I just can't find the words

Now we've been talking for a while 
And you got me trying to figure out
Boy I don't know what to say to you
But you got me feeling some kind of way for you

And all I know is when were together
No one can make me feel the way you do baby
I wish each moment could last forever
It's hard to explain the way I feel for you
I just can't find the words

You got me losing myself in what I'm trying to say
And it's so hard to fight it can't help but feeling this way
And every time that I'm near you it's like my heart gets weak
Feels like I'm losing my breath making it hard to speak

Första advent (:

Gårkvällen var jätte trevlig. Jag gabbi och matte drog till jens där vi hade det mys. Spelade kort och jag spådde dem. Jens kom etta och jag kom tvåa hela tiden, de andra två turades om att förlora haha. Efter ett tag kom into, ekan och.. vad han nu heter ;$ dit. Men kul hade vi, tänker inte gå in på ngt mer då päronen läser men hade det galet najs igår.

Idag gick jag hem till deo vid tolv tiden. Det blev mycket lek och bus med eric. Många pussar och mycket vatten spillning. Dessutom är sötnosen förkyld och har svårt att andas. Kanske därför jag börjar känna mig snuvig? Kom hem vid fyra och då hade vi adventsfika med lussebullar, glögg, pepparkakor och chilensk julkaka. Städade mitt rum och sedan blev det middag. Jätte god mat måste jag säga (a). Kött, potatis med brun sås, champinjoner, tomater, mozarella ect. Så kom nick hit och vi satt bara vid youtube tills han gick vid kvart över nio.
Jag sov bara 4 timmar inatt så är väldigt trött. Ska nog slagga snart. Lite tv och mys i sängen först. Nattinatti, ciao<3

Fries v.s Bongcam

Kund einte komma på ngt jag vill ha. Eller så vill jag bara ha allt :/. Men nu ska jag iaf fixa mig lite inför kvällen. Ska snart äta ( pappa lagar ngt gott nu ) sedan ska jag ut med gabriella. Mer tänker jag inte säga om det, det får ni läsa om när jag kommer hem.

Imorgon ska jag vara med deo iallfall, vet inte när. Ska iaf hjälpa honom att vara barnvakt igen. Saknar eric redan, han är sötast. Men nu till kvällens största problem. Vad ska jag ha på mig ikväll? Haha hörs senare. Ciao<3


Såhär kul hade jag och natta igår, vi är sjukt barnsliga haha! :D<3

Skriva..

.. önskelista är vad jag ska göra nu. På söndag är det första advent och då ska jag ha skrivit en låååång önskelista till päronen. Vet inte riktigt vad jag ska önska mig men mobil är väl det jag är i mest behov av. Kanske lägger in önskelistan här sen, får se. En bild på t-shirten för 29 kr kan jag bjuda på också. Ciao<3



...


well yeh

Idag har det inte hänt så himla mycket faktiskt, eller mjoo kanske. Slutade jätte tidigt men stannade kvar med sara och natta. Jag och natta gjorde våra bruna korvar ( internt typ ) och filmade våran variation av what what in the butt som ni får se senare. Jag drog hem vid tjugo i två när de skulle åka och sola.
Satt bara hemma, snackade med mamma och brorsan sedan drog jag och mötte deo vid sporthallen. Där spelades det fotboll. Kände några till där och alis grupp vann allt. Där efter drog jag och deo hem till honom. Hans mamma skulle iväg och jobba och hans systrar skulle på simmning och eric var tvungen att vila för han hade varit ute hela dagen. Så jag gjorde hans mamma en tjänst, jag skulle lämna hans systrar vid simhallen och sedan hämta de igen klockan åtta. Hans mamma skjutsade oss ner dit ( så egentligen förstår jag inte varf jag skulle med då ). Men jag snackade mycket med hans mamma och lärde känna henne så det var trevligt. Väl framme gick jag med de in för att sedan gå hela vägen till deo igen. Där busade jag omkring med lilla eric, han blir bara sötare och sötare! Klockan åtta gick jag för att möta tjejerna sedan lämna de hos deo igen och sedan dra mot nick för att prata. Kom hit halv tio och det var DÅ som jag fick en halv kycklingkebab rulle från honom. Vi ska typ prata och kolla på serier + film sedan ska jag nog sova här. Ciao<3

Bilder på mig och min favoritsysselsättning, förra söndagen.


Välkommen nya kusin!<3

Så har man fått sin tredje kusin från pappas sida.
Det är min gudfars första barn, jätte söt men liknar farfar haha.
Längtar jätte mycket tills jag får träffa sötnosen,
som inte har något namn ännu. Här kommer bild! :)



Jag är så fucking glad

Dagen har varit roligaste på länge. Jag och världens bästa sara hade hur roligt som helt. Jag är så sjukt himla glad att jag känner henne. Hon bringer lycka till mitt liv haha. Vi har skrattat åt linneas lilla tumme, åt camilla när hon sa " Nu pratar Karin ". Asso det har varit så sjukt mycket roliga saker idag så jag och sara har gråtit och fått kramper. En av de roligaste sakerna var bilden på henne när hon sitter brevid sin pappa och är jätte liten, både åldern och storleken. Så har hon värsta smilet och en för liten dock mössa på huvudet, haha fyfan du måste lägga upp den sara! Jag älskar dig!!


Jag jobbade efter skolan. Det var inte så mycket och göra och paula kom en liten stund så det var kul. Men kvart över sju när jag brukar gå hände massa strul för någon hade gjort fel ute på kajen så jag fick stå till halv åtta, ush. Kom hem vart i åtta och åt middag med mamma och pratade om massa saker.
Min brorsa visade också massa saker på datorn och tänkte bjuda på en cool sak och en rolig. Ciao<3

Varför är man så jävla glad ibland :D!?



Talkbox, man mimar orden i en slang som är kopplad till synten,
sedan spelar man så det låter som man sjunger, svårt att förklara men fett coolt tyckte jag.




What what in the butt, fyfan vad gay och skön hahahaha!

Summertime

Ny duschad och fräch sitter jag här i min söta pyjamas. Ska snart gå ner och äta frukost ( en nyttig än! ) och sedan fixa mig till skolan. Vi börjar tio över tio med engelska. Där efter har vi en halv timmes lunch och svenska. Sista lektionen är naturkunskap. Slutar typ vid halv tre idag. Ska hem och tjilla, plugga lite matte. Och gå till jobbet vid fyra. Paula ska hålla mig sällskap där idag så det är najs. Annars händer det väl inte så mycket mer. Jag hoppas på lite snöbollskrig och andra roliga händelser i skolan men man vet aldrig. Ciao<3


Vill bli brun igen <3

Inlägget nedan skrevs vid 6-tiden

Är otroligt trött så ska väl snart sova.
Glömde berätta att linus svimmade igen idag.
Vi var uppe i bilden och han höll på med en vattenslang.
Helt plötsligt känner vi hur vi får en dusch, spec jag, linnea och sara.
Så ligger han där på golvet, vattnet stängdes av och sen vaknade han.
Det är så himla läskigt när han svimmar, ush, hoppas det löser sig.
Har inget mer att skriva om idag, godnatt allesammans. Ciao<3

Hoppas hoppas hoppas!!

Ojojoj vilken dag. Först försov jag mig så hann inte gå på matten. Vaknade tio och var redan ute i snön halv elva. Kom i tid till naturkunskapen och sara förhörde mig på testet vi skulle ha. Kunde faktiskt allt. Men så säger vår lärare att vi skulle haft testet halv nio innan matten :S? Blev jätte förvirrad men gjorde det senare under dagen, det var inte allt jag pluggat på sååå.. får se hur det går. Men efter naturkunskapen var det lunch, spaghetti och köttfärssås. Hade inte ätit frukost så det var skit gott höhö.
På idrotten var det dans, och vi skulle tydligen vara i en annan byggnad fick vi veta. Påvägen dit hade vi snöbollskrig. Asso jag älskar verkligen min klass, känns lite skumt, men alla är så jävla bra haha. Men iaf, vi hade ju dans och man skulle göra en analys på en låt med fyra takter för att sedan göra rörelser till det och visa upp, gick bra.. typ.
På bilden fortsatte jag med mitt huvud som vanligt. Men jag, linn och melli skulle fixa iv valet så vi gick ut med våra fina rockar på oss. Hon vi skulle prata med hade tydligen ett möte, men de skulle vara klara efter fem minuter. Hela tiden sa de att de snart var klara. Hur länge fick vi vänta? Jo 40 minuter för att sedan fixa allt också! Men kom iaf långt med huvudet.

Mellis kompis katt har fått ungar och jag har sett massa bilder därifrån. En blev jag helt galet kär i och vad frågar melli via sms nyss? Jo om jag vill ha den! Blev typ helt tokig. Vill verkligen ha den. Men min syrra är allergisk och päronen är inte förtjusta i katter. Men ååh jag måste övertala dem att få sötnosen! Här kommer en bild på den. Nu ska jag laga mat. Ciao<3


Es2b, ni gör skolan bäst fan

Hinner visst skriva lite trots allt. Dagen har varit lika rolig som vanligt i min underbara klass. Malin var därmot sjuk så det var synd. Men på bilden höll vi på med ler huvuderna, fick nya komplex. Och tro det elr ej men det är mina ögonlock som jag märkt hänger otroligt mycket, de är TJOCKA. Haha nej men skoja, men märkte iaf det extra mkt idag.

På rasten hjälpte sara mig och natta att plugga. Jag, malin och melli valde också att ha filmkunskap nästa termin som ett till iv val. Där ska man kolla på en film, sedan se hur den är byggd och prata om den. Det verkar faktiskt kul om ni frågar mig. Dessutom kastade jag en snöboll på anna-veras mage, det var också roligt, haha.

På svenskan svimmade linus igen, man blir verkligen orolig. Och dne här gången var det inte bara ngn sekund utan kanske 5-8 minuter. Jag och natta sprang till sjuksyster. Och påvägen är det först två tjejer som säger ngt ( hörde ej vad ) och sedan skrattar några killar ( töntar som fan!!! ) åt oss. Seriöst tror de att vi springer för att det är kul :S? Om det hänt ngt allvarligt måste man fan göra sånna där saker ibland.
Ska snart iväg till jobbet, på en hungrig mage. Provet gick förresten bra. Och fan vad mysigt det är när jag tittar ut nu. Men det HÄR är iaf sista inlägget idag. Ha en bra dag, ciao<3


JO, sara man kan vara snygg i snöstorm! Bild tagen igår.


Dåligt med tid

Här kommer enda inlägget idag. Måste plugga lite till innan jag fixar mig för skolan. Börjar halv tio med bild. Sedan har vi lunch till ett då vi ska ha svenska i 50 minuter. Egentligen slutar vi då men vi ska istället ha ett svenska prov. Jag tror jag kommer få bra på det iaf, har iaf pluggat mycket. När det är klart ska jag se om jag hinner möta tess men inte säkert att jag gör det. För ska jobba idag. Kommer komma hem vid halv åtta för att äta mat. Och mellan klockan åtta och tio ska jag se på Ugly Betty och Desperate Hauswives. Sedan blir det plugga igen för att litet astronomi test till imorgon och kanske ngt matte-tal om jag hinner.

När ska allt sluta vara så stressigt.. ?


Söööötnos, minns dagen & älskar dig mest!

Snöbollskrig och foto

Idag när jag gick till skolan var det jätte mycket snö ute och till skillnad från nästan alla mina kompisar njöt jag verkligen av det. Kanske var för att snön inte blåste i mitt ansikte som på sara, haha!
Men väl i skolan var det naturkunskap. Det blev snack om atomer och molekyler, somnade nästan. Men hoppet om att det skulle vara pannkakor i skolan gjorde att jag var på topp.
Lunch efter nk, till min förskräckelse var pannkakorna slut tack vare alla andra i skolan så det fanns bara potatisbullar. Brukar tycka det är gott men de var hårda och inte ens klara i mitten, så nej.. det var inte så kul.

På lunch rasten fotade jag och malin ute i snön med sara. Det var mys. Tills bygg killarna började kasta snöbollar på oss. Men då började jag kasta tillbaka. Jag träffade en kille i magen! Och ingen boll nuddade mig! Haha, det var kul, och när vi gick in till bilden för att hämta back up så gick bygg killarna in och hämtade ännu fler plus vantar. Så då gick vi in igen. Eller jag hann bli mulad av linnea, mula henna tbx, putta malin i snön och bli riktigt blöt innan.

Men nej nu har jag mycket att plugga så det blir bara det här inlägget idag. Ciao<3

Julklappar

Snart ska jag börja köpa julklappar till familj och vänner. Det kommer att kosta mig dyrt men det är det värt. Men det brukar vara så himla svårt att köpa till folk och veta vad dem vill ha. Men på coolstuff.se finns det jätte mycket roliga saker. Ett tips för er andra som inte riktigt vet vad ni ska köpa för något.

Fick veta att charlie är så sjuk så att hon inte kan gå till skolan på några veckor. Hoppas verkligen hon blir frisk fort. Hon kan inte äta elr svälja för hon har bara 1 cm som är öppen elr vad man ska säga. Så nu är mitt jobb att ta med papper och sånna saker till henne efter skolan.

Men imorgon efter skolan ska jag iaf träffa tess. Nu ska jag bara tare lungt och sova om typ en timme om jag kan. Är sugen på vindruvor så det ska jag hämta. Ciao<3

Söndag med bästis

Idag var jag så himla trött så gick upp efter klockan ett. Men vaknade ett antal ggr innan men ville bara fortsätta sova. När jag väl kommit upp satt jag bara vid datorn till klockan tre. Det blev en snabb frukost ochsedan gick jag ut i snöstormen till deo. Det tog faktiskt nästan en halvtimme att gå till honom pågrund av all snö. Väl där sov lilla eric så deo pluggade och jag ritade i hans skolböcker, höhö. Efter ett tag väckte vi eric och han hade blivit mkt större sedan sist! Tog lite bilder med hnm, men jag tror han inte tyckte om blixten på kameran så minerna ser lite knas ut. Drog hem kvart över sex för att äta. Sedan mötte jag nimrod ute. Vi gick och pratade i kanske en kvart men det var så kallt så drog hem direkt. Träffade också melli när vi gick där ute.

Hittade lite fler bilder från festen i fredags som jag kan bjuda på.


Vilken lyckad helg!

Den här lördagen var fan inte dum den heller alltså. Var först hos nick och kollade klart filmen från igår. Efter den åkte tess och jag hem till mig där hon fick låna lite sommar kläder till thailand resan om två veckor. När hon gick så lagade jag makaroner till mig och sedan fixade mig för att möta gabbi i viksjö centrum. Vi drog hem till arses där det var några tjejer och en kille och kollade tv och så. Sedan tog vi bussen till into vid fjällen. Där var det världens röj. Vi var skit mycket folk och det blev hög musik och massor med dans. Hade verkligen skit trevligt. Lärde känna massa nya människor också.

Kom hem för någon minut sen, mami väntade på mig ( så söööt ). Hittade inte tillbaka från fjällen först men det ordnade sig ;). Ska nog snart gå och sova då huvudet värker och jag känner mig helt död och döv. Godnatt, hoppas ni haft en lika bra helg som jag. Annars, what to do? Ciao<3

En underbar fredag

Gud vilken härlig fredag jag hade. Slutade klockan tolv och mötte tess i jakan vid halv ett. Vi kollade runt lite överallt och jag köpte en big t-shirt på ginatricot för 29 kr och en ny dove kräm för 55 kr. Vid två hämtade vi busskort hos nick och sedan åkte vi till tess uppe i söderhöjden. Dit kom mano, gonz och jennie så man kände sig lite som ett femte hjul bland kärleksparen haha. Nej men det var mys, musik och tv spel. Tess mamma lagade makaroner med köttfärssås som vi åt vid fem. Sedan blev det stressigt till bussen ( vi sprang ) och mötte yasse i centrum. Vi tog kvart över sju tåget till centralen där vi tog tunnelbanan till räkans lägehet. Det var en skit fin lägenhet med en övervåning också. Utsikten var helt underbar och självklart snöade det. Vi drack lite champagne och hade det mysigt. Men vi åkte iaf vid elva och då delade jag och yasse på en kebab på winners. Kom till nick vid tolv och vi började kolla på en film. Men jag var så himla trött så vi ska kolla klart den idag istället. Hur dagen blir annars får jag nog se. Ciao<3






Finally friday

Det blev till att gå och lägga mig halv ett igår igen, vaknade åtta och nu är jag i princip klar med allt. Måste stryka min skjort klänning som jag ska ha på mig idag bara. Har engelska som första lektion, ska redovisa boken vilket jag tror kmr gå jätte bra. Sedan blir det matte och sluta klockan tolv.

Efter skolan ska jag möta upp tess i jakan och vi ska troligtvis in till stan. Ska antingen äta med henne där borta eller så ska vi äta hos henne. Sedan blir det hem till räkan, gurra o co. med tess, jennie, sophie, natta och emma tror jag. Men ska avsluta kvällen med att sova hos nick ( som varje fredag ). Så det blir två väskor med mig til skolan idag. En som ska lämnas till nick och en som jag ska släpa på hela dagen. Men nu börjar det bli lite brådis. Vad har ni för planer i helgen?


Snabb uppdatering

Fan vad trött jag var i skolan, men dagen gick endå hyffsat fort. Dessutom träffade jag deo där så blev genast glad! Slutade iaf halv tre då jag gick hem och åt en apelsin och en banan, det var en god blandning haha. Så kom nick en jätte snabb stund och vi pratade sedan följde han mig till jobbet. Det var inte mkt alls att göra där men mådde skit dåligt. Kändes som att jag skulle svimma och var helt skakis, vilket jag fortfarande är. Hoppas det går över till imorgon. Måste läsa engelskaboken nu och sedan gå och lägga mig. Ä*r helt slut och magen verkar inte vilja vara vän med mig just nu. Mår verkligen illa, hoppas jag ej blivit magsjuk! Kanske blir dålig uppdatering under helgen men får se. Godnatt, ciao<3

Fan vad het jag var i åttan (a)

För engångsskull gick jag och lade mig tidigare igår, klockan var då tjugo i tolv. Men när jag vaknade tio i åtta idag kunde jag inte vakna. Sriöst jag är så himla trött, fortfarande, så jag känner att jag kmr somna på engelska lektionen. Ska verkligen försöka göra mig pigg men mina ögon, blä. Dessutom har jag stukat handen elr ngt. Precis sidan vid lillfingret gör skit ont och har gjort det sen tisdags när jag slog på mitt lerhuvud i skolan. Den väger faktiskt tio kg och är väldigt hårt, fick jag reda på igår. Men nu har jag ont iaf så kanske blir skolsyster nästa? Aja ska fixa mig nu, ciao<3


Min lååånga dag

Skoldagen var seg, kändes som att den aldrig skulle ta slut. och när den gjorde det kvart över fyra var det jätte mörkt ute. Det blev hem snabbt och börja laga mat. Det blev spaghetti och köttfärssås. Under maten bråkade jag med mami, hatar sånt. Men det löset sig. När jag ätit upp hade jag en kvart på mig att diska och fixa till mig. Blev jätte stressad men fanns inte så mkt att fixa så gick ner och då hade mamma diskat åt mig. Ibland är hon bara fööör snäll!

Tog sällis med linnea, frida, kalle och frykler till ica där jag mötte gabbi. Vi gick in till aulan i viksjöskolan för att se på elevkonsert ( som jag själv var med i när jag gick där ). Fick ont i ryggen då jag och gabbi satt på en bänk längst fram, haha. De var inte så jätte bra de som sjöng men det fick duga.

Efter konserten träffade vi massa folk. Marre och frida till en början men de skulle hem. Sedan jonna, emelie och mathilda. Haha jonna var lite besatt av att få en cancer pinne, måste få henna att sluta med det där! Men jonna drog till kyrkan så vi stod kvar och snackade en stund vi andra. Fick veta att väääldigt många tycker jag är snygg, blev chockad av allt jag hörde man självklart jätte glad. Så drog vi till kyrkan vi också efter ett tag. Där mötte vi hamdi, jhonny och kevin. Gabbi tog sju min över nio bussen hem så då drog jag med hem. Nu ska jag duscha, smörja in mig och lägga mig i sängen för att läsa i engelska boken. Är dessutom jätte jätte trött! Hoppas ni haft en lika bra dag som mig. Ciao<3

Scones

Vilket väder det är idag! Tur att jag fotade alla ute bilder igår i solen! När jag kom hem började jag baka scones som strax är klara. Tänk vad gott med ny bakat bröd och ost på de. Sedan lägga sig i sängen och läsa engelska boken innan jobbet. Myyys.

Annars har dagen varit hur skön som helt. På bilden började vi med våra ler huvuden. De var tunga som fan! Men det var kul ( jobbigt bara ) men som sagt.. kul ;D Och på svenskan argumenterade vi om skol uniformer. haha det är så kul när folk verkligen tar det seriöst och lever sig in i det! Men nej nu är bröden klara, ciao<3

The shape of a heart

Nu är jag pigg, men det var jag verkligen inte när jag vaknade. Har ätit tre knäckebröd med ost och sminkat mig så ska bara klä på mig, skönt att inte vara stressad. Jag börjar med bild 9.35 sedan blir det lååång rast och svenska, najs najs. Slutar dagen tio i två, och vet att många vill ses men jag orkar verkligen inte det när jag jobbar. Istället ska jag hem och fota färdigt sedan läsa engelskaboken. Och som sagt jobbar halv fem och kommer hem halv åtta. Då blir det middag, ugly betty och desperate houswives så är klockan redan tio. Alltså har jag fullt upp hela dagen.

Såg att jag fått lite fler läsare, kommentera gärna =)
Ciao<3

Först på inköps listan!


Jag är INTE insatt i CSI -.-




Fan vad hemskt att warrick dog. Hatar alla serier! Men nu ska jag iaf ta en dusch, smörja in mig och läsa min engelska bok. Har läst en tredjedel och den ska vara utläst på fredag. Måste verkligen läsa mycket den här veckan. Tur att boken är bra! Sista inlägget idag, nattinatti, ciao<3

i hate good byes


Älskar också min mössa!

Två kommentarer om min underbara mössa, som alla älskar mwihi. Jag köpte den förra året och är ej säker vart och för hur mycket. Men tror det var på h&m för 79 elr 129 kr. Vet dock ej om den finns kvar då det var förra årets kap. Men det finns många i samma modell lite överallt tror jag höhö. Pröva med gina? Kanske t.o.m var där jag köpte min haha :D

Glöm ej kolla på CSI idag klockan nio, min älskling Warrick blev skjuten i förra avsnittet, faaaaaaaan!



=}

Vi gjorde en labb igen på naturkunskapen. Fattade allt och dte var fett kul. Lämnade in alla läxor också. När vi slutade satte sig sara, charlie och jag oss i matsalen där vi satt ett bra tag. Där efter mötte jag malin och vi gick till säby gård. Klappade hästar ( läskigt ) och jag tog bilder och filmade. Men hästarna bajsade, kissade och fes så mkt så stog inte ut. Jag fotade iaf några fina bilder där. Sedan drog vi till bauhaus och tog bilder du växterna där. Kom iaf nyss hem och ska snart iväg till jobbet. Fick en kommentar om vad som lyxar till min vardag extra, och svaret är enkelt, det är alla mina fina vänner. Här kommer en video på min töntiga bästis med ett litet inslag av mig på slutet. Ciao<3

Måndag = skola + jobb

Fan vad trött jag var när jag vaknade idag. Gick inte o la mig förens halv två igår. Försökte svara på några frågor om atommodellen och läste i engelskaboken som man ska ha läst ut på fredag. Men nu börjar jag piggna till iaf. Naturkunskap blir det tjugo i tio och därefter foto. Men måste egentligen lämna in kameran. Ska försöka att få en ny direkt så jag kan fota iaf. Slutar nog tidigare om jag börjar tidigare. Så kanske kan gå någonstans där det är fint och fota. Måste iaf hem och äta ngt innan jobbet. Paula ska kanske sitta med mig där, då blire najs. Nä nu blir det till att äta frukost. Ciao<3

Fan vad ovanligt mycket plugg

Ja, jag är uppe fortfarande och har inte gjort mig i ordning. Har pluggat som en dåre. Massa fysik inne i huvudet på mig, blir galen. Men är iaf klar med det man skulle gjort nu, tack gode gud. Sara hjälpte mig med väldigt mycket faktiskt, tack sötnos! Men andra hjälpte mig också som t.ex syster och charlie. Fan vad skönt att ha gjort allt det där.

Ska ta bort smink, borsta tänder ( kanske smörja in mig med dove ) och sedan tb till sängen. Hoppas ni sover gott. Tänkte bjuda på bilder från fios fest men paula tog bort sig själv på alla och ah.. det blev några på mig. de var ej så fina som jag trodde men haha. Godnatt, ciao<3


Sexåriga Connie, vilken vacker röst.. damn


Chilenare V.S Svensk

Det är sjukt många som inte tror på att jag är halv chilenare för att jag ser så svensk ut. Men mamma kommer från Santiago i Chile och kom till sverige när hon var 12 år. Och pappa är ju hel svensk så jag har ärvt ganska mycket från honom. Men jag är faktiskt den enda i min familj med blåa ögon. Det är farmor och mormor som har blå, därifrån kmr det. Men gjorde iaf en bild i photofiltre med bruna ögon och svart hår. Tycker ni att jag skulle se mer chilensk ut då? Jag vill prova bruna linser, jätte fint tycker jag. Men ska äta frukost nu, ciao<3


Mitt hår

Jag får ofta kommentarer om mitt hår. Såhär kommer lite fakta. Jag är naturligt blond men färgen blir mer åt det råttfärgade hållet ju äldre man blir. Så jag har färgat men en naturligt blond hårfärg. Jag använder hårförlängning ( som jag skrivet ett antal ggr ). Kolla bild nedan för att se vart mitt RIKTIGA hår slutar. Jag har parmanentat mitt hår krusigt i åttan så det är otroligt slitet fortfarande pga det + alla färgningar tusen ggr. Men mitt hår blir bara bättre och bättre ( sen åttan alltså ). Innan åttan hade jag super snyggt hår med jätte bra kvalité, och det växte om ogräs. Men nu tillbaka till pluggandet. Ciao<3


Jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA

Det första jag ser när jag vaknar är att det snöar. Vet inte om jag ska bli glad eller deprimerad. Kommer snön inte lite tidigt? Kan den inte bara komma några dagar innan jul? Så att man har tjock kramsnö på julafton. Vet inte vad gud tänker med.
Idag ska jag iaf plugga en massa. Men det är inte det enda jag ska göra, för ska faktiskt vara med paula också. Men eftersom att hon ej vaknat så slog jag in min naturkunskapsbok b i plast. Och hon ska hämta sin varglömda väska hos fio också. Tycker det är bra endå, får jag mer tid åt allt jag måste göra. Atommodellen, isotoper, aggregationsformer och en labbrapport om kompost. Låter det kul? Ush, hatar naturkunskap. Men jag ska göra mitt bästa. Skriver senare, ciao<3


Vintern 06, mycket o mysig snö var det då.

Ego bilder, vet att ni gillar d ;)


Den älskade kjolen


Födelsedags fest

Igår var jag med paula på jobbet. Jag satt under ett bort med en post säck över mig i nästan en halvtimme för att vänta på Mats. Vi hade ordnat allt perfekt. När han väl kom och satte sig vid bordet för att snacka med paula tog jag tag i hans ben och skrek. Men vi fick ingen reaktion från honom. Han blev inte skrämd, han ryckte inte ens till. Så allt i onödan alltså. men det var iaf roligt. Jag drog till nick vid sju för att äta, vilket jag knappt hann göra ( en chicken wrap ) sedan fixade jag mig och drog hem. Paula kom dit och vi gick tillsammans till fiorella som fyllde år. Det var inte mkt folk först men sedan öste det in. Det började med dans för mig, tess och stephanie. Vi fick upp jenni och paula några ggr. Men mot slutet satt jag mest och snackade med folk. Men det var en rolig kväll. Min syster hämtade upp mig vid viksjögård och körde mig till nick. Där försökte jag äta en pizza, men klockan var halv ett så gick inte så bra. Vi somnade en stund senare. Ciao<3

Här kommer bilder från gårdagen, dock ej festen d kmr sen!



Sista inlägget idag

Nu har jag gjort klart engelska läxan, äntligen. Ska smörja in mig nu, borsta tänder och ta bort smink. Sedan ska jag försöka göra lite naturkunskap och läsa i engelskaboken. Får se hur mycket jag orkar med egentligen. Börjar bli ganska trött. Börjar tjugo i tio imorgon med engelska, sedan har jag matte och slutar fem över tolv. Vad som händer exakt efter skolan vet jag inte. Men har många alternativ imorgon också, mest på kvällen. Antingen ska jag vara med nick, eller ska jag på fest med charlie, fanny o co. eller på fios födelsedagsfest eller vara med gabbi och kanske tess o co. osv osv. Många som vill ses iaf, tror jag? Men som sagt, får se imorgon. Ciao<3




Mitt i pluggandet

Jag fick ett sms av Melina imorse som skrämde mig rejält. Det stod att jag skulle ringa henne för att hon hört galet mycket rykten om mig. Men jag kunde inte ringa för familjen sov, så svsrade hon att jag skulle läsa hela sms'et. Då stod det långt långt där nere att man blivit lurad. Så jag skickade till Deogratias. han ringde mig på jobbet och var fett rädd, så sa jag att han skulle läsa hela sms'et och han gav mig en liten utskällning. Haha fett söt han är som ringde direkt, ni skulle hört hans röst. Och en kille som heter Dani ( har aldrig träffat hnm, han bor i stan ) ringde mig och snackade ett tag. han sa att jag hade fett söt röst och massa annat, gjorde mig iof bara ännu gladare såklart! Är snart klar med engelska läxan, go issa!

Imorgon kanske ni träffar på min pappa. Iallafall om ni ska till Älvsjömässan. Han är nämligen rektor på Sollentuna Fria Gymnasium. Ifall att ni kanske vill börja där!

Tillbaka till pluggandet i min ensamhet, ciao<3

Glad som ett lyckopiller!!

Vet ni hur glad jag är idag? Nästan lite överdrivet glad, vad har hänt? Någon som möjligtvis smulat ner ett lyckopiller i min dricka? Tihi! Jag kramade nyss mamma, syrran och brorsan och alla blev chockade. Ska krama pappa när han kommer hem, för jag är så glad. Jag gjorde mats på jobbet jätte glad också, jag spriiiider glädje. Moahahahah!

Skolan gick skit bra idag. Vi fick gå tidigare på naturkunskapen, vi behövde inte ens vara där. Men jag, charlie, sara och natta stannade till och med 40 min efter att lektionen slutat. Vi var riktiga pluggisar.
Kom hem och var jätte hungrig men fanns inget att äta så tog en apelsin ( det luktar jätte mkt i mitt rum nu, flera timmar senare ). Gick till jobbet vid fyra och var då lite nere men när jag såg hur lite jobb det var blev jag skit glad. Mats tyckte det var jätte trevligt att snacka med mig ( tror jag ). Han skjutsade mig till och med på en vagn, det var kul. Måste göras igen?
Kom hem och en fisk tallrik med ris väntade på mig. Varför inga grönsaker? Hm wierd. Men det var gott och nyttigt.
Som sagt skulle jag krama alla i familjen och nu har jag kramat pappa också, hela min familj pratar om mig nu, om att jag är konstig. Men det är jag, lite unik sådära. Nej nu ska jag plugga lite engelska sedan naturkunskap och sedan läsa ett till kapitel i engelska boken. Åh vilken underbar dag det här är! Hoppas ni också tycker det! Ciao<3


Skynda till jobbet, skriver senare!


Någon som verkligen betyder, det är du.

Don't hide for me

Jag gick hem till paula sedan cyklade hon brevid mig när jag joggade. Det blev en kort runda, till jakan och tilllbaka. Så satte vi oss ute och snackade, skit mys.När klockan närmade sig tio gick jag hem, duschade och smörjde in mig som vanligt. Jag vet att ni antecknar ;). Börjar tio över tio imorgon så ska sova snart tror jag. Är jätte glad just nu, vet inte varför. Men tror det är för att jag är så brun pga dove krämen :D. Fast.. kanske inte bara därför haha. Nä har faktiskt inget o skriva så det blir en sommarbild! Godnatt, ciao<3




Träning och plugg

Alla olika alla lika, mjo men det var en helt okej "lektion". Vi snackade om diskriminering, fördommar och lite sånt om samhället fast på ett roligt sätt. Lekte lekar också, som havet stormar ( ni vet när man går runt stolar och ska sätta sig när musiken stannar ). Självklart skulle jag kasta mig så jag satt i både felicias och rebeckas knä, sry (a).

Halv ett var det slut och jag och charlie drog till jakan centrum. Lämnade tillbaka kjolen eftersom att många sa att den var dyr ( men väldigt fin ). Bad min syster om råd och sa att den satt väldigt tajt och hon sa att jag borde ta en storlek störra isåfall eller ingen alls då jag kan få ont i revbenen osv. Så nu vet ni varför jag lämnade tillbaka den, men bilder hur fin den var på mig kmr.. (:
Vi köpte också munkar, hallon för mig och vanilj för charlie. Satte oss utanför biblioteket och mumsade i oss. Gott och onyttigt såklart. Råkade spilla hallonfyllning på hennes miu miu väska, haha, det var.. kul. När vi suttiot där ett tag och fått alldeles för mkt blickar på oss drog vi tillbaka till skolan. Där satte vi oss utanför matsalen och jag skämde ut mig som vanligt, men det var skit roligt. Charlie filmade hela händelsen också haha. Men vid tio över två drog jag hem, skulle fota med syster men det var för mörkt. Hur och när ska jag kunna ta bilder när det är så mulet och mörkt ute?

Nick var här, vi sov sedan drog han hem och jag åt mat som min brorsa gjort. Nu ska jag bara sitta här och slöa för klockan åtta ska jag ut och jogga. Sedan ska jag försöka plugga ngt, men har bara en engelskaläxa och de papprerna är i skolan dumt nog. Ska väl läsa min bok senare också, får se hur kvällen slutar. Ciao<3



Godmorgon, vilken härlig start på dagen!


Jag och Charlie på hennes Aprilia.

I miss the music in my life

Nu har jag målat naglarna o gjort allt jag ska så nu blir det till att hoppa i säng med engelska boken, spännande! Imorgon börjar jag klockan elva, ska bara ha något som heter Alla olika Alla lika. Det slutar halv ett. Då blir det till att prata med lärare sedan ska jag tjata på min storasyster att följa med mig någonstans och fota. Hoppas hon kan, skönt att ha båda syskonen hemma igen på något sett endå inser jag nu. Mysigt faktiskt! Men juste.. sängen var det. Godnatt allesammans! Ciao<3


Kvittrande paket?

Gud vad det regnar ute. Jobbet gick iaf jätte bra, inte så mycket o göra. Men när jag skulle stämpla ett paket så funkade ej stämpeln så jag tryckte jätte hårt ( det var ett mjukt paket ), så började den pipa och kvittra? Haha måste varit ngn mjukisfågel där i ;d.

Påvägen hem kände jag mig så glad så jag sjöng högt med musiken och log hela vägen. Det var så skönt när regnet rann i mitt ansikte, jätte mys faktiskt. Så blev det mat hemma och snack med farsan. Och så visade mamma mig att par lovika vantar som var jätte fina som hon undrade om jag ville ha. Jag tyckte personligen de var dyra men för att vara lovika vantar och dessutom hade fleece innuti så tyckte mamma det var billigt. Fan vad jag älskar min mamma, hon är bäst. Nu ska jag fortsätta kolla på Ugly Betty. Ciao<3


Mami<33

Nu ska jag verkligen kämpa i skolan

Utvecklings samtalet gick bra. Hade ett prov att göra i naturkunskapen, en engelska läxa att lämna in och ah, 2,5 % frånvaro på hela terminen. Det tog inte så lång tid och efter mötte jag malin. Vi försökte få tag på britt-louis om iv valet, men hon hade ej tid så det blir imorgon. Sedan letade vi upp kerstin om matten men hon hade själv utvecklingssamtal så vi skulle ta det imorgon med. Det fanns nästan ingenting att fota här i jakan så kanske ska åka in till stan imorgon, får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag snart iväg till jobbet, åh har ingen lust. Sedan blir det mat, ugly betty och desperate housewives. Då blir klockan tio, så dush, dove och läsa i engelska boken blir det då. Kanske skriver ngt mer inlägg idag, det beror på om internet kmr funka när min syster + bror kmr sitta vid sina datorer. Och ja, min storasyster kommer faktiskt idag, har saknat henne! Ciao<3


Igelkott, Säl, And, Björn, Elefant, LLeopard, Ekorre

Jag drömde hat drömmar idag, sånna man verkligen hatar alltså (a). Dessutom är jag så himla trött just nu, blev nog lite sent igår endå. Tänkte ha på min nya kjol idag men kom på att jag bara ska på samtal och sedan fota? Får bli något bekvämt helt enkelt. Tänkte att jag kunde sova en stund efter jag fotat men såklart så ska jag ju jobba idag. Orkar inte men vill ha pengarna, behöver. Ska spara mellan 500-1000 kr varje månad MINST så att jag kan åka utomlands i sommar. Fast flöjer jag med nick till Thailand kunde ju päronen hjälpa till. Och behöver bara en flygbiljett tur och retur. Maten köper hans föräldrar? Och de har eget hus och fickpengar är väl det jag måste spara till, för fy tusan vad det ska shoppas. Men nu ska jag äta frukost, magen kurrar. Ha en bra dag, ciao<3


Nu är den min!

Den här dagen var skön. Började elva med naturkunskap och vi hade test, det gick väl sådär. Svarade iallfall på allt. Sedan blev det tre potatisbullar och efter det fick jag min kamera som jag ska fota med. Drog till centrum och köpte jeans kjolen som sitter så tajt att man knappt kan andas för 400 kr. Alla tycker att det är för mkt pengar för en kjol, men har velat ha den sålänge och älskar den :/. Här kan ni se den och läsa om första gången jag ville ha den. Köpte tortellini också sedan drog jag hem. Hade mensverk och det regnade så kände mig jätte irriterad. Skön o bara komma hem o lägga sig i sängen. Nick kom efter ett tag och sedan lagade jag maten. Den var god men det blev inte så mycket.

Efter maten drog jag ut till träffen i viksjö och mötte gabbi + jennie. Vi snackade och kollade tv sedan kom jonna och berättade om sin omogna pojkvän/ex. Men kvällen var iaf rolig. Drog hem lite över nio, det blev snabba steg ( or not ) men ville se klart CSI. Efter det duschade jag och har bara suttit vid datorn sedan dess. Ska smörja in mig med dove och måla naglarna också.

Imorgon är det utvecklingssamtal med mami och mentor linda tjugo över tio. Efter det ska jag och malin fota. Ciao<3




Before we start

Det första du tänker på när du hör ordet...

Grön:
Gröna ängar en sommar dag (a)
Sockervadd: Rosa
Ost: I fucking lööve it
USA: George Bush
Utanför: Ensam
Picasso: Konstiga målningar
Krulligt: Affro
Frukt: Jordgubbar
Alkohol: Inte ett måste
TV-shop: Skit reklam
Pyssel: Luciapyssel i lågstadiet
Skräckfilm:
Täcke framför ögonen
Kusin: Johanna Hagström, minnen
Skitfilm: Eagle vs Shark, haha så dryg

Humor: Jag har den sämsta, skrattar åt allt ;d
Paris Hilton: Snygg blondin

Dricka: ISkallt
Jesus: Påväg till capri, charlie you know ;d
Doft: Killparfym
Julen:  Paket, tända ljus, kalle anka, lussebullar
Varmt: Utomlands
Pizza: Pan pizza mexicana
Blod: Mord
Skönt: Massage
Begravning: Sorg
Gott: MYCKET
Bröllop: Har aldrig varit på

Kärlek: Det bästa/sämsta i livet ;d
Mardröm:
Drömmer ofta att någon ska mörda mig
Sommar: Härligt som fan, längtar
Äckligt: Spindlar
Djurpark:
Små barn som pekar på djuren

Härligt: Schteka på en strand med sololja och en kall drink
Vinter: Hemma mys med film
Läskigt: Ditt ansikte


Don't worry, be happy!

Gud så god mat mamma hade lagat. Oxfilé, potatisgratäng och en jätte god efterrätt. Panacotta med vit choklad, blåbär och hallon. Efter maten gick jag upp på rummet och läste de 11 sidorna om rymden till naturkunskapen. Sedan ville jag ta på datorn men så länge min brorsa använder sin funkar inte mitt internet, så synd. Så fick vänta tills för en stund sedan bara. Men jag har legat och smort in mig med dove och kollat på tv så jag ska inte klaga allt för mycket (a).

Imorgon är det skola, har faktiskt haft en underbar helg. Det blir naturkunskap och foto sedan ska jag hem och laga mat.  Jobbar iaf inte imorgon så det är skönt. Och på tisdag har vi ingen skola bara utvecklingssamtal. Och på onsdag bara en teater föreställning (a).  Känns som det kommer bli en bra vecka. Och vet ni vad? jag gör framsteg, jag mår bättre. Och era kommentarer gör så jag mår bättre också.  Bra början iaf, ska snart sova. Ciao<3


Fan vad jag hatar dig


Fars dag + shopping

Det blev upp kl nio och gå hem till mig själv för att uppvakta pappa. Av mig fick han en marinblå skjorta.
Min brorsa har flyttat hem igen så han visade sina nya högtalare till datorn och andra saker.
Vid halv två mötte jag paula och vi drog till jakan. Jag provade jeans kjolen med rosett där bak som jag skrev om i somras, provade den. Och jag tyckte den var bra fast den satt lite för tajt så vill gå ner lite i vikt innan jag köper den. Men jag köpte iaf en ny piercing, rosa läppstift, örhängen och en lotion för håret.
Blev otroligt trött av att gå där men kom nyss tilll nick iaf. Han är inte ens med mig utan sitter och kollar på en film vi såg igår, så jag är ganska piss of nu. Ikväll kommer mamma bjuda på riktigt fin och god middag så det ser jag fram emot, är skit hungrig. Får väl se vad som händer nu. Ciao<3


Godnatt allesammans!

Vi började med att kolla på filmen Sky kids. Den handlade om två pojkar som måste flyga ett plan själv. Den var bra och får 7/10. Efter den såg vi på Taken. Och ärligt den bara måste ni se. Den var skitbra. Handlade om att en tjej åker med sin kompis till paris, ensamma och de är 17 år. Så blir de kidnappade och pappan gör allt för att få tillbaka sin dotter, verkligen allt. Nu vågar jag nästan inte åka utomlands med bara tjejkompisar, haha. Nä men ärligt sånt där händer ju verkligen så den var sjukt verklig och spännande. 10/10 får den.

Imorgon ska vi båda upp tidigt. Nick ska på träning och måste åka kl tolv. Jag ska hem o fira pappa med frukost på sängen vid tio-elva. Så nu måste vi nog gå och lägga oss. Nicks föräldrar har gäster ( fortfarande ) men vi lär väl somna endå. Ciao<3


Mwihi jag är sotarflicka ;d

Film helg ;}

Igår hände inte så mycket. Jag var med deo ( bilder förra inlägget ). Sedan åt jag hos nick med hans familj. Han hade köpt nya boxningshandskar för 500 kr för sin thaiboxning, lite väl dyrt tyckte jag och hans pappa. Men nick älskar dom, tro mig han kan inte sluta snacka om dom haha. Men tess hörde inte av sig så jag stannade hos nick. Kollade prison break och one tree hill. Det blev sängdags vid ett.

Idag låg vi kvar en bra stund i sängen och bara tänkte innan vi gick upp. Jag hade huvudet mot hans bröst och han höll om mig. Saknade den tiden när det var så varje morgon på helgerna. Men iaf, vi åt fyra mackor var till frukost sedan kollade vi på film. Vi började med filmen Niko påväg mot stjärnorna fast på engelska med svenskt text. Gillar inte när det är svenskt tal, vad tycker ni om det? Den var väl som de flesta animerade filmer och ni vet att jag tycker om sånna. Efter den blev det Step brothers, har velat se den sen den kom ut men den var faktiskt inte som jag hade trott. Men den var rolig och bra.

Åt middag hos mig med ost och kex som efterrätt. Sa hejdå till mami och pappa för att gå till nick igen. Påvägen hem sjöng vi lite och så, rätt mys. Men lite läskigt att det var helt tomt ute? Inte en enda människa ute.
Nu blir det snacks, läsk och film hela natten lång. Imorgon är det farsdag, vad har ni köpt till era pappor?


Deogratias







ego ego ego


Gud så mycket ego-bilder ni kommer få i det här inlägget! Skolan var iaf sjukt najs. Engelska först då vi hade en oförberedd skrivning. Det gick väl helt okej. Men tror jag måste skaffa större ordförråd i engelska. Sedan var det matte och då skulle vi tydligen ha prov. Tyvärr kunde jag bara en av 5 frågor typ. Men den hade iaf 2 poäng och de andra hade bara ett förutom en till. Måste bli bättre på matte.
Jag slutade vid halv tolv och då drog jag för o vänta på nick. Det var ju inte så himla roligt kan jag säga. När han slutat vid två drog vi till han. Vid fyra drog han på träning och jag har bara suttit här. Snart ska jag ut och träffa deo, han ska messa när han är vid nick så då ska vi till simhallen o lämna agnes ( hans lillasyster ). Ska äta hos nick när han kmr hem vid sju. Ciao så länge <3





Min förra shopping!

Stövlar - Wedins, 599 420 kr.
Trosor - Ginatricot, tre för 129 kr.
Smink - Kicks, ungefär 300 kr.


Tänkte bjuda på mig själv..

.. utan smink :|




Godmorgon allihopa, snart helg!

När jag vaknade för en stund sedan höll jag nästan på att spy för att jag har så ont i magen. Det känns som knivar och har fortfarande ont. Har haft så lite då och då sen klassresan i sexan. Har kollat upp det hos doktorn några ggr också men de hittar aldrig något fel. Det är så typiskt, ska jag behöva dras med det hela livet? Nä fyfan vad ont det gör nu. Men ska iaf till skoloan, det är ju helg och inte vill man ligga hemma och ha ont då heller. Ska verkligen kriga igenom det här (a).

Ska snart gå ner och ta ett glas juice. När jag tittar ut ser jag att det är frost på allting. Blir nog vinterjackan idag med. Senare idag kommer jag kunna lägga in nya bilder, t.ex på sakerna jag shoppade i.. när var det? Söndags? I alla fall. Men nu ska jag fixa mig för en engelska lektion och en matte lektion. Slutar fem över två. Fyfasiken så härligt. Smell u later, ciao<3


Jens Strömvall om du läser, ge tillbaka den här tröjan (a) AND1.

Shuu

Fy tusan så skönt det var att springa idag. Perfekt kyla och allting. Jag sprang iaf ok varvet. Kanske bara de som gick i Viksjöskolan som vet vad det är men (a). Vet inte hur långt det är men mellan 3-4 km :/? Ska iaf snart ta en dusch för att sedan lägga mig under täcket och fortsätta läsa min engelska bok. Kul att ni börjat kommentera, verkligen! Ciao<3


Ut och skaka på fläsket

Nu ska jag ut och jogga, ska prova en annan runda idag. Lyckta till till mig själv mwihi (a)!



I wanna make love right now

På jobbet var det fullt upp och glömde helt bort tiden, allting gick så himla fort. Men jag och mats hade vår lilla prat stund också. Vi snackade om julklapparna vi ska ge till varandra innan jul. Efter jobbet skyndade jag mig hem för att äta mat med mamma. Nu skriver jag med bästis och paula på msn och bara njuter av att jag endå har ett par vänner som ALLTID finns där.

Imorgon har jag lite små planer. Efter skolan ska jag kanske träffa deo ( elr kanske frammåt sex, får se om han kan ). Men det var ju skit länge sedan vi sågs så då måste man ses. Han är ju trots allt min bästis. Sedan när nick slutat vid halv tre ska jag kanske dra hem till honom och kanske äta där. Mot kvällen ska jag kanske vara med tess. Så jag ser fram emot imorgon. Har ni några planer inför helgen? Ciao<3

Vad vet ni om mig?

(x) Rökt.
(x) Snusat.
(  ) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
(  ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön.
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Blivit dumpad.
(x) Dumpat någon.
(x) Haft sex på offentlig plats.
(x) Haft sex senaste månaden.
(x) Snattat.
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
(x) Blivit arresterad.
(x) Gått på en blind date.
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
(  ) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
(x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Dansat i regn.
(x) Fått ett sugmärke.
(x) Åkt inlines
( ) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
( ) Genomgått en operation.
(x)) Varit förälskad i en lärare.
(  ) Ätit sushi.
(x) Somnat i skolan/på jobbet.
(  ) Använt ett falskt id.
(x) Tittat på en solnedgång.
(  ) Varit med i en jordbävning.
(x) Rört en orm.
(  ) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
(  ) Blivit avstängd från skolan.
(x)  Varit i en bilolycka.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen.
(  ) Haft sex med ett djur.
(x) Smakat torrfoder till ett djur.
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen.
(  ) Dykt djupare än trettio meter.
(  ) Hoppat fallskärm.

Och om ni undrar ngt om mig så fråga på. (: Nu ska jag fixa mig till jobbet så ciao<3

What comes around goes around

Så fort jag kom till skolan kändes allt genast bättre. Mina söta små klasskompisar gjorde mig på topphumör och den här dagen har varit full med skratt. På engelska lektionen fick jag tillbaka provet, fick iaf g så det var väl bra. Jag, emelie, malin och natta snackade också om boken vi läser. Den är sorglig men allt vi sa kom upp som skämt. Sedan hade vi bara en halv timmes lunch och den tillbringades med malin, gabbi, emelie o ante.

Men tycker iaf att den här dagen har varit riktigt rolig. När jag kom hem och skulle öppna knäckebröds förpackingen tänkte jag för mig själv att om jag råkade ta sönder den skulle jag få otur i något. Och jag brukar aldrig öppna den så den går sönder så gjorde den det just när jag sagt så? Och charlie "spådde" mig och sa att nästa vecka kmr det finnas mkt vrede och dåliga saker? To bad haha. Men jag såg till att hennes lördag kmr bli cp så! :)

Nu ska jag snart iväg till jobbet, ush vad jag verkligen inte orkar? Längtar iaf tills imorgon, helg helg helg.


Jag har hittat över tvåhundra bilder på mig och nick när v kysser varandra, läskigt ;o..

En ny start.. ?

Just nu känner jag att jag måste börja om för nu håller mitt liv på att spåra ur. Men hur ska jag kunna få en ny start här när det är här allt skit är. Om det inte vore för att jag är under 18 skulle jag försöka flytta någonstans nu. Jag behöver luft, jag trivs inte alls här nu. Känns som att jag lever i en himla bubbla och inte kan komma härifrån.
Jag har varit så deprimerad de närmsta månaderna och allting har gått ut över andra. De som har lärt känna mig just under de här månaderna känner inte mig på riktigt. Visst jag har varit glad och så med, men mest deprimerad vilket har lett till att allt jag sagt gjort att ni kanske avviker. Det är därför jag behöver börja om.
Jag måste bygga upp min självkänsla, om det så krävs att jag går till en psykolog. För mitt dåliga självförtroende förstör exakt allting. Jag behöver seriöst hjälp och jag tror inte ens mina vänner elr min familj kan förstå det. För det är ingen som förstår hur det är i mitt huvud. Alla mina tankar. Just nu behöver jag verkligen stöd. Så ni vänner som också mår dåligt och kanske inte orkar stötta mig, snälla va bara inte i närheten av mig på ett tag. För jag måste verkligen ha all stöd jag kan få just nu..


Flera år gammal bild, fjortis såklart. Men gladare än nu?

Skolan väntar, och jag lyckades skriva ännu ett deprimerat inlägg -.- Ciao<3

i think of u


hello sunshine

Dagen har varit skön och avslappnad. Jag började läsa engelska boken The Lovely Bones också. Den verkar faktiskt bra och spännande så jag ska fortsätta läsa den innan jag går och lägger mig.
Nick kom förbi innan sin träning och hade köpt tortillas bröd som jag skulle ha senare till mig och mami. Det kändes skönt att ha han här idag faktiskt. Hade någon att prata med om allt som händer nu. Men han kunde inte vara här länge då han skulle iväg.

Mamma kom hem vid halv sex och då började jag laga mat till oss, tacos. Hon pratade på om sitt jobb och jag lyssnade, haha. Det är roligt att höra hur mkt problem man kan ha fast man är vuxen. Och maten var jätte god. Nu måste jag diska sedan får jag väl se vad som händer. Mår bättre nu iallfall så det är ju bra. Ciao<3


Hemma från skolan idag

Det förra inlägget var lite väl deprimerat så det ber jag om ursäkt för.
Idag när jag vaknade hade jag huvudvärk och mådde illa samt lite ont i halsen. Jag kände att om jag skulle gå till skolan idag så skulle jag bli sjuk så att jag måste ligga hemma resten av veckan om inte mer. Så jag stannade hemma idag. Ska äta lite medicin, ligga i sängen och läsa engelska boken och bara ta det lungt. På så sätt kanske det går över och jag kan gå till skolan imorgon och jobba efter.
Jag vaknade i alla fall nyss. Ska ta något litet till frukost. Jag tänkte anmäla frånvaro men man var tvungen att göra det innan tolv annars skulle det bli för dagen efter, så typiskt. Jaja, det kan vara skönt att vara hemma någongång sådär. Ciao<3

P.s Obama är den nya presidenten höhö

man måste släppa taget

Imorse när jag vaknade var det mesta bra, nu är allt skit. Jag orkar inte skriva detaljerat i bloggen då det mesta är privat. Men just nu är det enda jag tänker på att flytta härifrån. Helst till los angeles. Jag vill slippa allt himla skitsnack. Jag orkar inte med folket här. Jag blir förvånad över hur folk kan vara, även mig själv. Man säger/gör saker som man inte har någon aning om varför..

Det här kommer bli en lång natt. Jag känner på mig att jag inte kommer kunna somna. Just nu är allt helvete. Det finns INGENTING som går bra just nu, ingenting.

Vill spola tillbaka tiden, vill vara liten och förbli liten. När man var ledsen för småsaker och inta hade så stora problmen som nu..


lääk

Fy tusan vad mycket jobb det var på jobbet, kändes som en evighet. Eller nu ljög jag lite, det gick bra (a). Mats snackade om så knäppa saker så jag fick skrattattacker, inte ovanligt. När jag kom hem så åt jag och mamma middag med tända ljus. Pappa är.. någonstans och kommer hem på fredag. Känns som att det alltid är bara mamma och jag nuförtiden. Mys men endå ensamt. Förut var vi alltid jag, mami, papi, brur, syrran och nick.

Kollade nyss på ugly betty men kunde inte sluta tänka på julfesten kissie och amir ska ha. Bella och charlie ska ju åka limmo v.i.p dit med dom. Om ni bara visste hur avundsjuk jag är, det går inte att beskriva. Tyvärr finns det ju inte plats för mig och det är egentligen 18-års gräns. Life really sucks!

Hur kommer det sig att alltid när jag ska plugga hamnar jag framför datorn och kan ej slita mig härifrån? Känns verkligen som att jag prioriterar skolan minst. Ändring på det snart? Kan inte en fe komma och göra mig smart så skulle det sitta fint.

Och min design, vad tycker ni?
Jag är supernöjd. Det var såklart min älskade
storasyster som gjort den åt mig. Tack så jätte mycket!! Ciao<3

visa att du vill ha mig elr dra

Pratade med min storasyster i tele igår ( var ett tag sedan ), och hon sa att hon tyckte jag skulle blogga endå så hon vet vad jag håller på med, haha. Och det var folk på msn som skrev att jag endå borde blogga. Men varför skriva på msn och inte på bloggen? Är det så ansträngande? Haha aja jag fortsätter blogga då. Men måste andra designen iaf, är trött på den nu. Hjälp mig syrran? (a)

Lämnade in frågor om boken idag och vi samtalade om den i klassen. Tyckte jag gick bra faktiskt och den var endå bra, trots de gammla ordvalet. Vi höll på med lera på bilden och alla hjälptes åt att göra en porträtt av en själv, svårt att förklara. Men kan bara säga att min inte blev ett SKIT likt? Hade underbett, misshandlat ansikte och sneda ögon.

Åt nyss ett halv paket vindruvor och nu ska jag plugga naturkunskap. Jobba halv fem och middag vid åtta. Tror jag sett uglybetty och dh avsnitten på datorn men är osäker så det måste kollas. Annars blir det plugg och kanske jogging ( igen ). Ciao<3


inget skrivandes

Trodde jag började tio över tio idag men kom på att jag började tjugo i när kl var fem över halv. Kom lite sent men klarade mig. Vi höll på med labbar på naturkunskapen så det var najs. Massa svavel och koppar i luften men annars okej. Efter den lektionen började jag och malin framkalla våra bilder i bilden. Jag hade visst fått fram några jätte fina så jag är nöjs. Måste dock ta fler bilder men ny film. Men inne i fotolabbet är det så sjukt läskigt ibland. Idag när bara jag och malin satt där inne kände jag ngt som gled vid min arm och jag reagerade inte så mycket då jag tänkte att det säkert bara var tröjan. Men någon sekund efter kändes det som att ngn nöp mig så jag skrek till. Malin undrade vad som hände och när jag berättade blev hon jätte rädd, jag med (a).

Eftersom att vi började tidigare med bilden så slutade vi ett. Jag drog hem med charlie och åt tre knäckebröd med ost och två jordgubbs-yoghurt. Sedan hade jag tänkt läsa boken i svenskan men fastande självklart framför datorn så ska göra det nu. Vid fyra ska jag dra till jobbet och när jag slutat ska jag äta mat. Vid nio tiden ska jag ut och jogga ( det var ett tag sedan + massa onyttighyeter på lovet ). Sedan blir det väl fortsättning på boken och lite sånt.

Kommer därmot inte blogga på ett tag. Tycker det är så trist när ingen kommenterar. Man vill ja ha lite respons. Visst mina närmsta vänner kommenterar ibland och jag blir glad. Men ni andra då? Vet inte ens vilka ni är. Ska ni läsa min blogg kan ni lika gärna lägga en kommentar. Hörs igen när NI är på hugget.
Ciao<3


Maggan(morbrors fru), Morbror Alex, Kusin Liv, Morbror Erik, Kusin Fredrik, Kusin Filip

shopping elleh

Vi åkte till kista centrum och paula fick sitt älskade the sims 2. Och ett tips för er som ska köpa spel, köp de på onoff elr ngt ist för eb games elr games, de är billigare ;o. Själv köpte jag mascara, eyeliner, stövlar och tre sexiga trosor från gina. Bilder kommer sen. Köpte också middag där. En chicken wrap ( gooooodaste ) och en cheesburgare. Jag gjorde av med nästan 1000 kr så :/. Men det var skorna som var dyrast. De kostade 600 men var på rea till 420.

Kom hem efter åtta och har inte hunnit göra så mycket. Ska ta en dush, blond spraya min utväxt och sedan läsa svenska boken till skolan. Hur uttnyttjade ni eran sista lov-dag? Ciao<3

radio 107,5 <3

Måste bara säga att ni är så pass många som läser att iaf någon borde kommentera? Ert val men blogga blir mindre kul för mig. Har nästan tappat intresset helt så om ni vill att jag ska skriva så säg det då.

Vaknade nyss hos nick ( och nej vi är inte tillsammans igen ). Jag ska göra mig iordning och vid två ska paula möta mig här så ska vi in till centrum. Jag ska kolla på ett mjukis-set ( som jag hade på mig i TVÅ drömmar inatt ), naglack, mascara, skor, hotpants och sedan kanske ngt som jag bara hittar.
Något som är jobbigt idag är att jag hatar att fixa mig hos nick, man har inte allt man behöver och jag känner mig alltid ofräsh. Men aja ska ju endå bara till centrum där de flesta jag känner bor. Ciao<3


Turn back the hands of time open every door

If you don't love me, why do you raise my hopes?
No matter what happens, I can't let you go.



maskeradfesten - onsdags








Halloween

Igår åkte jag in till stan med nick på dagen. Det spöregnade och var iskallt så det var ett hevete. Och inte nog med det, vi skulle in på buttricks och det visade sig att det var kö längs hela drottningatan. Såg iaf gaybloggaren amir där inne. Köpte ett playboy set ( som inte blev till ngn användning ). När jag kom hem vid tjugo över fem hade jag bara till sex på mig att lista ut vad jag skulle vara och ta mig till charlie. Det blev samma outfit som i onsdags. Kom runt tjugo över sex och vi åt middag, tacos. Det var jag, charlie, fanny, linnea och roxanne så vi vart inte så många. Men det var mys. Kvällen fortsatte med snurra flaskan, kasta ägg/toapapper sedan drog jag hem med nick.














Idag har det inte hänt något märkvärdigt. "Sista"kvällen på lovet och jag kände att jag bara vill ta det lungt då alla andra kvällar varit fullt ös. Ska kolla lite film och äta popcorn. Imorgon blir det väl mestadels plugg så.. men lovet har varit super!