Veckan hittills

Insåg att jag inte uppdaterat sedan i måndags. Har verkligen haft fullt upp. Hade ju min syster och Conrad på besök tills idag, så har bland annat umgåtts med de.
   I tisdags slutade jag två och då åkte jag med min syster, Conrad, min bror och Emma till Erikshjälpen (en loppis). Jag fyndade en lampa men mer än så blev det inte för min del. Blev en tidig kväll för mig då jag skulle upp tidigt på onsdagsmorgonen.
   På onsdagen hade vi arbetstidsförkortning och då slutade jag klockan tolv. Drog hem en stund och sedan drog jag till Becca och fixade mina naglar. Efter det mötte jag upp Angelica för en powerwalk och sedan hem för lite middag. På kvällen drog jag hem till Angelica där jag var tills klockan närmade sig två tiden.
   Igår åkte jag till Nacka forum med Angelica, Christian och Björn. Blev lite shopping trots mitt shoppingförbud. När vi var klara blev jag avsläppt på Outlet där jag mötte min syster, Conrad och pappa. Det blev en fika med de sedan åkte vi och handlade för kvällen. Min bror kom över och vi åt middag och satt och pratade hela kvällen. När min bros skulle hem tog jag sällskap med honom och gick en promenad till Angelica. Vi satt utanför i det varma vädret och pratade tills klockan blev mycket och jag promenerade hem igen.
   Så mycket har hänt därav den dåliga uppdateringen. Idag har jag bara segat. Min syster, Conrad och min bror åkte till Gotland i morse så bara jag och pappsen här hemma. Låg ute i det soliga (men blåsiga) vädret en stund och ska strax äta lite lunch. Ciao<3
 
 
 
 

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback