ingen rubrik

Igår så började vi med svenska. Den gick jätte fort och sedan hade vi två timmars håltimme. Jag o malin gick för att leta reda på nicks klass ( där vi tillbringat tid mycket i veckan ). Jag skulle få låna peo's busskort eftersom vi skulle till stan efter. Sedan skulle vi käka, det var pasta med korvstrphanoff. Jag åt bara pastan med såsen. Vi satte oss vid ett bord där det låg en bricka men ingen var där. Sedan när vi börjat käka kom en kille och satte sig där. Ni skulle sett hans min han blev överlycklig för att vi satt där, så bra att vi lyckats göra någons dag! Halv tolv så gick vi med vår mentor till lärcentrum för att fixa tider åt matte+samhällskunspap som vi har ig varning i. Vi ska ta våra håltimmar på onsdag och fredag. Stackars charlie har ju ingen håltimme och får istället ha efter skolan elr på våra sovmorgonar. Sedan hade vi typ en kvarts bild sedan skulle vi åka.

På tåget hade vi fötterna på sätet framför. Sätet framför mig hade massa choklad på sig och man skulle verkligen inte kunna sitta där. Sedan kommer en helt vanlig gubbe och säger att jag ska ta ner fötterna, jag tar ner fötterna men säger samtidigt att vdet endå redan är smutsigt där. Han avbryter mig och säger tack, jag försöker fortsätta prata och han säger tack en gång till, typ för att han ej vill höra vad jag har att säga? Sedan säger jag tyst  till gabbi - du har ju också fötterna uppe. Han hörde visst och ber henne ta ner. Hon vägrar och de börjar tjaffsa. Till slut tar hon ner. Innan vi ska gå av torkar hon av skon på sätet och springer iväg. Gubben säger något i stil med - Kan ni aldrig växa upp. Charlie och gabbi skriker gubbjävel och vi går av.

Liljevalch hette utsällningen vi var på. Det var verkligen jätte tråkigt. Jag satt bara och tänkte på annat hela tiden. Vid tre fick vi åka hem. Jag kom hem till nick ungefär vid tio över fyra. Han spelar x-box och jag sitter bara på sängen o kollar på. Vi kollade också på två prison break avsnitt och ligger nu långtv före sverige. Vid åtta kom hans kompis peo. Vi skulle kolla på ehn film, typ hostel tror jag den hette. Den handlade om tjejer som blev plågade. Jag vägrade se och gick o kollade när jeff spelade x-box. När jag kom tillbaka var filmen slut och någon tjej drog av en killes kuk och slängde till hundar? Störd film iallfall. Men sedan hade vi fett roligt. Vi kollade på ngn konstig film på trean och snackade osv :) Han drog när det börjat snöa lite typ lite över tolv. Han hade moppen med sig så det var derför han var tvungen att åka, han fick inte gång motorn först heller. Men sedan åkte hn och jag och nick gick och lade oss strax därefter.

Idag ska jag hem till farmor&farfar. Vi ska åka vid fyra. Så måste fixa mig och handla lite innan vi drar till mig. Vi ska fira min brorsa som fylllde 21 i oktober. Skriver kanske senare, ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback