Första helgen som 18 år

Fredagen var helt underbar. Efter skolan drog jag och mötte nick i centrum för att käka på Tasty's. Tyvärr så fick jag hår i min, jag anklagar en spec person. Men den halva mackan som jag åt var godare än de innan. Brödet var varmt och osten smälte lite. Sedan fick jag presenter av nick också. Två armband, tre trosor sedan bio och lunchen.Av hans mamma fick jag tre hundra kr. Av de pengarna köpte jag en tröja för 149 kr. Sedan gick nick och var med sina kompisar i centrum och jag kollade kläder. Vi kom hem sent till honom och åt lasange. Kollade lite hotell i hong kong och drog sedan till bion. Marley och jag, jag tyckte faktiskt den var bra. Den slutade elva och då drog jag och nick till han och sedan kom vi till mig vid ett.




lördags morgonen vaknade jag vid tio av att päronen, syster och nick sjöng och kom med paket. Jag fick baggie jeans, linne, parfym, bikini överdel, harems byxor och pengar till en dator. När uppvaktningen var slut somnade jag och nick om och vaknade halv två. Då blev det städa rummet, duscha och fixa mig. Vid sex kom farmor och farfar, bror, farbror, gammelfaster och hennes man. Fick ännu mera paket. Av syster och bror fick jag ett halsband och ett linne från mq. Av gammel faster och hennes man 500 kr. Av farmor och farfar fick jag en väska, överkast, kuddfodral, ett ljus och en lampa som päronen ska få och jag får pengar för den. Sedan åt vi en himla god mat och det blev mycket snack vid bordet. Väldigt trevligt. Vid tio drog jag och nick till honom och vid tolv gick vi och lade oss. Fattar inte varf vi var så trötta?



Idag är det söndag och nick städar. Vi har kollat datorer hela morgonen. Krångligt är det. Lite senare ska vi åka till söder och träffa min brorsa. Kanske spela resident evil 5 sedan ska vi ut och äta sushi. Det blir första gången för mig, får se vad jag tycker om det. Men det blir säkert en bra dag. Helgen var ganska chill men nästa blire fest för mig och sara. Ciao<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket sött linne :

Vart kommer de från? :)


♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback