SingStar that's me dude

Förlåt för min dåliga uppdatering som vanligt! Tänkte berätta lite om gårdagen som verkligen var en höjdare! Det började med att jag och nick drog till centrum för att shoppa, skulle ut senare på kvällen så köpte saker till då. Ett vitt brottarlinne och en rosa top från Ginatricot ( bild nedan.) Ett paket med strumpbyxor och en underbar svart bh från H&M och en brun toningsfärg till utväxten som ska färgas imorgon.

Efter shoppingen som kostade sammanlagt 500 kr så gick vi och gymmade. Hade börjat bli lite små förkyld så orkade inte så mycket. Men tjugo minuter på skidmaskinen sedan styrka. Sedan hade jag brådis hem för att laga mat till hela familjen plus brors flickvän och nick, 7 personer. Gjorde min goda tortellini och alla blev glada o nöjda.

Sedan var det fixa till sig och iväg till Camilla. Där satt jag Camilla och Mikeala och förkrökade med vitt vin och sjöng singstar. Jag och Camilla ägde alltihop och blev singstar på två låtar. Sedan körde jag med Mikaela och det blev lovande, haha inget illa mént söt. Efter nån timme kom Madde och Chici också. Vi fortsatte sjunga och gjorde det nästan hela kvällen. Och sist men inte minst kom Camillas boyfriend och tre killkompisar. Vi allihopa sjöng och dansade så det var najs. Vill också tacka mina söta änglad för drickan som jag fick gratis av er. Efter fyra glas vin och en christmas x-cider blev det tequila med Camilla hennes pojkvän och hans kompis. Men det var verkligen en härlig kväll. Vid elva ringde nick för att han skulle möta mig. Tydligen så spelade han in när jag sjöng och önskar verkligen att ni kunde höra men ska försöka fixa det. När jag gick ut och mötte honom var jag bara pinsam nu när jag tänker tillbaka. Jag sjöng och skämde ut mig fast det var folk där, ush hemskt fan. När jag kom hem var klockan kvart i ett. Mina föräldrar hade somnat så gick upp på rummet. Snackade med bästis i tele och sedan somnade jag. Vid fyra vaknade jag och spydde ( jag vet inget jag borde skriva men det är en läskig sak om det) Sedan vaknade jag fem och samma sak sedan sex och spydde då med. Det tog alltså en timme varje gång? Och inte nog med det, innan klockan blev sju drömde jag att någon sa att det bara var 1 % kvar av mitt spyende. Och när jag vaknade klockan sju så kom det bara en rap sedan var det klart? Kan rapen varit den där sista procenten? Tyckte det var lite coolt. Idag har jag annars bara mått illa blivit jätte förkyld och sovit. Åt makaroner, ostsås och köttbullar till middag och sedan laddade jag och nick ner singstar på datorn och vi har sjungit tills nu. Nu ska vi kolla på tv så godnatt allihopa, ciao<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

söt du äär.. men vadå spyr du efter du käkat?:/

2008-03-01 @ 02:53:35
Postat av: isabelle

tack :)
va nej nu hänger jag verkligen inte med..
jag spydde för att jag druckigt alldelses för mycket alkohol

Postat av: Sophie

Söt header du har :D

2008-09-28 @ 21:58:02
URL: http://phhi.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback