Ge mig massage big time?

Hade lunch INNAN svenskan, ville bara påpeka det då det är sååååå viktigt (a) not. Men iallfall. Tråkiga lektioner i skolan men folket i klassen gör mig alltid på gott humör. När vi slutade så snacka jag tele med deo påvägen hem, men han bara skrattade åt mig för att jag var så piss of hahha.

Det blev lite vila hemma inna jag drog iväg till jobbet. Där hade jag så himla ont i ryggen. på riktigt jag har fortfarande ont och det värker verkligen. Mats gav mig massage en stund, hårt som fan och det var fett skönt. Hade tydligen spända axlar, inte bara han som sagt det. Så ngn som vill ge mig massage gratis? Smsa då haha.
Kom hem till fisk ( alltid när det är fisk i skolan också ). Fick snabb massage av mamma också. Nu snackar jag med sara och min kusin på msn. Min kusin ( fredrik, 13 år) vill köpa en rock, men inte många som tycker att han ska. Men säger som jag sa, gör vad du vill och skit i vad de andra säger. Och stackars sara som har ett dussin killar efter henna men som är helt skumma. Det är roligt att sitta vid msn ibland. Men nu hade jag tänkt jogga en runda och därefter ta en dusch. Blir plugg efter det men kanske kan slänga in ett inlägg efter. Ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback