Höhö

Bra dag i skolan. Hade sjukt jävla kul. Jag och charlie skrattade så att vi nästan dog pga Skrollan ( internt ). Och alla i klassen var bara helt underbara. Jag trivs så jävla bra i klassen. Dessutom var det hela ANDRA gången jag åt i skolan. Och det var potatisbullar som förra gången jag åt, haha.
Jag och charlie har kommit på framtidsplaner. Jag vill verkligen göra det här. Men om vi ska vara seriösa kan vi inte göra det förens vi tagit studenten. Men jag ger inte upp bara för att det tar tid. Vill man verkligen ngt får man kriga för det. Och det ska jag och charlie göra. Kan inte säga vad det är, det får ni se när tiden väl är inne år 2010. Men lite ideer har vi såklart redan. Ser fram emot det, men nu är det skolan som gäller.
Efter skolan gick jag hem och gjorde plättar. Jag och nick åt oss propp mätta, möms. Vi hann inte göra så mycket efter, skulle ju till jobbet. Han följde mig iaf dit. Väl där had ejag faktiskt as kul, tiden går fort när man har kul. De som jobbar när jag är där är så sjukt jävla roliga. Speciellt Mats och Maja. Trivs bra där, hoppas jag får jobba där tills jag inte vill längre.
Påvägen hem gick jag förbi paula och fick tillbaka mjukis + en tröja ( mitt ex ) som hon fick låna i åttan. Haha hennes mamma pratade jätte länge med mig, så söt. Men kom hem tjugo i åtta och åt mat. Perfekt tills när Top model började. Kollade nyss klart på det och nu är det Vem kan slå Filip och Fredrik som gäller.
Imorgon har jag en lång dag, slutar halv fem. Då ska jag och natta ta hål i öronen. Jag ska ta 4 hål, ni får se hur det blir senare. Efter det ska jag hem fort och laga maten. Sedan blor det nog bara plugg, data och tv innan jag ska sova.

Hittade den här bilden på mig från festen i fredags. Helt utmobbad med fluff jacka, haha. Ciao<3





Kommentarer
Postat av: Anonym

vart finns det mer bilder ? där ifrån

2008-09-17 @ 07:49:44

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback