Våren är på g

Igår kände man att våren börjar komma och solen sken. Jag tog på mig en tunn vårjacka och gav mig iväg till stan med paula. Väl inne i stan vid tre tiden gick solen i moln och det började bli kallt. Paula hade vinterjacka och svettades snarare än frös. Dessutom shoppade hon en hel del. Själv ville jag bara hem och var på dåligt humör. Köpte en top på H&M för 98 kr men det var 10% rabatt för medlemmar så det kostade 88 kr. Ville ha så mkt mer men fick hålla mig. Affärerna stängde fem så då drog vi hem igen. Väl hemma chillade jag bara hela kvällen. Kollade wipeout och lite skit på tv'n bara.

På filmkunskapen idag såg vi psykopater på film. Två av de filmer vi såg klipp ur var The shining och Trasdockan. Sedan vare håltimme och då följde malin, sara och emelie mig till u.mottagningen men de kunde inte ta emot så vi gick till matsalen o käkade lite snabbt innan vi började med naturkunskap. Sedan var dagen slut och jag och sara drog till u.mottagingen igen. Fick nya p-piller utskrivna för 13 månader och ska komma tillbaka dit för att ta blodtryck och grav.test. Helt onödigt enligt mig men det är en säkerhets sak de vill att man gör. När vi var klara där drog vi och gymmade i en timme. Fan vad vi körde hårt, det var så skönt. Jag älskar fan känslan av att träna, och känslan efter. Svettiga och förstörda drog vi till jakan där jag hämtade ut mina p-piller på apoteket sedan drog jag till nick. Åt mellanmål och tog d lungt. Kom hem för en timme sedan. Nu ska jag försöka plugga tror jag. Och senare efter maten vll jag ut och jogga, får se om jag hinner. Men det är perfekt väder iaf. Ciao<3

Kommentarer
Postat av: sara

vart de nån vidoe? xD

Postat av: Mimmi

svar: Jadå, men just nu duger den jag har så bra så jag behöver ju inta ha två plus att en systemkamera är så jobbig att ta med sig överallt. :)

exakt, jag får massa svart för att folk tror att det är jag men det är inte jag. kommenterar jag så gör jag det med namn och adress, inte utan. :)

2009-03-16 @ 17:56:38
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Anonym

vadå duschade du inte efter att du tränat?

2009-03-16 @ 19:55:36
Postat av: isabelle

Anonym; Jo jag duschade hos nick, hämtade bara mina piller innan :)

2009-03-16 @ 21:35:32
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/
Postat av: din mamma

haru hoppat i brunkräm din tjockis ?

2009-03-16 @ 22:08:13
URL: http://dinmorsas
Postat av: din mamma

haru hoppat i brunkräm din tjockis ?

2009-03-16 @ 22:08:30
URL: http://dinmorsas
Postat av: isabelle

DIN MAMMA; Vad jag ser så är jag jävligt blek men om du tycker jag är brun så tack! :) Och om du menade på bilden med mig och deo så är den jävligt omgjord i ps där jag använde burn tool för att se "brun" ut.

2009-03-16 @ 22:40:35
URL: http://isabellebongcam.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback