GODNATT

Det var jobbigt att jobba med så ont i fingret. Breven nuddade hela tiden såret så var tvungen o hämta plåster. Men det var annars inte så mycket idag och det var ju skönt. Skyndade mig hem i regnet för att kolla på ub och dh. Så bra fan. Tog en dusch och har spanat in olika bloggar nu. Finns inte så mycket att säga. Ganska onödigt inlägg, men natti. Ciao<3

Chains

Här är bandet Chains, tre av medlemmarna träffade vi ju på maskeradkvällen (lördags).
Det är anthony som sjunger. De kommer alltså från Malmö i skåne.
Spana gärna in deras
myspace.


1. Anthony  2. Matt  3. Martin

Desperate housewives/ Ugly betty

Jag fick platsen jag ville ha på fotot. Och inte bara det. Jag står mellan charlie och natta och har melli nedanför mig. Perfekt! Synd bara att sara inte stod vid oss. Men det blir säkert bra, hoppas jag. Det får vi väl se om ungefär en månad :)
Hade annars bara bild idag och 20 min svenska. På bilden skar jag mig i fingret ganska djupt. Och efter det har det bara hänt dåliga saker med såret. Jag har dragit på saker med det och fått salt i det, fyfan.
Tog sällis hem med charlie och hon filmade en ganska rolig video ;d ska se om hon kan lägga upp den! Har nyss ätit makaroner och kollat gamlsa DH. Ska snart gå iväg till jobbet.

Idag är det premiär på DH och UB! Jag är skit taggad och glad. Så när jag kmr hem från jobbet ska jag kolla på ub/idol och sedan dh. Så ska jag ta en dush och bara chilla. Ha det gött! Ciao<3




skolfoto

Ush drömde en mardröm, tur att den inte var sann :)
Det var skitkallt när jag vaknade imorse, var tvungen att ligga kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp.
Idag ska vi ta skolfoto. Jag hoppas att det blir bra och inte helt sjukt som förra gången. Jag har alltid velat sitta och har gjort det från åttan till ettan. Men idag vill jag stå på den vänstra sidan i mitten :) Den här gången har jag inte heller massa glittrigt solpuder, haha. Nu undrar ni kanske vad jag ska ha på mig? Jag ska ha mina jeans med hål i. Fiorellas "rosa" tunika/linne och sedan min bob marley tröja. Tänker kanske ta av den men får se, har inte haft långärmat sedan sjuan heller så ;p.
Men nu ska jag pallra mig iväg till skolan. Ha en bra dag! Ciao<3

eric in my heart

Efter maten fick jag åka bil med syrran första gången. Alltså hon övningskörde och pappa var med i bilen. De skjutsade mig till deo där han var barnvakt igen. Han är det nästan varje dag då hans mamma jobbar så mycket. När jag kom dit var eric jätte livfull. Han hoppade omkring och var jätte glad att se mig. Vi lekte med honom och kollade på idol. Och nu märker jag att eric tycker om mig mer för han sitter i mitt knä och kommer till mig ofta. Haha och han gillar visst mina bröst för han vill ta på dem hela tiden. Han drog ner min dragkedja för att se dem och försökte pussa dem hela tiden. Men han var så söt. Vid tjugo över nio kom deos mamma hem. Hon var jätte söt och trevlig. Men då kände jag att det var dags att gå. Lilla eric skulle dessutom sova, fast han inte ville och skrek och grät hela tiden. Saknar honom redan (a) haha.



Nu ska jag tvätta bort smink, smörja in mig, borsta tänder och sedan sova. Jag är verkligen trött ska ni veta. Nattinatti, ciao<3

kista med charlie

Började halv nio och vi lånade en bok i svenskan som hette På västfronten intet nytt. Efter den kollade vi som sagt på Troja. Har sett den förut men kom inte ihåg början. Och nu när man läst om alla gudar och allt i svenskan så fattade man filmen ännu mer. Jag tycker att den är bra och lite sorglig på slutet. Vad tycker ni som sett den?
Vi slutade kvart över tolv och då tog jag och charlie bussen till kista. Jag provade 6 par jeans men inget par var märkvärdigt så köpte inget. Vi hade så himla roligt. Det var ett tag sedan man skrattade sådär mycket haha. Speciellt på hemresan, folk måste tyckt att vi var helt sjuka i huvudet. Vi tog bussen hem vid halv fem och nu sitter jag själv hemma och tjillar. Är törstig så ska dricka ett glas c-vitamin. Ciao<3


upp igen

Vaknade för en timme sedan och har bara klätt på mig och legat i sängen o smsat. Jag mår illa eftersom att jag ej ätit ngt, och vi har ingen ost :(. Jag ska iallfall sminka mig och fixa håret nu. Fan vad skönt det ska bli i skolan. Film och kanske äta mat. Jag och charlie ska följa malin till jakan innan vi drar till kista. Fyfan vad trött jag är haha, orkar inte skriva, ciao<3


denice, ployser ( jonathan ), tette ( therese ), jag och pillis ( pernilla )
min första elevkonsert i åttan

blev inte som planerat

Kollade på de programen jag sa sedan kom nick hit helt oväntat. Han var väldigt ledsen och hade saknat mig så mycket att han var tvungen att komma. Men det förstörde mkt av min planering och ja.. inget mer om det nu.
Jag kollar på Coyote Ugly på femman. Har filmen hemma och har sett den 3-4 ggr. Den är bra faktiskt. Förebilden Tyra Banks är ju med i den haha.
Det blev alltså ingen träning men nu sitter jag här duschad och klar. Fett mys. Och imorgon har vi så himla skön dag. Det är bufferdag och vår svenska lärare har oss. Det enda vi ska göra är att se filmen Troja, fett najs. Vi slutar typ tolv och då ska jag till Kista igen med Charlie så det blir nog en lyckad dag. Godnatt iallfall. Hoppas någon läser texten jag skriver och inte bara kollar bilder. Fick två kommentarer nedanför som löd "vad var du på maskeraden?". Och jag har skrivit det, STRIPPA! Ciao<3

en gammal bild på mig med omgjorda ögon (a)



tidig början på dagen

Jag och paula däckade nästan direkt igår. Och imorse när vi vaknade tjugo i tio berättade hon att jag smaskat och skrattat i sömnen skit mycket, haha. Sedan glömde jag berätta en sak från igår. När jag och paula satt och väntade på tåget i ett bås så pruttade jag lite så skriker hon " åååh det stiinker" och går sin väg? Haha alla tittade dit, sedan på tåget skriker hon igen " hoppas du ej pruttar igen". Haha aja men det var kul (a).
Vi hade en stressig morgon och jag hade skitit hår. Men endå drog vi till kista för att möta hennes syrra och killkusin där. Paula hittade en skit snygg jacka, som jag hoppas få låna. Hennes syrra bjöd oss också på lunch, nacho tallrik att dela på. det var inte så mycket men jag var ej hungrig och det var snällt av hennes syrra.
Efter kista åkte vi till jakan och där köpte paula stövlar, smink och en halsduk så hon har shoppat mycket. Själv köpte jag bara ett svart fodral från gina för 64,50 haha!
Jag är sjukt trött, fick inte så mycket sömn inatt och drömde lite läskigt. Vet inte vad som händer ikväll men ska ut och jogga tror jag. Ska snart kolla på gossip girl sedan one tree hill. Måste fan ta ngt att äta, hungrig! Ciao<3

mkt har hänt idao

Jag och paula åkte aldrig till kista för tydligen hade jag bara 200 kr pp kontot. Istället stannade vi i jakan, jag köpte lite godis och så drog vi hem till henne. Satt i hennes nya rum ( hennes syrras gamla ) och det var fett mys. Vå åt lite godis sedan smsa deo mig och sa att han var barnvakt igen så vi bestämde oss för att hjälpa till.
Vägen dit var ganska seg och kall men vi var väl där vid fem. Då sov hans lillebror men han blev genast väckt. Han var så himla söt idag, lite blyg till en början men det är väl självklart när två snygga brudar är där haha. Nej men har var så söt. Jag pussade på hans mjuka kinder hela tiden haha. Och hade han i mitt knä, lekte med hans leksaker och ja det var mys helt enkelt.

Tjugo i sju drog vi hem igen. Maten var klar åtta och paula åt hos sig. Men efter maten drog jag och hon till fio ( en gammal kompis sedan sexårs som jag ej träffat på ett år ). Där var också carro och katja. Vi chillkrökade lite och satt på balkongen och snackade. Sedan visade det sig att det var fest i spånga så vi skulle dra dit. Jag hade dock inga fest kläder på mig och en bol på huvudet. Men fick låna en jätte söt tunika som jag själv ville köpa när den fanns ( älskar den ). Det tog 45 minuter att komma till festen. Där var det bara snobbar så jag och paula drog efter att ha varit där tre minuter.

När vi väntade på bussen hade vi vår egna lilla fest. Dansade, sjöng, skrattade och hade kul.
På spånga station mötte vi sara och hennes kompisar, sedan tog vi tåget till jakan.
Därifrån gick vi hem, men det var skit kul på vägen haha.
Nu är vi båda hos mig och hon ska sova här. Vi är jätte trötta och ska nog sova.
Vet inte vad som händer imorgon men vi får väl se. Godnatt sötisar. Hoppas ni hade en lika lyckad dag som mig. Ciao<3

några maskerad bilder



shopping i kista?

Vaknade klockan elva och var jätte trött och ont i huvudet. Men kände endå att jag ville vakna så låg i sängen till tjugo i tolv och sms'a med folk, mys. Jag och paula ska kanske till kista när vi gjort oss i ordning. Men hon kanske bangar eftersom hon tycker det är "långt" dit och hon har typ inga pengar.
Själv är jag sugen på att shoppa faktiskt. Jag har 1700 kr nu och nästa månad får jag 3000 kr. Det var dessutom länge sedan jag köpte kläder osv. Behöver en ny bh ( större, eftersom att bröstvårtorna ploppar ut hela tiden ) sedan ville jag ju ha stövlar men kmr antagligen inte hitta några perfekta.
Önskar att jag kunde ladda upp bilder på min dator, men det funkar ju inte och har aldrig gjort. Så kanske kan försöka på måndag i skolan. Har några på lager haha ;d
Nä men nu ska jag fixa mig, äta frulle och bara chilla ett tag.
Vad ska ni göra idag sötnosar :)? Ciao<3

retuschering är överdrivet


tihi :)

Och kolla vad jag hittade i Natacha Peyres blogg, sååå stolt haha! :)



thanx god is friday

Efter skolan drog jag och malin till centrum. Jag hittade typ ingenting där för att vara mulatt vilket jag tyckte var skit synd. Fick mycket hjälp av de på kicks men inget jag ville göra. Så letade ett bra tag för att se vad jag skulle vara. Malin drog vid tjugo i två. Så bestämde jag mig för "dragqueen". Köpte lösögonfransar, två puder ögonskuggor och lite annat smått. Det kostade under 300 kr så det var fan najs. Och lämnade tillbaka de svarta stövlarna från Dinsko också så fick alltså 300 kr av dem.
När jag var klar skulle nick möta mig inne på coop men allt gick åt skogen så det slutade med att jag drog hem.
Hemma så snackade jag med syrran och försökte se vad jag skulle ha på mig. Sedan drog hon och jag till ica för att köpa mat till oss. Vi köpte mini- köttbullar och potatis-twisters med beairnaise sås. Mums! Min syster lagade det så fort vi kom hem ( halv sex ungefär ).
När vi ätit klart började jag fixa mig och blev nöjd med resultatet. Mötte charlie vid tunneln halv åtta och några småkillar raggade på oss, så söta.
Så bestämde vi att jag var "strippa" ist för det passade bättre. Vid åtta kom mellie, sara och natta och så drog vi allihopa till linnea i jakan.
Festan var najs, jag och charlie dansade galet hela tiden, sara och natta joinade oss ibland också, dte var kul. Man träffade gamla vänner och nya. men efter en timme och 40 min ( enligt charlie ) så blev vi utslängda av hyresvärdarna. Så där stod vi.. rynt 50 pers.. utklädda och ingenstans att ta vägen. men vi splittrades och vet ej vart någon tog vägen typ. Men jag, melli, sara, natta och charlie stod i centrum och hade galet kul. Vi träffade några rockare som kom från skåne. De sjöng så jävla fint ( ni får höra sedan ) alla spelade in på mobilen haha. Men jag och charlie frös jätte mycket så vi drog allihopa vid tolv.
Kom hem halv ett och åt kebab pizza som päronen sparat en halva åt mig! :) Var jätte hungrig så det var bra haha.
Nu ska jag kolla runt lite på datorn innan jag ska sova. Är jätte trött. Vill inte ta bort mitt smink för det är så fint (a) Ciao<3

tjululu och morsning!

Igår provade jag kläder för att vara djävul. Och herregud säger jag bara, jag hittade ingenting. Så jag bestämde mig för att försöka vara ngt annat. Jag sminkade mig till "fjortis", hade bandana, skrev bongcam@ pea på benet. Jag blev nöjd ett tag, men endå osäker om jag verkligen ville vara det. Jag frågade min syrra som sa att det var en  dålig ide. Då kände jag att jag faktiskt inte ville vara det. Men nu är min plan såhär ( eftersom att festen är idag ): Efter skolan ska jag till centrum och in på br. Där ska jag leta efter ansikts/kropps färg och göra mig till en neger. Har alltid velat se hur jag skulle se ut som det. Och tänk vad snyggt med klarblå ögon som jag har och sedan mörk hy? Men om jag nu hittar det, hur ska jag göra med mitt hår som är så blont? Och hittar jag ingen färg ska jag leta ngt rött klädesplagg och vara söt/sexig tomte. Hittar jag inet det heller så blir det djuvul elr fjortis endå. Varför ska jag alltid vänta tills sista minuten? Vet nog svaret själv, för att jag alltid kmr på bättre idéer efter några.. dagar (a).

Nu måste jag iallfall göra mig i ordning för två lektioner i skolan. Engelska och matte.
Ska packa lite saker att ta till nick också. T.ex kameran så ni får se bilder?
Nej nu ska jag stänga av datorn, ha en sjuuukt bra dag! Ciao<3

white chicks

Nu går White chicks på sexan. Det är absolut min favorit film. Har sett den en miljon ggr haha. Skönare film finns inte. Kan nästan alla repliker. Fyfan vad den är rolig. Ni som ej sett den, det är ett MÅSTE att ni ser den nu! Jag TVINGAR er :D
Fast själv ska jag kolla på femman en timme innan jag bläddrar över ( och reklamer ) fast kan den endå utantill så :)

Min dag har varit bra idag. Förutom utseendet då jag var väldigt missnöjd just idag.
Jobbet gick skit bra. Blev klar fort och allting var perfekt.

Måste göra mycket ikväll. Se tv (a), duscha, hitta maskerad kläder till imorgon.

Imorgon ska jag ju på maskerad fest hos linnea. Tänker inte så säga mycket mer än så, vill ej ha objudna gäster dit som förstör. Men det är biljetter (gratis) till de som ska komma. Jag ska ju vara djävul. Bild får ni se sedan haha.
Festen börjar klockan åtta och innan ska jag vara hos nick. Efter festen ska jag nog också dit, elr iaf gå med nick och sova med hnm, kanske hos mig ifall mina föräldrar tror att jag druckit.

Just nu är jag LYCKLIG.
Jag älskar mina kompisar, min bästavän, min familj och nick.
Det går bra i skolan och på jobbet.
Det går bra på pengar fronten.
Seriöst, jag är så glad och lycklig!
Ciao<3

isabelle bongcam


Thailand 2009

Jag kommer nog iaf följa med Nick till Thailand nästa sommar. Även om vi bara är vänner elr mer. Fast det är långt kvar så man vet ju aldrig vad som kan hända. Men det är vad båda vill iaf.
Själv har jag aldrig varit där, men han har hus i Ban Bung . Hittade ingen bidl därifrån men staden som ligger nära heter Chon Buri ( bilder nedan ). Så vi ska bo i det huset såklart. Han har varit där sedan han föddes ( han är ju halvf thai ). jag tror att det kommer bli jätte kul, men hans hus ligger på "landet" så han säger att han bara brukar sitta vid datorn.. kul liksom.
Det är så sjukt stor shopping där och det här SKA köpas om jag åker dit:
* Skor, massvis!
* Minst två väskor
* Playboy shorts

Men som sagt man vet aldrig vad som händer! Nu ska jag strax sova. Ciao<3




always smile and be happy

Härlig dag, sol och varmt ute. Jag gjorde mig iordning på 7 minuter idag. Håret, kläder och sminket. Kom iaf tio min innan jag började och fick favvoplatsen. På naturkunskapen skrev vi labb rapporter om kompost djur, najs.. not.
Så var det rast och jag och malin satt ute i solen och schtekte, jätte mys.
Vi hade idrott utomhus och det var jätte varmt så man gick i bara t-shirt. Efter en stund fick jag huvudvärk så stod målvakt istället. Alla blev jätte trötta men vi skulle endå ha bild. Det gick väl helt okej men var så himla trött så blev glad när vi plockade ihop vid fyra.
Träffade Nick, det var ett tag sedan, och vi gick tsm hem till mig. Jag skrev en lista med saker som behövdes handlas till middagen och han cyklade till ica för att köpa allt. Samtidigt pratade jag med mamma om massa viktiga saker.
Lagade pastasallad och vi åt lite över sex. När vi diskat och gjort klart allt kollade vi på Idol. Sedan blev det Vem kan slå filip och fredrik som jag fortfarande ser på men Nick har cyklat hem.
Ska snart skriva om min tävling. Ciao<3

Svar på 5 frågor

Svarar på frågorna nu för ingen frågar ju något haha. Men man får ju endå fråger om andra inlägg så det är lugnt.

1. När blev du & din kille tillsammans? Varför gjorde ni slut? Vem av er gjorde slut?
Svar: Vi blev tsm 18 september 2005. Vi gjorde slut av olika skäl. Jag gjorde slut tyvärr.

2. Vart jobbar du?
Svar: På Posten här i Järfälla, delar inte ut post utan gör saker där inne.

3. Hur mår du?
Svar: Haha jo jag mår bara bra! :)

4. Tycker du om dvärgporr från 70-talet?
Svar: Aldrig någonsin sett haha, låter lustigt.

5. Tycker du att jag borde klippa mig?
Svar: Azhi du borde inte klippa dig det är snyggt som d är! :)

Ja det blev ju fem frågor, lite tråkiga osv men ni kan ju alltid fråga om saker. Tog iaf nyss en dusch och ska börja fixa mig nu. Har haft "mys" kläder i skolan hela förra veckan så funderar på att inte ha det idag, haha. Men godmorgon iaf! Ciao<3

tråk

Jag väntar med att svara på frågorna då typ ingen frågar något och blir inte så kul då.
Nu har jag kollat massa tv men inte gjort ngt annat. Ska strax sova ( elr iaf stänga av datorn ).
Kanske också borde säga det att de flesta bilder jag lägger upp på vardagar ( ibland helger ) är gamla bilder.  Så ni vet.
Imorgon är det matte som första lektion. Sedan har vi naturkunskap, idrott och bild. Slutar kvart över fyra och då ska jag handla för att sedan laga mat hemma. Men det blir nog bra.
Tycker det är jätte kul att jag fått så många läsare och att ni kommenterar! :)
Godnatt säger jag nu iaf, Ciao<3


Görveln med Nick sommaren 2006, äkta kärlek.

adore u darling

Efter duschen somnade jag i sängen. Jag älskar verkligen min säng. Varje gång jag lägger mig i den känns det som att jag är i himlen. Det var ett tag sedan jag fick den nu men åh i adore it.
Vaknade halv fyra och var så trött så jag var ngn sekund från att somna om igen. Men på med alla kläder och började gå till jobbet efter en stund. Väl framme fanns det inte så mycket att göra. Men vid halv sex kom det hur mycket som helst. Hann typ inte klart tills de skulle hämta allting men det löste sig. Sedan var det chill men hade endå saker att göra hela tiden. Pratade med kompisen Mats och berättade om orienteringen. Han tyckte att det var skit kul, haha. Jag gick kvart över sju men skrev endå halv åtta eftersom att jag inte fick en enda rast ( brukar ta en kvarts rast ).
Hemma satte jag mig med päronen och babblade på om dagen, men de verkade bara tycka jag var störande haha.
Nu ska jag kolla idol/top model så det är najs. Får se vad som händer mer ikväll.
Saken man kunde vinna kmr jag inte berätta än då det är för få som kommenterar ;/

54 LÄSARE JUST NU OCH BARA TVÅ KOMMENTARER PÅ FRÅGESTUNDEN? TYCKER DET ÄR TRIST FAKTISKT.



f*n vad trött jag är

Kom hem för en stund sedan och är sjukt trött. Det var en väldigt lätt bana måste jag säga och allt gick bra. Tycker bara det är tråk att ha det i skogen så man snubblar och har sig. Sandra i min klass blev av med sin ena sko då den skön ner under leran och ingen hittade den, det var synd. Ska gå ner och äta ngt nu innan jag duschar. Efter det ska jag hoppa i pyjamasen och ner i sköna sängen. Ska sova tills klockan halv fyra typ. Fixa mig lite och sedan dra till jobbet. Men det blir nog bra. Ciao<3


härmapa (a) men FRÅGESTUND

Tänkte härma min bästis Charlie och göra en frågestund.
Jag vet att jag inte är fantasifull som inte kom på ngt själv.
Men det verkade kul så tänkte ge det ett försök,
speciellt nu när jag fått 90 unika läsare.
Så det är bara att börja fråga nere bland kommentarerna!

Ciao<3



tudelu :)

Gud vad jag hade svårt för att gå upp, ville bara fortsätta sova. Snoozade en halvtimme sedan var jag tvungen att gå upp. Som tur är behöver men inte fixa sig så mycket idag. Mjukis kläder och boll på huvudet sedan bär det av ut i skogen. Hoppas att orienteringen går fort så att man slipper vara där ute länge. Vill hem och vila då jag ska jobba idag med, suck.

Jag drömde en mardröm om nick idag, och när jag brukar göra det så blir jag alltid glad när jag vaknar och märker att det bara var en dröm. Men idag när jag vaknade så kom jag på att drömmen var sann så det var ju mindre kul.


miss u

Är jätte trött så skanog hoppa ner i sängen och sova.
Sov ju inte så mycket inatt, hoppas jag får lite sömn den här natten.

Tänker på nick just nu, han har verkligen förändrats, blir nästan lite rädd. Men vad hade man förväntat sig? Han ska iaf veta att jag tänker på honom och älskar honom mest av allt på hela jorden. Fyfan vad man kan sakna någon.

Hoppas alla fått en underbar kväll som inte varit lika seg som min.
Och vad kul att ni kommenterar igen! Fortsätt med det!
Tänkte också lotta ut en vinnare till en hemlis jag har här hemma.
Men då får ni kommentera mycket! Berättar mer om det här imorgon. Natti natti, ciao<3



CSI premiär start!!

Guuud vad jag har väntat på det här haha.
Trodde det hade visats för länge sedan.
Är skit lycklig taha.
Så himla spännade just nu.
 Tihi ciao<3

kenza

Blir väl ett inlägg om " de kända bloggarna".
Jag kom med den fjärde kommentaren på ett inlägg på kenzas blogg. Tycker hon är så himla söt. Visst hon skriver inte om så roliga saker längre men hon har jätte söta bilder, mycket klädtips och kul att se hur hennes nya lägenhet blev. Hon verkar vara lycklig och leva livet det är alltid bra!
Ni vet redan vad jag tycker om kissies blogg typ så orkar inte skriva om den (a).
Blondinbella är en framgångsrik tjej som skriver om nästan allt. Tycker det är roligt att läsa hennes blogg och att hon gör så mycket hela tiden. Dessutom är hon så underbart söt. Men det blir lite väl mycket som hon försöker göra, massa tv, egna företag, eget klädmärke, nje inte min stil tycker hon borde dämpa ner lite på det.
Natacha Peyre, min förebid. Jätte kul blogg då hon flyttat till L.A nu och allt. Därmot borde hon blogga mer ofta, men det är egentligen bara ett bevis på att hon har mycket att göra och har kul så jag ska inte klaga (a).

Skulle inte tacka nej till att bli känd, men kanske inte genom att blogga. Vill hålla på med musik eller tv/film. Om ni vet någonstans de söker statister eller skådespelare i min ålder så säg gärna till då det är min dröm. Ciao<3

Nudister

Kollar på outsiders, det handlar om nudister haha, lite små kul sådär. Själv skulle jag känna mig obekväm att gå naken jämt och ständigt. Men folk är olika (a)
Är hur trött som helst men funderar endå på att träna, behöver det (a).
Det var ovanligt kul på jobbet. Jag snackade med Mats ( 35 år ). Det var skit roligt. Jag försökte säga till han att skaffa barn innan han blir gammal, och han säger att det kommer men att han redan är gammal. Nä då det tycker vi inte! :)
Dessutom har jag märkt hur mkt killar verkligen kan svika än, verkligen sjukt.

Imorgon är det orientering. Jag och charlie ska "springa" tsm, så det blir nog kul som vanligt.. not. Men ska fortsätta se tv. Damn vad många besökare jag fick efter hata kissie inlägget, så sjukt haha! Ciao<3


hata kissie?

Gud vad alla hatar Kissie? Visst hon skriver inte alltid bra saker och ja hon kanske är avvis på blondinbella. Men orka att man ska göra hat bloggar om henne eller ens bry sig. Gillar ni henne inte låt henne vara, och gillar ni henne så fortsätt göra det då. Alla har väl olika smaker på människor elr hur man nu ska säga. Men det är verkligen omoget att göra bloggar som bara går ut på att skriva elaka saker om kissie. Är man då så mycket bättre än hon? Larvigt säger jag bara :)

Dagen var hur skön som heslt. På naturkunskapen labbade vi. Vi kollade djur i komposten, det var faktiskt rätt spännande haha. Jag fick spräcka ett larvägg (a). Vi fick också veta prov resultatet. Jag fick 21,5 av 26. Tyckte att det borde varit vg men nä, vg låg på 23? Aja iallfall så gick det ju bra :)!
Istället för två timmar hål började vi med bilden direkt efter n.k. Vi slutade alltså lite innan ett. Då gcik jag, charlie och malin till jakan. Charlie köpte en kjol och jag lite godis då jag ej åt ngt i helgen o var lite sugen.
Nu ska jag bara tare lungt innan jobbet. Ska väl dra vid fyra. Ciao<3

.

Fastnade i bloggvärlden ett tag, tusan oxo. Måste fixa mig nu haha! Ciao<3



morning facts

Nä fan vad trött jag är! Var ledsen hela natten så jag somnade inte förens vid halv två.
Nu har jag iaf duschat och torkat håret. Vet redan vad jag ska ha på mig och frisyren.
Tänkte försöka ladda upp bilderna från kameran i skolan, men vi får se vad jag gör på min 2 timmars rast.

Idag ska Sara operera sin handled så jag önskar dig lycka till! Hoppas det går bra och ingen smärta :)

nattinatti

Kollar csi, men ska snart sova.
Ska upp om sju timmar.
Antar att jag ej är trött för att jag vaknade ett.
Men ska försöka somna.
Ny dag imorgon.
Naturkunskap först sedan bild.
Det är fan najs.
Slutar tio i tre och ska jobba halv fem.
Men skriver mer imorgon.
Älskar nick.
Godnatt, ciao<3

jag älskar dig

Det finns ingen bättre än dig Nick, egentligen passar vi väldigt bra. Men endå måste vi vara för olika eftersom att vi bara bråkar. Vi känner varandra ut och in, ingen känner oss så bra som vi känner varandra. Och nu slängs det bara i soporna. 3 år har vi upplevt med varandra. Det är sjukt länge. Vi har genomgått nästan hela tonåren tillsammans, vart i våra känslofaser. Men du är den finaste personen på den här jorden. Jag har varit så lycklig med dig. Vill egentligen inte att det ska sluta såhär men vi har inget val? Jag kommer att sakna dig så mycket, saknar dig redan nu. Alla våra kvällar vi suttit och kollat film, myst och bara hållt om varandra. När vi lagat i sängen och jag lutat mitt huvud mot ditt bröst. Så har du pussat mig på pannan och sagt att du vill gifta dig med mig, att du vill att det ska vara vi för evigt.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om dig, en hel bok fan. Jag älskar dig så in i helvete mycket och det är något jag är såå säker på. Du betyder allt och jag vill/kommer aldrig glömma dig. Min största kärlek<33333333333333333333


blogg om självförtroende

www.tyras.se - Hon visar hur kändisarna ser ut i verkligheten bland annat!

natacha peyre

Jag har ritat av en av mina förebilder natacha peyre i paint, vad tycks :)?



orginalet:



dagen

Vaknade klockan ett och satte mig vid datorn. Sedan drog jag hem till Deo och hjälpte han vara barnvakt åt hans lillebror Erik som är snart 2 år. Han var sjukt söt, tog massa bilder på honom. Deos två systrar var också där, 8 och 11 år. De var söta de med. Vi kollade mest tv och jag satt vid datorn. Sedan vid kvart över sex drog jag hem. Åt middag med familjen ( utom bror ). Sedan satte jag mig vid datorn igen. Ska sitta här ett tag och kolla tv medans. Ska se filmen Skicka vidare på kanal fem, har sett den förut men men. Annars har jag inget spec att göra idag.

Nästa helg är det maskerad festen som gäller, det ska bli sjukt kul.
Helgen efter det har jag planer med frida och marre, om det nu blir av.

Jag saknar nick idag.. <3

söndag

Jag har..

(x) Rökt.
En kort period i åttan
(x) Snusat. Provat 4 ggr
(  ) Drogat. Kommer aldrig att göra
(x) Druckit så mycket att jag spytt. Sånt händer, ajt?
(  ) Stulit en bil. Skulle ej tro d va
(x) Hånglat med samma kön. Jadu
(x) Sovit i samma säng med samma kön. Självklarre
(x) Varit kär. Jag är kär
(  ) Blivit dumpad. Tyvärr ja
(x) Dumpat någon. Jao
(x) Haft sex på offentlig plats. Ja det har man ju dårå
(x) Haft sex senaste månaden. Kul att ens föräldrar + släkt läser, men ja
(x) Snattat. Några ggr i sjuan-åttan
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex. Fyfan vad pinsamt..
(x) Blivit arresterad. När jag snattat
(/) Gått på en blind date. Har träffat folk från internet
(x) Ljugit för en vän. Något jag hatar
(x) Skolkat. Mjo du
(  ) Sett någon dö. Varit brevid en död ( mormor )
(x) Varit utomlands. Hela mitt liv ( gjordes t.o.m i england )
(x) Flygit flygplan. Ett par gånger
(x) Gått vilse. Haha jaa
(x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa. Många gånger
(x) Gråtit dig till sömns. Jao
(x) Sjungit karaoke. Såklart!
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra. Ja
(x) Busringt. Många ggr, roligast med peffi i nian
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan. Haha cocacola
(x) Dansat i regn. Har nog många
(x) Fått ett sugmärke. Tuseen
(x) Åkt inlines. M
( ) Åkt skidor. Nää
(x) Åkt skridskor. M
( ) Åkt snowboard. Nope
( ) Genomgått en operation.
Neej
(x) Varit förälskad i en lärare. I sexårs (a)
(  ) Ätit sushi. Ska prova
(x) Somnat i skolan/på jobbet. Det har hänt
(  ) Använt ett falskt id. Töntigt
(x) Tittat på en solnedgång. Många gånger
(  )
Varit med i en jordbävning. Nej, men min mamma har :)
(x) Rört en orm. I skolan
(  )
Sovit under stjärnorna. Vill fan det
(x) Blivit kittlad. Who hasn't
(x) Blivit bestulen. Min plånbok med 300 kr när jag var yngre
(x) Blivit missförstådd. Alltid
(x) Vunnit i en tävling. Ja
(x) Gått mot rött. Ofta

(  ) Blivit avstängd från skolan. Är fööör duktig ;d
(/) Varit i en bilolycka. Krockat med bil i Tyskland
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt. Äter nästan aldrig glass
(x) Hatat mitt utseende. Alla har väl det någongång
(x) Skrivit ett kärleksbrev. Ja det tror jag nog
(x) Fått en önskan inslagen. Ja, jag fick min babyborn i julklapp i ettan
(  )
Haft sex med ett djur. Ofta?
(x) Smakat torrfoder till ett djur. Åt kattmat i sexårs
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne. Har väl hänt
(x) Kysst en spegel. (a)
(x) Sjungit i duschen. Mjooo

(  ) Drömt att jag gift mig med någon. Tror inte det ;o
(x) Suttit på ett tak. :)
(x) Skrikit så att jag inte fått luft. Senast i helgen
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
. Mycket mer faktiskt
(x) Stannat uppe hela natten. Ja det har man ju
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet. Har eget äppelträd
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på. Haha ja
(x) Fuskat på ett prov. Det var ett tag sedan
(x) Glömt någons namn. Senast på lövsta
(x) Sovit naken. Det klart
(x) Tatuerat mig.
Nej men jag ska tatuera mitt namn vid höften
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen. Navelpiercing 2 år sen
(  ) Dykt djupare än trettio meter.
(  ) Hoppat fallskärm. 

godnatt..

.. nu ska jag sova..

lördag

Ush vilken piss lördag. Har absolut inget roligt att skriva.
* Farmor och farfar var på besök
* Jag och nick har stor bråkat sedan tog det helt slut mellan oss
* Jag har ätit middag... -.-
* Är trött så nu tänker jag sova
Juste, bli medlem:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=4353

mina nya 4 piercingar

Här har vi mina nya hål i öronen. Som sagt tog hon fel på det örat med 4 hål på. Den silvriga piercingen ska vara högre upp ( fast kanske inte yns sedan för ska ha större blingbling ). Vi kollade bara på Prison break, vill att nästa avsnitt ska komma ut på internet, längtar. Är iallfall jätte trött nu så vi ska sova. Godnatt, ciao<3



Mitt jobb ;o




Och här är blomman av mami, papi och syster<3




hola amigos



Efter vi spelat spore somnade vi. Vi vaknade halv åtta och skulle äta mat. Vi drog alltså inte ut och åt. Så vi firade inte idag. Men jag hade iaf köpt en adidas parfym till honom som luktade skit gott. Efter maten så drog jag ut till malin vid graninge. Där var också anna, carro, vishal, hampus, mano och en till tjej. Vi satt bara och snackade och så. Sedan skulle de flesta hem så jag drog till nick igen. Men det var faktiskt kul att träffa de där ute en stund :). Har på mig min nya pyjamas ( bild sedan ). Juste min kamera har inge batteri och laddaren är hemma så kan inte ladda upp bilder idag. Fast har några på mobilen så det är nog lungt. Var ett tag sedan jag laddade upp mobil bilderna så..
Aja vi ska kolla Prison break, äta popcorn och sedan se film.
Vad har ni gjort ikväll? Ciao<3

Jag och nick, som små. Visst var vi lika ;d?



Jag passar att vara gravid :)




ska spela spore

Kom nyss till Nick. Bara hans brorsa hemma nu men nick är på g. Efter skolan gick jag till centrum med malin. Sara följde med oss till stationen. Hon tog bild på mig och min väska. Hon har en tävling att man ska gissa vad som är i.  Jag köpte iaf en pyjamas och ett par svarta stövlar. Ni får se mycket bilder sedan men nu ska jag spela spore. Nick sa att jag måste ha igång spelet innan han kmr hem, alltså snart haha. Men det är fett kul. Skriver senare när jag har tid. Ciao<3


stooor spindel

Glömde berätta om spindeln jag såg i min tvättstuga iggår. STOR, tjock helt svart. Den var typ tre cm lång och 3,5 cm bred och blää. Jag som brukar skrika, gråta och få panik när jag ser en liten spindel. Men när jag såg den där så hamnade jag bara i chock. Blev helt förstenad. Har aldrig sett en sådan stor spindel levande i sverige någongång.

Idag är det två lektioner och sluta kvart över tolv som gäller. Skönt. Jag och nick ska ju fira idag. Men hans förslag på att fira tre år var: Vi kan väl bara vara hemma, kolla film och det vi brukar.
Hmm, så han menar att vi inte ska fira? Förstod inte riktigt, snacka om att killen inte har fantasi. Jag får väl försöka komma på ngt själv. Ciao<3


Liten plutt i åttan, hmm såhär såg man ut när man var "fjortis" på den tiden.

tack för glosrorna sara! :)

10 frågor

1. Någonting jag tycker om med mig själv: Min humor och mina ögon
2. Någonting jag inte tycker om med mig själv: -
3. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: Humor, omtänksam, kärleksfull
4. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Resa mycket, framgångsrik, sätta mig till ro
5. Något jag vill ha i present: Nåt personligt
6. Favoritdoft: Escada
7. Så här bor jag: Gul trevånings villa
8. Udda förmåga/egenskap: Jag är unik
9. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En apa helt klart
10. Jag utmanar: Den som utmanar mig, gör du det så skriv nere bland kommentarerna ;d


min stress dag

Vaknade vid åtta och var snabbt klar med allt. Jag och charlie tog sällis till skolan. Hände faktiskt inte så mycket i skolan. Jag slutade halv tre, gick hem och borstade tänder sedan drog jag till tandläkaren. De sa att man ska bara dricka vatten elr mjölk. Man får bara äta godis en dag i veckan och inte för mycket och bla bla. Men de sa att jag hade JÄTTE FINA tänder. Så då drog jag till jobbet, kom prick i tid. Då var klockan halv fem. Jobbade till kvart över sju. Drog hem och käkade. Samma mat som vanligt alltså pasta och köttfärssås. Något nytt snart?
Nu kollar jag top model sedan blir det väl vem kan slå filip och fredrik om det nu går idag. Är så trött idag.
Och jag och nick har knappt kunnat setts fast vi "firar" tre år. Vi ska göra det imorgon istället men ingen av oss vet hur vi ska fira. Några billiga tips?
Ciao<3


Makemebabies.com

Såhär skulle mitt och Nicks barn se ut.
Och här kan du se mitt och Chris Browns.
Och här kan du se mitt och Pamela Anderssons.
Mwihi :)

grattis nick till tre år idag <3

18 september 2005 - 18 september 2008
jag älskar dig
nick börlum
<3

vill bli brun igen

Tycker om den här bilden, den är FIN sådeså ;$. Samma piercing som innan som är sönder, älskade den. Men tänk vad skönt att bli såhär brun igen. Ska anvunda b.u.s snart haha. Ska plugga nu, vi höres! Natti, ciao<3



På bilden under är magen tjock och glad och innan piercing taha.


fyra nya hål

Skolan var skit rolig idag. Speciellt på idrotten, då hade jag och charlie galet kul. Vi skrattade åt allt och jag var grymt duktig! Slutade kvart över fyra.
Då drog jag och malin till veddesta centrum där jag köpte tortellini och matlagningsgrädde. Jag och malin är fashinerade av mataffärer. Efter vi köpt det kom sara och natta. Jag och natta piercade öronen. Jag gjorde 4 hål. Gjorde sjukt ont faktiskt. Plus att hon som tog "råkade" göra fel och skyllde på mig? Gud vad jag lackade. Men sara var fett söt. Jag fick hålla hennes hand och sedan hämtade hon vatten till mig, tihi. Malin åkte hem när vi var klara och jag tog bussen med sara och natta.
Hemma började jag laga mat. Väntade på att vattnet skulle koka en halvtimme, så kom jag på att jag glömt sätta på plattan. Så smart är jag. Maten var klar tio i sju istället för halv.
Och klockan åtta var det top model + idol som jag bläddrade mellan. Nu är det vem kan slå filip och fredrik.

Har fortfarande ont i öronen, kmr typ inte kunna sova. Hoppas bara det läker fort så jag kan byta de fula örhängerna.
Innan jag sover idag måste jag plugga på de grekiska gudarna och några ord.
Imorgon är det en stooooooooooooooooooor dag. Godnatt, ciao<3

godmorgon!!


saknar den här piercingen..


Ja, min mage är mullig, mysig o klämma på?

2000 kr!!

Får inte lön för den här månaden nu utan i oktober. Men har sparat mina 1000 kr från förra studiebidraget och nu kmr det nya så shopping ska det bli! Detta måste innehavas:
* Svarta stövlar utan klack, typ 400kr.
* Jeans, typ 400 kr.
* Mjukis set ( babyrosa, gul elr babyblå ), typ 300kr.
* Ny foundation + mascara, typ 300kr.
Det blir runt 1400 kr, så får man se hur det blir med resten. Vill ju spara också, kanske inte köper mjukis set.


Höhö

Bra dag i skolan. Hade sjukt jävla kul. Jag och charlie skrattade så att vi nästan dog pga Skrollan ( internt ). Och alla i klassen var bara helt underbara. Jag trivs så jävla bra i klassen. Dessutom var det hela ANDRA gången jag åt i skolan. Och det var potatisbullar som förra gången jag åt, haha.
Jag och charlie har kommit på framtidsplaner. Jag vill verkligen göra det här. Men om vi ska vara seriösa kan vi inte göra det förens vi tagit studenten. Men jag ger inte upp bara för att det tar tid. Vill man verkligen ngt får man kriga för det. Och det ska jag och charlie göra. Kan inte säga vad det är, det får ni se när tiden väl är inne år 2010. Men lite ideer har vi såklart redan. Ser fram emot det, men nu är det skolan som gäller.
Efter skolan gick jag hem och gjorde plättar. Jag och nick åt oss propp mätta, möms. Vi hann inte göra så mycket efter, skulle ju till jobbet. Han följde mig iaf dit. Väl där had ejag faktiskt as kul, tiden går fort när man har kul. De som jobbar när jag är där är så sjukt jävla roliga. Speciellt Mats och Maja. Trivs bra där, hoppas jag får jobba där tills jag inte vill längre.
Påvägen hem gick jag förbi paula och fick tillbaka mjukis + en tröja ( mitt ex ) som hon fick låna i åttan. Haha hennes mamma pratade jätte länge med mig, så söt. Men kom hem tjugo i åtta och åt mat. Perfekt tills när Top model började. Kollade nyss klart på det och nu är det Vem kan slå Filip och Fredrik som gäller.
Imorgon har jag en lång dag, slutar halv fem. Då ska jag och natta ta hål i öronen. Jag ska ta 4 hål, ni får se hur det blir senare. Efter det ska jag hem fort och laga maten. Sedan blor det nog bara plugg, data och tv innan jag ska sova.

Hittade den här bilden på mig från festen i fredags. Helt utmobbad med fluff jacka, haha. Ciao<3





upp o hoppa

Drömde bästa drömmen! Jag hade åkt utomland med pappa, mamma och nick. Det var till Frankrike men på ett finare ställe och SOL. Jag stekte på stranden och blev skit brun. Så vaknar jag och ser det här vädret ute? Jag fick fan ingen riktig sol den här sommaren, fan vad hemskt. Men nästa år blir det ändring på det!
Börjar fem över halv tio med bild, sedan har jag svenska så slutar jag tio i två.
Då ska jag ju hem och göra plättar till mig och nick. Resten har ni hört, haha.

Jag var med och tävlade om Rachel Pally klänningen genom kenzas blogg. Den är så himla söt. Skulle verkligen vilja ha den. Men när jag kommentarade var det över 9 hundra kommentarer över så.. Men den är fin!

Sa ju att det skulle bli en bra dag! ;d

Testet gick väl helt okej på morgonen. Hade inte tränat på växt elr djurgrupper men kunde ju rätt mycket på det andra. Mer än g kanske det inte blir ;/. Sedan var jag med favvo tjejerna i klassen tills vi började bilden. Vi framkallade våra bilder. Gud, ingen av malins och mina blev typ bra. Vi ska försöka ta nya, vi har ju endå 5 veckor på oss innan det ska vara klar, phuu!

Efter skolan drog jag hem, två min senare kom nick. Jag gjorde makaroner åt oss som vi åt medans vi kollade på Greek. Efter det kollade vi gamla One tree hill. Sedan diskade sötbollen och jag gjorde lite mackor åt oss också, var otroligt hungriga idag. När det var klart blev det repriser på top model 4, haha old times. Sedan kände jag att jag behövde plugga medans nick sov. Gjorde svenska läxan tills på torsdag, en till sak gjord alltså. Blev jätte trött så en sund senare somnade jag på nicks bröst. Såååå myyyys! Vi vaknade av att mamma ropade att det var mat. Fisk. Men nick tyckte det var gott vilket var bra. När vi hade ätit klart pratade vi, kollade mer t  ( orar ej skriva alla program ). Sedan myste vi lite tills han skulle hem. Då satte vi oss i köket och åt glass sedan pussades vi i tusen år och hejdå. Haha.

Imorgon ska jag och nick göra plättar efter skolan. Men jag ska börja jobba halv fem så vi hinner inte vara så mycket. Ska försöka jobba lite matte imorgon också. Och måste ut och springa, det var ett tag sedan. Så imorgon blir det stress istället. Ciao<3

Äntligen en slapp dag!

Börjar elva idag med naturkunskap. Då ska vi ha testet, kan nästan allting tror jag. Känns så himla skönt för ska verkligen försöka få mer än g i den här kursen. Har varit duktig på lektionerna så nu gäller det att vara det på testet också.
Har precis duschat, nu ska jag torka håret ( tyvärr med hårtork, annars hinner jag inte allt ). Sedan ska jag klä på mig, sminka mig och äta frukost-lunch.
Efter naturkunskapen som slutar tio över tolv, har vi rast till tio i ett. Då börjar vi med bild. Äntligen ska vi få se bilderna jag och malin fotade. Gud vad kul seriöst. Hoppas bara att de var bra bilder. Jag visar mina läsare sedan. Slutar skolan tio i tre. Vet inte vad som händer då, men käner på mig att det här blir en jätte bra dag! Ciao<3



plugg ikväll

Idag har jag och nick mest spelat spore. Men vi kollade också på de tre nyaste avsnitten av Prison break säsång 3. Vi hade fett mys, åt popcorn och myste. Sedan spelade vi spore igen. Nick tycker det är skit kul, när jag skulle gå hem sa han " längtar inte du tills nästa helg då vi kan spela igen?" Haha fett söt han är. Längtar sötboll.

Fick en kommentar där det stod att jag klagar på nick mycket. Blev verkligen ledsen när jag läste den. För personen vet ingenting om vårat förhållande och vet inte vad vi går igenom. Och har ens personen som skrev kommentaren någon aning om nick klagar på mig? Har han e blogg där han skriver saker? Skulle inte tro det, uttala dig inte om du inte vet fakta. Jag skrev att jag tyckte nick kunde sagt något när några killar kallade mig fjortis. Men sa jag att jag menade att han skulle hoppa på dem och börja slåss? Nej, jag ville att nick skulle säga till MIG att jag inte skulle bry mig om de och att jag inte är en fjortis. Och det berättade jag för honom och han sa exakt så. Jag och nick har så himla mycket problem. Vi har varit tsm i 3 år om 4 dagar. Vi gör ALLT för att få saker att funka. Men har man varit tsm såhär länge, dessutom i tonåren, så blir allt mycket svårare. Så hädan efter hoppas jag att ingen av mina läsare skriver ngt om mitt och nicks förhållande som sårar mig, tack.

Nu ska jag plugga till testet i naturkunskapen vi har imorgon. Hoppas verkligen att det kommer gå bra för mig, men man vet aldrig. Sedan ska jag duscha och kolla tv medans håret torkar. Och innan jag ska sova ska jag prata med nick i tele. Hela första året vi var tsm ringde vi och sa godnatt varje kväll. Men de här två senaste åren har vi bara sms'at elr ringt ibland. Saknar det lite, det var så mys. Kanske kan bli så igen? Nje, vi får väl se om den saken. Godnatt, ciao<3

en helt vanlig söndag


sånt här kan jag få av nick


när malin och jag fotade förra fredagen


skol projektet

Här är bilder på mitt skol projekt. Först skulle man ta bilder på skogen ( tog utanför mitt hus ). Efter det skulle man välja en och göra om den i ph genom att använda tröskelvärdet. Sedan tog man ett vitt pulver på baksidan av pappret och satte mot en platta. Sedan var det bara att rita av alla konturer, inte så bara kanske då det var sjukt jobbigt. Nu har jag iaf kommit så långt och det är bara att börja grupa ur nu. Ciao<3


kläd outfits


resultat, fredag-lördag

Jag och charlie mötte gabbi, kim, ina och några i jakan. Vi tog tillsammans bussen till söderhöjden. Där var lokalfesten.  Verkligen ALLA var där, man hälsade på såå mycket folk. Men jag kunde inte ah så roligt jag kunde haft, hade bråkat med nick och skulle egentligen varit med honom. Så vid halv elva drog jag. Nick mötte mig påvägen. Så går vi förbi ett par killar. En av dem sa - vad väntar vi på? Och en annan kollade på mig ock sa - vi väntar på fjortisar. Jag lackade och sa - fett synd. Så skrek de - fjortis att ha fjällräven. Så sjukt omogna, vem skriker sånt till någon de ej känner? Och egentligen varför skulle det vara fjortis att ha en varm jacka på sig när det är kallt? Nick sa iaf inget, så man vet vilken "bra" beskyddare man har. Vi drog iaf hem till mig där vi somnade nästan direkt.

Idag åt vi frukost hos mig sedan drog vi till honom. Vi fortsätte kolla på Narnia ||, som vi började se den 30/8. Så det var skönt att se klart den. Den var bra men gillade inte slutet så mycket. Kommer det en till efter? Sedan kollade vi iaf på Wall-e. Den var så himla söt att jag nästan dog. Handlar ju om en robot som blir kär, seriöst åh vad söt den var.
Efter filmen gick vi till centrum och köpte mat och juice. Väl hemma igen laddade vi ner spelet Spore. Jag gjorde en liten cell som hette Moppis, det var väl ett ganska kul spel, nick tjatar om att jag ska spela nu med. Men jag vill ju se på film ;/
Maten vi åt ( som jag lagade ) var iaf god. Vi åt tortellini ( som jag måste göra till min klass ngn gång ). Har laddat upp massa bilder från alla de här veckorna. Men kan inte ladda upp alla bilder på engång. Men här kmr iaf några. Ciao<3



fredag äntligen

Efter skolan drog jag och charlie till jakan istället för stan. Vi var alldeles för trötta och frös båda två. Tyvärr hittade vi inget till maskeraden där, men charlie hittade en kjol på gina iaf. Den ska hon kanske köpa imorgon.
Sedan drog jag till nick, men nä han dissade mig och vile spela istället. Hur visste jag att det skulle bli såhär när han skulle köpa en ny dator? Jag gick hem fem min efter jag kom. Påvägen mötte jag charlie ( som ej hunnit hem ) och alexandra. Vi stod och snackade ett bra tag. Sedan drog jag hem, kollade internet och åt lite.
Ikväll ska jag och mamma äta bara, sedan ska jag vara med charlie. Vi ska troligtvis på fest på söderhöjden men ingenting är säkert så vi får väl se. Ciao<3


för alla är tråkiga o kommenterar inte tralala

Drömde fan helt cp dröm inatt igen. Blir galen på mina drömmar, det är som att se filmer fan. Haha men den idag var lite rolig faktiskt, aja. Nu sitter jag bara på min stol. Vet redan vad jag ska ha på mig ( rosa klänning, vit kjol, vitt linne och min "siden" jacka, bild kommer sedan ) så tänkte att jag kunde nörda mig framför datorn en stund. Då hittade jag en video på när jag kissar i skogen på charlies blogg, haha den är pinsam och rolig. ( Nej men ser inget privat, då skulle jag bett henne ta bort den. )

Har bara engelska och matte idag, slutar kvart över tolv. Då ska jag och charlie in till stan och kolla saker till maskeraden, kanske ngt mer för min del. När vi kmr hem vet jag inte vad jag ska göra. Skulle vara med nick, men han verkar dissa mig för spel den här helgen med? Just därför hatar jag killar som spelar spel. Visst gör det när du inte ska vara med din tjej, men kolla alltid men henne innan om hon vill ses, pucko.

Ska sminka mig och fixa håret nu. Jag känner på mig att dagen blir bra endå. Vad ska ni göra idag/kväll? Ciao<3

pluggish

De blev sjukt söta i top model, vissa tycker jag skulle fått någon annan frisyr men jag litar på tyra ;d haha. Och tack gode gud för att tjejen som åkte ut åkte ut. Hon var så töntig " jag ska vinna, jag är bäst, jag säger inte tack när någon säger att jag är snygg" bläää!
Nu ska jag plugga engelska glosor, det är bara elva ord så det lär jag mig nog snabbt, vissa kan jag från innan. Tror inte att jag kommer blogga mer idag men man vet aldrig. Ska också kolla på vem kan slå filip och fredrik. Haha en sak som är rolig är att två av mina kill kusiner har just namnen filip och fredrik, nööjs. Hoppas ni får en bra kväll iaf. Nattinatti, ciao<3

jalla

Blev nästan försenad till jobbet, som tur var komj paulas mamma förbi mig med bil och skjutsade mig dit ( hon jobbar där ). Väl där var jag så trött så att jag höll på att somna. Ville bara ha rast, mådde illa och hade ont i huvudet. Jag fick iaf rast kvart över sex. Drack 4 glas vatten och två koppar kaffe för att bli pigg. Pratade med paula i tele och gick på toa. Sedan fanns det inget att göra så jag bad att få göra saker jag inte behövde vilket de tyckte var jätte bra. Sedan var jag mycket social mot alla och berättade om min dag i granskog osv. Träffade också en ny kompis, haha. Mats heter han och lämnar post på kvällarna när jag jobbar. Han är en man, asso inte i min ålder haha. Men han var rolig så det var fan nöjs. När allt var klart halv åtta kunde jag gå hem igen.

Hemma pratade jag med mami sedan hoppade jag in i duschen snabbt som fan för at kunna kolla på top model ( reklam nu ). De ska få sin make over idag, yey. Nä nu börjar det. Skriver mer sedan. Ha det gött sålänge. Och varför slutade ni kommentera (a)? Ciao<3

tio min sen mat

Kokar tortellini nu, ska bli gott. Juste jag brände mig på plattan, dum som jag är. Skulle ta bort krydda nära plattan där det ej var rött, men det var iaf varmt. Är så jävla trött så att jag kan somna när som helst. Vill bara sova, varför måste jag jobba just idag. Sedan när jag kommer hem ska jag plugga på engelska glosrna till simorgon också, kan fortfarande alla från förra gången taha.

Dagens kläder: Mjukis, linne och tjocktröja
Dagens hår: Boll på huvudet
Dagens humör: Trött och flummig
Dagens roliga: Mycket, kanske när charlie ramlade?
Dagens ämne: Mina stora bröst ( som alla kommenterade )
Dagens jobbiga: Gå omkring i regnet
Dagens låt: En china låt, haha
Dagens personer: Klassen + mentorer ( inte i harry potter )

Granskog

Jag och charlie gick till jakan imorse och tog bussen till berghem tio i nio. Vi kom tydligen tio min försent så vi fick springa efter klassen. Vi fick göra samarbetsövningar och svara på frågor. Det var faktiskt en kul dag med MYCKET skratt och konstigheter. Sedan var det bara hem igen. Hade jätte ont i fötterna så skyndade mig hem. är ensam hemma och sitter och kollar gamla avsnitt på dh. Ska ta mig ngt att äta innan jag ska jobba halv fem. Varför ska jag alltid jobba när jag är som tröttast? Jag hoppas verkligen att det går bra för mig idag.

Och komigen! Kom med förslag på en sexig maskerad klädnad! Ciao<3

Det som gör skolan rolig!

JAG ÄLSKAR ER!



Såhär dumma ser vi ut bakifrån, höhö.



Jag och malin.



Jag och melli är bäst på grimaser:



Natta och melli and sara och melli.


3 wierd drömmar

Drömde tre cp drömmar inatt. Den första handlade om att jorden kanske skulle gå under ( åh gissa varf jag drömde det -.- ). Då var det så att jag åkte till kitsa ensam och det var två timmar kvar tills man skulle få veta ( elr dö ). Jag var sjukt rädd men letade endå efter mascaror på kicks, haha. Ville inte dö ensam så tjatade att paula skulle komma, sedan pratade jag med nick i tele så skulle jag ta ut pengar. Så var paula och mamma där, yes jag slapp dö ensam. Och där tog den drömmen slut, elr den fortsatte typ på annat spår. Då drömde jag att det var människor som försökte äta upp än ( för att vi pratade om det igår ). Den var faktiskt jätte läskig, men medans nick var ute och fightades kom det in en tjej i rummet jag var i.jag skrek och bad att hon inte skulle äta upp mig och hon ba - men det är luungt jag är inte sån. Men jag trodde inte på henne, fast sedan gjorde jag det. Hon hade iaf vunnit flera miljoner på ngt spel och jag fick tio tusen kr, så gissa om jag var glad, höhö. Sedan den sista ( då hade jag vaknat mellan ) handlade om att jag hade fem-kant typ. Elr jag låg mellan tre tjejer ( vet inte hur ngt gick till, såg inget typ ) och nick låg mitt emot med ngn annan, såg inte om d var en tjej elr kille. Men nick kollade hela tiden på en tjejs rumpa som var över mig, ah den var lite miffo. Fattade inte den haha.

Nu ska jag iaf sätta på mig mjukis och tjocktröja. Sedan sätta upp håret i en boll på huvudet. Efter det sminka mig och  göra min matssäck. Sedan är jag klar att gå ut i skogen och fightas ( or not ). Men jag hoppas iaf att det blir en bra dag, ska ju jobba halv fem.

Juste är ni medlem på Stayfriends? Man kan hitta folk man gick i samma klass som i typ ettan osv. Det är ju kul att återförenas osv. Jag tycker alla borde bli medlem där för att kunna hålla kontakten så kan man göra värsta stora klassfesten sedan när man är äldre. Bli medlem
här. Ciao<3


Godnatt söt

Började med matte idag, då diskuterade man bara om "jordens undergång" som säkert alla hört om nu. Tänker alltså inte skriva vad som menas med det. Men folk var väl rädda ( jag och malin, taha ). Nä men många var väl faktiskt oroliga, men några skämt om det kom också.
Efter matten var det naturkunskap, samma diskution där. Annars gick väl lektionen bra.
Lång rast där vi åt mackor med ost och sedan hade idrott. had eglömt kläder så vi gick en prommenad ( jag, malin och melli ) sedan fotade vi med saras kamera, bilder kommer sedan.
Efter idrotten hade vi bild, min skogsbild är skit svår att göra så det blir en utmaning det. Vi snackade också om en maskerad fest om några veckor, kan inte uttala mig så mycket då det är hemligt. Men någon som har förslag på vad man kan vara? Helst något sexigt men inte vanligt.
Så var skoldagen slut halv fem, jag och nick drog till mig. Fick skriva en inköpslista så drog han och köpte ingredienser till maten och matssäck. Medans gjorde jag cocosbollar till honom. När han kom hem började jag laga maten. Det var en sjukt god pastasallad som vanligt, möms. Sedan kollade vi bara tv, top model och idol.
Det var skönt att inte behöva jobba idag, men imorgon är det jobb igen. Känner mig helt utsliten.
Det var nog allt för idag, vi höres. Ciao<3

manikyr

Efter tv tittandet tog jag en dush. Sedan gjorde jag fransk manikyr på fötter och händer, så sött. Viktigt att alltid ha fina fötter, spec när man har nick som masserar dem lite då och då, mwihi.
Känner att det är en lång dag imorgon. Matte, naturkunskap, idrott och bild tror jag att jag har. Längsta dagen också, slutar ju halv fem och då ska jag handla mat och matsäck. Hem och laga maten till nick mig och mamma. Blää, aja inget jobb imorgon iaf. Känns lite skönt faktiskt. Hitills har jag jobbat 4 ggr och fått 888 kr, yey.
Nu ska jag kolla scrubs för att sedan krypa ner i sängen och sova. Sov gott, ciao<3

hatar när det går flera bra saker @ tv

Just nu växlar jag mellan filmen på sexan ( som jag sett ) och säsongstarten på Vem kan slå Filip och Fredrik. Det är faktiskt ett roligt program, hejja hejja ff! Haha. Det blir alltså bara en tv kväll, skönt jao. Imorgon börjar jag tio i tio med matte. Ush vill verkligen inte gå. Enda tråkiga ämnet jag har faktiskt, blää. Ciao<3


Fäst vid dig

Fyfan vad jag älskar filmen Stuck on you. Den är så jävla rolig fan. Kollar på den nu, den går på sexan.
Maten var god men han dock inte se så mycket ov top model, men såg vilka som gick vidare så det var najs. Inga nya favoriter än tror jag. Men de flesta såg bra ut. Tyra såg självklart bäst ut, verkligen den största förebilen jag har, som ni säkert läst tidigare.
Men nu ska jag kolla på filmen och bara ha det mys. Kanske skriver i reklamen elr efter filmen. Ciao<3

lite om dagen

Elen gick på morgonen och hela huset slocknade, fett syyynd. Någon mer som fick det utanför Järfälla?
Skolan gick suveränt idag. Efter den tog jag och nick sällis till mig. Jag lagade tortellini till oss som vi åt i mitt rum framför tv'n. Sedan var vi sjukt trötta så vi myste i den varma sängen och somnade. Vaknade tio över fyra så fick brådis till jobbet. Tog cykeln dit ( nick föjde mig ). Det tog bara 3-4 minuter, otroligt taha. Väl där var det inte så mycket att göra, men efter ens tund blev det mer. Var jätte trött men allting gick mycket bra. Slutade halv åtta och skulle ta cyklen hem, men den hade punka så rullade den hela backen upp. Nu lagar mamma maten till henne och mig. Löfbiff, ris och bearneise sås. Passar det verkligen? Får väl se.
Kollar på nya säsången av Top Model nu, just fucking love it. Hoppas jag hinner se hela innan maten. Ingen läxa tills imorgon iallfall. Skriver mer efter maten. Ciao<3

sovit 6,5 timmar

Godmorgon, är som vanligt jätte trött. Och har fortfarande ont i fötterna så kan inte gå nu heller. Jag försökte skicka sms till charlie igår men hon har inte sin mobil kom jag ju på. Det är jobbigt då jag inte vet när hon kmr hit då elr ifall hon inte kmr osv. Vill ju inte att alla i huset ska bli väckta av ringklockan. Men som tur är så är min syrra och pappa redan vakna. Min syrra ska på jobb intervju på gotland och vet inte vart pappsen ska. Vet inte om mamma är vaken men men.
Idag ska jag ha mina ljusa jeans med hål i, har saknat de (a) Sedan får jag se vilken av alla mina munkjackor jag tar. Den bruna, den från carlings elr bobban? Får se det när jag har på mig jeansen.
Fick en kommentar om vilka bloggar jag följer så tänkte att jag kunde skriva ner dem. Men vissa kollar jag bara ngngång i månaden så känns onödigt att skriva ner dem. Skriver de jag besöker mest:

Blondinbella, för att hon har ett framgångsrikt liv
Kenza, hon är så söt men skriver nästan bara om th nuförtiden
Sara, i min klass för den är varierande och kul
Charlie, klart man läser bästis blogg
Natacha Peyre, för att hon är en av mina förebilder, älskar henne
Elinor, hon lägger alltid in så mycket bilder o det är ju ett + i kanten
Josefin, min systers blogg där hon har fina bilder
Kissie, hon är gullig och skriver omväxlande ( hon får träffa kändisar jag gillar )

Tror det var alla, kanske har glömt några. Läser också andras men kanske precis börjat läsa de osv så vet inte om det är ngt jag kmr följa hela tiden. Och andra som jag läser men ganska sällan. Men nu ska jag göra mig iordning. Har en skön dag framför mig tror jag. Ciao<3

shallaballa

Justerade insändaren lite sedan skickade jag iväg den till min lärare. Då var den läxan gjord, phuu. Imorgon har jag bara bild och svenska, så jävla chill dag. Då ska jag hem och relaxa sedan kommer nick hit. och halv fem ska jag ju iväg till jobbet igen. Nu kom jag på att jag har engelska läxa tills på fredag igen. Glosor och text som vanligt. Nu är det texten Misery som Stephen King skrivit. Har faktiskt läst hela den boken fast på svenska, tycker om hans böcker.
Det blev inget fotbad för hittade ingen balja. Har fortfarande ont, ni som brukar vandra omkring i pumps hela dagarna vet nog känslan. Och på torsdag ska vi ha mentors dag. Vilket innebär att min klass ska åka till Granskog vid berghem och göra massa aktiviteter i skogen, åh vad jag längtar.. NOT! Så ska man jobba efter det också, verkligen kul.
Nä nu ska jag lägga mig i sängen, läsa tidning och smsa med nick den lilla töönten. Nattinatti, ciao<3

tuuung dag

   Det här var en jobbig dag. Den började med naturkunskap. Där skulle vi plocka isär en blomma. Det var så himla pillrigt med alla frön och ståndare, haha. Men efter den lektionen var det håltimme.
   Jag och charlie drog till jakan. Vi besökte tess och jaf fick mina jeans tilbaka, dock inte pengarna men det hade jag redan förväntat mig.
   Efter det besöket kollade vi i affärer i centrum. Vill verkligen köpa baggie jeansen, sjukt snygga! Blev väldigt shopping sugen. Men ska inte shoppa förens jag och paula får lön i slutet på september. Eller kanske köper någor litet (a).
Efter håltimmen var det bild, vi skulle framkalla bilderna vi tagit, det gick ganska fort så vi slutade tidigare.
   Då drog jag hem till nick, käkade lite och sov en stund. Sedan följde han mig till jobbet. Hade pumps på mig och sjutk ont i fötterna ( kunde bokstavligen inte gå ). Väl på jobbet var det mycket att göra. Men det var endå trevligt och jag pratade med den andra personalen och lärde mig mycket mer nu. Var så himla slut när jag var klar med allt. Och det fortsätter imorgon.
   När jag kom hem blev det lite mat i magen sedan upp på rummet. Mamma hade köpt nya vecko revyn till mig som jag började läsa. Sedan kollade jag på Kristallen 2008 elr vad det nu heter och kollar på det fortfarande. Har också skrivit en svenska läxa emellan åt som jag är klar med nu. Skulle skriva en insändare med argumenterande text. Skrev om päls.
   Eftersom att jag fortfarande har bajs ont i fötterna och inte kan gå ska jag göra fotbad, men har ingen himla balja! Nick masserade mina fötter lite efter skolan (a). Men är jätte trött så ska sova snart tror jag. Det hände lite väl mycket idag. Nu blir det en tjill kväll tycker jag. Tv, mys, fotbad, smsa och sedan sova. Ciao<3

yäää

Godmorgon :)! Är otroligt trött, ville bara somna om. Jag hade en sjukt spännande dröm, det var som att kolla på film. Men vaknade när det var som mest spännande. Då var klockan vid fem på natten, och såg att min mobil hade dött. Tur att jag vaknade för alarmet var på den. Nu har jag läst alla bloggar jag följer och ska börja göra mig iordning.

Är så nervös inför jobbet idag. Första gången jag ska jobba utan paula. Undrar verkligen hur det kommer att gå. Blir ju väldigt tråk när det inte finns ngt att göra och man bara sitter utan att snacka med någon ;/. Tänk på mig mellan halv fem och halv åtta, skulle verkligen behöva det (a) hehe. Hörs ikväll! Ciao<3

Btw, charlie plingade nyss på ( fick panik då alla sover ). Hon hade glömt att jag ej skulle på dansen. Och hon hade inte sin mobil, så synd. Här var jag med nattlinne och utan smink. Men hon bytte om här och nu ser jag henne gå utanför mitt fönster. Nä nu har jag ännu mer brådis ju!


natti ;p

Joggingen gick bra, mycket kortare än vanligt men det var iaf ngt. Paula cyklade brevid mig sedan åkte hon hem igen. Jag duschade och fortsätter kolla på filmen på femman. Den är så söt, tycker om den. Har sett den förut också. Imorgon börjar jag tjugo i tio tror jag, efter det håltimme och sedan bild. Vi slutar tio i tre och halv fem ska jag jobba till halv åtta, blää.

Är sjukt trött nu, vill bara gå och lägga mig. Men håret ska luft torka och vill se filmerna. Men sedan ska jag sova. Jag har inte haft stökigt sedan min nya säng kom. Och jag älskar den fortfarande lika mycket, den är helt perfekt. Men tänker iaf åka till ikea den här månaden och köpa lite stuff. Det var allt jag hade att skriva för idag, ciao<3

jogging ikväll mä ;d

Nick gick ju härifrån vid elva för att han skulle städa hemma. Jag har faktiskt fortfarande inte gjort mig iordning än haha. Men vid två tiden åt jag tortellini till frukost och kollade på tv. Kollade film på fyran, som jag sett förut, dne hette Mitt liv som pop stjärna med hillary duff. Sedan kom paula hit. Hon var inte heller sminkad, och vi låg bara i sängen och kollade på Gossip girl och sedan One tree hill. Hon gick efter det, klockan sju. Och då skulle jag äta. Kyckling wok blev det. Nu kollar jag på miami ink och väntar på att paula ska äta klart. Då ska hon cykla brevid mig när jag joggar, skönt. Klockan åtta börjar filmen Uptown girls som jag ska se efter jag joggat. Efter den blir det Hitch som jag älskar, den är så mysig. Men man måste ju duscha och allt innan så får se om jag hinner se filmerna ;p.

Jag tog bort ett tidigare inlägg om nick för att han verkligen inte ville att jag skulle ha det där, and i respect him. Ciao<3

vill tillbaka..

.. Capri 07







mjoo

Jag och paula åkte aldrig till jakan igår eftersom att det var så regnigt. Men vi var hemma hos mig och lyssnade på musik osv. Sedan skulle hon till ica för att ta ut pengar. Så jag satte på mig bob tröjan med bästa luvan, leggings och uggs. Så hade min cykel punka och jag fick skjuts av paula istället. Fyfan vad vi blev blöta! Min tröja var genomblöt och skorna drog åt sig allt vatten. Vi såg helt förjävliga ut när vi kom in på ica. Sedan åkte vi hem till mig igen, bytte om till varma kläder och satte på tv'n. Det var en äkta regn dag. Hon åkte hem vid sju och då satt jag bara vid datorn. Sedan skulle mamma laga mat till mig och syrran. Så hade vi det mysigt och åt jätte god mat. Efter maten skulle paula kommit igen men hon fick inte gå ut. Så då kom nick. Vi gick och lade oss på engång så det var inte alls kul. Vi har det fett jobbigt just nu, ush.

Charlie fyllde 17 år igår också, stort grattis igen bästis!

Inatt drömde jag en så himla hemsk dröm. Det var nämligen så att mamma berättade att hon hade cancer och bara hade en månad kvar att leva. Jag grät så att jag fick tårar i verkligheten. Det var så himla hemskt seriöst. Grät fan fem minuter efter att jag vaknat också, sedan somnade jag om.

Vad som händer idag? Ingen aning än, vet bara att paula ska komma på eftermiddagen och vi ska kolla på film. Men innan har jag ingen anning. Det här har verkligen varit en av de tråkigaste helgerna  pålänge.  Kanske behöver komma ut mer igen?  Men det har varit så skönt att bara vara hemma och kolla film hos nick, synd bara att  vissa personer inte är vad man trodde att de var. Ciao<3

jah cure

Jag vill tacka tess för att hon gjorde så jag började lyssna på jah cure. Han går på repeat på min dator. Jag älskar honom!







sry för dålig uppdatering igår

Men min dag var så lam seriöst. Hade engelska första lektionen, läxförhöret gick bra men det var ett mycket annorlundare än vad vi hade i ettan. Sedan var det matte och vi fick nya böcker. Vi slutade efter matten och då skulle jag och malin gå och fota med olika tidsinställningar och bländare och sånt. Men vi fattade verkligen INGENTING på den där dumma kameran. Vi fotade först uppe vid kvarnen på träd, svampar, blommor och över jakan osv. Vi bad tillochmed ett par killar i sexan om hjälp. De skulle kasta äpplen så skulle vi fota det i luften, men allting sög. Då gick vi till jakan centrum och riddarparken. Vi tog kort på vattnet och i lekparken. Vi får se hur det blir men det känns inte så bra. det var alltså ingen digital så man kunde inte se hur bilderna blev ;/

Efter det åkte malin hem och jag gick till min skola. Hade världens mensvärk tidigare på dagen men fick en ipren av malli. Men började känna att det släppte. Sedan drog jag och atte mig vid ung.motagningen vid paulas skola. Tänkte vänta på henne så vi kunde dra till jobbet tsm. Ringde henne och hon svarade inte. När hon äntligen svarade sa hon att hon var hemma. Då blev jag galet irriterad och drog hem till henne. Där hade hennes brorsa blivit geting stucken och handen svulnat upp så hennes mamma skulle få honom till sjukhuset. Och vad säger paula? "Men har ni sugit ut giftet då?" Haha jag ba what? Aja vet inte vad hon tänkte på. Vi drog iaf till jobbet i regnet. Och hade tyg ballerina så ver GENOMBLÖT på fötterna.

Väl på jobbet gick allt bra till en början. Sedan komj mensvärken tillbaka vilket gjorde allt dubbelt så jobbigt. Inte nog med det, jag drog en vagn sedan fortsatte den rulla. Den var så tung och den körde på min häl så jag började blöda och har fortfarande ont. Dessutom var det dubbelt så mycket post eftersom att det var fredag, ush. Och sista dagen jag och paula jobbade tillsammans. Men vi slutade halv åtta och då drog jag hem. Satt i min säng och smsade i TVÅ hela timmar. Sedan drog jag ut en stund. När jag kom hem var jag alldeles för trött för att skriva i bloggen. Somnade vid tio över tolv.

Vaknade idag med 18 sms och 7 missade samtal. Man ba okeeej. Jag hoppade in i duschen och fick tillbaka den förbannade mensvärken. Såret på hälen sved när det kom vatten och nä, dagen började dåligt. Nu ska jag iaf gå ner och äta frukost. Sedan ska jag fixa mig och vid tre ska jag och paula till jakan. Ciao<3

ville inte vakna!!!

Jag drömde att det var en affär i typ kista som hade ALLT, och de skulle stänga igen så man fick ta vad man ville GRATIS. Jag var där med charlie och haeger. Jag tog flera dyra parfymer, mascaror, hårfärg, kläder, underkläder, annat smink, prydnader ja skit mycket som jag proppade ner i väskan. Och sedan vaknar jag? Ville ju verkligen ha allt det där.

Aja igårnatt somnade jag vid halv ett eller senare. Och jag gick upp tio över sju idag, lite trött. Men har ju som sagt bara två lektioner. Nu ska jag göra mig i ordning. Ciao<3

sweet dreams

Mamma förhörde mig på glosorna och det gick faktiskt ganska bra. Nu kom jag på att jag vill ta en dusch men klockan är ju så pass mycket :/? Jaja börjar ju endå tjugo i tio så jag får ta smällarna. Ska duscha nu isf sedan plugga lite mer på glosorna och kolla tv lite så håret kan torka innan jag ska sova. Men datorn stänger jag av nu. Så ni får väl sova så gott så hörs vi imorn ;D! Go'natt, ciao<3



bli medlem

Det funkade för kissie, så varför ska inte vi prova? Bli medlem på gratismakeup genom att klicka här eller nedanför. Har bara värvat 6 personer ännu men ni vill väl också bli medlem och vinna fina saker? Det vill iaf jag, taha. Ciao<3


mina glosor tills imorgon

bruised = skadad, mörbultad
cabbage = vitkål
calf = vad
cease = sluta, upphöra
coroner = ämbetsnamn som utreder dödsfall
corsage = bröstbukett
curb = trottoarkant, sätta stopp
facility = anläggning
groan = stöna
inquest = rättslig undersökning
perspire = svettas
pine = tall
porch = veranda
sherbet = sorbet
shin = skenben
skid out = sladda ut
taillight = bakljus
tangled = tilltrasslad

heroes

Nu har ju säsong 2 börjat på Heroes, men saken är den att jag har sett hela säsong två så jag väntar på att säsong tre ska komma ut på internet istället då det är ett av mina älsklings program.

Följer ju Prison break på internet också, och nu har det börjat komma ut mer avsnitt. Ska bli kul att se, verkligen.

Juste jag skulle ju plugga nu, glömmer sånt ibland (a) haha. Imorgon har jag bara matte och engelska sedan slutar jag kvart över tolv. Då ska jag och malin göra en foto uppgift så det blir najs. Kanske ska vara med nick efter det ( beror på för han vill spela på sin nya dator istället för att vara med mig, sjukt då vi inte varit på hela veckan man jaja ). Sedan halv fem ska jag till mitt roliga jobb. Mwihi! :D

seriöst!

När jag ser den här bilden blir jag sjukt ledsen, så himla hemskt!
Får dåligt samvete då jag kan slänga bort mat när man är mätt?
Vet att det inte är mitt fel egentligen men ush..!


första jobb dagen

Skolan gick perfa idag, var väl duktig på alla lektioner taha. Skönt att träffa bästavän äntligen och malin och sara som blibit friska. Hade verkligen jätte kul i skolan. Var skit flummig, sa till och med till en kille att han var as lik akon, gud så glad han blev ( då blev jag med det ) kul att ge komplimanger faktiskt. Och så var det många som flirtade med mig haha. Två stycken killar som flirtade med mig igår som gjorde det idag med och de var jätte glada haha. Sedan en kille som ville sätta sig brevid mig, men jag dissade honom hårt, stackarn.

Efter skolan var det jobbet direkt. Och hur kul var inte det? Allting gick jätte fort och jag och paula hade sjukt kul. Det fanns en apparat med expresso, choklad och massa gott. Och så kan man köpa billigt godis osv. Men inget godis på vardagar! Men imorgon är det fredag så (a). Skrev in mina tider så att jag kommer börja få lön. Är så hilmans glad. Visste redan sedan jag vaknade att den här dagen skulle bli perfekt. Kommer iaf jobba varje tisdag och torsdag. Sedan varannan vecka på måndagen också.

När jag kom hem från jobbet fick jag värma upp middagen. Och nu sitter jag och kollar på Idol. Sedan ska jag plugga på engelska glosor. Ta en dusch och plugga igen, kanske kolla lite tv. Relaxa osv.

Juste imorse fick jag ett sms från charlie, så himla sött. Det stod: Har saknat dig som fan bästa vän<3

CIAO :D<3

brådis

Shululu, vaknade för en halv timme sedan men har hitils bara suttit vid datorn och läst bloggar. Har lite brådis nu känner jag. Börjar tio över tio idag ( malin kmr till skolan, och kandke charlie (a)? ) sedan slutar jag TJUGO I FEM. Och ska börja jobba klockan fem så känner mig sjukt stressad. Kommer alltså knappt äta ngt idag plus mkt jobb, kommer hem vid halv åtta så får skriva mer då. Aja, men ha en bra dag! Ciao<3

huvudvärk

Kollade på idol, det funkade men var ganska tråkig första gång tyckte jag. Sedan kollade jag början på Jersey Girl fast jag sett dne tusen ggr, den är så bra. Sedan skulle jag ut och jogga. Jag sprang till nick igen, träffade honom lite för att sedan springa hem igen. Så sammanlagt typ 4 km. Tycker det är skit bra för ngn som inte är så tränad haha. Pappa springer liksom en mil man ba okeej. När jag kom hem duschade jag. Det blev ingen So you think you can dance men pallar inte bry mig om det haha. Inget plugg heller för den delen. Men kan redan hela texten och det är typ 10 ord som jag kahn lära mig på 10 minuter.

Har huvudvärk och ont i magen. Pls låt mig inte bli smittad och ligga hemma sjuk som alla andra? Har inte tiiiid för det!!!!

Fick veta att jag ska börja jobba redan imorgon. Nu känner jag av stressen. Nämligen så att jag slutar tjugo i fem och ska vara på jobbet fem. Och egentligen ska jag laga mat ( hade redan bestämt pastasallad och allt ) men nu måste jag byta dag med ngn annan så då kmr hela familjen bli upprörd. Tur som fan att jag gjort alla öäxor i förväg den här veckan så det inte blir dagen innan, spec när jag ska jobba. Men kommer hem halv åtta, då ska jag äta och sedan plugga lite mer på glosorna. Det ska nog funka, det måste funka. Nu ska jag strex sova, natti. Ciao<3

JAG FICK JOBBET! :D

Idag var det en tuff dag. sara och malin var sjuka. Så det blev till att vara med melli och natta. Vi började dagen med matte, jag gick själv till skolan och var 5 tidig. Det konstiga var att ingen stod vid mitt klassrum. Efter ett atg kom folk och jag fick reda på att man delats in i matte grupper. Det var blanade klasser och jagt måste säga att jag verkligen inte vill gå i min mattegrupp. Men hamnade iaf med malin så det var skönt. Efter matten var det naturkunskap, självklart var jag duktig som vanligt taha. Sedan hade vi lunch men åt inte i skolan. Vi gick omkring ist tills idrotten började. Det var faktiskt kul på den och gabbi kom dit. Hade saknat henne massor. Sedan hade vi rast och då var jag med gabbi. Började bilden halv tre. Fixade bilderna sedan väntade jag på paula för att vi skulle till posten ( hennes jobb ) där jag sökt jobb. De ville tydligen att jag skulle komma dit.

Och jag fick jobb där! Är jätte lycklig. Fick prova på vad man skulle göra där och det funkade faktiskt jätte bra. Läre mig skit mycket. Jag kommer att få 70kr/h och jobba varannan dag typ, får se. När jag sedan fyllt 18 år kommer jag att få 95kr/h. Det här är mitt första jobb så gissa om jag är glad (a) haha. Kommer typ få 2500 kr varje månad. Shit det här är en dröm som går i uppfyllelse. Hoppas bara att jag klarar att träna och plugga samtidigt. Ska verkligen ge järnet det här året.

Kolla gärna på filmen Jersey Girl på trean klockan nio. Har den filmen hemma och älskar den. Den är sjukt bra. Jlo är med i början. Den är rolig, romantisk och sorglig ( spec. början ).

Mina planer idag:
20.oo - Kolla på Idol starten
21.oo - Ut och springa så jag får motion idag
21.2o - Duscha
21.3o - Plugga lite på glosorna
21.55 - Kolla på SYTYCD
23.oo - Kanske lägga in ett natti inlägg

morsning

Har ni sovit gott? Jag hade svårt för att somna och vaknade några gånger inatt. Men på slutet sov jag som en stock. Är jätte trött fortfarande. Det är regnigt ute, kul att ha idrott i det här vädret. Idag kommer jag nog sätta på mig min bob marley tröja och antingen mjukis eller leggings till. Har inte känt för att vara "fin" klädd på länge. Malin kommer nog iaf inte idag heller, synd. Men får klara dagen som vanligt endå. Ska börja göra mig i ordning nu.

Ikväll kommer charlie hem, har saknat henne massor och har jätte mycket att berätta. Det har nog hon med. Kan inte fatta att hon legat och stekt på stranden medans vi haft det här piss vädret. Livet är orättvist. Ciao<3

hörs imorgon

Började gråta rejält efter dokumentären. Började tänka på min mormor och morfar som dött i cancer och hur mycket jag saknar de. Nej det ver hemskt..

Kollar på SYTYCD nu, gjorde alla magövningar medans. Spände verkligen alla magmuskler och hade ju redan träningsvärk från när jag joggade. Imorgon ska jag försöka ta mig tid och jogga igen. Ska försöka göra det varannan dag men iaf en gång i veckan om jag har för mycket att göra.

Ush nu har jag ont i huvudet och är trött. Ska nog sova snart, sover så lite nu förtiden. Ny dag imorgon och malin kanske kommer till skolan. Jag ska ha min första lektion i matte B ( ny lärare ) och första lektion i idrott, det ska bli kul. Får hoppas att det inte regnar då vi ska ha ute gymnastik. Sov gott allihop, natti. Ciao<3

hon väger drygt ½ ton

Kollar ni på kanal fem? Det borde ni göra. Jag har sett det förut men det handlar om en mamma på 29 år ( tror jag hon var ) som väger 400 kg. Hon kan bara ligga i sängen och har gjort det i 4 år. Hennes barn är unga, tror en är 8 och den andra var runt 12? Osäker då jag gör annat men har tv'n på. Men får verkligen tårar av det här. Det är synd om henne, hennes barn och familj. Hon dog iaf av övervikt när hon skulle göra en operation. Tycker att ni borde kolla på det. Rörande. Ciao<3


sov en timme iaf

Nick kom direkt efter förra inlägget. Han hade stannat kvar en stund i skolan och fixat med photoshop. Det var första gången han höll på med det ( nytt iv-val ), och han verkade verkligen tycka det var kul. Sötnosen. När han kom hit kollade vi på mitt nya schema. Har ingen massage förens på vår terminen istället. Sedan försökte jag plugga lite, kollade lite i engelska boken men var sjukt trött och glosorna är tills på fredag. Så jag öppnade naturkunskaps boken istället och läste sidorna 6-17. Nick somnade i min famn medans. Han ryckte i ben och armar som fan, haha. När jag hade läst klart somnade jag direkt, var helt utmattad. Vaknade några minuter innan maten. Min syrra hade gjort tortellini, var jätte hungrig så jag njöt verkligen. Efter maten tänkte jag göra de där magövningarna jag snackade om igår. Men nick skulle hem så försökte få internet att funka istället. Sedan tvättade jag bort sminket. Men nu ska jag iaf göra de där övningarna. De är 7 stycken och alla är anpassade för att träna magens muskler.

Är jätte sugen på ett stort glas vatten med is och citron, yammi! Ciao<3

snyggaste musklerna?

Vem tycker ni har de snyggaste magrutorna? Personligen tycker jag mer om en smalare kille med lite gulligull och lite muskler. De här kändisarna har pumpat upp det för mycket men visst det funkar.. att titta på. Ciao<3

1.Flo-rida 2.50-cent 3.LL cool J 4.Nelly 5.Usher

ny bh..?

..nej jag går INTE på att Paris Hilton " provar sig fram" med olika bhar till sin kollektion och att det är bh'n som gör att hennes bröst ser gigantiska ut. Man ser ju klart och tydligt att hon gjort något med brösten. Antingen är det den nya laser skiten som gör att man kan få större bröst utan operation som ska hålla några år. Eller så är det ju helt klart implantat. Sedan finns det en ytterligare alternativ och det skulle vara om hon var gravid, men magen är lika platt som innan så. Vad tror ni?


                          FÖRE                                                                       EFTER                



kul med kommentarer

Äntligen börjar folk kommentera i min blogg. Kanske är det för at jag kommenterar i era? Men ni som skriver en kommentar här ska veta att jag svarar på den här också. Skriver bara kommentarer på er blogg om det är jag som först skriver. Men fortsätt kommentera, det är jätte kul och gör mig glad.


Sluta vara sjuk bebo. Jag och malin för ett år sedan.

Jag vill åka till ikea. Vill köpa väggklistermärken i guld elr svart ( blommor ) och ha på väggen ovanför min säng. Det skulle bli sjukt snyggt. Och så vill jag köpa nya mysiga kuddar, ett överkast och nya lakan till min säng. Men måste tänka vad jag ska köpa så jag inte bara slösar bort mina pengar. Har knappt någon mascara och en dålig foundation så det måste köpas nytt. Har ni några bra tips på foundation och en väldigt svart mascara som ger volym? Ciao<3

trött som in h*lvete

Skolan gick bra, ännu mer läxor blev uppskrivna i min nya kalender. Som tur är känns saker inte så svårt än och det känns som att jag verkligen kommer att klara iaf den här och nästa vecka haha. På lunchen mötte jag nick och vi gick hem till honom och åt. Sedan hade vi klassråd och svenska. Påvägen hem tog jag en annan väg så jag kunde gå in i skogen brevis mitt hus. Där tog jag massa bilder. Men det var otcäkt att gå där. Spindelnät, äckliga ljud, myggor och så var jag rädd för att det skulle komma en orm. Så gjorde allting snabbt och tog inte ngn speciell bild alls. Får väl hitta en bättre skog om det ska gå :/. Sedan kom jag iaf hem. Är sjukt trörr, skulle kunna somna. Men nej, jag ska ta tag i mitt liv. Ska läsa några sidor i naturkunskaps boken och öva lite på glosorna i engelskan. Och lite över tre kommer nick hit. Just nu sitter jag i min mysiga tröja, hotpants och knästrumporna ( uppe nu ). Blir verkligen sugen på att bara lägga mig under täcket. Ciao<3

mjukiskläder

Vaknade för en halvtimme sedan. satte direkt på mig ett par mjukis och ett bar knästrumpr (nerkavlade). Så nu känns det bättre, slipper jag frysa. Sedan blir det väl något linne och en tjocktröja, mys. Vi kmr börja med bild idag. Sedan har vi lunch och därefter mentorstid och svenska sedan slutar vi tio i två. Skön dag faktiskt. Till mat blir det korvgryta så tror jag skippar det och hittar på något annat istället. Men nu ska jag börja göra mig i ordning. Ciao<3

ännu en jogging runda

Det blev en joggingrunda trots allt. Jag joggade en annan väg den här gången. Mot nick, när jag väl var där kastade jag mig på gräset, men nej man måste strecha på engång. Så kom nick ut med ett glas vatten, tack. Vi snackade en stund sedan gick jag tillbaka. Eftersom att jag inte har ngt headset längre så kunde jag inte lyssna musik ( förutom med högtalare ) så jag pratade med mamma påvägen hem. Hon spionerade visst på folk haha, fett söt. Aja jag duschade när jag kom hem och nu är jag så sjukt himla trött. Men håret är fortfarande blött, inge bra att föna elr sova med blött hår. Aja är så trött så orkar inte vara uppe mer nu. Hoppas att jag inte drömmer mardröm som inatt. Vet inte om jag skrev om det tidigare? Men drömde att en kille försökte mörda mig, så jag försökta döda honom först. jag tog en kniv som sedan blev ett svärd, och tryckte det i honom flera gånger i armar, bröst, mage ja överallt. Men han vägrade dö, vägrade sluta ta stryptag om mig. Nä den drömmen var otäck. Ny dag imorgon iaf, malin kmr inte då heller. Men allt löser sig nog, nattinatti. Ciao<3


måste få samma kropp igen

Jag har mått dåligt över min kropp sedan jag gick i ettan. Mellan ettan och femman var det många som sa att jag var tjock osv. Men i från sexan till sjuan var jag väldigt deprimerad. Så varje kväll (varje) gick jag runt ute i kanske två timmar och lyssnade musik i min cd-spelare ( som man hade då ). På något sett blev jag verkligen mycket smalare än innan. Jag gick ner totalt 9 kilo. Och min smalaste period var i åttan ( bild nedan ). Då tyckte jag att jag var tjock, hur kunde jag seriöst tycka det!? Jag blir arg och besviken på mig själv. Men det var iaf i åttan jag blev tsm med nick. Då började jag bara sitta med honom på kvällarna, kollade film och åt goda saker till det. Då började min vikt öka igen. Och nu ser jag ut som jag gör. NU tycker jag verkligen att jag är väldigt mullig, och att se på gamla bilder kan göra att jag fäller en tår ibland. För jag är besviken på mig själv. Att jag gick ner massa kilo för att sedan gå upp de igen. Men nu ska jag försöka mitt allra bästa för att få en smalare kropp igen. Har hört av skit många att jag blivit större så nu gäller det, ner med alla kilon igen.


Och för er som tycker jag är tjock
på den här bilden, ni måste fan vara sjuka.
Jag tycker iaf jag såg bra ut där jämfört med nu.

prenumerera på bloggen

Bli medlem på bloggkoll.com, sök på min blogg och lägg till mig. På så sett kan du alltid se om jag uppdaterat bloggen. Skit smart, man kan lägga till alla bloggar man läser där så slipper man kolla in bloggar där ingen uppdaterat.

Följ min blogg med bloggkoll

En sak jag inte förstår är att enda sedan jag blev avstängd på playahead har mina läsare sjunkit med 40 %. Okej att jag länkar till min blogg där, men varför sparar de som läser min blogg inte adressen ist för att gå in på min pa hela tiden? Aja får hoppas det löser sig när jag får tillbaka den och med bloggkoll. Just nu funderar jag på att jogga en runda. Men är väldigt mätt från maten, har mensvärk och fryser. Ska iaf göra 7 olika magövningar nu så det känns bra. Ciao<3

skolan

Sitter i skolan nu, ska snart ha bild. Innan hade jag naturkunskap. Vi snackade om hur man odlar potatisar? Sedan fick vi nya böcker som vi skulle slå in med ett plats med klister på baksidan, min omslagning var inte den bästa. Aja nu ska vi iaf ha foto, fett roligt. Slutar tio i tre och då ska jag möta nick. Idag kommer min syrra hit från Gotland, det ska bli roligt att ge presenten som hon ska ge till edvin.

Igårkväll kollade jag på En prinsessas dagbok 2. Den var inte så jätte bra men a det var mys och hade inget annat o göra. Efter en stund kom nick, vi myste lite och kollade tv'n. Han gick vid halv tio. Så nu har jag inget mer att säga för tillfället. Elr jo, malin är sjuk idag. Så har varit med sara, natta och melli. Inte för att det inte var kul, för jag tycker såklart om dem haha! Men saknar malin och önskar hon blir frisk till imorgon. Ciao<3