ingen rubrik

Det blev ingen utgång, håller verkligen på att bli sjuk tror jag. Har kollat på heroes och sovit. När det var mat så mådde jag så illa att jag inte kunde sitta vid bordet med nicks familj, fick maten till rummet mot deras vilja. Sedan har jag börjat få ont i halsen,huvudet, slem i halsen och nyser hela tiden. Men jag ska försöka dra ut imorgon iallfall, även om jag är sjuk, bara inte om jag mår illa. Ska fortsätta kolla på heroes nu. Vi är på avsnitt 9 sesång 2.  Dushade nyss, det var skönt.
Just nu har jag så många tankar i huvudet om livet. Finns så mycket jag undrar, vill och önskar. Bara tanken på att försvinna från jorden gör mig rädd och ger mig rysningar. Kan inte fatta att äldre människor säger att de kommer att bli skönt att dö när man levt så mycket, även om de är nöjda med sitt liv eller inte. Jag vill aldrig dö, jag tror  jag ska försöka komma på något medel som gör att man kan hela sig. Som i heroes, haha, alltså jag är inte beroende av det men vill verkligen inte dö. Finns så mycket jag vill ha gjort innan jag dör. Okej jag är bara 16 år, big deal. Jag vill resa jorden runt fan! Vill uppleva allting perfa! Oj nick väntar, men be för att jag ska bli frisk till imorgon för gabriellas skull? Tack! Ciao<3

Kommentarer
Postat av: Charlie

Jag vill också resa jorden runt osv men det hinner vi, vi har ju nästan 100 år på oss :D Men det vore perfekt om du kunde uppfinna något som gör att man aldrig dör hihi (a) Fast jag är mer rädd för att bli äldre faktiskt :/ Det skrämmer mig..
Forever young haha ! (L)(L)

Postat av: malin

hehe oj krya på dig gumman:)
själv har jag exakt samma sak :o huvudvärk,ont i halsen,nyser 24/7 o.s.v.
måste va någonting som går just nu, va glad att du inte har vinterkräk sjukan iallafall (; hehe.

2007-12-15 @ 11:30:17
URL: http://alsklingeen.blogg.se
Postat av: Isabelle

Charlie: haha aa det skrämmer mig med fan, fan för att bli gammal, vill alltid vara ung och ha roligt! :) ska försöka fixa något bra medel ;)

Malin: tack sötnos :)
haha oj då, krya på dig du med! a det är nog det :/ haha aa eller hur ;d

2007-12-15 @ 14:46:24
URL: http://isabellebongcam.blogg.se

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback