Fredagsmys med syskonen

Igår var jag iväg på en intervju på förmiddagen, visade sig att den var på engelska vilket jag inte alls förberett mig på men det var kul att pröva något nytt. Nu håller vi tummarna att jobbet blir mitt.
   På eftermiddagen åkte jag och Paula hem till min pappa. Blev enormt mycket gos med Teddie och Freddie som vuxit en hel del senaste tiden. Så roligt nu när de öppnat ögonen och faktiskt iaktar allt. Sedan bjöds det på god hembakad pizza och vin. Riktigt trevligt.
 
 
 

Shopping&sushi med Lollo

I förrgår var jag ute på en shopping-runda med finaste Louise. Hittade bland annat ett snyggt skal från Michael Kors. Sedan blev det en god sushi till lunch. På kvällen drog jag hem till Therese där vi började kolla på den svenska serien Jordskott, spännande serie faktiskt.
 
 
 

Nytt

Idag åkte jag till Outlet. Kom hem med en vas jag suktat efter länge, tulpaner, två snygga lyktor och tre prydnads ugglor. Ska göra mitt bästa för att få det så fint som möjligt här hemma med tanke på situationen. Men måste säga att stegvist blir det faktiskt riktigt mysigt.
 


 

Lindahls kvarg

Då var det dags för ännu en ny vecka. Igår var jag på Ica Maxi och köpte hem lite kvarg. Köpte på mig två nya smaker som jag inte testat, nötchokladsmak och tranbär. Så jag började min morgon med att göra en god frukost. Bestämde mig för att smaka tranbär, dock var den inte speciellt god men jag blandade ut den med naturell yoghurt och toppade det med massa godsaker och då gick det faktiskt ner galant. Åt även hemmagjort knäckebröd som Adams mamma bakat, super nyttigt och så otroligt gott, philadelphia ost på det.
 
 
 

Köttfondue och mys hos pappa

När Adam slutade jobbet i lördags så möttes vi upp och åkte hem till min pappa och Lotta i stan. Min storasyster var på besök från Gotland så fick äntligen träffa henne igen. Vi åt köttfondue till middag, första gången för mig och det var väldigt gott. Sedan blev det enormt mycket mys med mina småsystrar, familjespel, vin och irish coffée. Efter en trevlig kväll började jag och Adam röra hos hemmåt strax innan ett. Men tack vare SL var vi hemma strax efter tre, helt sjukt. Men en perfekt lördag vart det i alla fall.
 
 
 

Soffläge

Igår var det i princip soffläge hela dagen. Sedan åkte jag hem till Therese och myste. Vi åt middag, naturgodis och kollade på film. Vid elva mötte jag upp Adam och vi åkte hem och hade myskväll framför Heroes resten av kvällen.
 
 
Inatt sov jag extremt dåligt. Drömde om onda andar och konstiga saker och fick grov huvudvärk så kunde knappt somna om när Adam åkte till jobbet. Sedan blev det té och frukost framför tv'n, började kolla på Under the Dome. Älskar att kunna ha en lugn morgon i min ensamhet. 
 
 

Fullt upp

I söndags var det dags att flytta från Adams brors lägenhet där vi bott i en månad. Så när Adam slutade jobbet började vi packa, städa och flytta över saker till Adams mamma där vi nu ska bo. Hela veckan har jag försökt få ordning här och komma till rätta (även om det bara är en tillfällig lösning). Nu har vi i alla fall en egen våning med ett sovrum/tv-rum, ett datorrum, ett badrum och en hall. Bilder kommer förmodligen upp när vi fått ordning på allt.
 
 
 

Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag och Adam hade tagit ledigt från jobbet för att få en heldag med mig. Vi började dagen med att jag bjöd på en brunch bestående av bananpannkakor med massa frukter, nötter, kokos och vanilj kvarg, nygräddat bröd med diverse pålägg och kaffe såklart. Mätta och belåtna la vi oss sedan i soffan och kollade på Heroes. På kvällen bad Adam mig gå ut på en kort promenad. När jag kom hem hade han tänt ljus både i hallen och i vardagsrummet. Och på soffbordet låg det en bukett rosor, rosblad format som ett hjärta, en liten present och choklad. Blev så himla glad då jag inte hade förväntat mig någonting alls. Sedan dukade han upp sushi också, min fina pojkvän. Kvällen fortsatte sedan med ännu mera mys och Heroes.
 
 
 
 

Fredagsmys

I fredags åkte jag, Adam och min bror hem till pappa och Lotta. Blev en massa mys med mina småsystrar Teddie och Freddie. Andra gången jag träffar dem och de blir bara sötare och sötare. Vi bjöds även på pappas underbara hembakade calzone och en massa annat gott. Senare under kvällen kom även min systers sambo Affe som är på besök i helgen. Det var en trevlig fredagskväll. 
 
 
 
 

Nya naglar

Idag åkte jag in till Aqvelinas salong inne i stan för att fixa naglarna. Nu när jag inte längre jobbar på lager kan jag äntligen få njuta av att ha fina naglar igen. Hon utgick efter en inspirationsbild jag tog med mig och resultatet blev super snyggt. Åkte hem som en nöjd kund kan jag lugnt säga, love them!
 
 

Promenad

Igår började jag och Angelica med att gå powerwalks igen. Det var ett bra tag sedan sist så denna runda var väl mest en kom-igång promenad. Vi gick nästan 9km och vi gick även i en väldigt fin miljö. Har fakiskt träningsvärk i både rumpa och ben idag så den tog ju i alla fall. Nu gäller det bara att hålla i gång detta.
 
 

Tasty's med Shin

Denna härliga tisdag med strålande sol spenderades först hemma hos Angelica. Sedan åkte jag in till centrum där jag mötte Shin. Blev en god sallad på Tasty's till lunch. Man har aldrig en tråkig stund med denna brud, världens bästa kollega. Saknar att jobba med henne och är så glad över att vi lärt känna varandra. Vi avslutade med en latte innan det blev dags att åka hem. 

 

Måndag med Angelica

Min måndag spenderade jag med Angelica. Vi började med att ta en promenad vid vattnet i Hummelmora. Solen sken och det var så tyst och lugnt. Riktigt fint var det att gå där. Sedan drog vi hem till henne där vi drack kaffe och pratade i timmar. Har man känt varandra sedan man var 6 år så finns det otroligt mycket att prata om kan jag säga. Blev även en massa gos med deras keliga katt. Senare fick vi även sällskap av hennes familj innan det var dags för mig att gå hem igen. 
 
 

Vapiano

På söndagen drog jag till stan där jag mötte upp Ebba. Vi tog oss en rejält god lunch på Vapiano. Blev en krämig pasta med champinjoner, gräddsås gjord på vitt vin och parmesan. Sedan strosade vi omkring i olika butiker och pratade om livet. Bra avslut på helgen.
 
 
 
 

Lördags promenad och mello

På lördagen mötte jag upp Sara, Camilla och Malin för att åka till Görväln och promenera. Inte ofta man lyckas tajma in att alla kan ses samtidigt så det var kvalitetstid på hög nivå. Vädret var på vår sida och med all snö i skogen kunde det inte bli finare. Vi gick i ungefär två timmar sedan tog Sara och Camilla bilen medan jag och Malin promenerade den tredje timmen hem.
   Efter det mötte jag upp Therese. Vi köpte med oss sushi och gott och fortsatte resten av kvällen hos henne. Det blev melodifestivalen och film. 
 
 
 
 
 
 

Dejt med Sara

På fredagen mötte jag upp Sara inne i stan. Vi tog en fika inne på NK där hon i vanligt fall står bakom kassan. Tog igen en massa sedan sist då vi inte ses allt för ofta. Sedan gick vi vidare och tog en varsin alkoholfri drink, ja ni hörde rätt, men god var den. Blev ännu mer prat och mys innan vi åkte hem.
 
 
 

Hundvakt och promenad

Förra veckan när Adam var ledig så passade vi på att vara hundvakt åt lilla Livia. Otroligt mysigt då hon är som en liten bebis. Hon sov med oss och följde efter oss vart vi än gick. Vi tog även med henne på en promenad i snön. Man måste ju passa på när man kan liksom.
 
 
 
 
 

Shopping

Imorse fick jag gå upp tidigt för att åka till ett möte inne i stan. Efter mötet blev det lite shopping innan jag åkte hem. Hittade en babyblå kappa som jag blev helt kär i. Dock köpte jag den inte (just nu) men den ska bli min. Perfekt nu när våren snart är kommen. 
 


 
 

Utgång och dejt-mys

I lördags så drog jag ut till kära gamla MP även kallat Riddar Jakob med Shin. Mötte upp Mathias, Lucas och Lollo x2 där inne. Blev en sjuk kväll som var riktigt rolig men som spårade på slutet. Men vid fem tiden kom jag hem och kunde lägga mig brevid Adam och bara sova.
 
 
På söndagen var jag helt slut i kroppen och låg och sov/degade hela dagen tills Adam slutade. Då drog vi en sväng förbi Ica för att handla gott till kvällen samt köpa med oss sushi från favorit stället. Sedan åt vi maten framför en film och bara myste. Efter maten blev det ett gott rött vin med ost&kex och lite annat gott. En riktigt mysig kväll med min bästa.