Årsresumé del 1

Januari - Det hände inte så speciellt mycket i januari. Jag jobbade på Tallbohovsförskola med barn i åldern 3-6. Började ändra min kost och äta mer nyttig mat samt att jag började träna på gymmet oftare. Hade mysiga tjejkvällar med Paula och drog på dubbeldejt med Malin, Joel och Nick för att dricka drinkar och bowla. Mer än så hade den månaden inte att erbjuda förutom snö.
 
 
Februari - Februari var densamma som januari. Jobb, nyttig mat och träning var det enda som gällde.
 
 
Mars - I mars började det hända mer saker. Förutom jobb (där vi besökte stallet bl.a.), träning och kost så fick jag besök av min syster och hennes familj till påsken. Jag åkte på kryssning med mina underbara barndsomsvänner och jag skaffade mig min tredje tatuering.
 
 
April - Månaden startade med att jag och Nick separerade. Jag köpte nya egna möbler och förberedde mig för att bo själv. Jag hade en riktigt jobbig månad och satsade mest på träningen och kosten och försökte att inte tänka på annat. Mot slutet av månaden kom våren och jag kunde återförenas med mina ballerinas. Jag åkte och sökte jobb hos Bingo Rimér där jag satt i ca 3 timmar i hans studio för att sedan inse att det inte var min grej trots allt. Och jag avslutade månaden med att fira Valborg inne i stan med Paula och Therese.
 
 
Maj - I maj var jag mest med mina vänner. Hade mysiga dagar på balkongen i solen. Åkte in till kungsträdgården&slussen med Sara och Camilla för en bra vår-dag och årets första mjukglass. Åkte på blind-dates till Medis med Therese. Fick återigen besök av min fina systerson. Drog ut och klubbade med tjejerna och hade grymma kvällar. Firade Carros födelsedag. Solade ute på klipporna (dock i shorts+linne). Började gå mina powerwalks med Angelica. Och så jobbade jag på som vanligt, gymmade som vanligt och fortsatte äta nyttigt.
 
 
 
Juni - Juni var en riktigt bra månad. Åt grillat ute på baksidan, drack smoothies medans man pressade i solen, tränade, jobbade, tog det första doppet, firade Victors student, hade avslutningsmiddag på jobbet och var ute och klubbade en hel del. En perfekt början på sommaren. I mitten på juni åkte jag och Therese till Ayia Napa där vi levde livet som party prinsessor, en resa jag aldrig kommer glömma. Så sjukt roliga minnen.
 
 
 

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback