Träning och plugg

Alla olika alla lika, mjo men det var en helt okej "lektion". Vi snackade om diskriminering, fördommar och lite sånt om samhället fast på ett roligt sätt. Lekte lekar också, som havet stormar ( ni vet när man går runt stolar och ska sätta sig när musiken stannar ). Självklart skulle jag kasta mig så jag satt i både felicias och rebeckas knä, sry (a).

Halv ett var det slut och jag och charlie drog till jakan centrum. Lämnade tillbaka kjolen eftersom att många sa att den var dyr ( men väldigt fin ). Bad min syster om råd och sa att den satt väldigt tajt och hon sa att jag borde ta en storlek störra isåfall eller ingen alls då jag kan få ont i revbenen osv. Så nu vet ni varför jag lämnade tillbaka den, men bilder hur fin den var på mig kmr.. (:
Vi köpte också munkar, hallon för mig och vanilj för charlie. Satte oss utanför biblioteket och mumsade i oss. Gott och onyttigt såklart. Råkade spilla hallonfyllning på hennes miu miu väska, haha, det var.. kul. När vi suttiot där ett tag och fått alldeles för mkt blickar på oss drog vi tillbaka till skolan. Där satte vi oss utanför matsalen och jag skämde ut mig som vanligt, men det var skit roligt. Charlie filmade hela händelsen också haha. Men vid tio över två drog jag hem, skulle fota med syster men det var för mörkt. Hur och när ska jag kunna ta bilder när det är så mulet och mörkt ute?

Nick var här, vi sov sedan drog han hem och jag åt mat som min brorsa gjort. Nu ska jag bara sitta här och slöa för klockan åtta ska jag ut och jogga. Sedan ska jag försöka plugga ngt, men har bara en engelskaläxa och de papprerna är i skolan dumt nog. Ska väl läsa min bok senare också, får se hur kvällen slutar. Ciao<3



Kommentarer
Postat av: Charlie

Att du spillde på min väska var INTE kul!! :|

Postat av: Sara

Vadå :o Ha vi läxa med papper??? :O:O

Trodde det var läslogg??

2008-11-12 @ 20:01:10
URL: http://soerens.blogg.se/
Postat av: klara

men asså, 400 kr för en kjol är ju faktiskt ingenting ... och dessutom var den från gina som är jättebilligt. behåll den istället eftersom du tyckte den var så fin? :)

2008-11-12 @ 21:04:00
Postat av: Charlie

Ofta 400kr för en kjol är "ingenting"? :S Det är ganska mkt pengar, iaf för att vara just en kjol!

Men tycker oxå du borde behålla den, för som du skriver i inlägget så äre så att du lämna tillbaka den för att alla andra sa så, det tycker jag är fel ;D

2008-11-12 @ 21:08:50
URL: http://wandels.blogg.se/
Postat av: isabelle

Klara; Håller med charlie, det är kanske "ingenting" om man är rik? Vilket jag inte är. Jag köper allt jag behöver själv, mina päron köper inget. Jag tjänar mina egna pengar och har hitills bara fått lön engång. Jag betalar mina linser själv och försöker spara till en utomlandsresa. Så det är ju lite olika vad man tycker är mkt och lite, tycker inte att ginatricot är en så himla "billig" affär heller ;)



Och vill ej behålla den då den sitter så himla tajt, jag tänker att jag kanske går ner i vikt, men om inte så ah.. Kände bara för o lämna tillbaka den endå (a)! :)

2008-11-12 @ 21:55:26
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/
Postat av: Emelie

fin header du har :)

2008-11-12 @ 21:56:41
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: G

Hej! Om intresse finns för ny bloggdesign till din blogg, kika in hos mig, http://babbidesign.blogg.se välkommen!

2008-11-12 @ 21:59:41
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: sarah

Vill du förändra livet för någon i nöd i jul? Ta en titt på detta inlägget; http://obeskrivligpassion.blogg.se/2008/november/julklappar-fran-hjartat.html

2008-11-12 @ 22:00:59
URL: http://obeskrivligpassion.blogg.se/
Postat av: Klara

Jaha okejj, det var ju synd på en fin kjol iaf :)

Men jo charlie, om man jämför med dyra märken är ju 400 ingenting typ.

Ochvad duktig du är som köper allt själv isabelle! =) bra blogg förresten :)

2008-11-13 @ 18:28:55

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback