Protein mug-cake
Idag var jag sugen på något nytt till frukost och ingen har väl missat trenden med dessa mug-cakes som man snabbt gör i mikron? Så letade upp ett nyttigt recept och gjorde sedan lite ändringar efter min smak. Bytte bland annat ut havregrynen mot proteinpulver. Vilket gjorde att kakan fick en helt annan smak och konsistens, nästa gång ska jag testa med havregryn ändå och hoppas på godare konsistens. Men det var väldigt mättande och hyfsat gott. Enkelt att göra och man kan i princip ha i vad som helst. Receptet:
1 dl havregryn (jag hade proteinpulver med smak av jordgubb)
1/2 banan
1 ägg
1 matsked kvarg (jag hade med vaniljsmak)
1/4 tesked bakpulver
1/2 tesked kanel
Sedan hade jag i 1/2 tesked vaniljpulver och lite frysta hallon.
Mixa ihop, häll i en mugg (ungefär halva då den växer) och så ungefär 2 min i mikron. Klart! Ciao<3

Kommentarer
Postat av: sara
Åh ser riktigt gott ut ;b är de nyttigt dedär? man kanske skulle testa göra en :D är de som typ frukost/mellanmål man kan ha de som?
Svar:
Isabelle Bongcam
Trackback