Hela helgen i ett

Ursäkta bildkvaliten, har den gamla mobilen just nu.
Blir inte så mycket text utan satsar mer på bilder. I torsdags hade jag massage prov på morgonen, fick 38/45. Resten av dagen var chill med natta i skolan. Jobbade vid fem (fett lite att göra) och senare delen av kvällen spenderades hos nick.



fredagen shoppade jag på morgonen (b-överdel, 2 klänningar). Sedan skulle nicks familj ha grillfest. Jag, nick och hans bror var med tre andra småbarn och spelade basket, fotboll och hade det najs i solen. Det var jätte mysigt och underbart helt enkelt. På kvällen blev det filmer och övernattning hos mig.




Lördagen började med att vi vaknade hos mig och solade på balkongen. Sedan drog vi och körde fotboll och gick omkring ute. Så pluggade jag en stund medans nick sov och så bjöds det på fin middag. På kvällen drog vi till hnm och kollade filmer.



Idag söndag så har jag och nick bara spelat the sims. Vi är fett beroende båda två, feta synd men aja ;/ ska strax göra mig iordning och sova. Imorgon blire friluftsdag typ sedan gym, plugg och jobb. Life is hard somtetimes. Natti, ciao<3

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback