Min jul

Sist jag uppdaterade er om vad som hänt var den 21:a dec. Den 22:a var det fjärde advent. Så vi hade adventsfika hemma innan jag mötte upp Therese. Vi åkte till Kista där vi kollade på filmen Hobbit del 2.
   Den 23:e julpyntade jag hemma och gjorde julgodis. Var med min familj och lilla Conrad och på kvällen kom Adam över. Vi spelade bezzerwizzer, drack öl och smakade på julskinkan. Så sov han hos mig natten till julafton.
 
 
 
På julafton var jag med familjen. Kollade på kalle anka, fikade, åt julmat, öppnade presenter och hade det mysigt. Tyvärr så var mamma, syster och Conrad magsjuka vilket var lite tråkigt. Men annars hade jag det trevligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Den 25:e åkte jag, syster, Conrad och min bror till Uppsala för att ha en liten julafton med farmor&farfar. Mamma och pappa stannade hemma då de var magsjuka. Vi åkte hem och käkade middag från donken sedan fixade jag mig och drog till pg med Therese där vi träffade Jens och gänget. Sedan gick vi till mp och festade till stängning.
 
 
Den 26:e och 27:e var jag återigen och härjade på pg med Therese. På dagen den 27:e åkte jag till Kista med Therese och Paula och kollade rean och åt sushi. Hittade ett fint linne på rean som jag hade när vi gick ut på kvällen. På pg mötte vi också upp Frida, Jocke, Jonna och några till som vi satt med. Det blev även en tur till mp den 27:e.
 
 
 
Den 28:e var det min tur att bli magsjuk och det höll i sig till nyår. Var så himla rädd att jag inte skulle hinna bli frisk men jag hade turen på min sida. Men att ligga i sängen och bara dega dagarna innan nyår var inte alls kul. Dock var det behövligt efter allt festande. Ciao<3
 
 

Kommentarer

♥ Kommentera:

♥ Namn:
♥ Kom ihåg mig!

♥ Din email (bara jag ser den):

♥ Din blogg:

♥ Kommentera här:

Trackback