vad tycker du om min blogg?
4. Hur började ni blogga?
5. Era favorit bloggar?

Hello miss sunshine

Gud va bra programmet var! Underkläderna var super snygga och modellarna var skit heta!
Pratade nyss med malin i en halv timme. Hon är påväg till sin pappa i skövde. Det var kul att prata med henne, var ett tag sedan. Men det bröts eftersom att hon är "mitt ute i skogen" haha. Nej nu ska jag nog spela lite mario kart igen. Det har blivit ett beroende tror jag. Senare blir det väl film och mys.
Behöver inte gå till läkaren imorgon, ska dit på onsdag istället vilket blir perfekt.
Imorgon tänkte jag ha en liten tävling, ni får veta om vad då. Så glöm inte kika in här då och var med och tävla! Ciao<3


Victoria secret fashion show

Maten var utsökt (a). Jätte god faktiskt. Just nu kollar jag på reprisen av Victoria Secret  Fashion Show, älskar det. Någon som missat? Kolla nu på trean, det slutar åtta och är helt klart värt att se. Mamma smsa och sa att jag ska till läkaren innan tio imorgon igen. Det är inget fel på mig längre och vill verkligen inte gå dit. Speciellt inte tidigt när vi bara har några dagar kvar innan skolan? Dessutom måste jag fasta innan, okej det är inte direkt svårt då jag inte brukar äta frukost, men iaf. Nej ush, nu ska jag ta det lungt och njuta av de sista lov dagarna! Ska ringa malin efter programmet. Ciao<3


Billig shopping och god macka!

Hade otroligt kul med sara idag. Vi pratade på om en massa saker. Och jag köpte en grå tjocktröja + en svart top från cubus för sammanlagt 148 kr. Blev helt paff av att det var så billigt. Från gina köpte jag ett par bruna hotpants för 24 kr och sedan lite solpuder från h&m för ca 100 kr. Är väldigt nöjd med vad jag har köpt kan jag säga!
Vid fyra tiden så gick vi till ett ställe i gallerian och delade på en tallrik med sallad och en macka. Mackan var halvt grillad och hade mozarella, salami, sllad, vitlökssmör och annat gott på. jag njöt som bara den. Det kostade 69 kr men eftersom att vi delade blev det 35 kr. Billigt tycker jag och bättre än donken (a)? Har nyss spelat en omgång mario kart på nintendo wii hos nick. Ska strax äta mat här. Tror det blir grillad kyckling med ris och sallad! Ciao<3






ute på stan med sara

Godmorgon! Igår kollade jag och nick på en animerad Resident evil degeneration. Den funkade ibörjan men på slutet blev den överdriven. Men kul att se den animerad iaf. Vi gick och lade oss klockan fyra och jag var så himla trött. Somnade direkt och drömde helt sjuka drömmar om att hitta påskägg i hela trädgården och huset. Sedan vaknade jag kvart över tolv. Har redan fixat mig, hjälpt nick städa hans rum och ska göra frukost nu. Ska ta tåget vid två för att möta sara. Vi ska ta en runda på stan och kanske äta en god lunch. Kommer med bilder senare. Kanske hittar ngt fint att köpa också? Ciao<3


Svar på frågorna!!

1. Du och nick umgås ju men är inte tillsammans, har ni sex?
Svar: Sex frågor är överskattat

2. Är du och Challan osams?
Svar: Just nu pratar vi inte längre

3. Röker du?
Svar: Nej

4. Är du en partymyra?
Svar: Det skulle jag inte påstå, det varierar, chill, mys, fest

5. Gillar du våra bästa år?
Svar: Kollade på det när jag var liten men nu gillar jag det inte

6. Vilka bloggar läser du?
Svar: Olika men mest blondinbella, natacha peyre, syrrans, klasskompisar

7. Kaffe eller te?
Svar: jag är nog kaffe typen :)

8. Vad föredrar du: Fram eller bak?
Svar: I vilket sammanhang :)?
 
9. När fyller du år?
Svar: Den 26 mars

10. Vill du ta studenten?
Svar: Ja verkligen

11. Vad heter din bästa kompis?
Svar: Har många bästa vänner, ingen riktig bästis :)

12. Tvättar du alltid händerna efter ett toalettbesök?
Svar: Ja det är en rutin

13. Vilken var den senaste filmen du såg på bio?
Svar: Oj bio.. går nästan aldrig på det så minns inte

14. Är du bra i skolan?
Svar: Bra skulle jag inte påstå men jag klarar mig

15. Hur många syskon har du?
Svar: Två äldre, en syster och en bror

16. Bärbar eller stationär dator?
Svar: Har ingen bärbar men föredrar nog endå en stationär

17. Blondinbella eller Kenza?
Svar: Blondinbella

18. Gillar du Harry potter?
Svar: Jag tycker om böckerna

19. Klipper du tånaglarna?
Svar: Vem gör inte det?

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö? 5 saker.
Svar: En riktigt svår fråga.. men en mobil, kamera, snabbmat(a), en kompis och sist en biljett hem

21. Har du funderat på att färga ditt hår brunt/svart igen?
Svar: Ja det har jag, jobbigt med den blonda utväxten bara. Men frammåt nästa vinter ( iaf efter sommaren ).

22. Är du lycklig?
Svar: Nej tyvärr är jag faktiskt inte det

23. Vilken är den bästa serien, enligt dig?
Svar: Uoff, svårt.. Prison break eller Desperate housewives

24. Om du fick vara ett djur för en dag, vilket skulle det bli?
Svar: Haha ingen aning, kanske en apa?

25. Favoritgodis?
Svar: Sura eller salta

26. Varför valde du blogg.se framför typ devote elr ngn annan sån där?
Svar: Tänkte inte så mkt på det utan tog det bästis hade som fick mig att börja blogga

27. Hur många läsare har du på ett ungefär varje dag?
Svar: Ungefär 70-80 men kan variera

28. Vilken blogg är bäst?
Svar: Ingen aning, har nog inte direkt ngn favorit, kanske eran en vacker dag ;)

29. Är du svensk?
Svar: Jag är halv svensk och halv chilensk

30. Har du hårförlängning eller har du någonsin haft det?
Svar: Ja det har jag ( ledsen att göra er besvikna ) se håret utan förlängning
här.

TACK! För alla frågorna och hoppas att ni är nöjda med svaren. Puss!

goodbye may come as a chock

Oj vad kul, har fått över hundra läsare idag. Och en massa kommentarer också.
Nick kom och åt hos mig och vi försökte reda ut massa tjaffs vi haft från igår, det gick väl sådär. Nu har vi kollat på film hos honom, 100 Feet. Ville inte se den först, ogillar thrillers på kvällarna. Men den var faktiskt bra. Äcklig på ett ställe men annars bra. Jag ville spela men hans pappa sa att det var försent nu. Det blir väl en till film efter nick duschat. Så jag tänkte passa på att svara på era frågor i ett nytt inlägg. Ciao<3


blondinen yttrar sig

Kunde inte träffa sara idag för hon fick gäster. Men vi ska träffas imorgon istället så det gör inget. Frågorna ni ställer kommer jag svara på ikväll/natt eller imorgon beroende på när jag har tid och hur många frågor ni ställer. Har suttit och fryst hela degen, men nu är tofflorna på och tjocktröjan. Och så har jag höjt värmen lite. Håller på att ladda ner en film som jag ska se när det är klart. Ska nog ta ngt att äta och tända lite doftljus också. Det blir helt enkelt ännu en chill mys dag. Ciao<3




Frågestund för intresserade

Nu ska jag fixa mig och massa innan jag åker iväg för att möta sara.
Jag har också märkt att jag fått många kommentarer,
så jag tänkte att jag kunde ha en frågestund.
Ingen aning om jag ens kommer att få ngn fråga,
men det är upp till er om ni undrar ngt.
Varsigod att fråga på ;) ciao<3


You really hurt my feelings

Mina tidigare inlägg försvann, men inte orkar jag bry mig. Får är så sjukt deprimerad just nu. Orkar inte blogga egentligen men såg så tomt ut idag. Ska nog snart sova för är trött och fryser. Har inte gjort ett skit idag. Spelade wii tidigare på dagen men annars inte ngt alls. På kvällen drog jag till deo. Träffade sötnosen eric och lekte lite med honom. Deo märkte att jag var nere vilket gjorde hnm nere så vi snackade typ inte. Satt och kollade på filmen Ali på femman tror jag det var. Sedan drog jag hem, mötte jens ute och han frågade direkt vad det var med mig. Märks det så bra? Måste nog öva på att ej visa vad jag känner. Var hemma strax innan ett och har bara suttit vid datorn.

Imorgon bär det in till stan med sara på en fika elr ngt. Ska bli skönt att träffa henne faktiskt. Men planer kan ändras, hoppas inte. Nä nu vill jag bara sätta på mig dun tofflorna och krypa under täcket. Gonatt, ciao<3


1:a dagen på år 2009

Vaknade vid halv två hos mig. Åt frukost och drog sedan till nick. Lämnade min väska sedan drog vi för att handla mat till ikväll och ost med kex. Vi kollade klart på en film från igår, Fearless. Den var bra om man gillar fight filmer. Just nu spelar nick och hans pappa, ska snart titta på eller kanske vara med. Vi ska äta om en stund, det blir lasange. Sedan blir det mer film och mys. Ska bara ta det lungt idag. Såhär ser jag ut idag ( nedan ). Ciao<3


Gott nytt år ? (a)

Nu är jag piss off. Skrev nyss ett jätte långt inlägg om igår.
Nu skriver jag bara ihop ngt snabbt så får ni nöja er med det. Skit data! -.-

Jag och nick gick upp tidigt och åkte till kista igår. Hittade ingen klänning i någon affär men på slutet en kjol som jag köpte. Vi åkte hem till han och klockan var då fem. Vi åt mat vid sex som jag lagat. Det var jätte gott men vi blev så mätta att vi satte oss för att spela nintendo wii. Det gjorde vi tills sju. Då duschade vi och sedan drog vi till mig. Jag sminkade mig och klädde mig sedan gick vi ut vid tio. Drog till nicks polare och var där tills typ halv tolv. Då gick vi för att möta gabbi och hennes pojkvän vid viksjö kyrka. Vid tolv slaget kysstes de och jag och nick. Hälsade på de andra där sedan gav vi oss iväg mot mig. Vi kom hem vid ett och var helt slut. Fötterna värkte som fan. Pappa tyckte vi var hemma tidigt men vi var så trötta eftersom att vi gick upp vid nio. Vi kollade iaf på en film och åt julgodis innan vi somnade sent in på det nya året.

Tog inga bilder igår för glömde kameran men såhär såg jag ut innan vi drog ( nedan ). Ciao<3