Sista julklapps inköpet

Drog för att köpa julklapp till nicks föräldrar idag. Tänker såklart inte säga vad jag köpte men jag köpte det på Guldfynd och passade på att köpa en lott där pengarna gick till rosa bandet. Och nick var så himla söt och köpte ett jätte fint armband till mig som jag gillade där tio kr gick till rosa bendet där också. När jag kom hem skrapade jag lotten utan vinst. men de fanns ngt som hette extra chans där man skrev in fyra siffror på deras sida. DÅ vann jag ett presentkort på guldfynd för 250 kr. Ja jag blev himla glad alltså, haha. Jag gjorde ngt bra för andra och tjänade själv på det! :) Ciao<3






Kommentarer
Postat av: Jezzie

vaa...? Varför har du inget jullov? :(

Okej, det låter mysigt! Jo jag ska festa som fan, vara med min familj + min pojkväns familj och mina vänner och bara ta det lungt :) Kram!

Postat av: louize

vad gulligt:) vilken Guldfynd var det? haha

2010-12-18 @ 21:15:05
URL: http://papsenslillalouize.blogg.se/
Postat av: ♥ Mallan Brallan ♥

oh, va fint armband :D

2010-12-18 @ 21:27:36
URL: http://mallanbrallans.blogg.se/
Postat av: louize

jo det vet jag.

2010-12-18 @ 21:30:26
URL: http://papsenslillalouize.blogg.se/
Postat av: Anna

Alltså, nu har det gått en termin och olika skolor läser ju olika kurser. Dessutom så snabbläser vissa skolor vissa ämnen osv. Så jag ska nog kanske byta till Samgymnasiet efter ettan, och eftersom jag ska åka på ett highschool year efter ettan så blir det egentligen efter tvåan jag börjar där. Så när mina jämngamla går i trean börjar jag tvåan. Men det som får mig att tveka lite är att mina vänner som går i samgymnasiet tycker att det är jätte stökigt. Och så har jag vänner i NT som tycker att sam är stökigt, till skillnad från NT där man kan höra en nål falla på lektionerna. Tack så mycket för svaren förut! =) Kram!

2010-12-18 @ 22:05:22
URL: http://prepared.devote.se
Postat av: Bessy

Dagens blogg är utsedd nu! Kolla om det kanske blev du? ;)

2010-12-18 @ 23:30:27
URL: http://bessymannen.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback