En lugn helg efter kaoset

I helgen har jag verkligen vilat ut, det behövdes. Det har varit så himla mycket plugg den här veckan så kändes skönt att bara vara med älskling och mysa. I fredags kom jag till nick efter skolan, men då skulle han tydligen iväg med sin pappa. Så i tre timmar var jag ensam hemma hos honom. Jag låg helt död i sängen och kollade tv och somnade nästan. När nick kom hem kollade vi film och så hade han köpt nutrilett godis till mig, bebis<3. 

   I lördags skulle nick och hans pappa iväg igen och då följde jag med. Det blev en tur på Zoo i bromma, såg en jätte söt fisk där som liknade mig, haha. Vi var borta i lite mer än två timmar vilket var rätt boring. Sedan drog vi till centrum och köpte linsvätska. Drog hem till mig för att jag skulle laga mat åt min darling. Jag började göra en chokladmousse på 70% choklad och vit choklad toppad med vit choklad. Sedan gjorde jag klyftpotatis med fläskfilé. Blev så mätt så nick fick halva min mousse. Sedan diskade jag allt så blev sjukt trött och kollade bara film resten av kvällen.

   Idag drog vi till mig och rensade och fixade i min trädgård i nästan fyra timmar. Det var sjukt jobbigt och äckligt med alla spindlar och djur. Men för det fick vi lite pengar så det var det värt. Nick drog för ett tag sedan. Vi hade båda däckat i sängen framför tv'n. Så som sagt, en lugn helg har det varit! Ciao<3




Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback