tuuung dag

   Det här var en jobbig dag. Den började med naturkunskap. Där skulle vi plocka isär en blomma. Det var så himla pillrigt med alla frön och ståndare, haha. Men efter den lektionen var det håltimme.
   Jag och charlie drog till jakan. Vi besökte tess och jaf fick mina jeans tilbaka, dock inte pengarna men det hade jag redan förväntat mig.
   Efter det besöket kollade vi i affärer i centrum. Vill verkligen köpa baggie jeansen, sjukt snygga! Blev väldigt shopping sugen. Men ska inte shoppa förens jag och paula får lön i slutet på september. Eller kanske köper någor litet (a).
Efter håltimmen var det bild, vi skulle framkalla bilderna vi tagit, det gick ganska fort så vi slutade tidigare.
   Då drog jag hem till nick, käkade lite och sov en stund. Sedan följde han mig till jobbet. Hade pumps på mig och sjutk ont i fötterna ( kunde bokstavligen inte gå ). Väl på jobbet var det mycket att göra. Men det var endå trevligt och jag pratade med den andra personalen och lärde mig mycket mer nu. Var så himla slut när jag var klar med allt. Och det fortsätter imorgon.
   När jag kom hem blev det lite mat i magen sedan upp på rummet. Mamma hade köpt nya vecko revyn till mig som jag började läsa. Sedan kollade jag på Kristallen 2008 elr vad det nu heter och kollar på det fortfarande. Har också skrivit en svenska läxa emellan åt som jag är klar med nu. Skulle skriva en insändare med argumenterande text. Skrev om päls.
   Eftersom att jag fortfarande har bajs ont i fötterna och inte kan gå ska jag göra fotbad, men har ingen himla balja! Nick masserade mina fötter lite efter skolan (a). Men är jätte trött så ska sova snart tror jag. Det hände lite väl mycket idag. Nu blir det en tjill kväll tycker jag. Tv, mys, fotbad, smsa och sedan sova. Ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback