Liv på rosor?

Den här dagen har faktiskt varit lite mer än okej, haha. Det som gör mig glad och gör så jag vill komma till skolan är faktiskt min klass. Eller iaf några spec tjejer, de är för fan helt underbara!
Lektionerna gick bra idag, vi hade typ ingen rast men vår 30 min lunch var pratsam och bestod av två mackor med ost. Jag, malin och charlie hoppade också av dansen vilket vi sa till än vid expeditionen.
När vi slutade halv tre så följde jag med charlie till jakan, hon köppte en skit snygg topp där. Jag hittade ingenting, vad har hänt med mig? Shoppar ju ingenting nuförtiden.
Tillbaka till skolan halv fyra för att charlie skulle snacka med dansläraren, sedan beslutade hon sig för att fortsätta så jag gick hem ensam. Och vad var klockan då? Jo tio över fyra! Jag gick så fort hem jag kunde.. i pumps. Så var jag hemma nästan tjugo över. Toa snabbt och åt en "diet-kaka" för att inte bli hungrig. Bytte kläder och när klockan var 23 över var jag klar. Gick det fortaste jag kunde ( typ ) till jobbet. Och vet ni vad? jag kom i tid, fan vad stolt jag var.
Jobbet gick iaf skit bra och jag slutade ungefär kvart över sju då jag gick hem. Så kom brur hem och vi bestämde oss föär att åka till ica. I bilen dunkade radio kanalen 107,5 på hög volym. Väl framme beställde vi pizza ( maxicana för mig ) sedan gick vi in på ica. Där köpte vi bröd, loka päron och jordnötsringar. Jag vet att ni antecknar haha! Hämtade pizzan och åkte hem. Vid matbordet snackade vi om en massa skit saker och jag skar mig på pizza kartongen, tusan vad typiskt mig.

Imorgon ska charlie äta hos mig sedan ska vi ut och därefter ska hon sova hos mig. Jag tror att det kommer bli riktigt najs faktiskt. Vad händer i helgen? Ciao<3

Kommentarer
Postat av: Charlie

OM vi antecknar? Hahahah seriöst du skriver ju fan när du går på toa oxå :D


♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback