Årsresumé del 2

Juli - Kom hem från Ayia Napa den första juli och åkte på någon riktig influensa. Med röda svullna ögon, hosta från helvetet, feber, trötthet och en massa annat kunde jag inte göra annat än att bara vara hemma en hel vecka. Men när jag blev frisk så blev det full rulle igen. Pokerkvällar med roligt sällskap på Therese balkong. Åkte och badade och solade på olika stränder. Fortsatte min med min träning. Drog och klubbade på mp för ovanlighetens skull. Sedan tog jag mig till Sundsvall för att hälsa på Sara. Där blev det massa mysiga stunder med sushi, drinkar, film och annat. När jag kom hem åkte jag till Gotland med Paula. Hälsade på mamma och min systers familj. Super härligt. Åkte till Visby, kollade på raukar, låg på stranden och bara njöt av livet. Sedan åkte vi hem igen och sommarkvällarna fortsatte med picknick vid Görväln och besök från Linköpings-grabbarna. Roliga lekar, utgångar, förkrök i min trädgård, rullande i backar och en massa skratt.
 
 
 
 
Augusti - I augusti var Charlie på besök så passade på att ligga och sola med henne och ta igen all tid som gått. Sedan fyllde Therese år och vi körde fest hos mig som var riktigt spårad men galet rolig. Började träffa Adam och blev bjuden på en dejt med middag och bio. Började skolan och träffade söta Lisa. Passade på att njuta av sensommarens sol i trädgården. Åkte till Medis med Therese för drinkar. Åt sushi med Mathilda och firade Emmas födelsedag för att bara nämna några saker som hände i augusti. Började även jobba på Skälbys förskola med barn i åldern 1-3.
 
 
September - Skolan fortsatte, blev ofta fikor med Lisa efteråt. Jag jobbade övriga dagar och gick mina powerwalks med Angelica. Andra dejten med Adam tog vi oss lite drinkar på Oleary's. Sedan slutade min skola och jag fick diplom för Make-up artist. Hade dejtkväll med Adam, Paula, Sezar, Christian och Angelica där vi spelade Mario Kart Wii.
 
 
Oktober - Hösten kom. Det blev mycket jobb och många timmar i sträck. Som tur var jobbade jag med Frida och började umgås med henne även på fritiden. Frosten lade sig på marken. Min systers familj kom på besök och vi firade min brors födelsedag. Hade mysiga morgonar med Adam. Drog och klubbade med Emma, shoppade med Mathilda och fikade med Lisa. Drog på min och Adams tredje dejt ensamma. Vi åkte till Friday's i kungsträdgården för drinkar och middag följt av en promenad i stan. I övrigt gick jag mina powerwalks och åt hyffsat nyttigt.
 
 
November - Ojoj vilken månad, nästan bara festande. Drog ut till pg och mp med Therese. Sedan drog jag till Marquise med Natta, Emma och Sofia. Sedan blev det middag med Linnea, Malin och Nike i Uppsala. Tog mig en runda till Garbo med Natta, Sammy, Stavve och Andreas där jag på något sätt lyckades ramla och få ett gigantiskt svullet blåmärke på benet som än idag känns av. Fick besök av mamma och hennes två hundar. Drog till pg och mp igen med Therese och Natta. Hade även mysiga stunder med Adam och gick mina powerwalks oavsett väder.
 
 
December - Sista månaden på bästa jobbet. Fick måla tecknade figurer på väggarna (som barnen älskade). Tog vara på tiden och jobbade över mycket. När jag slutade fick jag fina presenter. På helgerna roade jag mig som vanligt. Blev många besök på pg och mp med Therese och de vanliga folket man stötte på. Klubbade första gången med Adam och hans kompis inne på Garbo en helg också, då fick jag en ros av Adam. Åkte på kryssning med tjejerna där vi såg Markoolio uppträda och hade allmänt kul. Kom hem med fin fina saker från tax-free. Sedan blev det förberedelser inför julen.
 
 

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback