Helg med sol och värme!

Fredagen var helt underbar. Vi började med att kolla på film på engelska lektionen. Efter det stekte jag och malin på soldäcket. En timme senare hade vi matte och kunde faktiskt lite den lektionen. Så var dagen slut vid ett. Mötte nick och vi drog hem till honom där vi käkade lite. Vi drog även till centrum där jag skulle hitta present till mami, morsdag, det blev ett par ballerinaskor. Nick kollade även lite saker och sedan drog vi hem. Nick somnade så jag fixade med min uppgift i bilden på datorn. Sedan skulle vi äta mat och efter det kollade vi på en film som var hyffsat bra. Denhette Empire of the sun.



Lördagen var detsamma.Vi drog till centrum på morgonen och handlade mat. Sedan drog vi ut och jag låg och solade medans han spelade basket. Så drog vi hem till honom i kanske en kvart och sedan skulle vi ut igen. Han spelade basket och fotboll med sina polers medans jag läste ut boken Candide, som vi har i svenskan. Efter två timmar drog vi hem och åt pizza. Så gjorde vi lite milkshake och hade det mys framför två filmer I taket lyser stjärnorna och Rosa pantern 2. Vid ett tiden cyklade vi till mig för att sova.

Idag drog nick direkt på morgonen för att städa medans jag uppvaktade mami. Sedan fixade jag mig och tog cykeln till nick. Vi drog ut med hans brorsa. De spelade basket och fotboll och jag solade. Det var sjukt varmt och härligt, självklart klarar inte två pojkar de så vi gick hem. Var inne en stund och spelade kort och såg en animerad film som hette Coroline. Den var faktiskt väldigt spänande och bra haha. Sedan drog vi ut igen och körde lite fotboll och 21'n. Jag vann på båda höhö. Vid sex drog vi till mig och åt en middag med päronen. Nick drog åtta och jag har bara suttit här. Ciao<3



Mjo min lilla kule på magen är inte svår att lägga märke till, men en mån till thailand so jag har nog tid!

Kommentarer
Postat av: Regina

vrs:) söta bilder på dig:)

Postat av: Maria [Fotoblogg]

sv: Härligt. Jo tack det är allt bra, lite förkyld bara.



Tack så mycket

2009-06-01 @ 11:17:59
URL: http://mariaholgersson.blogg.se/
Postat av: Regina

haft en bra dag idag då?

2009-06-01 @ 18:10:43
URL: http://regina.blogg.se/
Postat av: Louize

Vart har du köpt den där tunikan? :)

2009-06-01 @ 22:39:10
URL: http://www.metrobloggen.se/Stockholmstjejen

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback