Hårförlängning

Ska berätta lite kort om dagen. Hade inga lektioner idag pga utvecklingssamtal. Charlie hade sitt tjugo över elva och jag följde med henne dit. Var där inne eftersom att hennes mamma inte kunde komma. Vi snackade, drog o käkade lunch och sedan var det min tur. Min pappa kom och gabbi och charlie åkte till stan. Det visade sig att jag hade ig varning i matte och samhällskunskap, ingen nyhet direkt. Och jag hade bäst på idrotten och spanskan, spanskan som jag har hoppat av, så typiskt! Slutade samtalet halv två och mötte nick. Vi drog till stan för att köpa hårförlängning på taj mahal på drottninggatan 100. Det tog ett tag att komma dit pga vi gick upp vid fel ställe. Jag köpte clip-on och äkta hår. Sedan drog vi till speedway och jag kollade på blingbling medans nick kollade på kepsar. Jag sa att han skulle passa i blingbling för att det är så snyggt så vi bestämde oss för att åka till jakan och pierca honom! När vi kom dit så sa jag till de som jobbade där och allt gick så fort. Så nu har han hål i örat min älskling. Hans familj tyckte de var bögigt, men då har de inte sett dagens ungdomamar. Sedan tog jag bussen hem.

På kvällen hade jag myskväll med charlie. Vi kollade på ugly betty och desperate housewives vilket jag älskar. Det hände dramatiska saker i båda och jag blev så himla arg. Längtar verkligen tills nästa tisdag så att man får se vad som händer! Efter allt var slut gick min bästis hem. Jag älskar ehnne verkligen jätte mycket. Fast alla bråk vi har. Hon är den bästa tjejen i hela världen. Skulle inte kunna leva utan henne. Det som är jobbigt nu är att det känns som att jag kommer förlora henne. Nu när hon umgås så mycket med gabbi. Det är skit synd. Men för mig kommer hon iallfall vara den viktigaste och min allra bästa vän!

Har haft hårförlängning förut. Först slingor med microringar med äkta hår. Det slet på håret som fan och mitt hår blev mycket kortare. Dessutom så trasslade håret in sig i järnringarna och det var faktiskt inte värt det. Så då provade jag med clip on syntet hår. Det var inte heller bra. Eftersom att syntet hår blir som barbihår. Alltså trassligt och klumpigt så att det såg ut som dredlocks. men det var fint d etvå första dagarna. Så nu ska vi se om det hrä funkar. Har hört av många att det är de bästa efter frisören. Och det sliter inte på håret eftersom att det är clip on.
Jag var tvungen att sy ihop håret eftersom att det var en jätte lång träns. Sedan sydde man gå clipsen och blev nyss klar. det var lite jobbigt. Det var iallfall skit snyggt och är fan super nöjd! Längtar till att jag ska kunna visa upp det för alla. Nu ska jag snart sova, men har haft så himla svårt att sova enda sedan lovet tog slut. Somnat vid ett-två. Skit jobbigt. Plus att jag vaknar av att jag sitter och undrar vart jag är. Vilket gör att jag får ont i ryggen. Hur kan man sova sittandes rakt upp i sängen? Bra fråga! Natti, ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback