måste få samma kropp igen

Jag har mått dåligt över min kropp sedan jag gick i ettan. Mellan ettan och femman var det många som sa att jag var tjock osv. Men i från sexan till sjuan var jag väldigt deprimerad. Så varje kväll (varje) gick jag runt ute i kanske två timmar och lyssnade musik i min cd-spelare ( som man hade då ). På något sett blev jag verkligen mycket smalare än innan. Jag gick ner totalt 9 kilo. Och min smalaste period var i åttan ( bild nedan ). Då tyckte jag att jag var tjock, hur kunde jag seriöst tycka det!? Jag blir arg och besviken på mig själv. Men det var iaf i åttan jag blev tsm med nick. Då började jag bara sitta med honom på kvällarna, kollade film och åt goda saker till det. Då började min vikt öka igen. Och nu ser jag ut som jag gör. NU tycker jag verkligen att jag är väldigt mullig, och att se på gamla bilder kan göra att jag fäller en tår ibland. För jag är besviken på mig själv. Att jag gick ner massa kilo för att sedan gå upp de igen. Men nu ska jag försöka mitt allra bästa för att få en smalare kropp igen. Har hört av skit många att jag blivit större så nu gäller det, ner med alla kilon igen.


Och för er som tycker jag är tjock
på den här bilden, ni måste fan vara sjuka.
Jag tycker iaf jag såg bra ut där jämfört med nu.

Kommentarer
Postat av: malin

älskar läsa din blogg ^^

nej men asso exakt samma här, när man är som smalast tycker man att man är jätte tjock för att det kanske sticker ut en millimeter fett vid jeansen typ. man inser ju inte då att man redan är smal. har också gått upp massor och när jag tittar på bilder på mig i 9:an så ser jag hur sjukligt smal man kan bli. och jag tyckte liksom jag var tjock där.



oj blev långt :p

hare bra<3

Postat av: isabelle

malin; kul att höra! :)

ah precis ;/ livet är rubbat haha

desamma :)<3

2008-09-01 @ 22:37:33
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv; Visst gör man :) Och du är inte tjock, varken på bilden eller i verkligheten! :)

2008-09-01 @ 22:39:28
URL: http://soerens.blogg.se/
Postat av: elinor

Dom människorna måste va psykopater, blir helt matt på samhället! Du är inte tjock någonstans på bilden eller in real life. You look gorgeous!



Thankx för kommentaren om mitt hår!

You rock girl!

2008-09-01 @ 23:25:32
URL: http://elinortornqvist.blogg.se/
Postat av: isabellei

Sara; tack, kul att vissa inte tycker det (a)<3



Elinor; Tack, gulligt sagt :) varsigod höhö (a) desamma söt! <3

2008-09-02 @ 07:36:26
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback