En mys fredag

Vi åkte till nationalmuseet vid tolv tiden. Mötte några i klassen och tog sällskap med dem dit. Väl där fanns det en staty med en pojke som stod brevid sin mamma. Han var naken och han en pytteliten penis. Jag sa till de som var där att man skulle ta på penisen för att få ett bra sexliv ( det var självklart bara en av mina tvångstankar ). Men tro det eller ej, jag fick alla de i klassen som var där att ta på den genom en massa intalandes och tjat. Till och med våran lärare!
Där inne var det förs en föreläsning om konsten vi skulle få titta på, man blev otroligt trött men det var endå coola saker. Jag, sara och malin gick tsm och kollade på allt, vissa saker var jätte bra gjort och andra mindre bra. Vi var inte där så länge utan drog till donken. Där beställde jag en chicken wrap, cheesburgare och en smoothie. Det var riktigt gott.
Efter vi var mätta och belåtna kollade vi snabbt i affärer och jag hittade en klänning att dö för. Sedan hittade jag några till, alla kostade över 700 kr.
Vi åkte hem vid fyra och jag drog direkt till deo. Där lekte jag med eric en stund men var så himla trött att jag var tvungen att vila en stund. Jag somnade i deos säng medans han var med sin familj och sin mammas kompis. Jag vaknade ca två timmar senare. Deo hade tydligen kollat mig några gånger men eftersom att jag sov så ville han inte väcka mig. Men vid tjugo i nio satte jag mig i soffan med eric igen. Vi kollade på idol och The fast and the furious, tokio drift. Har sett den tre ggr innan så gick innan den var slut. Kom hem till nick när klockan var ungefär elva. Vi kollade på One tree hill och somnade några timmar senare. Det var en mysig och chill fredag. Ciao<3


Kommentarer
Postat av: Pösie

HAHAHA, den där tavlan var ju BÄST! Eller menade du en staty? :S Hur som helst var det en tavla som såg ut att vara dränkt i choklad där det var massa nakna människor på, varav en pojke med pytteliten penis som stod bredvid sin mamma. Och så var det en hund som kollade på hans rumpa XD Jag fotade det iaf, och då kom det en JÄTTESUR vakt och bara skrek åt mig att: "Deeeet ääääär förbjudeeeet att fotaaa på dettaaa museuuum: Nationaaalmuseeeumeet i Stockhooolm på Lura Ögaaat- utställningeeen".

Han pratade jättelustigt, formellt och högt och jag bara typ sprang därifrån och sa att jag inte vetat det XD

Postat av: Lollo

Hoppas du fattade vem som skrev XD Råkade ha kvar "Pösie" i rubriken vilket jag kallas för av min pojkvän. Vet inte riktigt hur jag fick det smeknamnet :Z! skaka på huvud

2008-12-07 @ 23:07:05
URL: http://lovelle.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback