Ljusdal

I fredags åkte jag och Adam till hans landställe i Ljusdal. En bilresa på ca 3 timmar, väldigt mysigt. När vi närmade oss huset köpte vi med oss lite gott från Ica samt pizza. Väl i huset satte vi igång brasan och låg och myste framför tv'n. Sedan badade vi jacuzzi och bara njöt. 
 
 
 
Morgonen därpå låg vi i soffan och åt frukost med en riktigt fin utsikt. Sedan blev det ett kort besök på Dollarstore innan vi åkte hem till Adams kusiner. Vi spelade mario party, drack vin/drinkar, körde charader och hade allmänt kul. Vid två på natten fick jag och Adam skjuts till stugan igen där vi däckade ganska snabbt.
 
 
 
På söndagen fick vi skjuts tillbaka till kusinerna där vi hämtade bilen. Blev ännu en sväng förbi Dollarstore och så passade vi på att njuta av det extremt soliga och fina vädret. Sedan var det dags att börja resan hemmåt igen. En underbar helg kan man lugnt säga.
 
 
 

Update

Vad har hänt sedan sist jag skrev? Tiden bara rullar iväg. Har gått ett flertal powerwalks med Angelica och även hängt hos henne. Har lunchat med Shin på Tasty's. Har hunnit med en massa shopping, bland annat ett par nya Nike träningsskor. Har varit och fixat naglarna hos underbara Aqve. Har färgat Therese hår. Gick äntligen och såg Fifty Shades of Grey på bio med Shin (så bra!) I helgen var jag även uppe i Ljusdal, passade på nu när älsklingen köpt bil. Och sist av allt så har jag njutit av det fina vår vädret.
 
 
 
 
 
 

Söndag i all ära

Idag vaknade jag med ett glatt humör efter en underbar kväll igår. Bestämde mig för att åka till Vällingby centrum med Paula för att kolla runt lite. Köpte en kokbok om glass till Adams mamma men i övrigt hittade jag ingenting. Blev lunch på Wayne's och en massa prat. Kändes mest som jag hade åkt buss hela dagen när jag väl kom hem, nästa gång blir det något närmare. Är helt slut. Nu tänkte jag strax laga mat och vänta på att Adam kommer hem från jobbet.
 
 
 

6 månader

Igår firade jag och Adam 6 månader ihop. Inte jätte speciellt kanske men ändå värt att lyxa till det. Han jobbade till 15 sedan hade vi hela eftermiddagen och kvällen att umgås på. Vi åkte in till Gamla stan där vi gick omkring lite innan vi satte oss på en italiensk restaurang som heter Paganini. Vi började med en varsin drink och vitlöksbröd som vi delade på. Sedan rullade huvudrätten in. För min del blev det pasta i vitlök, persilja och olivolja med en halv hummer och ett glas vitt till det. Adam körde på någon skaldjurspasta och rött vin. Vi hade det så mysigt, jätte trevlig miljö och väldigt romantiskt. Vi lyckades till och med beställa in varsin efterrätt. Jag tog en citrontårta med mascarpone glass och Adam tog en chokladkaka med pistageglass. Mätta och belåtna åkte vi sedan hem där vi fortsatte kvällen med skräckfilm och en massa mys. Min fina pojkvän.