Andra månaden avklarad!

Just nu kollar jag på den rätte för rosing. Innan åt jag middag med min far. Broccoli soppa, pannkakor och en semla. Om jag är mätt? Skoja inte. Måste träna bort det där på lovet höhö. Idag har jag iaf gjort klart min andra månad med 100+ sit ups/dag. Är så jävla stolt. Det är verkligen skillnad. Under mitt hull finns jävligt mkt magrutor som är starka ska ni veta!
Nu ska jag fortsätta kolla tv och snart kommer DH också, får inte missa! Sedan ska jag plugga en massa. Ciao<3


Önskelista till söndag bruds!


Jag är ju iaf på g! ;p


Jag förtjänar en kram :)

Började halv elva så det var fett chill imorse. En lektion sedan slutade vi och jag drog till gym med sara. Låtsades att jag glömt leggings så frågade om vi kunde köpa i jakan. När vi var utanför waynes coffe puttade jag in henne där. Väntandes satt emma, natta, malin och linnea med fika! Så där fick hon en liten överraskning. När fikat var över blev det en tur i centrum innan jag och sara drog till gymmet på riktigt. Vi gymmade i två timmar och kom ut som tomater. Drack varsin drick yoghurt och solade innan vi skiljdes åt. När jag kom hem var klockan över fem. Sedan har det inte hänt mkt alls idag. Letar fortfarande efter en bra dator. Imorgon är jag iaf ledig förutom ett 20 minuter långt utvecklingssamtal halv tre. Så blire väl jobbet, mat, tv och plugg resten av eftermiddagen/kvällen. På dagen har jag inga planer ännu, ska nog tare chill. Ciao<3

En artonåring, playstation 3, sushi!

Vi tog tre tåget till södra station. Sedan mötte vi upp min brorsa och gick till ett sushi ställe. Jag och nick delade på en dagens, 65 kr. Vi bytte ut lax mot avokado. När vi kom hem till bror och skulle smaka såg vi att vi fick fem avokade ist för tre så inget ägg och ingen räka :S. Men vi fick goda rullar med krabstick, avokado, lax och sånt. Det var ganska gått men mådde illa av avokadon. Haha aja, alla säger att det inte är så gott första gången utan att man lär sig tycka om det.
När vihade ätit klart spelade vi mortal kombat typ. Jag vann först mot nick sedan mot min brorsa höhö. Fast ju längre vi spela ju mer vann de också. Vi var duktiga allihopa (a). Sedan körde vi resident evil 5, det var spännande men svårt med kontrollerna fan. Jag och nick drog hemmåt halv sju. Köpte lite på donken. Duschade och sedan kollade vi på ong bak 2 hos honom. Kom hem elva och har bara suttit vid datorn. Har sjukt ont i magen, dag fyra nu. Ska nog sova snart.

Idag fyller min bebis sara 18 år, gå in och gratta henne på hennes blogg
här. Ciao<3


Bilder från veckan




Första helgen som 18 år

Fredagen var helt underbar. Efter skolan drog jag och mötte nick i centrum för att käka på Tasty's. Tyvärr så fick jag hår i min, jag anklagar en spec person. Men den halva mackan som jag åt var godare än de innan. Brödet var varmt och osten smälte lite. Sedan fick jag presenter av nick också. Två armband, tre trosor sedan bio och lunchen.Av hans mamma fick jag tre hundra kr. Av de pengarna köpte jag en tröja för 149 kr. Sedan gick nick och var med sina kompisar i centrum och jag kollade kläder. Vi kom hem sent till honom och åt lasange. Kollade lite hotell i hong kong och drog sedan till bion. Marley och jag, jag tyckte faktiskt den var bra. Den slutade elva och då drog jag och nick till han och sedan kom vi till mig vid ett.




lördags morgonen vaknade jag vid tio av att päronen, syster och nick sjöng och kom med paket. Jag fick baggie jeans, linne, parfym, bikini överdel, harems byxor och pengar till en dator. När uppvaktningen var slut somnade jag och nick om och vaknade halv två. Då blev det städa rummet, duscha och fixa mig. Vid sex kom farmor och farfar, bror, farbror, gammelfaster och hennes man. Fick ännu mera paket. Av syster och bror fick jag ett halsband och ett linne från mq. Av gammel faster och hennes man 500 kr. Av farmor och farfar fick jag en väska, överkast, kuddfodral, ett ljus och en lampa som päronen ska få och jag får pengar för den. Sedan åt vi en himla god mat och det blev mycket snack vid bordet. Väldigt trevligt. Vid tio drog jag och nick till honom och vid tolv gick vi och lade oss. Fattar inte varf vi var så trötta?



Idag är det söndag och nick städar. Vi har kollat datorer hela morgonen. Krångligt är det. Lite senare ska vi åka till söder och träffa min brorsa. Kanske spela resident evil 5 sedan ska vi ut och äta sushi. Det blir första gången för mig, får se vad jag tycker om det. Men det blir säkert en bra dag. Helgen var ganska chill men nästa blire fest för mig och sara. Ciao<3

Upp tidigt i onödan?

Snoozade hela morgonen men när jag hörde främmande mäns röster hoppade jag upp ur sängen och fixade mig. Men de började inte ens med mitt fönster utan håller på där nere, och det tar tid. Så nu har jag varit klar i en halv timme, mer. Och börjar kvart i tio. Får väl chilla här vid datorn där det är varmt. Där nere är det nämligen iskallt, inga fönster ju.
Har precis bokat två biljetter till filmen Marley och jag som är premiär idag. Är fett taggad inför den här dagen. Nick ska ju fira mig och han gör det perfekt. Har bestämt att jag vill ha "Den franska" på Tasty's. Så när jag slutat blir dte god lunch. Sedan ska jag få present av honom. Och han tänkte bjuda mig på middag, men jag kände att det skulle bli för mycket så sa att det inte behövdes. Och klockan nio ikväll blir det bio som han bjuder på. Den slutar vid elva och senare på kvällen ska vi sova hos mig. Det kommer bli fett mys. Ciao<3

Helg imorgon :D!!

Imorgon är det äntligen fredag, fan vad härligt. Lite mindre härligt är att de ska byta fönster hos mig imorgon och kommer hit sju på morgonen. Jag som egentligen börjar kvart i tio. Måste alltså ha fixat mig och klätt på mig innan dess. Hur fan ska jag orka det? Undra om de ens börjar med mitt rum och hur lång tid det tar? Haha aja livet är surt ibland.
Efter skolan ska jag iaf firas av nick ( ist för söndag ). Han ska bjuda mig på en macka på Tasty's och bio. Sedan blire mys hos honom och massa också. Kommer säkert blir super najs. Lägger upp massa bilder från veckan och födelsedagen och så imorgon också om jag hinner. Nu ska jag ta en dusch. Har fått chili under tumm nageln och det svider som om jag hade att stort öppet sår där, fy fään. Godnatt, ciao<3


MIN 18 ÅRS DAG IDAG!!

Det här har varit den bästa födelsedagen någonsin haha. Vaknade på morgonen vid nio då iv valet var inställt. Åt lite yoghurt och kände mer mer vuxen, or not.. men iaf. På min mobil fann jag många "grattis" sms vilket gjorde mig glad. Vid kvart över tio kom charlie så tog vi sällis till skolan. Där kom först tre söta tjejer skrikandes grattis och gav mig kramar. Sedan kom tre till som började sjunga och skapa ståhej i klassrummet. Såååå söta! Vi kollade på film på svenskan och engelskan som ligger efter varandra. Hamlet med Mel Gibson. När vi fick en liten rast gick vi till skåpen och då såg jag att brudarna fixat mitt skåp med kort och saker, blev jätte glad. Fick ännu fler kramar och helt plötsligt kommer sara med en daim tårta i handen. Alla börjar sjunga igen och jag var lite smått generad. Tillbaka på lektionen delades tårtan i 8 bitar och jag fick den största biten ( om det nu var stor skillnad ). SKIT god var den så tack igen sötbollar!!
Så var det lunch, pannkakor. Skolan var alltså på min sida idag, bjöd på god mat och grejer, det är fan stort höhö. Så hade vi håltimme då vi satte oss på soldäcket. Varmt och skönt, solen sken och allt var fan underbart. Kunde det bli bättre? Ja såklart. Fick massa pussar av nick och sedan visade det sig att filmkunskapen var inställd också. Och när jag sedan var påväg till jobbet var det nästan ingen post. Allt gick som smort! Slutade vid sju och drog hem till en mamma som laga thai mat till oss båda. Ännu bättre blev det då, haha. Hela dagen var perfekt helt enkelt. Hade det jätte bra!

Tack speciellt till Sara, Natali, Malin, Linnea, Emelie, Charlie och Camilla som överraskade mig stort!


Blir borta en månad istället :D

Ändrade planer, nu kommer vi vara borta i en månad i sommar. Vi åker till Thailand den 7 juli och Hong Kong den 13. Den 17 juli åker vi tillbaka till Thailand och stannar i två veckor och fyra dagar ungefär. Vet ni hur härligt det ska bli? Vi höll på att fixa med lite av det sista av bokningen idag. Imorgon ska mamma åka till resebyrån och betala. Det är ju alla mina jobb pengar som går till det här. Själva resan blir 8500kr ungefär plus 3000kr att shoppa för, om inte mer. Men måste spara ihop mer pengar nu så det blir till att kämpa hårt! Ciao<3

Glöm inte gratta mig på min födelsedag imorgon ( 26/3 ).
Klockan 01.54 blir jag 18 år, can't wait!!

I belive

Den här dagen var iaf bättre än gårdagen, mkt bättre. Började med bild, då var jag en smula trött och hade huvudvärk. Men eftersom att nick pussat sönder mig precis innan lektionens start så kändes det bättre. Och nä vi är inte direkt tsm, det är komplicerat. Men jag är kär i honom och älskar honom. Sedan var det iaf lunch, äcklig mat i skolan så tjejerna köpte mackor. De utan smör fanns inte så jag gick hungrig. Så hade vi ett meningslöst klassråd innan jag gick och köpte kex för att mätta magen. Jag, charlie och sara proppade i oss allihopa. På svenskan blev det snack om shakespeare. Så kom sista lektionen, massage. Vi skulle köra framsidan av benen. Men när jag såg att mina shorts var fett korta ville jag inte gå in haha. Jag satte dem som häng som en lösning men hade glömt skit strumpor så frös ihjäl på bänken. Annars gick det bra då jag fick vila och massage i 40 minuter.

På jobbet var det typ ingen post. Kändes skönt. Fast blev lite långtråkigt så ringde nick och paula. När jag slutat och fått beröm för att vara så duktig drog jag hem till päronen för att äta. Lax med ris och grönsaker med en semla efterråt. Nu kollar jag på linda rosing sedan blir dh och sedan dusch och lite såntdära. Ciao<3

Thailand + Hong Kong 2009

Nu till den goda nyheten idag, faktiskt en av de få sakerna som varit bra. Jag har äntligen planer inför sommaren! Den 13 juli till den 4 augusti kommer jag vara i thailand och kina! Det är jag som åker med nicks familj fast jag betalar allt med mina egna pengar. Vi kommer bo i hans hus där jag och nick kommer dela rum. Vi kommer schteeka på playan, spela basket, köra thaiboxning, shoppa och ha jävligt kul! Känns så bra att allting är bokat. Vi kommer åka från thailand till hong kong i kanske 3-5 dagar. Så himla naaaaaajs. Vet att ni blir avvis, det skulle iaf jag bli. Tre sköna veckor!!!! Ciao<3



sometimes the day sucks

Dagen fortsatte visst i samma stil. En massa tjaffs påväg till jobbet.Sedan fick jag inte ens någon rast på jobbet alls för att jag var igång med tusen saker hela tiden. Det brukar komma två säckar med ca 40 postförskott. Nu kom det nio säckar med 129 stycken. Höll på att bli galen. Sedan kom jag hem och åt middag, var väldigt hungrig faktiskt. Efter maten kom nick. Jag tog tempen på honom och gav han lite medecin eftersom att han är sjuk stackaren. Han drog nyss och om tio minuter kom mer han ringa så ska vi snacka tills vi somnar som vanligt. Ibland somnar vi så är mobilen på i fyra timmar haha. Flera ggr slocknar min mobil på natten men sånt får man ta. Ciao<3

i'm a mother fucking hero

Dagen började med skit, skit, skit. Vaknade sent och fick stressa till skolan. Malin var sjuk och filmkunskapen var seg. Sedan visade det sig att jag låst in nycklarna is kåpet för att de låg i min jackficka. Första gången på länge jag inte har på mig jackan i skolan och då ska såklart det hända. Fick möta tjejerna i kylan för att sedan ha naturkunskap. Vi höll på med skelett, fossiler och sånt. Här började dagen bli bättre. Drog hem och hämtade extra nyckel till skåpet. Fick låna nicks jacka dit så var inte så farligt. Åt en macka och begav mig till skolan igen där jag gjorde nick sällis i matsalen. Vid ett mötte jag sara igen och vi drog till gymmet. Där var alla maskiner upptagna, typiskt. Så dagen var ganska mkt skit.
Men fick ett sms av nick som gjorde mig glad och sedan dess har jag varit glad. Skriver om det snart. Nu är jag iaf hemma igen och ska till jobbet om drygt 40 minuter. Ciao<3

Fullt upp hela veckan!

Är så trött på att kompisar blir sura för att jag inte hinner ses. Jag är jätte upptagen och har nästan aldrig tid med mig själv. Det är aldrig någon som tror mig och jag börjar lacka ur snart. Jobbar, går i skola och pluggar på vardagarna och min fritid kommer på helgerna. Såhär ser den här veckan ut:

Måndag:
Skola 8.2o-11.5o
Gym 12.oo-13.3o
Hem och duscha, äta, chill
Jobb 16.oo-19.1o
Hem äta, chill

Tisdag:
Skola o9.2o-15.1o
Hem, äta, chill
Jobb 16.oo-19.1o
Hem äta, dusch
21.oo DH resten kväll chill

Onsdag:
Skola o9.4o-16.15
Försöka med gym
Laga mat, diska, dusch
Plugga sen chill

Torsdag:
MIN FÖDELSEDAG!!
Skola 8.1o-16.3o
Jobb 16.4o-19.1o
Hem äta, dusch

Fredag:
Skola o9.45-15.15
Får se hur resten blir

Lördag:
Jag firas, släkt o familj kommer
Massvis med paket och god mat
Ska njuta som 18 åring!

Söndag:
Nick ska fira mig!

Boooooriiiing!!!


Min nya top från förra söndagen


Helgen

Fredag: Blev upphämtade av pappa och körde förbi viksjös pizzeria för att hämta maten. Sedan bar det iväg hem där vi åt. Varken nick eller jag orkade äta upp allt. Vi packade lite saker sedan drog jag till nick. Vi fixade oss sedan började vi gå till krill. Väl där var det ganska chill. Jag, malin, natta, sara och krill dansade lite hej vilt. Det började skit najs men vi blev allihopa jätte trötta och medans två personer var i ett annat rum satt vi andra och snackade och skrattade om allt möjligt pga trötthet. Vi drog vid tolv allihopa. Jag och nick kollade på film som vanligt ( orkar inte skriva vilka filmer jag ser längre då det är så många ). Vi somnade sent.

Lördag: Vi vaknade vid ett och låg i sängen heeeela dagen. Kollade filmer, snackade, kittlade varandra och busade. Och tro inte att jag mena ngt annat nu. Men det var ganska chill faktiskt. Vå åt vid sex-halv sju och sedan gjorde vi oss iordning. Vi drog till coop och köpte godis och sedan bar det hem igen för o kolla mera film. Det blev ännu en sen kväll.

Söndag:
Nu vaknade vi halv elva men låg i sängen till halv tolv. Jag har precis hjälpt nick städa hans rum och snart ska vi äta frukost. Idag ska vi bara chilla igen. Ciao<3


Chill i skolan

Hade tråk i väntan på nick


Fredag is the shit

Skolan var helt okej idag. På engelskan kollade vi på Alive som är en sjukt bra film. Har dock sett den tre ggr, men värd att se igen :)! Bilden blev iaf inte av då datorerna inte funkade så mötte upp nick. Vi drog till han o snackade och åt lunch. Sedan höll vi på o somna men jag satte mig här för att ladda upp bilder ist. Och nu är nick och övningskör med sin pappa. När han kommer tillbaka ska vi till centrum. Ikväll ska vi äta beställd pizza hos mig med päronen sedan drar vi till krill med de bästa och avslutar kvällen med att sova hos nick. Det är mina fredagsplaner, vad är era?

Såhär söt är jag idag, dock hade jag en vit t-shirt i skolan.




Pluggish

Dagen har varit rolig, jobbig, tråkig och massa annat haha. Höll på att dö av trötthet och hade inte fixat mig så mkt heller så kände mig som ett troll. Och dessutom var dagen så himla seg! När vi slutade halv fem skyndade jag mig till jobbet och det kändes som att det var sjukt mkt post. Det var mer än vanligt men endå inte mkt. Ser bara ut som det ibörjan. Men jag mådde illa och höll på att somna så kul att vara där var det inte.
När jag äntligen kom hem för dagen väntade maten. Bacon, ägg, klyftpotatis o korv. Jag äter inte korv, när ska mina päron fatta? Åt dem inte. Det andra kändes som att äta en lyx frukost typ. Inte för att det var gott men för att i amerika äter det sånt. Äsh nu är jag för trött för vet inte vad fan jag snackar om.
Har suttit och skrivit en engelska uppsats om dödsstraff. En argumenterande text, var inte så svårt då jag höll ett tal om det på svenskan förut. Men att hitta de rätta orden och rätta meningarna och få allt tillsammans var hemskt. Men nu är jag klar. Håller verkligen på att somna så ska göra mig iordning och sedan göra mina sit-ups så jag kan sova!

Imorgon börjar min sista helg som 17-åring, yeah.

De närmsta fattar!! :)



En vecka till födelsedag

Igår var jag helt slut efter joggingen men efter duschen fortsatte jag att plugga tills hela analysen var klar. Känns så jävla skönt att ha en sån stor sak klar nu. Men efter jobbet ikväll kommer jag behöva sätta mig och skriva en uppsats på engelska, kul.

Börjar vid åtta med massage (framsida nu) sedan har jag hål med charlie tills engelskan börjar halv elva. Direkt efter engelskan är det svenska och sedan lunch. Det blir en lång rast och sedan naturkunskap som följs av filmkunskap. När dagen är slut måste jag springa direkt till jobbet. Så kommer jag hem över sju och ska äta sedan plugga. Idag har jag verkligen ingen fritid utan det är fullt ös. Hoppas ni kmr ha det skönare! Ciao<3

42 månader

Idag mötte malin mig påväg till skolan i vårsolen, underbart. Vi började med matte och vi var trötta och nere båda två. Sedan gick vi till cafét vid bilden där jag tänkte bjuda malin på en macka. Jag köpte två stycken vanliga som brukar kosta 25/st. Men nu fick jag båda för 25 då de var gjorda igår. Perfekt tajming att bjuda malin och de var ju inge fel på de heller. Sedan kom charlie o köpte mackor också, så satt vi där och åt innan naturkunskapen började. Där jobbade vi flitigt och var duktiga.
När den lektionen var slut skulle vi gymma men malin hade inga kläder så hon gick hem. Jag gjorde jätte mkt styrka i alla olika kroppsdelar sedan tänkte jag göra kondition men då kom min lärare och sa att jag måste göra styrka. När jag då sa att jag gjort det redan sa han att vi precis börjat så det var omöjligt? Vi hade inte precis börjat och jag lackade ur men gjorde ännu mer än vad jag brukar på styrka så nu blev det 300 sit ups och dubbelt på allt annat, blev så jävla sur seriöst. Och så slutade vi så jag inte hann göra kondition mer än fem minuter.
Aja, bild efter där jag blev skit piss off på min tavla också. Skönt vare att komma hem vid halv fem iaf. Tog en smörgås och började plugga. Sedan lagade jag tacos till päronen och mig och sedan pluggade jag lite till. Jag håller ju på med filmanalysen som är så komplicerad. Rebecca i min klass har iaf hjälp mig och hon är verkligen en ängel!!
Nu ska jag plugga ännu mer ( det tar ju aldrig slut!!) och vid nio blire ut på jogging om jag hinner. Ciao<3

wakoo

Det hände inte mkt på jobbet utan var himla chill faktiskt. Kom hem vid tjugo över sju för att äta lax med ris med pappa. Vi pratade lite om skolan osv sedan gick jag upp för att kolla på Den rätta för rosing och samtidigt börja på min filmanalys. Har gjort hälften av den men har allt det svåra kvar och det står bara still i huvudet på mig. När dh började satt jag såklart och tittade på det. Har nyss duschat och ska verkligen försöka plugga tills jag somnar. Ush vad jobbig skolan är ibland. Ciao<3


Ännu en dag närmare våren

Våren närmar sig och den här dagen var hur härlig som helst. En utan de bästa på länge. Synd bara att sara var sjuk, hoppas hon blir frisk snart! Började med bild där jag gjorde lite olika men målade ljuset på min tavla. Sedan var det lunch så då köpte vi mackor allihopa. Det var så himla gott att jag hade köpt en till om dte inte var för att den är dyr! På mentorstiden snackade vi om lite regler i skolan typ sedan hade vi svenska. Efter svenskan skulle vi ha massage provet, jag och charlie. Vi var sjukt nervösa men dte gick faktiskt bra tycker jag. Bättre än vad jag hade trott. Jenny sa att jag kunde alla grepp men att jag skulle tagit i lite mer. Men man kände sig stressad och nervös så det är ju sånt som händer? Påvägen hem från skolan tog jag och charlie massa bilder. Lägger in några i dte här inlägget. Men måste skynda mig iväg till jobbet också. Hörs senare, ciao<3


Charlie och jag på svenskan, haha.


Min älsklings malin!


Ni är ju för fan bäst!


Trivs att vara med er sötbollar!


Och en liten puss skadar inte!

Våren är på g

Igår kände man att våren börjar komma och solen sken. Jag tog på mig en tunn vårjacka och gav mig iväg till stan med paula. Väl inne i stan vid tre tiden gick solen i moln och det började bli kallt. Paula hade vinterjacka och svettades snarare än frös. Dessutom shoppade hon en hel del. Själv ville jag bara hem och var på dåligt humör. Köpte en top på H&M för 98 kr men det var 10% rabatt för medlemmar så det kostade 88 kr. Ville ha så mkt mer men fick hålla mig. Affärerna stängde fem så då drog vi hem igen. Väl hemma chillade jag bara hela kvällen. Kollade wipeout och lite skit på tv'n bara.

På filmkunskapen idag såg vi psykopater på film. Två av de filmer vi såg klipp ur var The shining och Trasdockan. Sedan vare håltimme och då följde malin, sara och emelie mig till u.mottagningen men de kunde inte ta emot så vi gick till matsalen o käkade lite snabbt innan vi började med naturkunskap. Sedan var dagen slut och jag och sara drog till u.mottagingen igen. Fick nya p-piller utskrivna för 13 månader och ska komma tillbaka dit för att ta blodtryck och grav.test. Helt onödigt enligt mig men det är en säkerhets sak de vill att man gör. När vi var klara där drog vi och gymmade i en timme. Fan vad vi körde hårt, det var så skönt. Jag älskar fan känslan av att träna, och känslan efter. Svettiga och förstörda drog vi till jakan där jag hämtade ut mina p-piller på apoteket sedan drog jag till nick. Åt mellanmål och tog d lungt. Kom hem för en timme sedan. Nu ska jag försöka plugga tror jag. Och senare efter maten vll jag ut och jogga, får se om jag hinner. Men det är perfekt väder iaf. Ciao<3

Helgen är slut

Vaknade vid halv elva idag. Har hjälpt nick att bädda sängen sedan har jag fixat med lite pluggsaker på datorn. Väntar på att få pannkakor till frukost sedan ska nick på träning och jag ska möta paula för att åka in till stan. Ska försöka att inte köpa ngt då jag fyller år snart men det är svårt när man är shopping galen. Hinner inte skriva mer nu men vi höres, ciao<3


-





Önskelistan är klar, tror jag.

Nu har jag önskat mig saker för 3788 kr plus en dator. Knappast att jag får allt, haha. Men det jag inte får tänker jag köpa för mina egna pengar. Här är lite bilder från veckan. Nu ska jag kolla på film med nick innan vi ska hem till mig och äta med päronen plus bror och hans flickvän. Ciao<3


Min pojke i mina jeans = awsume<333

Igår ville nick få mig att skratta så han tog på sig mina jeans.
Tyckte ärligt att han såg super sötnosig ut så var tvungen att få det på bild.
Vad tycker ni, visst är han superhet? :D



Finaste på jorden!!

Fredag den trettonde

Engelska på morgonen där vi hade muntligt förhör på engelskan. Fick aldrig chansen att svara fast jag räckte upp handen och det sög. Sedan hade vi hål där jag och malin hade det great tsm. Matte läxförhör klockan tolv. Gick inte så bra men vi gick igenom det på slutet innan vi lämnade in, kändes bra. Direkt efter hade vi bild. Slutade vid tre och då köpte jag nytt gymkort som håller till den 10 juni, perfekt. Så gymmade jag med sara i en timme. Vi tog sällis till jakan och jag gick till nick. Då var klockan lite över fyra. Jag och nick drog till tasty's där vi tog varsin macka. Sedan provade jag lite saker att önska mig och köpte även en tröja. Så drog vi till coop och handlade innan vi drog hem. Då visade det sig att hans föräldrar skulle äta borta så vi fick pengar till pizza elr ngt. Istället drog vi till coop och köpte mat där. När vi kom hem var klockan nio och så fixade vi maten sedan tog vi en dusch. Kollade ett avsnitt av heroes och en halv animerad film innan vi somnade vid ett.

Byxorna önskar jag mig, tröjan köpte jag och förra helgens nyköpa shorts.

work work work

Jag har jobbat i ca fem månader och tjänat sammanlagt ca 11 000 kr, inte dåligt för en studerande?

Seg men härlig dag

Dagen har varit skön men seg. Engelska och svenska direkt efter varandra så man nästan somnade. Efter det lunch, en av de sista klasserna för dagen så pita brödet var slut ( min bebo hade tagit fyra stycken!! ) men vi fick iaf nacho chips. Det funkade för mig, malin och sara haha, våra tallrikar bestod nästan bara av det. Sedan hade vi hål och då gick vi plus natta, camilla, emelie och linnea på upptäcksfärd i vårt gamla bildhus. Vi hittade en bok med konst som innehöll kvinnor som kissade, sög på en snopp och nakna män. Är det konst? 
Naturkunskap vid ett där vi redovisade om våra droger i grupper. Min grupp var skönast, vi snackade lite skvaller hit och dit. Visste inte att man tänkte och tyckte likadant som andra. Alltid kul att "lära känna" varandra bättre. Och när naturen var slut så skulle vi ju ha filmkunskap. Vi fick välja på ett antal filmer och jag hade sett alla utom en. Jag och eliano var de enda som sett filmen Tsotsi, och båda tycker den var bra så vi sa att vi borde se den. Och efter röstningar så blev det den. Alltså andra gången jag såg den så kanske lättare att skriva en analys då? Ska försöka göra mitt bästa iaf. Slutade fem över fem och nu sitter jag hemma och chillar. Ska nog plugga lite idag och ta hand om mig själv. Ciao<3


Vill verkligen känna det varma mjuka gräset nu!

i love

Fan vad jag älskar min säng, den är helt underbar. Vill ligga i den hela tiden! Men nu är jag uppe och har nyss ätit frukost. Ska snart fixa mig sedan dra till skolan. Min sista lektion är filmkunskap och den var inställd i måndags pga att vi idag ska se på en hel långfilm. Undrar vilken det blir. Kommer sluta vid kvart över fem ungefär, sjukt sent men slipper ju iaf jobba! Tänkte gymma efter skolan men har sjukt träningsvärk i magen och lite smått på andra ställen. Får se om jag verkligen ska träna, det minskar ju iof smärtan. Nä nu leker jag kunnig höhö. Ciao<3


Natti

På idrotten körde vi stenhårt på gymmet med styrka. Jag gjorde 200 sit ups, känndes härligt. När vi slutade kom nick och han, malin, natta, sara och jag tog sällis en bit innan natta kom på att hon glömde sin halsduk så de vände och jag och nick drog till han. Där var vi en kort stund sedan drog vi till centrum och köpte mat. Tog bussen till mig där vi låg och myste. Sedan somnade vi och som tur var vaknade jag tio över sex. Satte mig vid datorn innan jag började laga mat. När maten var klar var jag tvungen att väcka nick, igen, himla sego unge som inte kom när jag bad han. Men han försökte gottgöra mig. Gav mig massage, hjälpte med disken, hällde mjölk till mig, tog fram min stol och sa massa söta saker. I guess it worked. Han drog för en timme sedan och jag har kollat på Grey's Anatomy och nu Dirty Sexy Money. Sedan blire dusch och svenska plugg innan jag ska sova. Börjar halv elva imorgon, äntligen sovmorgon. Ciao<3

Ännu mer snö -.-

Inatt drömde jag ingen mardröm, thank god. Sov dessutom fett skönt. Men har så jävla svårt att komma upp på morgonen. Ställer om klockan hela tiden tills jag blir skit stressad. Men nu sitter jag här, klar, och väntar på att jag ska ta mig till skolan och börja med matte. Har inte så mkt att säga men jag hittade en gammal bild på mig i tess bdb från i sommras som jag kan bjuda på haha. Inte världens finaste. Och hade det fula rosa spännet för att alla svarta små var borta så dra mig inte över en kam :| haha. Ha en bra dag, ciao<3


makes people talk

Bild på morgonen där jag började skissa till min målning. Fan vad tragisk den är, men den speglar hur jag känner/kände för någon vecka sedan. Ni får se dne när den är klar. Sedan hade vi lunch och mentorstid som följdes av svenska. En kort lektion. Efter den hade jag och charlie massage. Det var super skönt. Vi gjorde vaderna men hade oturligt nog jeans och ville inte ta av mig de inför alla, samma med charlie haha. Vi slutade tre och då mötte jag nick så följde jag med hnm till centrum. Mina skor ( tofflor ) var genomblöta och jeansen hängde nere i arslet så kände mig obekväm. Köpte att par marinblå leggings sedan köpte han mat så drog vi till han. Medans jag byte om och fick låna två par strumpor gjorde han ost mackor till oss, plutten<3. När jag var mätt och belåten fick jag skynda mig till jobbet. De nya strumporna blev genomblöta direkt och stod inte ut där på jobbet. Tog av mig skorna och satte på mig extra strumpor. De blev så skitiga av golvet och jag frös häcken av mig men kände mig iaf bekväm. Fick pröva ett par skor på posten men de var alldeles förstora. Dessutom var det nästan ingen post alls, har aldrig varit så lite. I 50 minuter satt jag på en stol och smsa med folk utan att göra ngt annat. Sedan gjorde jag bara saker lite då och då. Kom hem till fisk, ris, broccoli, tomat och en hembakad semla iaf.


Haha fan vad gammal bild. Vintern 06.

Jag är så himla trött och pga av alla mardrömmar jag drömmer sover jag nästan inget. Fick liksom tända lampan inatt för att jag drömt om en liten gubbe/docka som mördade folk. Så jävla vidrigt, som att se en skräckfilm utan att kunna titta bort elr sitta med ngn breve. Haha. Men ärligt, kan jag inte bara få drömma en normal dröm inatt snälla?
Imorgon har jag matte, naturkunskap och idrott sedan slutar jag klockan två. På idrotten har vi fördjupning så då ska jag gymma. Nä nu ska jag ta det chill. Har nyss ätit massa vindruvor och blodapelsin klyftor, möms. Godnatt, ciao<3

be yourself, don't be me

Breaking news about what happend to the r&b superstars Chris Brown & Rihanna after the grammy award. When they were walking under their "Umbrella" to their car, she told him to "Take a bow". He was like "Excuse me miss" and then there was a "disturbia", they got in the car and Chris Brown tried to turn off the radio. Rihanna said "please don't stop the music". He looked at her and said "excuse me mama" "I had to say yoo". She said "Shut up and drive". Then Chris gets mad and chooked her saying "you can't breathe with no air". He took her down and hit her from "Wall 2 Wall", he then decides to "Run it"...Maybe "forever-ever..." she was like "I'll see you in rehab".."You been unfaithful"

Hittade texten på några söta tjejers blogg och tyckte att den var skön :)!
Just nu kollar jag på Den rätta för Rosing och efter det blir det Desperate Housewives.
Skriver om min dag senare, ciao<3

Städat

Idag har jag städat och mublerat om lite i mitt rum, ska fortsätta med det snart också tror jag. Har även fixat med alla mina 32 skor. De låg nämligen huller om buller bland alla andras skor så nu har jag fixat en egen hylla i vårat gamla torskåp där jag försökte få plats med allt. Det blev väldigt trångt. Slängde även tre par skor. Ni får se bild i slutet på veckan på skorna och mitt rum.

Har fått två olika kommentarer om min navelpiercing,
så här har ni några bilder på den. Inte alla mina smycken dock. Ciao<3


Ännu mer shopping

Idag övade jag thaiboxning med nick. Jag är fan skit bra på att sparka. Det blev svettigt men var kul. Sedan kom nicks morbror och då drog vi till centrum där vi stötte på nicks mamma och pappa. Jag köpte svarta leggings, gult linne, vita tygskor och rosa shorts. Sedan drog vi till coop där vi köpte massa mat. Det blev en ben&jerrys igen som hans mamma bjöd på. När vi kom hit igen så drog jag,nick,tim och jeff ner och spelade lite pingis i pingisrummet. Sedan blev det mat och sedan glass framför tv'n. Ska snart dra hem iaf så har inget mer att säga typ. En lektion imorgon bara sedan ska jag gymma tror jag elr träna hemma bara. Ciao<3



Har jag sagt att jag är rätt vig?

18 dagar tills jag är 18

Igår somnade vi skit sent och vaknade för en halvtimme sedan ungefär. Nu ska nick städa och jag väntar på pannkakor till frukost som hans mamma gör. Tänkte börja skriva min önskelista nu också. Fyller ju faktiskt 18 år om 18 dagar idag, höhö. Spännande tycker jag allt. Den 28 kmr jag firas med några i släkten, syskonen+ deras partner, nick och päronen. Helgen efter det ska jag försöka klämma in en tjejmiddag elr liknande, får se hur allt blir. Här kmr mobilbilder, ciao<3


Igårkväll, tasty's macka

Orginal

Bjuder på lite orginalbilder på mig utan smink och hårförlängning. Babyface elr vad, höhö.





love lockdown

Denna lördag drog jag och nick till donken och käkade. Har aldrig ätit så mkt på donken någonsin, mums. När vi var klara drog vi till ikea. Jag fick värsta lusten att flytta hemifrån när man såg så mkt man ville ha. Soffor, köksprylar, sovrum och massa. Det slutade med att jag köpte doftljus+ljushållare, en lampa och musmatta till nick (bild nedan) och en likadan lampa och musmatta till mig. Nu loktar det super gott i hans rum. Vi åkte hem vid fem och drog sedan till mig för att äta. Pappa hade lagat en god middag. Fixade lite i mitt rum sedan drog vi till nick igen. Kom nyss hit och snart ska vi ta ett bad. Ciao<3


Detta beställde jag, nu mysa!



I'm bringing sexy back

Nu ska jag shoppa lite online tror jag, är lite på det humöret.
Sedan kanske jag lägger med breve nick och vilar, han är så söt när han sover.





Ego bilder från imorse



Brun och fin. Nu vill jag ha sommar ännu mer!



Äntligen fredags mys!

När jag vaknade imorse var jag sjukt brun, i just love it. Och på ngt vis blev jag klar otroligt fort så tog massa ego bilder hela morgonen som jag har tänkt bjuda lite på. Började kvart i tio med engelska där vi redovisade ( gick helt okej ) och hade ett läxförhör. När den var slut hade alla i klassen matte utom min matteklass som har en timme senare och malin kom inte till skolan. Men jag satt med nick ist då han hade lunch. Köpte dessutom två kakor från cafét till hnm för en krona (a). Det var bufferteftermiddag så min matte var inställd men skulle tydligen hjälpa till på bilden lite. Träffade sara och gjorde henne sällis i matsalen med linnea och emelie sedan drog vi till bilden. Fanns inte mkt o göra så jag mötte upp nick och vi drog till centrum. Där köpte jag två par efterlängtade skor på hm och en väska från accent ( bilder nedan ). Vi åt även på Tasty's, super gott! När vi kom till nick igen kollade vi på ett avsnitt av heroes och till det åt jag nyköpt ben&jerrys. Måste snart sluta med det beroendet tror jag, blir lite för dyrt. Nu vilar nick och jag chillar vid datorn. Ciao<3

Innan jag drog till skolan, brun :)?


I love it


Shopping

Fullspäckad kväll

Imorse hade jag massageprovet ( teori ). Jag kunde alla instuderingsfrågorna utantill och de av dem som var med på provet kunde jag. Därmot hade jag missat att man tydligen skulle pluggat in musklerna/lederna och vart de sitter, 2 bad for me. Efter provet mötte jag upp sara, natta och emma. Vi skulle ha läst lite men det blev mest snack. Svenskan började halv elva men det visade sig vara engelska så vi gick och bytte böcker ( samma lärare ). Efter det hade vi svenska och sedan lunch. På lunchen satt jag, sara, natta och malin och åt hur länge som helst. Hade jsukt kul och det blev otroligt mkt skratt! Avgudar mina tjejer mest fan! Innan naturkunskapen så gav jag sara massage, tror hon njöt av det iaf! Malin och natta fick se vad jag lärt mig på massagen! Och väl på naturkunskapen satt jag och natta och jobbade flitigt som fan, är stolt över hur duktiga vi var, med hjälp av gabbi (a). Sedan blev det filmkunskap med malin direkt. Kollade dokumentärfilm, inte såå kul.

Efter skolan så skyndade jag mig direkt till jobbet. Det var inte så mkt vilket var skönt. Men kändes som att alla där var på dåligt humör och ingen pratade med mig så då blev jag med sur haha. Satt och klottrade lite på ett papper och fick en idé till målningen vi ska göra på bilden, kmr bli svårt dock. Och jag har kommit på två saker angående mitt jobb. Ett: Jag gör ALLTID illa mig, varje gång. Får stötar av vagnar, blir påkörd av vagnar, klämmer fingrar och ben och jag vet inte vad. Två: Jag jobbar flitigt i tre kvart ungefär och resten av de tre timmarna sitter jag mest på en stol och chillar. Visst jag får lite avier att sortera ibland men det tar inte ens en minut. Så har ett ganska chill jobb, känns bara lite wierd att få pengar för det, haha.

Kom hem vid halv åtta, åt middag med pappa och pratade ett tag. Nu har jag massvis att göra. Träna på skidmaskinen, duscha, smörja in mig med dove, plugga engelska redovisning, plugga engelska glosor + text. Suck, mkt att göra på lite tid. Kanske ska börja med att sluta sitta här och nörda mig. Ciao<3

like a candle in the night

Först ska jag bara skriva det att jag har inte tagit tillbaka nick. Jag älskar han mest av allt och mår som bäst när jag är med honom. Men jag har mina anledningar att inte ta tillbaka honom, just nu iaf. Jag ser att han krigar och verkligen vill ha mig tillbaka, tycker att det är jätte gulligt av hnm. Man vet aldrig hur framtiden ser ut. Kan iaf säga att han gör otroligt mkt för mig även fast han gjort mkt dåligt. Ni skulle bara se hans sms jag får varje dag nästan hela tiden om hur mkt han älskar mig, om hur fin jag är, hur perfekt och söt och underbar jag är. Tänker inte skriva mer än så då det är mitt privatliv. Men tänkte bara ta upp det efterom att jag fick en anonym kommentar om det.

Idag hade vi matte tjugo i tio. Ingen kommentar om den lektionen förutom att man verkligen kan tro fel om personer. Därefter var det lunch innan naturkunskap. Där blev vi indelade i grupper, hamnade med natta och vi ska ta reda på fakta om drogen ecstasy. Sökte lite på google och hittade bilder på hur tabletterna kan se ut. Det är ju helt sjukt vad de överdriver med loggor och färger ( nedan ). Aja, efter naturkunskapen hade vi idrott där vi verkligen körde fullt ös. Alla blev svettiga och trötta. Och jag fick tyvärr kramp i armen, vilket fortfarande inte gått över helt. Och har fått ngn konstig skada på foten längs med benet också, wierd. Och inte nog med det utan vi skulle fortsätta dagen med 2 timmars bild lektion. Som tur var hade vi kul. När jag äntligen slutade gick jag hem med nick och lagade mat. När han drog för ca en timme sedan så gjorde jag instuderingsfrågor till teori provet i massage, tror jag ska fixa provet! Ciao<3



han älskar mig

Det kändes som att det var extra mkt på jobbet idag men vet inte. Var klar samma tid som vanligt iaf. När jag kom hem låg den broccoli, prins korv och äggröra på min tallrik. Jag har ju sagt att jag hatar korv mamma? Åt en tugga av en prinskorv, men satsade på äggröran. Det brukar jag tycka om men nu var den kryddat konstigt och var rinning så det gick inte heller ner. Så broccoli och tomater åkte ner. Nyttigt men kanske inte så bra till middag? Till efterrät hade pappa gjort hemmabakade semlor. De enda jag tycker om då han knappt har grädde o knappt mandelmassa haha.

Nu ska jag köra skidmaskinen samtidigt som Den rätte för rosing går på tv. Har inte kollat innan men måste se den 19 årige hugo som alla pratar om. Förstår ärligt inte hur hon kan dejta en så ung när hon är över 30. Helt sjukt. Men iaf haha, ska försöka hinna duscha innan DH också. Efter det måste jag in på msn och snacka plugg med tjejerna. Ciao<3


Ge mig sommar nu tack?

Desperate housewives premiär 21.oo

Det var en kylig dag idag. Vi började med bild där vi kollade på allas trailers. Tyckte faktiskt alla var bra och det var sjukt kul att se. Nu hoppas jag att alla grupperna lägger ut sina i sina bloggar också så man kan se de igen! Jag ska lägga upp våran när jag kan. Annars har det inte hänt så mkt mer idag. Slutade för en timme sedan ungefär och har ätit lite lunch. Ska till jobbet om 4o minuter ungefär. Och ikväll blir det desperate housewives på femman, premiären som jag gått och längtat efter. Mer har jag inte stt skriva just nu, ciao<3


möhö


it'wasn't me

Träningen gick bra spec när man lyssnade på Kanye west - Love Lockdown. Annars har det inte hänt mkt alls idag, ovanligt. Dusch, tv, dator, men skönt med chill. Åt nyss stuvade makaroner med lax och tomat. Ska dra och överraska nick nu genom att gå hem till han. Han bad mig komma men jag sa att jag mår illa och inte orkar. Fast egentligen stämmer det, men orkar endå inte sitta still längre. Skönt att få frisk luft och gå en bit. Men vi höres, ciao<3

sweet thing

I lördags var jag i fruängen med nick och hans famlij. Där fyllde hans kusin år. Vi kom dit fem och direkt satte sig jeff och nick vid x-boxen. Jag satt och kollade på när de b.la spelade Left 4 Dead. Efter tre timmar höll jag på att somna, klockan gick så himla segt. Men då skulle vi äta. Det var god mat och det fylldes på med folk hela tiden. Bara thailändare förutom jag, och de pratade thailändka med varandra vilket inte var så kul. Efter maten som vi dessutom åt i soffan fortsatte spelandet. Nick spelade mot en sexåring som var nästan lika bra som hnm. Men nick vann iaf och lät sexåringen inte vinna någongång. Vi åkte hem vid tio och man kan ju lungt säga att jag inte hade så himla kul och var sjukt trött.



Idag när jag vaknade hade jag jätte svårt för att komma upp. Men jag började filmkunskapen tjugo över åtta. Där kollade vi på skräckfilmer. Efter den var dagen slut. Halv tio. Jag och sara följde malin till centrum där hon köpte lite saker sedan skulle hon och jag gymma. Men det öppnade inte förens tolv så hon åkte hem igen. Jag mötte nick i skolan en stund sedan drog jag också hem. Har kollat tv och ätit lunch. Ska snart träna, skidmaskin och situps bör göra susen. Jag gjorde hundra sit ups elr mer i en månad varje dag. I en vecka ( lovet ) gjorde jag inga. Nu börjar min andra månad, önska mig lycka till? Ciao<3


Ben and Jerry's



På sistonne har jag och nick ätit denna glass väääldigt ofta.
Det är sjukt synd att den kostar så mkt, men så himla god?
Tänkte betygsätta de smaker jag smakat.
Den första har jag köpt till bara mig tre ggr.
De två andra har jag och nick delat på.
De två sista har jag smakat från av nick.

Half Baked 10/10, den godaste och mest köpta!



Baked Alaska 7/10, den var lite för söt.



Chocolate Fudge Brownie 9,9/10, jäklans god!



One Cheesecake Brownie 6/10, inte värd pengarna.



Phish Food 8/10, de kunde skippat fiskarna.