Galet

I fredags drog jag till diana på kvällen för middag med brudarna. Det började segt men slutade galet najs. Sedan skulle vi bege oss till Nype och resan dit var ngt av det roligaste. Diana var heeelt flumm, haha. Nype var iaf fett stort och det var sjukt najs. Vi träffade även viktor och barre där. Det blev fett med dans hela kvällen så min kjol gick sönder, två knappar försvann! Vi drog iaf vid tre. Blev bjuden på en cheeseburgare på donken av viktor och sedan satte vi oss på nattbussen. Den fick stopp mitt ute i ingenstans så vi fick vänta en halvtimme och sedan gå på bussen som kom efter. Helt skumt det där. Kom iaf hem till nick vid fyra tiden och somnade direkt.

På lördagen skulle jag gått ut med nick och hans polare. Men trafiken var inställt, och lika bra var det då jag var sjukt förkyld och mådde skit. Låg bara i sängen hela dagen/kvällen och kollade film. Hade absolut inga krafter.

Idag har jag gjort samma som i lördags. Att ens lyfta på en väska gör att jag knappt får ngn luft. Hoppas jag blir frisk till imorgon iaf så jag kan träna thai. Hoppar iaf över prommisen på morgonen. Cao<3


Min tatto, dagen efter den gjordes! <3

Kommentarer
Postat av: sarah

grymt fin! :)

vart gjorde du den och vad betalade du? :D

2010-02-22 @ 03:10:25
Postat av: isabelle

Sarah; Tack! Jag gjorde den på Lenas studio och betalade 600 kr tror jag :)


♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback