Recept på lchf frallor
Receptet ger ca 10 frallor
Ingredienser:
12 stora ägg
50g smält smör
1,5 dl kokosnötsmjöl
3 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
1 tsk salt
1 dl fibrex flingor (jag tog rågflingor)
1 dl solroskärnor
Gör såhär:
1.Vispa äggen poröst med elvisp och häll i det smälta smöret.
2.Blanda de torra ingredienserna, blanda sedan väl i smeten. Låt degen svälla minst 15 min.
3.Stjälp upp degen på bakbord, se till att fukta underlaget med vatten. Blöt händerna riktigt med vatten och dela degen till 10 bitar som du formar till runda bullar.
4.Lägg frallorna på plåt med bakplåtspapper och strö över solroskärnor.
5.Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 20-25 minuter.
Kommentarer
Trackback