Imorgon bär det av till Gotland

Håller på att packa. Imorgon på morgonen ska jag och Nick åka till Gotland. Vilket innebär att jag är ledig imorgon och på måndag och får lång helg! Ska bli så himla kul att få åka dit då jag inte varit där sedan jag var liten och knappt minns något. Ska hälsa på hos min syster och hennes sambo som bor där. Inte hälsat på trots att de bott där i flera år. Och det är hos dem vi ska sova. Jag ska även hälsa på min underbara mamma som flyttat dit. Saknar dem bägge två och kommer bli så mysigt att få träffa dem igen. Hittils har vi bara några få planer vad vi ska göra. Krog utgång, Slite marknad och fota min fina systers gravida mage är tre saker. Ciao<3


Kommentarer
Postat av: Louise

Åh vad kul. Trevlig resa!! :)

Postat av: Linnea

Sv; Jo, jag hade nog kunnat vänta jag med, men när jag väl hade kommit igång och fixat så kändes det onödigt att bara sluta. :)

2012-08-23 @ 21:16:36
URL: http://liiab.blogg.se/
Postat av: Linnea

Sv; tja, det är massor. Nytt utseende på själva plattformen när man loggar in, massa nya funktioner - bl.a nytt med kommentarerna, , man kan ju använda appen och sådär. :)

Hur är det med dig föressten? Tack för senast, haha!

2012-08-23 @ 21:26:38
URL: http://liiab.blogg.se/
Postat av: Eva Guillén är BlatteBella.Se

Jasså vad roligt. Barn är helt underbara :) Jag jobbar som massör :) Hälsans Hus här i lund, skallb börja där nästa vecka & det känns helt fantastiskt :D haha.... :) Vad länge du bloggat. Verkligen imponerande. :) Jag har bloggat länge men i olika portal och börjat om osv :)Vad driver dig till att blogga om dig själv och ditt liv och saker du har för dig?

2012-08-23 @ 22:13:21
URL: http://www.blattebella.se/
Postat av: Rebecka

Hoppas ni får skoj!:)

2012-08-23 @ 22:56:17
URL: http://rhenriksson.blogg.se/
Postat av: Eva Guillén är BlatteBella.Se

Ja visst är det så. för min egen del handlar det väldigt mycket om att jag vill kunna förmedla min kunskap om skönhet & miljö. Det är många som är lurade i de kemikalier som används, som är helt från vettet tagna..... billiga men självklart inte bra nånstans, och nånstans säger det mig att det står lite fel till när man kan sälja bensin på dyra burkar (600sek) inte för att det är bra, men för att det är billigt & säga det är verksamma ingredienser osv...... lol du anar inte hur mycket man smyger inom hudvårdsbranschen :) Allt för att sälja. Så jag försöker visa detta och skriver ofta om detta problem.......... sen är det bra att ibland skriva av sig när man är lite deppig, då kan man analysera som du säger, titta tillbaka......... jag har också haft bloggar som ja helst glömmer :P lol

2012-08-23 @ 23:13:10
URL: http://www.blattebella.se/
Postat av: louize

Vad mysigt :)

Bor du och Nick tillsammans?

2012-08-24 @ 00:14:17
URL: http://pappasflicka.devote.se
Postat av: Linnea

Sv; Haha, gör så!

Härligt värre! Jodå det är bara fint, lite trött såhär på morgonkvisten men det får man stå ut med! :>

2012-08-24 @ 06:29:13
URL: http://liiab.blogg.se/
Postat av: Emilia

fin blogg du har!!

2012-08-24 @ 09:20:23
URL: http://prinssesbarnet.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Hoppas att du får en riktigt härlig fredag!

2012-08-24 @ 10:57:18
URL: http://angelica.blogg.se/

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback