Sommar outfit

 
 

Filmer

Helgen innan jag åkte till Gotland så kollade jag på film hos Therese. Ena dagen kollade vi på den animerade filmen The Croods från 2013. En äventyrs film som handlar om en familj som är grottmänniskor. När deras grotta förstörs så tvingas de ut i en främmande men helt fantastiskt värld där de stöter på en uppfinnande pojke som hjälper familjen. Den här filmen var så himla söt, den var rolig och animeringen var så himla fint gjord. Jag älskar miljön då den påminde om miljön i filmen Avatar. En bra animerad film helt enkelt.
 
 
Andra dagen kollade vi på filmen Pitch Perfect. En romantisk komedi musikal från 2012. Den handlar om en tjej som heter Beca och som älskar att göra sin egen musik. När hon ska börja på universitetet har hon svårt att hitta grupptillhörighet. Så hon hamnar i ett gäng med varierade tjejer som bara har en sak gemensamt - deras sångröster. Tillsammans försöker de nå toppen bland skolkörernas tävlingar. Med hjälp av Becas sätt att mixa sin musik kan de komma långt. Den här filmen var riktigt rolig, skrattade högt ett flertal gånger. Och inte nog med det, under vissa sång scener fick man rysningar på hela kroppen. En riktigt bra film om man gillar musikal filmer.
 
 
Och under helgen som var så kollade jag och Johan på filmen Paranormal Activity 3. En fortsättning på Paranormal filmerna. En skräckfilm från 2011. Den utspelar sig år 1988 och handlar om en familj där det bor två barn. Det yngsta barnet har en låtsas vän som visar sig vara en riktig ande och som vill familjen ont. Mammans pojkvän som håller på med kameror och filmer sätter upp kameror i huset för att se vad som händer på nätterna. Sjuka grejer händer och till sist spårar det ur. Jag har alltid tyckt dessa filmer är lite halv läskiga men samtidigt lite töntiga och därför har jag vågat se dem. Den här filmen var inte så läskig som jag trodde den skulle vara, däremot var man ju lite rädd för att man trodde det skulle hända värre grejer. Handlingen var spännande i början men slutet var riktigt dåligt och man fattade ingenting. Så det blir väl till att kolla fyran och se om man får reda på något där. Annars var filmen inte så jätte bra. Ciao<3
 
 

Bakgrund iPhone Juni/Juli

 
 

Träningen v. 29

De har hänt så mycket senaste veckorna att jag helt glömt blogga om min träning. Nu har det iofs inte blivit mycket träning just för att det hänt så mycket. Men måndagen (15 juli) dagen innan jag åkte till Sundsvall drog jag till gymmet. Tränade 1 timme och 30 minuter. Började med 40 minuter kondition, 30 min på crossen och 10 min på bandet. Brände sammanlagt 847 kalorier. Sedan blev det 40 minuter styrka och då var det armar, bröst och övre rygg som gällde. Avslutade med 10 min stretch.
 
 
När jag väl var i Sundsvall så gick jag och Sara en långsammare powerwalk på onsdagen (17 juli). Den blev på 1 timme och 54 minuter och vi gick 12,52 km så det blev en rätt lång runda. Vi brände 844 kalorier. Ciao<3

Besök från Linköping

I fredags kom jag hem från Gotland strax innan fem. Fick snabba mig att städa och ta en dusch innan grabbarna från Linköping skulle komma vid halv sju. Dessa grabbar är alltså några jag och Therese träffade på i Ayia Napa och som vi kom väldigt bra överens med. Så för några veckor sedan planerade vi in en helg de kunde komma över och få se vad Stockholm har att erbjuda.
   Först kom Jonte och Johan med bilen, vi satte oss ute en stund innan vi åkte och handlade och sedan åkte för att hämta Therese och även Patrik som kommit en dag innan de andra två. Det tog inte lång tid innan vi kunde släppa loss och slappna av med varandra. Grabbarna grillade ute på min baksida samtidigt som förkrökandet började. Det blev drinkar, shots och lekar. När klockan började närma sig tolv tog vi bussen och tåget in till stan och favorit klubben Sommar. Det var sjukt mycket folk. Men vi dansade och hade roligt tills det var dags att dra sig hemåt. Det blev nattbussen hem och då mådde man inte direkt bra. Så vi gick av några stationer innan vi skulle så vi kunde få lite frisk luft. Vi var hemma strax efter fem tiden.
   Efter ca två timmars sömn gav jag upp att försöka sova då det var så sjukt varmt. Så jag och Johan satt och kollade på tv tills de andra vaknade. Hela dagen segade vi allihopa och ingen orkade göra något. Vi drog förbi Grillen och Sushi stället i Viksjö centrum och köpte med oss mat hem. Sedan började vi förkröka igen. Även denna gång körde vi lite lekar och grabbarna tävlade om vem som skulle bli vaxad av mig och Therese. Patrik förlorade och fick bli vaxad på låret. När klockan närmade sig elva åkte vi till PG i jakan där vi beställde dricka och satt och chillade ett tag. Men eftersom det var rätt dött så stannade vi inte så länge. Vi tog bussen hem och var hemma strax efter två tiden. Då blev det fyllekäk hemma och så rullade vi i mina backar i trädgården vilket resulterade i att jag knäckte hela min rygg och fortfarande har ont (två dagar senare). Sedan somnade vi alla gott.
   Blev inte mycket sömn den natten heller. På förmiddagen kollade jag och Johan på film och sedan låg vi alla nere i källaren där det var svalt och skönt och bara chillade. Vi drog och handlade tillsammans och sedan lagade Therese en god pastasallad som vi åt på min baksida innan det var dags för dem att åka hem. Det var en rolig helg a la ayia napa style. Ciao<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gotland semestern

I måndags morse åkte jag och Paula till Gotland för några dagars semester. När vi kom till Visby så fick vi promenera i värmen till bussarna och väl där fick vi vänta över en timme på vår buss, kändes direkt att man var ute på "landet". Framme i Slite mötte vi min mamma och hjälpte henne handla. Sedan gick vi hem till henne och gjorde oss hemmastadda innan min syster och hennes familj kom över. Eftersom det var min systers födelsedag så firade vi henne med champagne och presenter. Resten av dagen tog vi det lugnt. Promenerade längs stranden och gick och lade oss tidigt då vi var trötta efter resan och de få timmars sömn vi fått.
   Dag två åkte vi med min mamma, min syster och hennes son till Visby. Vi gick omkring och kollade runt för att sedan sätta oss på ett mysigt café och äta lunch. Efter lunchen gick vi ner till hamnen och vattnet och sedan satte sig jag och Paula på bästa glass-stället och njöt av deras goda glass. Väl hemma hos mamma igen lagade jag tonfisksallad till middag och sedan blev det bara hemma mys.
   Dag tre var det fint väder så jag och Paula gick till stranden för en heldag där. Det var så himla underbart. Vattnet var kallt men riktigt uppfriskande och sanden var mjuk och inte för varm. Vi låg kvar på stranden tills klockan närmade sig sex. Då gick vi hem och bytte om innan vi gick och handlade. Lagade maten även denna gång och bjöd på lchf-tacogratäng. Blev ännu en mysig hemmakväll med film och mys med mammas hund.
   Dag fyra var det återigen fint väder så det blev stranden igen. Där låg vi och bara njöt av livet. Läste bok och pratade. Men från ingenstans kom en fiskmås och sket på min mage och mitt lår, efter massa skratt gick jag och tog mig ett dopp. Vattnet var som tur var varmare denna dag. Så senare under dagen tog vi ett långt bad och betedde oss som små barn igen, skvätte vatten på varandra och jagade varandra. När klockan började bli mycket gick vi hem och bytte om innan vi gick hem till min syster allihopa för att äta grillat. Efter middagen åkte jag, Paula, min syster och hennes sambo till att raukfält. Där tog vi massa bilder tills det började bli mörkt och då åkte vi hem igen.
Dag fem var det dags att åka hem igen. Syrran skjutsade oss till färjan och mamma och Conrad följde med. Vi sa hejdå och sedan väntade en lång resa hem. Men denna gång hade vi iaf köpt bestämda platser i aktersalongen så det var bekvämt och skönt. Det var en riktigt bra resa och hade det verkligen mysigt och roligt! Ciao<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Befinner mig på Gotland

Glömde skriva att jag just nu befinner mig på Gotland. Åkte hit tidigt igår med Paula. Vi hälsar på min syster och hennes familj plus min mamma. Vi stannar tills på fredag och ska bara njuta. Vi har redan hunnit fira min systers födelsedag samt haft en heldag i Visby. Kommer massa bilder när jag väl är hemma igen. Nu ska jag vara social. Ciao<3

 

 

Mysig kväll vid Görväln

Igår blev jag bjuden på grillat här hemma med pappa. Riktigt gott var det. Efter maten tog jag bilen och hämtade upp Therese för att sedan åka och handla på Coop. Därefter åkte vi och hämtade upp min fina lilla hamster Nellie från Paula så att Therese kan ha henne nästa vecka. Stackars liten som först var hos Nick, sedan mig, sedan Paula och nu Therese. Men snart får hon vara hemma igen. När vi hade lämnat av henne hämtade vi upp Cissi och åkte till Görväln. Där satt vi med massa filtar och hade det mysigt medan solen gick ner. När det var riktigt mörkt och några grabbar som suttit en bit länge bort skulle gå och tyckte att vi med skulle det (de blev lite oroliga av att vi skulle vara där helt ensamma) så åkte vi hem till Therese. Där gosade vi ner oss i soffan och kollade på filmen The Croods. Efter två tiden lämnade jag av Cissi hos henne och åkte hem. Myskväll deluxe. Ciao<3
 
 
 

Filmer x5

Har glömt helt att blogga om filmer jag kollat på, som jag jämt gjorde förut. Anledningen är nog att jag inte tittar på film så jätte ofta längre nu när jag och Nick inte är tillsammans. Men efter att vi gjorde slut gick vi i alla fall och såg på bio två gånger som vänner. Först såg vi Iron Man 3 som alltså är en fortsättning på Iron Man filmerna. En äventyr, action och sci-fi film från 2013. Den här gången är det en terrorist som står i vägen. Filmen var bra och rolig. Hoppas dock att det inte kommer en ny film då jag tycker att den hade ett bra avslut.
 
 
Andra filmen vi gick och såg var Olympus Has Fallen. En action thriller från 2013. Den handlar om att vita huset (Secret Service kodnamn: olympus) attackeras av en grupp skickliga terrorister, samtidigt som de kidnappar presidenten. När attacken sätter igång med full kraft tar sig presidentens före detta Secret Service-agent Mike Banning in i vita huset. Det nationella säkerhetsrådet samlas för att komma med en räddningsplan och motdrag. Då inser de att de tvingas att förlita sig på Bannings ingående kunskap om huset om de ska ha något hopp om att återta vita huset, rädda presidenten och förhindra en ännu större katastrof som plötsligt hotar nationen. Den här filmen var riktigt bra. Den var spännande hela tiden. Verkligen sevärd film.
 
 
Sedan var ju jag och pappa på bio för ett tag sedan och såg filmen The Great Gatsby. En romantisk drama film från 2013 med med underbara Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Den handlar om New York på 1920-talet och en man vid namn Gatsby som gör allt för att få sin kärlek. Den här filmen var helt underbar. De använde sig av ny musik vilket hade mer effekt på alla fest scener. De använde även animering ibland för att skapa vissa effekter. Filmen var romantisk, sorglig och så himla bra. Den måste ses!
 
 
Och så nu när jag var hos Sara kollade vi först på filmen Jack the Giant Slayer. En äventyr/fantasi film från 2013. Den handlar om en ung man som av misstag råkar få en magisk böna att öppna en stängd väg mellan två världar. Kriget mellan jättar och människor fortsätter efter flera år av stängda världar. Jack beger sig till jättarnas värld för att rädda den kidnappade prinsessan Isabelle. Den här filmen var lite små töntig och mest tidsfördriv. Men den var helt okej.
 
 
Och så sist filmen Snitch som vi också såg hos Sara. En drama thriller från 2013 som är verklighetsbaserad. Den handlar om en ung kille som blir ditsatt för att sälja droger trots att han är oskyldig. Pappan gör allt för att få ut sin son från fängelset och bestämmer sig för att lyckas ta fast ett gäng som säljer droger. För att göra detta måste han spela med och sätta sig i en farlig position. Den här filmen var sjukt spännande, sorglig och bra. Den var inte heller så förutsägbar som vi trodde att den skulle vara.
 
 

Sundsvall

I tisdags åkte jag till Sundsvall för att hälsa på Sara. Kom fram vid halv åtta på kvällen. Sara mötte upp mig på tågstationen och vi gick direkt och handlade middag och ingredienser till marängsviss. Sedan satte vi på filmen Jack the Giant Slayer och hade mys kväll.
   Dag två var vi ganska sega med vi gav oss iväg på en två timmars lång powerwalk sedan hem och tog en dusch innan vi tog oss till stan och mötte upp Saras klasskompisar. Vi satte oss och åt sushi och sedan drog vi vidare till en uteservering för några drinkar. När hennes vänner skulle hem drog vi hem och fixade oss lite för att sedan dra tillbaka ut igen. När vi skulle gå hem började det regna, så mycket att vi fick skrattanfall hela vägen hem. Väl hemma var vi blöta ända in på underkläderna så det var bara att klä av sig och hänga det i torkskåpet. Efter en varm dusch kunde vi äntligen lägga oss och sova.
  Dag tre tog vi en lång sovmorgon och sedan promenerade vi till stan för en shoppingrunda. Hittade en massa fint. När vi var klara så handlade vi ingredienser till pannkakor och åkte hem för att laga middag. Måste säga att vi hade väldigt roligt medan vi lagade maten då vi även gjorde en instagram video om det. Efter maten kröp vi ner i sängen och satte på filmen Snitch. Riktigt mysigt.
   Igår, dag fyra, var det dags att åka hem igen. Sara följde mig till tåget och sedan väntade en  fyra timmars resa hemåt. Hade så himla kul dessa dagarna och kommer sakna min finis väldigt mycket. Ciao<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ut och resa

Efter en bra helg är det nu en ny vecka. Igår var det en chill dag då jag tränade, handlade, hämtade ut paket, åt middag med Paula, packade och träffade Therese och Cissi. Idag har jag packat det sista och lämnat över Nellie till Paula som ska ta hand om henne till på fredag då jag kommer hem igen. Nu måste jag börja röra mig och ta tåget in till stan för att sedan ta tåget vidare. Destinationen förblir hemlig en stund till, haha. Ciao<3
 
 

Sjuk kväll

Efter middagen igår tog jag mig till Matadoren i Jakan där Jessica och Paula satt och förade. Sedan drog vi vidare till MP, ah jag vet vad ni tänker, att där hänger ju inte jag. Men nu blev det så, haha. Och när vi kom in där så var det vi och sex personer till på hela stället. Men vi bestämde oss för att ha kul ändå. Så vi rockade dansgolvet, beställde goda drinkar och tog skumma bilder inne på damernas. Till sist var det ändå hyfsat med folk. Och kvällen var helt galen. Det hände så skumma saker att det finns inte. Men det förblir internt. Men tackar för en grym kväll i alla fall. Hamnade i säng strax efter fyra och var helt död. Ciao<3
 
 
 
 

Grill mys med pappa och bror

Igår vid sju tiden kom min bror över på besök. Pappa bjöd på en fördrink så satt vi alla tre ute på baksidan och pratade. Sedan åt vi grillat, så himla gott. Majskolv med vitlökssmör, revbensspjäll, flapsteak, halloumi och brie ost. Till efterrätt åt vi jordgubbar med vanilj glass. Ciao<3
 
 

Glossybox Juni

När jag var i Ayia Napa så fick jag hem två Glossybox för juni månad. Hade råkat fylla i ytterligare en prenumeration när jag trodde att jag bara bytte kort nummer. Men det spelade inte så stor roll då jag fick olika saker i boxarna förutom två saker som jag ska ge bort. Så det blev lite extra produkter denna månad. Temat för denna box var Don't let anyone ever dull your sparkle. Och det är välkända art directorn Therese Sennerholt som hjälpt till att designat boxen. Citatet speglar vad Glossybox står för, nämligen att när livet åker bergochdalbana är det viktigt att ha en viljestyrka och stolthet som en rustning i vardagen. Ciao<3
 
 
 
 
Innehållet:
 
Sebastian Professional Volupt Spray - volymspray
Hotmakeup Liquid Eyeliner - vattenfast flytande eyeliner
China Glaze Nail Lacquer - nagellack
Emite Make Up Proffesional Eye Lash Curler - ögonfransböjare
Figs & Rouge 100% Pure & Natural Tinted Lip Balm x2 - ekologiskt läppbalsam
Elisabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant - mirakelkräm
Pierre René Sweet Berry Gloss - läppglans

1 timme och 30 min gym

Eftersom gymmet har stängt under helgen så passade jag på att dra dit idag igen. Och för ett riktigt pass denna gång. Så jag började med 40 minuter kondition. 20 min på crossen, som var sönder och lät som fan och visade helt fel siffror när det gällde förbrända kalorier. Sedan 20 minuter på bandet där jag gick fort 5 minuter, sprang 10 minuter och gick fort igen 5 min. Brände sammanlagt 477 kalorier (egentligen mer men crossen visade fel). Efter konditionen var det dags för 40 minuter styrka. Idag var det magen och nedre ryggens tur. Avslutade med 10 minuter stretch. Ciao<3
 
 

Bio med pappa

Idag bjöd pappa mig på bio. Så vid åtta tiden åkte vi in till stan för att se filmen The great Gatsby. Det var en riktigt bra film (måste skriva om de filmer jag sett på sista tiden sedan). Och nu är jag nästan lite småkär i Leonardo Dicaprio, eller snarare karaktären Gatsby. Kom hem nyss och tänkte gå och lägga mig direkt då jag gick upp tjugo över sju idag. Ciao<3
 
 
 

1 timme gym

Det tog ett bra tag men jag kom faktiskt iväg till gymmet även idag. Dock lite sent så hann återigen inte träna så länge som jag ville. Jag började med 30 minuter kondition. Först 20 minuter på crossen och sedan 10 minuter på bandet. Gick fort 5 minuter och sprang 5 minuter. Brände sammanlagt 540 kalorier. Sedan blev det styrka i endast 25 minuter, blev ben och rumpa idag. Avslutade med 5 minuter stretch. Bara fortsätta köra. Ciao<3
 
 

Då var resan till Gotland bokad

 

55 minuter gym

Idag tänkte jag passa på att gå till gymmet då det ändå regnar ute. Dock kollade jag fel dag när jag skulle kolla öppettider så istället för att stänga klockan åtta skulle de stänga klockan fyra. Och jag som var där tjugo över tre. Men man får ändå träna till halv fem så jag lyckades träna en stund. Tror det var lika bra då man ska ta det lugnt i början när man inte tränat på ett tag. Jag började med 30 minuter kondition. 20 minuter på crossen och 10 minuter på bandet. Brände sammanlagt 594 kalorier. Sedan körde jag 20 minuter styrka, armar idag. Avslutade med 5 minuter stretch. Ciao<3
 
 

1 timme och 9 min powerwalk

Igår kom Angelica hit så att vi kunde ta en powerwalk tillsammans. Vi gick en kortare runda idag och inte lika fort som vi brukar eftersom det var första träningspasset för mig på över tre veckor. Dessutom så var jag tvungen att uppdatera henne om allt som hände på resan vilket tog hela rundan. Det blev i alla fall 7,13 km och vi brände 459 kalorier. Det kändes skönt att komma igång med träningen igen. Nu är det bara att fortsätta. Ciao<3
 
 

Görväln

Idag kom Malin hem till mig strax efter elva. Jag packade en väska och så promenerade vi till Görvälnsbadet. Där låg vi och stekte i solen i det fina vädret. Det blev även ett dopp i det iskalla vattnet. Tiden gick fort och vi hade mycket att ta igen sedan sist. Strax efter fyra var det dags att ta bussen hem. Nu har jag precis ätit middag och ska strax möta Angelica för en powerwalk. Ciao<3
 
 

Lillsjön

Idag strax innan tre hämtade Erik, hans två kompisar och Therese upp mig för att åka till Lillsjön. Väl där lade vi oss på klipporna för att njuta i solen. Blev även bad, det var inte så kallt utan mest skönt faktiskt. Fick dock utslag över kroppen när jag klev upp och har nu konstaterat att jag måste kolla om jag är allergisk mot kyla, mer om det någon annan gång. Vi hade i alla fall en riktigt härlig eftermiddag vid vattnet, svensk sommar när den är som bäst. När klockan började närma sig sju åkte vi hem till Therese, käkade donken mat och kollade på film. Ciao<3
 
 
 
 
 
 

Ayia Napa del 5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poker night

Igår strax innan sju tog jag mig till Ica och köpte med mig en sallad som jag åt hemma hos Therese. Sedan satt jag, Erik, Mathias och Therese på balkongen hela kvällen. Vi började med en omgång poker, först höll jag på att bli av med nästan allt men sedan vann jag hela skiten, haha. Efter poker rundan spelade vi en omgång Trival Pursuit som Therese vann. Under kvällen drack vi min och Therese favorit vinbål. En riktigt mysig sommarkväll. Strax innan två promenerade jag hem för att sova. Ciao<3
 
 
 

Ayia Napa del 4

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soliga lördag

Idag vaknade jag av att det var sol, så efterlängtat. Åt frukost och bytte om till bikini direkt. Nu när jag bara legat hemma i nästan en vecka så har typ häften av färgen jag fick i Ayia Napa bleknat bort. Så med en bok, min iPad, solglasögon och en ramlösa satte jag mig ute i solen och njöt. Man bara måste älska Sverige när det är sommar och solen ligger på. Ciao<3
 
 

Fredag

Igår vaknade jag efter en natt med många timmars sömn och kände mig faktiskt hyfsat pigg. Gick omkring och sjöng som en galning hela dagen tills jag glömde bort tiden och insåg att jag var tvungen att äta middag så jag kunde dra hem till Therese. Hos henne var även Mathias och senare Cissi. Vi satt och kollade på film och lite annat skit på tv och bara tog det lugnt. Strax efter två tiden följde Therese mig en bit och så gick jag hem och däckade en kort stund senare. Ciao<3
 
 
 

Ayia Napa del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sliten gånger tusen

Tredje dagen hemma i Sverige och fjärde kvällen. Jag är fortfarande helt sliten och orkar knappt stå upp. Både jag och Therese åkte på något sista dagarna där borta och det plus den livsstilen vi hade har gjort oss i princip döda. I morse vaknade jag med knallröda svullna ögon. Hostan börjar dock bli bättre efter en massa hostmedicin. Men nu är det mest orken som måste komma tillbaka. Jag gick och handlade på Ica med Paula och det tog verkligen på krafterna. Det suger att bara kunna sitta hemma för det är så långt ifrån mig man kan komma. Och jag som ville börja träna nu när jag kom hem igen. Istället sitter jag här och bara glor. Får hoppas på att bli frisk till imorgon. Men oavsett vad så är det värt de två roliga veckorna jag haft. Ciao<3
 
 

Ayia Napa i text

Fyfan vilken underbar resa jag har varit på, helt sjukt. Det började med att vi den 17 juni fick skjuts av pappa till Arlanda. Det första vi gjorde när vi kom till hotellet var att lägga oss vid poolen, så himla skönt. Det tog ett tag innan vi faktiskt fattade att vi var utomlands. De här två veckorna gick så himla snabbt och man hade ingen koll på vad det var för veckodag då vi drack alkohol varje dag förutom den näst sista dagen. Vi låg på vår underbara strand, vi satt i en karaoke bar där en Michael Jacksson kopia uppträdde (han var grym), vi låg på stranden Nissi beach som hade kristall klart vatten, vi träffade på så otroligt mycket roliga folk och vi festade varje dag. Grabbarna Grus blev standard förar stället för oss även om vi kanske satt på någon bar och tog en drink innan. Vi lärde känna ett riktigt skönt kill-gäng som vi faktiskt hängde med flera dagar till 7-8 på morgonen. Vi upplevde både playboy party och fullmoon party på vår standard klubb Blue moon bar. Vi var med på barrundan - party hard två dagar i rad. Man var flera hundra pers som gick till massa olika barer tillsammans och gjorde massa tävlingar och annat, helt flippat. Dessutom var vi på partybåt - fantasyboat. Det har hänt så mycket roligt och sjukt den här resan. Mycket som jag inte kommer på just nu och mycket som inte kommer skrivas. Jag kommer låta bilder beskriva det mesta. Sedan om ni har några frågor är det bara att fråga på eller fråga i verkligheten. Ciao<3
 
 

Ayia Napa del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayia Napa del 1

Första rundan bilder får bli några från instagram då jag är alldeles för trött för att lägga upp de andra just nu, haha. Men här kommer ett gäng bilder för er som inte följer mig på instagram. Ciao<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma

I måndags på eftermiddagen kom jag hem till Sverige igen efter två galna veckor på Cypern, Ayia Napa. Har varit helt förstörd sedan jag kom hem och inte haft orken att blogga. Direkt när jag kom hem i måndags så mötte jag upp Paula som följde med mig till Ica så jag kunde köpa hem lite mat. Pasta, cola och ostbågar fick det bli. Så olikt mina matvanor men jag mådde verkligen skit. Resten av kvällen halvsov jag framför serier.
   Igår när jag vaknade och hade min första riktiga dag i Sverige mådde jag fortfarande skit. Hosta, huvudvärk, trött i kroppen, ont i halsen och listan kan göras lång. Gjorde inte ett skit under hela dagen. På kvällen kom Paula över och vi pratade lite om resan och åt middag. När hon gick hem satt jag återigen och kollade serier och bara latade mig till sent på natten.
   Under natten sov jag inte alls bra och när jag vaknade idag var mina ögon svullna, ena ögat var så svullet att det såg helt sjukt litet ut. Det vattnades i ögonen hela morgonen och hostan ska vi inte ens tala om. Så jag är helt enkelt fortfarande helt död efter resan. Men har i alla fall lyckats packa upp resväskan, tvätta kläder och göra mig i ordning så tummen upp för det. Helt sjukt att två veckor med den livsstilen vi hade kan ta så hårt på än. Ska berätta om resan senare. Ciao<3