Pluggish

Dagen har varit rolig, jobbig, tråkig och massa annat haha. Höll på att dö av trötthet och hade inte fixat mig så mkt heller så kände mig som ett troll. Och dessutom var dagen så himla seg! När vi slutade halv fem skyndade jag mig till jobbet och det kändes som att det var sjukt mkt post. Det var mer än vanligt men endå inte mkt. Ser bara ut som det ibörjan. Men jag mådde illa och höll på att somna så kul att vara där var det inte.
När jag äntligen kom hem för dagen väntade maten. Bacon, ägg, klyftpotatis o korv. Jag äter inte korv, när ska mina päron fatta? Åt dem inte. Det andra kändes som att äta en lyx frukost typ. Inte för att det var gott men för att i amerika äter det sånt. Äsh nu är jag för trött för vet inte vad fan jag snackar om.
Har suttit och skrivit en engelska uppsats om dödsstraff. En argumenterande text, var inte så svårt då jag höll ett tal om det på svenskan förut. Men att hitta de rätta orden och rätta meningarna och få allt tillsammans var hemskt. Men nu är jag klar. Håller verkligen på att somna så ska göra mig iordning och sedan göra mina sit-ups så jag kan sova!

Imorgon börjar min sista helg som 17-åring, yeah.

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback