makes people talk

Bild på morgonen där jag började skissa till min målning. Fan vad tragisk den är, men den speglar hur jag känner/kände för någon vecka sedan. Ni får se dne när den är klar. Sedan hade vi lunch och mentorstid som följdes av svenska. En kort lektion. Efter den hade jag och charlie massage. Det var super skönt. Vi gjorde vaderna men hade oturligt nog jeans och ville inte ta av mig de inför alla, samma med charlie haha. Vi slutade tre och då mötte jag nick så följde jag med hnm till centrum. Mina skor ( tofflor ) var genomblöta och jeansen hängde nere i arslet så kände mig obekväm. Köpte att par marinblå leggings sedan köpte han mat så drog vi till han. Medans jag byte om och fick låna två par strumpor gjorde han ost mackor till oss, plutten<3. När jag var mätt och belåten fick jag skynda mig till jobbet. De nya strumporna blev genomblöta direkt och stod inte ut där på jobbet. Tog av mig skorna och satte på mig extra strumpor. De blev så skitiga av golvet och jag frös häcken av mig men kände mig iaf bekväm. Fick pröva ett par skor på posten men de var alldeles förstora. Dessutom var det nästan ingen post alls, har aldrig varit så lite. I 50 minuter satt jag på en stol och smsa med folk utan att göra ngt annat. Sedan gjorde jag bara saker lite då och då. Kom hem till fisk, ris, broccoli, tomat och en hembakad semla iaf.


Haha fan vad gammal bild. Vintern 06.

Jag är så himla trött och pga av alla mardrömmar jag drömmer sover jag nästan inget. Fick liksom tända lampan inatt för att jag drömt om en liten gubbe/docka som mördade folk. Så jävla vidrigt, som att se en skräckfilm utan att kunna titta bort elr sitta med ngn breve. Haha. Men ärligt, kan jag inte bara få drömma en normal dröm inatt snälla?
Imorgon har jag matte, naturkunskap och idrott sedan slutar jag klockan två. På idrotten har vi fördjupning så då ska jag gymma. Nä nu ska jag ta det chill. Har nyss ätit massa vindruvor och blodapelsin klyftor, möms. Godnatt, ciao<3

Kommentarer
Postat av: Sara

Thaanks babe :D <3


♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback