3 wierd drömmar

Drömde tre cp drömmar inatt. Den första handlade om att jorden kanske skulle gå under ( åh gissa varf jag drömde det -.- ). Då var det så att jag åkte till kitsa ensam och det var två timmar kvar tills man skulle få veta ( elr dö ). Jag var sjukt rädd men letade endå efter mascaror på kicks, haha. Ville inte dö ensam så tjatade att paula skulle komma, sedan pratade jag med nick i tele så skulle jag ta ut pengar. Så var paula och mamma där, yes jag slapp dö ensam. Och där tog den drömmen slut, elr den fortsatte typ på annat spår. Då drömde jag att det var människor som försökte äta upp än ( för att vi pratade om det igår ). Den var faktiskt jätte läskig, men medans nick var ute och fightades kom det in en tjej i rummet jag var i.jag skrek och bad att hon inte skulle äta upp mig och hon ba - men det är luungt jag är inte sån. Men jag trodde inte på henne, fast sedan gjorde jag det. Hon hade iaf vunnit flera miljoner på ngt spel och jag fick tio tusen kr, så gissa om jag var glad, höhö. Sedan den sista ( då hade jag vaknat mellan ) handlade om att jag hade fem-kant typ. Elr jag låg mellan tre tjejer ( vet inte hur ngt gick till, såg inget typ ) och nick låg mitt emot med ngn annan, såg inte om d var en tjej elr kille. Men nick kollade hela tiden på en tjejs rumpa som var över mig, ah den var lite miffo. Fattade inte den haha.

Nu ska jag iaf sätta på mig mjukis och tjocktröja. Sedan sätta upp håret i en boll på huvudet. Efter det sminka mig och  göra min matssäck. Sedan är jag klar att gå ut i skogen och fightas ( or not ). Men jag hoppas iaf att det blir en bra dag, ska ju jobba halv fem.

Juste är ni medlem på Stayfriends? Man kan hitta folk man gick i samma klass som i typ ettan osv. Det är ju kul att återförenas osv. Jag tycker alla borde bli medlem där för att kunna hålla kontakten så kan man göra värsta stora klassfesten sedan när man är äldre. Bli medlem
här. Ciao<3


Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback