inget skrivandes

Trodde jag började tio över tio idag men kom på att jag började tjugo i när kl var fem över halv. Kom lite sent men klarade mig. Vi höll på med labbar på naturkunskapen så det var najs. Massa svavel och koppar i luften men annars okej. Efter den lektionen började jag och malin framkalla våra bilder i bilden. Jag hade visst fått fram några jätte fina så jag är nöjs. Måste dock ta fler bilder men ny film. Men inne i fotolabbet är det så sjukt läskigt ibland. Idag när bara jag och malin satt där inne kände jag ngt som gled vid min arm och jag reagerade inte så mycket då jag tänkte att det säkert bara var tröjan. Men någon sekund efter kändes det som att ngn nöp mig så jag skrek till. Malin undrade vad som hände och när jag berättade blev hon jätte rädd, jag med (a).

Eftersom att vi började tidigare med bilden så slutade vi ett. Jag drog hem med charlie och åt tre knäckebröd med ost och två jordgubbs-yoghurt. Sedan hade jag tänkt läsa boken i svenskan men fastande självklart framför datorn så ska göra det nu. Vid fyra ska jag dra till jobbet och när jag slutat ska jag äta mat. Vid nio tiden ska jag ut och jogga ( det var ett tag sedan + massa onyttighyeter på lovet ). Sedan blir det väl fortsättning på boken och lite sånt.

Kommer därmot inte blogga på ett tag. Tycker det är så trist när ingen kommenterar. Man vill ja ha lite respons. Visst mina närmsta vänner kommenterar ibland och jag blir glad. Men ni andra då? Vet inte ens vilka ni är. Ska ni läsa min blogg kan ni lika gärna lägga en kommentar. Hörs igen när NI är på hugget.
Ciao<3


Maggan(morbrors fru), Morbror Alex, Kusin Liv, Morbror Erik, Kusin Fredrik, Kusin Filip

Kommentarer
Postat av: Charlie

Haha blogga även fast inte folk kommenterar, blogga för din egen skull =P Jag orkar inte kommentera så mkt för det är så krånligt med allting man måste fylla i haha

Postat av: N

Vad hände med gurra klarade han sig?

2008-11-03 @ 20:55:06
Postat av: n

Vad hände med gurra klarade han sig?

2008-11-03 @ 20:58:47
Postat av: Melli

SV: Jaadå !:))

2008-11-03 @ 21:04:58
URL: http://velvetkiss.blogg.se/
Postat av: L Hilding

fortsätt blogga ( ;

2008-11-03 @ 21:16:38
URL: http://lhilding.blogg.se/
Postat av: isabelle

n; jaaadå :)

2008-11-04 @ 15:28:19
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/
Postat av: Anna

sluta inte blogga. du har en intressant blogg att läsa så fortsäwtt :)

2008-11-04 @ 23:02:56
Postat av: isabelle

Anna; Tack sånt pepp prat diggar jag (:

2008-11-04 @ 23:56:37
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback