Hoppas hoppas hoppas!!

Ojojoj vilken dag. Först försov jag mig så hann inte gå på matten. Vaknade tio och var redan ute i snön halv elva. Kom i tid till naturkunskapen och sara förhörde mig på testet vi skulle ha. Kunde faktiskt allt. Men så säger vår lärare att vi skulle haft testet halv nio innan matten :S? Blev jätte förvirrad men gjorde det senare under dagen, det var inte allt jag pluggat på sååå.. får se hur det går. Men efter naturkunskapen var det lunch, spaghetti och köttfärssås. Hade inte ätit frukost så det var skit gott höhö.
På idrotten var det dans, och vi skulle tydligen vara i en annan byggnad fick vi veta. Påvägen dit hade vi snöbollskrig. Asso jag älskar verkligen min klass, känns lite skumt, men alla är så jävla bra haha. Men iaf, vi hade ju dans och man skulle göra en analys på en låt med fyra takter för att sedan göra rörelser till det och visa upp, gick bra.. typ.
På bilden fortsatte jag med mitt huvud som vanligt. Men jag, linn och melli skulle fixa iv valet så vi gick ut med våra fina rockar på oss. Hon vi skulle prata med hade tydligen ett möte, men de skulle vara klara efter fem minuter. Hela tiden sa de att de snart var klara. Hur länge fick vi vänta? Jo 40 minuter för att sedan fixa allt också! Men kom iaf långt med huvudet.

Mellis kompis katt har fått ungar och jag har sett massa bilder därifrån. En blev jag helt galet kär i och vad frågar melli via sms nyss? Jo om jag vill ha den! Blev typ helt tokig. Vill verkligen ha den. Men min syrra är allergisk och päronen är inte förtjusta i katter. Men ååh jag måste övertala dem att få sötnosen! Här kommer en bild på den. Nu ska jag laga mat. Ciao<3


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag älskar vår klass med :D <33

Postat av: Josephine

ååååh! ser typ exakt ut som musse :O

skaffa!! <33

2008-11-27 @ 18:32:37
URL: http://josephine08.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback