vilken helg!

I fredags var jag med bästavän charlie. Vi gjorde inte så mycket den kvällen men vi hade så sjukt roligt. Och vad vi gjorde angår bara oss. När vi skulle sova ( hos mig ) så gick dte inte, vi skrattade ihjäl oss. Vi körde en lek och det var så sjukt roliga och knäppa saker vi sa, men det var iaf jätte mys och längesedan vi sov med varandra.

På morgonen i lördags satt vi och kollade tila tequila på mtv, det var jätte mys. Charlie drog senare och då sminkade jag mig snabbt och drog till simhallen. Där mötte jag deo ( hans lillasyster simmade ) så vi snackade medans. Seriöst vi kan verkligen snacka om precis allt. Bättre killkompis finns det inte. För deogratias är min bästa killpolare<3

Jag kom hem vid fem igen och då kom charlie också. Jag lagade tortellini till oss som var så himla god att vi höll på att dö. Så hade vi tänkte vi bjuda hem några kompisar till mig för att spela olas altanspel och ha det trevligt. Men självklart spårade allting ur. Och jag är glad att jag fick sån respekt att folk faktiskt blev tysta när jag försökte snacka. Melli ramlade och slog huvudet i en kruka så då fick ambulansen komma hit. Undrar vad mina föräldrar kmr säga om det, för grannarna missade det nog inte. Men annars tycker jag att kvällen blev lyckad faktiskt. Folk gick vid ett då jag skickade hem de flesta. Men några killkompisar till mig stannade så kollade vi på thaiboxning och sov. De gick vid halv fyra och mitt hus såg ut som ett helvete. Iaf källaren för det var ju endast där vi var.

Idag när jag vaknade ville juag fan bara somna om, men icke sa nicke. Jag började slänga allt skit i trädgården och i källaren. Sedan var dammsugaren sönder så fick sopa hela golvet, gud vad smutsigt det var? Och våt-torkade och massa också. Men nu är jag klar. Bara disken som måste fixas, blä.
Ikväll/natt kommer päronen hem igen så jag säger bara välkomna hem! Ciao<3

Kommentarer
Postat av: deoh

<33333333333333333333

2008-10-13 @ 22:44:17
Postat av: isabelle

deoh:<33333333


♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback