Sista lediga dagen

Filmen igår var bra men lite utdragen, längtar tills del 2 kommer. Hade dubbelsoffa med älsklingen vilket var riktigt mysigt men själva stolarna i biografen var hårdare än vanligt så bio i Vällingby blir det nog inte igen. Efter filmen åkte vi till mig så att jag kunde städa det sista innan visningen sedan åkte vi hem till Adam där vi sov.
   Adam åkte till jobbet tidigt på morgonen och jag låg kvar i sängen ett par timmar till. Deras hund kom och myste med mig hela morgonen tills det var dags att gå upp. Vid två åkte jag för att möta upp Malin. Längesedan vi sågs så vi tog igen en massa hos mig sedan drog vi och käkade sushi. När hon åkte hem mötte jag upp Adam. Vi har myst och kollat film även denna kväll och nu ligger han totaldäckad i sängen. Ska strax krypa ner bredvid honom så det blir en riktigt tidig kväll nu. Förhoppningsvis går vi upp tidigt och hinner göra något mysigt ihop innan vi båda ska jobba vid två. 
 
 

Lördag

Imorse åkte Adam till jobbet tidigt på morgonen så blev en frukost själv. Sedan åkte jag till Ikea med Paula och köpte massa dekorationer. Fick skjuts hem av Adam som precis slutat jobbet när vi var klara. Väl hemma har jag städat min våning och gjort den fin då det är visning på huset imorgon. 
   Ikväll ska jag och min älskling gå och se Hunger Games 3: Mockingjay del 1 på bio. Sedan sover vi hemma hos honom då jag inte ska vara hemma under visningen imorgon.
 
 

Lång ledigt

I torsdags jobbade jag 10:5o-17.2o sedan gick jag på långhelg. Inte ofta jag har lediga helger och att nu även få en ledig fredag och sluta tidigt på torsdagen är lyx. På kvällen kom Adam över och så hade vi mys-kväll framför en film. Båda var lediga på fredagen så jag gjorde en brunch till frukost. När han åkte hem så kom Angelica över på en kopp kaffe och en massa ta-igen-snack. Var längesedan vi sågs så vi hade mycket att prata om. Tiden räckte inte till för vid fem drog hon hem och jag följde med Adams familj och handla innan vi åt middag på restaurangen Wild Chili. Efter maten blev det Idol hos de innan vi åkte hem till mig. Blev en till film kväll även då.
 
 

Ledig måndag

Idag tog jag en riktig sovmorgon vilket jag inte har gjort på evigheter, kände mig helt utvilad när jag väl vaknade. Trist med grått och mörkt väder bara, tappar inspirationen till att göra något då. Men gjorde mig i alla fall en god frukost som jag åt i soffan framför tv'n - måndagslyx.
 
 

Trött jobb-söndag

Efter få timmars sömn var det dags att gå upp och ta sig till jobbet. Köpte frukost påvägen och till min besvikelse hade kaffe-maskinen på pressbyrån gått sönder. Men blev lite piggare när jag mötte Shin och Emma på tåget. Riktig seg start på jobbet men efter lunchen rullade det på. Nu sitter jag hemma och kollar serie men lär väl snart lägga mig och ta igen nattens sömn. Imorgon är jag ledig och det ska bli så sjukt skönt även om jag har massa ärenden att göra. 
 
 

Lördag

Igår efter jobbet åkte jag och käkade middag på en restaurang här i närheten med Adam och Fredrik. Var lite stressad över tiden eftersom jag skulle ut och klockan var rätt mycket men fick skjuts hem efter maten så att jag kunde fixa sminket och sedan fick jag skjuts hem till Shin, riktigt uppskattat. Vi tog tåget in till stan och East där vi inväntade Emma, Niklas och Dennis. Efter några riktigt goda drinkar där rörde vi oss vidare mot Hell's Kitchen där vi spenderade resten av natten. När klockan närmade sig fem på morgonen tog vi oss till donken. Efter att ha stått i kön i hundra år gav jag upp och köpte mig en macka på 7-eleven istället. Delade taxi hem med Shin like always och landade i säng strax efter sex.
 
 

Air force 1

 
 

En dag på stan med Louise

I tisdags åkte jag till stan med Louise och lämnade tillbaka en kappa jag köpt på Zara. Den var verkligen sååå fin att den blev för fin. Kände på mig att den inte skulle användas ofta och då kändes den inte värd pengarna. Istället köpte jag ett par nya sneakers jag suktat efter ett tag. Det blev även en sushi-lunch och massa skitsnack innan vi åkte hem. Jag har sån tur som har så fina kollegor som jag har.
 
 
 

Kattunge

Min bror och hans sambo (som är min bästaväns syster) har gått och skaffat en liten kattunge på 4 veckor. Så jag och Adam var och besökte de förra veckan och myste lite. Att man kan vara så liten och så söt, helt sjukt. 
 
 
Och igår när jag var ledig så var min bästavän och hennes mamma kattvakt så då hälsade jag på och passade på att mysa lite till. Att ha en sovandes liten kattunge på bröstet måste nog vara ngt av det mysigaste som finns. Saknar henne redan så det lär bli många besök den närmsta tiden. 
 
 

Halloween

För två veckor sedan var det Halloween och det firades såklart med vänner. Jag var utklädd till Alice i underlandet - zombie style. Åkte in med några vänner/kollegor till Amba i stan där vi stod och köade i en oändlighet. Men när vi väl kom in så gick vi all-in. Blev några (läs många) bilder i deras fotoautomat under kvällen med olika vänner, var riktigt kul att titta på dagen efter. Vi stannade till stängning och drog sedan vidare till donken. Var hemma vid 6-halv sju på morgonen vilket var riktigt jobbigt då jag skulle åka till jobbet vid ett.