första jobb dagen

Skolan gick perfa idag, var väl duktig på alla lektioner taha. Skönt att träffa bästavän äntligen och malin och sara som blibit friska. Hade verkligen jätte kul i skolan. Var skit flummig, sa till och med till en kille att han var as lik akon, gud så glad han blev ( då blev jag med det ) kul att ge komplimanger faktiskt. Och så var det många som flirtade med mig haha. Två stycken killar som flirtade med mig igår som gjorde det idag med och de var jätte glada haha. Sedan en kille som ville sätta sig brevid mig, men jag dissade honom hårt, stackarn.

Efter skolan var det jobbet direkt. Och hur kul var inte det? Allting gick jätte fort och jag och paula hade sjukt kul. Det fanns en apparat med expresso, choklad och massa gott. Och så kan man köpa billigt godis osv. Men inget godis på vardagar! Men imorgon är det fredag så (a). Skrev in mina tider så att jag kommer börja få lön. Är så hilmans glad. Visste redan sedan jag vaknade att den här dagen skulle bli perfekt. Kommer iaf jobba varje tisdag och torsdag. Sedan varannan vecka på måndagen också.

När jag kom hem från jobbet fick jag värma upp middagen. Och nu sitter jag och kollar på Idol. Sedan ska jag plugga på engelska glosor. Ta en dusch och plugga igen, kanske kolla lite tv. Relaxa osv.

Juste imorse fick jag ett sms från charlie, så himla sött. Det stod: Har saknat dig som fan bästa vän<3

CIAO :D<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback