Min lååånga dag

Skoldagen var seg, kändes som att den aldrig skulle ta slut. och när den gjorde det kvart över fyra var det jätte mörkt ute. Det blev hem snabbt och börja laga mat. Det blev spaghetti och köttfärssås. Under maten bråkade jag med mami, hatar sånt. Men det löset sig. När jag ätit upp hade jag en kvart på mig att diska och fixa till mig. Blev jätte stressad men fanns inte så mkt att fixa så gick ner och då hade mamma diskat åt mig. Ibland är hon bara fööör snäll!

Tog sällis med linnea, frida, kalle och frykler till ica där jag mötte gabbi. Vi gick in till aulan i viksjöskolan för att se på elevkonsert ( som jag själv var med i när jag gick där ). Fick ont i ryggen då jag och gabbi satt på en bänk längst fram, haha. De var inte så jätte bra de som sjöng men det fick duga.

Efter konserten träffade vi massa folk. Marre och frida till en början men de skulle hem. Sedan jonna, emelie och mathilda. Haha jonna var lite besatt av att få en cancer pinne, måste få henna att sluta med det där! Men jonna drog till kyrkan så vi stod kvar och snackade en stund vi andra. Fick veta att väääldigt många tycker jag är snygg, blev chockad av allt jag hörde man självklart jätte glad. Så drog vi till kyrkan vi också efter ett tag. Där mötte vi hamdi, jhonny och kevin. Gabbi tog sju min över nio bussen hem så då drog jag med hem. Nu ska jag duscha, smörja in mig och lägga mig i sängen för att läsa i engelska boken. Är dessutom jätte jätte trött! Hoppas ni haft en lika bra dag som mig. Ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback