Dags för helg

Idag tog jag lite sovmorgon innan jag njöt av en god frukost. Efter frukosten mötte jag upp Therese och Becca för att promenera. Skönt att få röra lite på sig, på söndag kör vi igen. Vi gick i ca en timme sedan blev det tv hemma hos Therese där jag spenderade resten av dagen. 
   På kvällen blev det bio med Adam. Såg filmen Kingsman: The Secret Service, en film i min smak. Massa humor och action, rekomenderar den starkt. Kom hem för en stund sedan och det blir nog en tidig kväll för min del denna fredag.
 
 
 
 

Frukost-mys

 

Första besöket hos syskonen

Idag började Adam jobba sent så på förmiddagen åkte vi hem till min pappa för att hälsa på mina småsyskon för första gången. Idag är de 1 vecka gamla, de var så otroligt små fortfarande. Mindre än vad jag trodde de skulle vara. Tur att de är två så att jag och Adam kunde hålla i en varsin, haha. Jag höll i Freddie, den yngsta. Hon har fått mest drag från pappa och liknar därför mig som liten. Hon låg och sov i min famn under hela besöket och det var en sån mysig känsla. Adam höll i Teddie som var vaken lite då och då. Så han fick mata henne med bröstmjölk i flaska. Vi hann inte vara där så länge eftersom Adam skulle jobba. Men vi planerar ett till besök inom snar framtid och då stannar vi förhoppningsvis längre. Mina små sötnosar.
 
 

Nya skor och sushi

Igår låg jag hemma hela dagen och var otroligt bakis. Har inte haft en bakis dag på länge utan att jag har jobbat så att få ligga hemma i soffan hela dagen var guld värt.
   Idag åkte jag en sväng förbi jakan för att fylla på smink förrådet. Sedan mötte jag upp Shin för att åka till Outletbutiken på Gärdet. Fyndade sjukt snygga klackar som jag endast betalade 50kr för. Bättre än så blir det ju inte. När vi kände oss klara åkte vi in till stan. Blev en sushirulle mitt i allt, hur gott som helst och en rolig ny idé. Sedan drog vi till Tacobar där vi åt en riktig lunch. Blev en massa prat om allt och ingenting precis som vanligt med denna underbara brud.
 



Lördag

Igår under dagen kom Paula och Angelica på besök. Vi satt och pratade och spekulerade kring framtidsplaner. Det var mysigt att ha dem på besök och få prata lite skit. När de hade gått hem började jag fixa mig inför kvällen.
   Åkte till Barkarby station där jag mötte upp Shin, Mathias och Sebbe. Vi åkte till The Laughing Duck där vi mötte Emma och Amanda. Senare fick vi även sällskap av Dennis och Ebba. Mina underbara gamla kollegor, som jag saknat de! 
   Blev ett besök till Pure för att sedan avsluta på Whiteroom. Drog och käkade vid stängning och hamnade inte i säng förens vid sju på morgonen. En riktigt bra utgång. 



Myskväll

Mötte upp Therese vid Ica för att handla gott inför kvällen sedan drog vi till mig. Vi åt, kollade film och snackade massa skit precis som det ska vara på en riktig myskväll. Strax efter ett följde jag henne en bit hem. Nu har jag precis städat undan i lägenheten och ska strax hoppa i säng och vänta på Adam.
 
 
 

Fredag och fix i lägenheten

Idag är det fredag vilket innebär att jag bott i den nuvarande lägenheten en hel vecka. Har haft fullt upp hela veckan och tiden har rullat förbi. Nu känner jag äntligen att det börjar lugna ner sig och att jag kan andas ut. Idag åkte jag till Ikea en sväng för att köpa lite fint till lägenheten och nu är det verkligen mysigt här. Påvägen hem mötte jag Therese som jag eventuellt ska träffa ikväll. Adam jobbar till sent och sedan ska han på Casino så en tjejkväll skulle inte sitta fel. 
 
 
 
 
 

Storasyster

Något jag alltid velat så länge jag kan minnas är att bli storasyster. Att inte behöva vara yngst, att få ha någon yngre att ta hand om och som kan se upp till än. Efter flera år som lillasyster har jag nu blivit storasyster. Här om natten fick pappa tvillingar med Lotta. Två små tjejer. Trots att jag inte träffat de små än så känner jag kärlek. I helgen får jag förhoppningsvis träffa dem för första gången och längtan är stor. Mina små syskon.
 
 
 

Klar med flytten

Idag vaknade jag efter en lång sovmorgon utan att ha bråttom för att fixa med flytten, nu är det äntligen klart. Började morgonen med att bjuda älsklingen på frukost. Sedan slappade vi på dagen och fixade lite i lägenheten. På eftermiddagen åkte vi först över till hans mamma för att fixa med några av mina möbler där. Sedan tog vi en sväng förbi det gamla huset för att kolla läget. När vi kom tillbaka till lägenheten så gjorde jag middag åt oss innan Adam skulle jobba ett par timmar. När han åkte till jobbet så passade jag på att baka cakepops. När han kom hem igen myste vi och kollade film med massa tända ljus i lägenheten. Skönt att ha en lugn dag utan stress.
 
 
 
 
 

The last day

Idag är det sista dagen att packa och sälja saker innan röjarna kommer till huset imorgon. Gud vad jag hållt på den senaste veckan och gud vad mycket hjälp jag har fått de närmsta dagarna. I fredags började jag och Adam sova i hans brors lägenhet som vi hyr nu när han är på lång-semester. Kändes rätt mysigt att vakna upp på ett nytt ställe där man ska bo den närmsta månaden tillsammans med sin pojkvän. Har äntligen börjat ge denna lägenhet lite hemma-känsla och nu är det bara en dag kvar innan jag kan andas ut över flytten. 
 
 

Snart så

Tiden rinner iväg, inatt sov jag min sista natt här i huset. Är fortfarande inte klar med packningen men nu börjar det gå mot sitt slut. Det är helt koas i mitt huvud just nu. Vad ska jag behålla? Vad ska jag ta med mig till mitt temporära ställe och vad ska packas undan tills jag hittar mitt alldeles egna place? Jag vet att allting löser sig och jag är så glad för all hjälp jag får av mina fina vänner. Nu är det bara att fortsätta kämpa och bli klar någongång så att jag kan andas ut!
 

Never give up

Gud vad den här veckan går fort. Varje dag har jag varit hemma och packat lådor och rensat och sorterat. Har inte ens hunnit fatta att jag är arbetslös och tiden har bara runnit iväg. Så här fort har nog aldrig mina dagar gått. Och det tar på alla mina krafter, riktigt påfrestande och jobbigt både fysiskt och psykiskt. Nu är det inte alls många dagar kvar innan de nya ägarna flyttar in och jag och mina saker ska vara ute är huset. Men om det är något jag aldrig gör så är det att ge upp.
 
 

Aw med kollegor

Igår var min sista dag på jobbet, sedan vet jag inte om de gör som förra gången att de ringer tillbaka än, det får jag helt enkelt se. Men direkt efter jobbet åkte jag, Emma och Jocke in till stan där vi mötte upp Niklas. Vi satte oss på The Laughing Duck och inväntade Shin, Sebbe, Emelie, Dennis och Patrik som slutade en timme senare. Sedan satt vi och drack drinkar och hade det kul tills de stängde klockan tre. Fick skjuts hem av Patrik vilket var otroligt uppskattat. Kommer sakna att jobba med mina underbara kollegor men jag hoppas jag kommer tillbaka annars får man försöka ses ändå! 
 
 

Nyaste inköpet

 

Hej 2015

Har verkligen ingen tid för bloggen i nuläget och kommer nog inte ha det de närmaste veckorna. Får uppdatera mer när jag har tid, just nu ägnas min lediga tid åt flytten. Firade i alla fall nyår med min underbara pojkvän. Vi började med att äta en tre-rätters middag bara vi två hos mig, jag stod för förrätt&efterrätt och han stod för varmrätten. Efter maten tog vi oss vidare till en kompis till Adam i närheten där vi körde lite drinklekar. Vid 12-slaget tog vi oss till en backe där vi sköt raketer. Sedan åkte några av oss vidare till en annan fest. Shin mötte upp oss vid bussen och på festen träffade vi Lucas och Mathias. Det var en rolig kväll som slutade i kaos. Väl hos mig somnade jag med sminket på.