mkt har hänt idao

Jag och paula åkte aldrig till kista för tydligen hade jag bara 200 kr pp kontot. Istället stannade vi i jakan, jag köpte lite godis och så drog vi hem till henne. Satt i hennes nya rum ( hennes syrras gamla ) och det var fett mys. Vå åt lite godis sedan smsa deo mig och sa att han var barnvakt igen så vi bestämde oss för att hjälpa till.
Vägen dit var ganska seg och kall men vi var väl där vid fem. Då sov hans lillebror men han blev genast väckt. Han var så himla söt idag, lite blyg till en början men det är väl självklart när två snygga brudar är där haha. Nej men har var så söt. Jag pussade på hans mjuka kinder hela tiden haha. Och hade han i mitt knä, lekte med hans leksaker och ja det var mys helt enkelt.

Tjugo i sju drog vi hem igen. Maten var klar åtta och paula åt hos sig. Men efter maten drog jag och hon till fio ( en gammal kompis sedan sexårs som jag ej träffat på ett år ). Där var också carro och katja. Vi chillkrökade lite och satt på balkongen och snackade. Sedan visade det sig att det var fest i spånga så vi skulle dra dit. Jag hade dock inga fest kläder på mig och en bol på huvudet. Men fick låna en jätte söt tunika som jag själv ville köpa när den fanns ( älskar den ). Det tog 45 minuter att komma till festen. Där var det bara snobbar så jag och paula drog efter att ha varit där tre minuter.

När vi väntade på bussen hade vi vår egna lilla fest. Dansade, sjöng, skrattade och hade kul.
På spånga station mötte vi sara och hennes kompisar, sedan tog vi tåget till jakan.
Därifrån gick vi hem, men det var skit kul på vägen haha.
Nu är vi båda hos mig och hon ska sova här. Vi är jätte trötta och ska nog sova.
Vet inte vad som händer imorgon men vi får väl se. Godnatt sötisar. Hoppas ni hade en lika lyckad dag som mig. Ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback