Fullspäckad helg

I fredags jobbade jag till fyra sedan väntade jag på att Paula skulle sluta så promenerade vi hem från jobbet. Det tog 45 minuter och då gick vi ändå sakta. Senare på kvällen kom Paula över för att äta hembakad pizza med mig och pappa. Efter maten promenerade vi hem till Therese och mötte även upp Frida påvägen. Sedan satt vi fyra hemma hos Therese och kollade på idol och någon film tills klockan började bli mycket. Jag och Paula följde Frida en bit sedan gick vi hem i mörkret. Var hemma vid ett tiden och somnade direkt.
 
   På lördagen mötte jag upp Adam vid sex tiden. Vi åkte in till stan där vi promenerade lite innan vi drog till T.G.I Friday's. Vi började med att ta varsin drink medan vi väntade på ett bord ute på terassen. Efter ca en halvtimme fick vi ett bord och beställde in lite mat. Det var så himla gott och vi hade så sjukt trevligt. Där satt vi ett bra tag och bara njöt innan vi gick. Det blev en runda i stan innan vi bestämde oss för att åka till PG i jakan. Där blev det shots och spelande tills vi kände för att dra hem till mig där vi sov.
 
 
   Igår vaknade vi vid elva tiden, vi låg kvar ett tag i sängen och sedan åt vi frukost. Strax innan två gick vi till bussarna och åkte åt varsitt håll. Jag åkte till jakan där jag mötte Lisa. Vi satte oss på Tasty's och fikade och pratade om allt som hänt sedan sist och även lite framtidsplaner. Super trevligt var det. Vi sa hejdå vid fyra då jag mötte upp Mathilda och tog bussen till Kista. Där blev det massa shopping tills vi var tvugna att åka hem. Adam hoppade på samma buss påvägen hem och följde med hem till mig där vi käkade med min pappa. Sedan kollade vi på Solsidan och så tvingade jag honom att se på PLL halloween avsnitt. Han drog strax efter elva och då gick jag och lade mig. Ciao<3
 
 

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback