mjoo

Jag och paula åkte aldrig till jakan igår eftersom att det var så regnigt. Men vi var hemma hos mig och lyssnade på musik osv. Sedan skulle hon till ica för att ta ut pengar. Så jag satte på mig bob tröjan med bästa luvan, leggings och uggs. Så hade min cykel punka och jag fick skjuts av paula istället. Fyfan vad vi blev blöta! Min tröja var genomblöt och skorna drog åt sig allt vatten. Vi såg helt förjävliga ut när vi kom in på ica. Sedan åkte vi hem till mig igen, bytte om till varma kläder och satte på tv'n. Det var en äkta regn dag. Hon åkte hem vid sju och då satt jag bara vid datorn. Sedan skulle mamma laga mat till mig och syrran. Så hade vi det mysigt och åt jätte god mat. Efter maten skulle paula kommit igen men hon fick inte gå ut. Så då kom nick. Vi gick och lade oss på engång så det var inte alls kul. Vi har det fett jobbigt just nu, ush.

Charlie fyllde 17 år igår också, stort grattis igen bästis!

Inatt drömde jag en så himla hemsk dröm. Det var nämligen så att mamma berättade att hon hade cancer och bara hade en månad kvar att leva. Jag grät så att jag fick tårar i verkligheten. Det var så himla hemskt seriöst. Grät fan fem minuter efter att jag vaknat också, sedan somnade jag om.

Vad som händer idag? Ingen aning än, vet bara att paula ska komma på eftermiddagen och vi ska kolla på film. Men innan har jag ingen anning. Det här har verkligen varit en av de tråkigaste helgerna  pålänge.  Kanske behöver komma ut mer igen?  Men det har varit så skönt att bara vara hemma och kolla film hos nick, synd bara att  vissa personer inte är vad man trodde att de var. Ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback